10 Lépés az Anyagi Függetlenséget

Teremtő Vállalkozásod Újragondolásához

Szolgáltatás nyújtó, nőies nagyszerűségüket megélni kívánó vállalkozónőknek 

az üzletük és az életük újra definiálásához

ingyenes letölthető útmutató + vezetett meditáció

A vállalkozói lét kihívásokban, ugyanakkor továbblépésekben gazdag utazás.

Néha hajlamosak vagyunk az út körülményei által sodródni, 

azonban mindannyiunkban ott él az Erő és az IGAZság, mely lehetővé teszi, hogy 

felépítsük önmagunk kiteljesedésén keresztül az ügyfeleink számára jelentős értéket teremtő 

és minden érintett fél számára – beleértve önmagunkat, a szeretteinket, körülöttünk élőket – 

az értékkel azonos mértékű prosperitást adó vállalkozást.

Nem közhely, hanem tény, az elakadások okai között ott szerepel sok esetben, hogy a szóban forgó, küzdéseit élő vállalkozónő megalkuszik, túl keveset kér, vagy egyáltalán nem kér, csak bízik, remél. 

Ideje felébredni, és ráébredni arra, hogy nem csupán

 • értékes, amit nyújtasz vagy éppen nyújtani kívánsz,
 • igen, a szolgálatodért hajlandóak és akarnak a vásárlók fizetni,  
 • abból, ami a lelked hívása – legyen az bármi – fel lehet építeni egy anyagi függetlenséget, szabadságot biztosító vállalkozást – jelentsen bármit is számodra az anyagi függetlenség,
 • az intuíciódra hallgathatsz, azokban bízhaszt,
 • a spiritualitás és az üzleti siker nem csupán összeegyeztethető, de az kéz a kézben jár, és együtt igazán prosperáló
 • a jelened és a jövőd tudatosan meghatározható, miközben a múltad formálható
 • képes vagy elfogadni és szeretni magadat, már csak azért is mert elképesztően értékes, érdemes vagy és szerethető
 • képes  vagy feldolgozni a traumáidat, felülírni a korlátozó elgondolásaidat, 
 • a választásoknak, lemondásoknak, áldozatoknak, küzdésnek végre búcsút mondhatsz
 • A legvadabb vágyaidat meghatározható, azok megvalósításához több mint elég  vagy, 

de ennél sokkal több elérhető, megvalósítható jelen korunk nője, vállalkozónője számára és igen, a Te számodra is! 

Néha elegendő minimális változtatás, a megfelelő sorrend állítás, egy – egy új lépés beiktatása, a szükséges lépések megfelelő sorrendben történő felállítása, azok követése. 

A 10 Lépés az Anyagi Függetlenséget Teremtő Vállalkozásod Újragondolásához
Útmutatóval ezt kívánom számodra megadni és ehhez a kivételesen különleges élet felé szeretnélek közelebb vinni.
Töltsd le az útmutatót és azon azonnal haladj végig! 

Az útmutató 3 részből tevődik össze:

 • Az első szakaszban segítséget kapsz ahhoz, hogy feltárd és transzformáld, felülírd azon korlátozó elgondolásait, melyek életed különböző szakaszában meghatározó hidelemeddé váltak és ezáltal a vágyott és lehetséges sikertől, prosperáló vállalkozástól, Bőségben élt élettől távol tartottak. 6 lépésen, területen keresztül nézhetsz rá önmagadra. 

 • A második szakaszban átadom Neked azt a 10 lépést, mely szükséges és egyben nélkülözhetetlen a prosperáló vállalkozásod felépítéséhez. Azokat követve, azok által meghatározva önmagadat és a vállalkozásodat lehetséges újabb szintre emelkedned konkrét üzleti eredményekben. 

 • Az útmutató mellett találsz egy ajándék vezetett meditációt, mely amellett, hogy lehetővé teszi számodra a kapcsolódást a benned élő, értéket teremtő, prosperáló üzletasszonyhoz, úgyszintén lehetővé teszi az elengedést és az emelkedést, tudatalattid gazdagságra programozását. 

Engedd meg, hogy bemutatkozzam!

Gál Beáta vagyok, Üzleti Siker Mentor, Transzformációs Coach, a Have it All Közösség létrehozója, vezetője, boldog édesanya, feleség, nő, üzletasszony.

