Gál Beáta Have it All Podcast
Élő Webinárok

ingyenes tagság 

Készítsük együtt, közösen a Have it All Podcast epizódokat! 

Hozd a kérdéseidet, akár légy azok szereplője!

Légy a Have it All Podcast Közösség Tagja!

Szeretnénk, ha a Gál Beáta Have it All Podcast a leginkább személyre szabottan támogatna! 

Ennek megfelelően minden hónapban egy alkalommal 90 perces élő webinart tartunk, 

 

ahol élőben követheted a podcast epizódok egy részének készültét,

írásban vagy akár élő bejelentkezésben kérdezhetsz, 

személyre szabott üzleti mentorálásban, üzleti mindset coachingban részesülhetsz.

A Gál Beáta Have it All Podcast abban kíván segítségedre lenni, hogy vállalkozásodban, mindennapjaidban önazonosan, értékteremtően, teljes Bőségben, pénzügyi prosperációban légy jelen! 

Gál Beáta Have it All Podcast Élő Webinárok ingyenesen állnak a rendelkezésedre. 

Minden hónapban egy alkalommal 90 perc erejéig vállalkozókat foglalkoztató témákkal, kérdésekkel foglalkozunk, melyek a résztvevőktől érkeznek. 

A feliratkozásoddal részt vehetsz a Gál Beáta Have it All Podcast Élő Webinarok-on, és tagságot nyersz a Gál Beáta Have it All Podcast Facebook Közösségbe!

Beáta üzleti és személyes mentorálásának köszönhetően olyan eredmények születtek mind a vállalkozásomban, mind a személyes életemben, amelyek kezdetben elképzelhetetlenek voltak számomra. Gondolok itt például arra, hogy egy év alatt megvásároltam az álom autómat, a befektetési célú lakásomat.

Keller Piroska
Könyvvizsgáló

Beátához azért érkeztem, mert életemben és karrieremben jelentős elakadásokat éltem egy ideje. A rövid együttműködésünknek köszönhetően elmondhatom életemet teljesen más minőségben élem. A legszemléletesebb változás, hogy 11 év után 1 áruház igazgatójaként 7 áruház igazgatására kértek fel, mely felkérésre megfelelően felkészülve mondtam igent.

Kádár Gabriella
Praktiker Területi Igazgató

Ügyvédként tevékenykedem. Gál Beátával való közös munka előtt is elkönyvelhettem magamnak sikereket a vállalkozásomban, hivatásomban és természetesen nehézségeim is voltak szép számmal. Beátával folytatott közös munka során elindultam egy olyan óriási utazáson magam és a vállalkozásom felé, amelyre akkor még nem is gondoltam, hogy jegyet váltottam. Az általa vezetett coaching során óráról-órára, napról-napra, hétről-hétre olyan tudást, emberi hozzáállást, személyes segítséget, professzionális támogatást és módszereket kaptam, amelyeket korábban még soha nem tapasztaltam. Pont annyit, amennyire szükségem volt, pont akkor, amikor a legjobban kellett. Így legtöbbször néhány hét alatt elértem azt a célt, amit eredetileg csak 2-3 hónap múlva szerettem volna. Rá kellet jönnöm, hogy az önismereti munkát nem lehet megspórolni, de a program által elegánsan tudtam magasabb szintre emelkedni és ezáltal a vállalkozásom is magasabb fokozatba kapcsolt. Az emberi kapcsolataim mellett az életem minden területe csodás módon megváltozott, és nem maradtak el a sikeres üzletek sem, amelyekben még több értéket tudtam adni az ügyfeleimnek, mint korábban bármikor. Úgy érzem, Beáta által egy másik dimenzióba kerültem. Sajnos hajlamosak vagyunk elhinni, hogy az előttünk álló világ csak annyit tartogat nekünk, amennyit mi magunk látunk belőle, Beáta azonban a saját példájával, profizmusával, hitelességével könnyedén képes megmutatni azt, hogy az álmaid is lehetnek akár a hétköznapjaid, a TE ÉLETED!”

Dr. Illich Ferenc
Ügyvéd

A Podcast Közösség Tagja kívánok lenni!

Jelenleg nem elérhető.

Copyright © 2019 Gál Beáta – Have it All