Gál Beáta
Káoszból REND
– tudatszintváltással

7 részes
Ingyenes
videósorozat + pdf füzet

Gál Beáta
Káoszból REND
– tudatszintváltással

Ingyenes
Facebook élő bejelentkezés-sorozat + pdf füzet

A világunkban a káosz egyre inkább eluralkodik.
Mi történik?!
Nem az a kérdés, hogy képes vagy-e változást hozni, hanem az,
hajlandó vagy-e változást hozni, vagy a káosszal menetelsz tovább?

I.

A súlyos probléma, ami fennáll

A félelem káoszt eredményez, a káosz további félelemhez vezet. A félelem, a káosz, a zavaros elmeállapot együtt jár. Ezen állapotban megszűnik a tisztánlátás, az egyén alapvető szükségletei kérdőjeleződnek meg, ami az önmagunk és egymás ellen fordulást, a mindennemű hiányt mélyíti tovább.

A káosz ellenpólusa a REND.
A rend békét, nyugalmat, biztonságot, közösséget, ön- és mások becsülését, tiszteletet, szeretetet, támogatást,
tisztánlátást jelent.
Ezen állapotban az ember alapvető szükségleteit biztonságban tudja, stabil, önmagával és másokkal szemben tisztelettel van jelen,
az emberiség javát szolgáló önmegvalósítás útján lépdel tovább.

A két állapot nem külső körülmények hatására jön létre,
az az adott pillanatban választott tudatszintből fakad.

Az egyén, az ember = mi, különböző tudatszinteken képes létezni, és tulajdonképpen minden pillanatban tudatszintet választ – amit tehet tudatosan vagy tudattalanul.
A különböző tudatszintek más és más ismérvekkel bírnak.

Van az a tudatszint, amin működve az ember képtelen továbblépni, magasabb minőségben jelen lenni. A választott tudatszint lekorlátozza, hiányba, önmagát az emberiség szabotáló működésbe helyezi.
Ahhoz, hogy az egyén magasabb minőségű működésbe lépjen, szükséges tudatszintet váltani.

Ha valaminek a létezéséről nem tudunk, ahhoz nem nyúlunk.
Ha nem vagyunk tisztában azzal, hogy különböző tudatszinteken létezhetünk és létezünk, ha nem ismerjük azok ismérveit és azok hatásait (önmagunkra és másokra),
ha nem tudjuk, hogy minden pillanatban válthatunk, és azt miként tegyük,

minden marad a régiben, és ahogy láthatjuk – ne menjünk messze, maradjunk ezen évtizednél -, miközben a tudat, az egész éli önmaga evolúcióját, egyre több egyéni elme szűkül,
az emberiség magát semmisíti meg.

II.

Amire hívást érzünk

Ugyanakkor nem ez a célunk, és nem ez az alapvető működésünk.
Az ember eredendően jó, és képes (ha hajlandó!) megtanulni valódi természetének megfelelően működni.
Ha magadba figyelsz, tudod ennek igazát, mert azt ott érzed legbelül.

Az is igaz, hogy nem fog az végbe menni, ha az egyén ugyanazon tudati szinten marad (elégszer próbáltad már, hogy tudd ennek igazát).

III.

Invitálás

Arra, invitállak tarts velem!

Káoszból REND – tudatszintváltással
címmel tartalmat készítettem, melynek célja, hogy

  • megismerd a tudatszinteket,
  • felismerd adott pillanatban melyiken vagy jelen,
  • tudatosan válassz, hogy melyiken kívánsz működni, és
  • tudd, miként válts.

A téma tartalmas és terjedelmes, így közel nem fogsz megkapni mindent, ami ahhoz szükséges, hogy egyik pillanatról a másikra “ezen feladatot kipipáld”, azonban mindenképpen segítséget nyújt, hogy az úton továbblépj.

A program mellett további tartalmakkal, anyagokkal készülök, amiket, ha úgy gondolod, igénybe vehetsz. De kezdjük a videósorozattal + a pdf füzettel, ami gyakorlati lépéseket, kérdéseket tartalmaz

III.

Miként vehetsz részt?

A videósorozat + a pdf füzet a feliratkozásodat követően azonnal elérhető a számodra. Sőt, a videósorozat feliratkozás nélkül is elérhető, mivel az publikus felületen, a Gál Beáta Facebook oldalon zajlott (ezen a linken találod az oldalt)
A pdf füzetet azonban csak feliratkozást követően van lehetőségünk elküldeni e-mailben.
Ha a feliratkozást választod, a videókat a Facebook oldal hírfolyamon nem kell keresgélned, azokat egy tartalom oldalra a pdf füzettel együtt összefűztük Neked.

Az alábbi gombra kattintva iratkozz fel a levelezőlistánkra és a Káoszból REND – tudatszintváltással online program teljes tartalma néhány percen belül megérkezik az e-mail fiókodba.

Gál Beátáról

A szerzőről

Beáta eddigi munkája során saját tapasztalataira építkezve elsősoron vállalkozókat, üzleti szereplőket támogatott az értékteremtő, minden szempontból prosperációt eredményező lépések megtételében, vezetői döntések meghozatalában, a teljességben élt élet, lélekfeladattól vezérelt karrier létrehozásában.

Az elmúlt évek során több ezren vettek részt programjain, rendezvényein; dolgozott együtt Neale Donald Walsch-sal, akivel több kurzust készítettek közösen, Deepak Choprával, aki meditációs tudományába avatta be őt.

Beáta a SPAR Beszállítói Akadémia tagja, az Influexpert 2020-as kimutatása alapján a vállalkozói szektorban Magyarország első számú női Facebook influencere; a Spotify újonnan megjelenő podcast csatornáját a megjelenés hetében az első helyen rangsorolta. Boldog házasságban él férjével, nagyszerű hármast alkotnak kiskorú gyermekükkel. Éppúgy imádnak utazni, kirándulni, túrázni, mint otthonukban hármasban, családtagjaikkal, barátaikkal minőségi időt tölteni.

Mit mondanak Ők?

Feliratkozás