Amikor évekkel korábban, életem különböző területei – anyagi jólétem, üzleti sikereim, egészségem – az ígéretes korábbi éveimmel és a vágyaimmal ellentétben jelentős hiány állapotba kerültek, elhatároztam, újraírom magamat és a történetemet. Eldöntöttem, hogy megtalálom azt a módszert, amellyel nem csak én, de bármely hozzám hasonló ambiciózus vállalkozó, vezető igazi sikersztorit írhat, élhet. Talán kissé meglepő, de nem elsősorban az üzleti sikerek lebegtek a szemem előtt, ahogy most sem azok éltetnek. Az a Nő akartam lenni, aki élete minden, számára fontos területén bőségben él, és azt a módszert kerestem, ami minden vágyakkal teli, coacholható, a mindennapi értelemben vett legátlagosabb képességű vállalkozó számára is követhető, ráadásul egyszerűen, könnyedén, eleganciával, kiteljesedést hozóan.

Az a 10 lépés, amit az útmutató tartalmaz, melyet most számodra ingyenesen elérhetővé teszek, meghatározó volt ehhez a kiteljesedéshez, ehhez a Bőségben élt #haveitall élethez és nem csupán üzletileg, hiszen én lettem az, aki változott, egyre inkább önmagára talált. 

Ezen lépések mentén emeled egyre magasabb szintre a vállalkozásomat és az életemet, és azok mentén építem ügyfeleim életét is, így azt a legnagyobb szeretettel nyújtom át Neked azért, hogy életedet folyamatosan növekvő prosperitásban élhesd életed minden területén! 

Szeretettel,

Gál beáta 

Több éve veszek részt a rendezvényein, időről időre pedig újra intenzíven együtt dolgozunk.

Számomra rendkívül hiteles, hiszen minden tanításában önmagát, élettapasztalatát adja. 

Az együttműködésünk alatt számos gyakorlati útmutatót, támogatást kaptam, amelyet mind a személyes, mind az üzleti vállalkozásom fejlődésére tudok fordítani. Megerősített abban, hogy mi a küldetésem, mi az, amivel a továbbiakban az embereket egészségük megőrzése és gyógyulásuk során szolgálni tudom. Beáta személyes megjelenése, szakmai tudása, profizmusa példaértékű.

Kisugárzása által rengeteg nőt, vállalkozót tud megérinteni, és biztosan tudom, hogy hatalmas értéket teremt munkája, életcélja megvalósítása által. 

“Egyedi, kivételes és különleges.”

Dr. Király Tünde
Gyermek-felnőtt családorvos
Főorvos
A Dr. Király Tünde Egészségközpontja alapítója, vezetője

Azért szerettem volna dolgozni Beával, mert kreatív emberként, művészként kimagasló sikereket értem már el, azonban ezektől az erkölcsi sikerektől messze elmaradtak az anyagi sikereim. Ennek egyensúlyba állításához, a változáshoz segítségre volt szükségem.

Meghatározó sikerélmény volt az első órák után az áttörő üzleti eredmények. 

A vele folytatott munkának köszönhetően lehetővé vált számomra egy több mint 100 fős produkció újra színpadra állítása, melyhez pár hónap alatt megteremtettem a sokmilliós anyagi fedezetet, kiviteleztem a szervezést, a nagysikerű előadást. 

Gál Beáta személye, egyénisége, tudása, tapasztalata, élete, a vele töltött pillanatok olyan inspirálóan hatnak rám, az életem különböző területeire, a vágyott életemre, a NŐre, vállalkozó NŐre, amihez még hasonlóval sem találkoztam. 

Szívből ajánlom Őt minden olyan vállalkozóNőnek és Nőnek, aki teljesebb, igaz életet szeretne élni, aki elakadást, gátat érez a vágyott élete felé, önmaga kiteljesedében, harmóniában és szeretetben megélt élete felé. 

Aki magasabb szintre kívánja emelni élete területeit, mindezt olyan magas színvonalon, melyet és ahogyan Beáta tanít, közvetít, és önmaga is él.

Soós Andrea
képző- és iparművész, grafikus, producer

„Zseniális, ahogyan Gál Beáta dolgozik!

Számtalan évet töltöttem el a legkülönbözőbb tréningeken, képzéseken, dolgoztam pszichológusokkal és még sorolhatnám. Sosem éltem azt meg, amit Vele, azt, ahogyan a lényeghez vezeti az embert és felismerteti Vele az IGAZságát! Ez akkor is így van, ha „csak” egy másik személlyel folytatott transzformációs coaching munkáját hallgatom!”

Dobó Katalin
A Maci Alapítvány Alapítója és Vezető , Egyetemi tanár

Copyright © 2019 – 2024 Gál Beáta – Have it All