Nyerj a Facebook világban teret!

DolgozzOn a Facebook Neked!

3 napos ingyenes online mini–tréning + Fb ellenőrző lista + exclusive ajánlat

Szolgáltatást nyújtó, vállalkozásukat önmaguk kiteljesedésére építő vállalkozóknak

Szeretnék Neked segíteni abban, hogy a Facebook-kal jó kapcsolatot ápolj, 
arra bármikor számíthass, 
és az az üzeneted ügyfeleidhez való eljuttatásában, 
az értékesítési folyamataidban, 
a vállalkozásod építésében támogatásodra legyen! 

Jelentkezz 3 napos ingyenes online  minikurzusomra, hogy formáljam 

  • a gondolkodásmódodat,
  • a Facebook megjelenésedet,
  • a vállalkozásodat! 

A 3 napos online mini-tréning 3 részből áll. 

Az első részhez való hozzáférés a mini-tréningre való feliratkozásodkor e-mailben érkezik hozzád, majd a következő két részt a tréning 2-ik és 3-ik napján kapod meg.

Minden egyes rész 1db élményfüzetet pdf formában, és 1 db audio anyagot tartalmaz. 

A 3 rész, amire számíthatsz: 

  1. a ‘mindset’ rész, ami nélkül a legjobb tudással sem működik,
  2. az alapok,
  3. Facebook mesterfokon

A mini-tréning tartalmaz továbbá ellenőrző listát, és egy-egy exclusive ajánlatot!

Nagyon sok szeretettel köszöntelek, Gál Beáta vagyok, üzleti siker mentor. 

Azt gondolom nem kell ecsetelnem jelen világunkban miért és mennyire fontos, hogy vállalkozásodat online magabiztosan, kiszámíthatóan, egyre nagyobb teret nyerően működtesd. 

A magam részéről azt vallom, minden vállalkozó rendelkezik egy értékes üzenettel, melyet felismerve, elfogadva vállalkozását egyedivé, proserpálóvá teheti, és azt mások szolgálatába állíthatja. Azt is vallom, az online világ nagyszerű eszköz ahhoz, hogy ennek az értékteremtésnek, és az azzal járó pénzügyi ellentételezésnek teret adjunk. 

Jelentkezz a mini-tréningre, és mutatok Neked néhány apró lépést, melyek óriási jelentőséggel bírnak a Facebook használói és vállalkozói eredményességedre!

Gál Beátát 2019-ben, és 2020. első 4 hónapjában a legbefolyásosabb hazai Facebook Vállalkozó Influencer lista 3-ik helyén, első nőként tartja számon az Influexpert riport. 

A riport 5,5 millió magyar Facebook felhasználó adatát vette alapul. 

Beáta üzleti siker mentor, aki elsődlegesen abban segíti a hozzá forduló vállalkozókat, amit saját vállalkozásában ő maga is megvalósít. A vállalkozás vezetőjére, a vállalkozóra helyezi a fókuszt, akit szükség esetén spirituális transzformációs coachinggal segít. 

Nem igazán tudtam hogyan tovább a vállakozásomban, ami egyébként sikeresnek volt mondható, így segítséget kerestem. Feleségem javaslatára Beátához fordultam. Két hónap alatt új lett a vállalkozásom szerkezeti felépítése, ami nagy könnyedséget adott és az első egy év közös munka során üzleti eredményeim többször exponenciálisan növekedtek. Ráadásul mindez úgy, hogy a munkát minden nap 4 órakor letettem és azt követően a családomnak élek. Kialakult a munka, család harmónia, amire szintén nagyon vágytam.

Fűrész Tibor
Cégvezető

“Beátához azért érkeztem, mert életemben és karrieremben jelentős elakadásokat életem egy ideje. A rövid együttműködésünknek köszönhetően elmondhatom életemet teljesen más minőségben élem. A legszemléletesebb változás, hogy 11 év után 1 áruház igazgatójaként 7 áruház igazgatására kértek fel, mely felkérésre megfelelően felkészülve mondtam igent..” 

Kádár Gabriella
Praktiker Területi Igazgató

“Beáta üzleti és személyes mentorálásának köszönhetően 2 év alatt olyan eredmények születtek mind a vállalkozásomban, mind a személyes életemben, amelyek kezdetben elképzelhetetlenek voltak számomra. Egy év alatt megvásároltam az álom autómat és a befektetési célú lakásomat. Megtanultam „vagy” helyett „és”-ben gondolkodni, hiszen a teljesebb élet nem igényel választásokat, lemondásokat.
Az életminőségem elképesztő módon növekedett és fantasztikus üzleti lehetőségek találtak rám. Gazdasági szakemberként dolgozhattam egy több milliárdos vagyon szakmai befektető általi megszerzésén, majd a cégcsoportnak a gazdasági vezetője lettem.
” 

Keller Piroska
Könyvvizsgáló