A Have it All Csapata

Közösségi Média Menedzser

kollégáját várja nagy szeretettel!

Legyél előttünk álló sikereink egyik fő mozgatórugója, 
csapatunk, ügyfeleink – magyar vállalkozók -, és saját életed gazdagítója! 

Izgalmas és minden szempontból értékteremtő karrierről van szó! 


Cégünk dinamikusan növekvő vállalkozás, változatos feladatokkal, 
folyamatosan új projektekkel, nagyszerű ügyfelekkel, 
szakmai és emberi oldalról elképesztő csapattal, 
és egy igazán maradandót alkotó küldetéssel. 
Mindezek továbbfejlődéséhez szükséges, hogy 
a pozíciót betöltő új kolléga teljesítse a munkaköréhez tartozó feladatokat.    

Milyen feladatokkal jár a pozíció? 

Közösségimédia-felületek menedzselése

 • a pozíciót betöltő személy elsődleges feladata meghatározott stratégia alapján közösségimédia-felületeink eredményes menedzselése
 • a felületek, melyek irányításod alá kerülnek: Facebook, Instagram, Youtube, LinkedIn, Pinterest 
 • a menedzselés magába foglalja a stratégia meghatározásában való részvételt, a posztok grafikai (Canva, Photoshop), tartalmi elkészítését – szövegírást, aktív kommunikációt a kommentelőkkel

LeadMagnet funnelek menedzselése

Marketing és értékesítési folyamatok optimalizálása

Szövegírás

 • landoló oldalak, közösségi média posztok

Google Ads és Facebook hirdetések szakembereinek irányítása és ellenőrzése, szükség esetén kisebb módosítások (kampányleállítás, budget módosítás, címsor-, képcsere)

Weboldal menedzselése, módosítások elvégzése - Elementor haladó szintű tudás előnyt jelent.

A pozíció a Tiéd, akkor ha...

...magabiztosan és eredményesen mozogsz a közösségi marketing, az online marketing világában

 • legalább 2-3 éves releváns, eredményes tapasztalattal, szakmai referenciákkal rendelkezel a területen
 • cégünk kivételes eredményekkel, és kivételes eredményességgel végzi napi feladatait, amit munkáddal tovább kívánsz emelni
 • fontos számodra, hogy a munkádnak mérhető, értékelhető eredménye legyen
 • napi és időszaki eredményekben gondolkodsz, és nem letöltött munkaórákban
 • legszívesebben teljesítményarányú juttatást kérnél, mert tisztában vagy az eredmények értékével, melyeket munkád során létrehozol

...önálló munkavégzésre vagy képes

 • miközben képes vagy egyszerre több feladatot vinni, csapattal együtt dolgozni, egyidőben akár 3-4 emberrel is együttműködni, úgyszintén képes vagy önállóan döntéseket hozni, vállalni a felelősséget a munkafolyamatokért, melyek az irányításod alatt állnak és saját munkád minőségéért. 
 • képes vagy a home office adta szabadság előnyeit felelősségteljesen megélni, ugyanúgy jelen lenni a munkafolyamatokban, mintha egy térben dolgoznál a csapattagokkal

...eredményorientált kommunikáció jellemez

 • jó vagy szövegírásban, így könnyedén felveszed közösségünk kommunikációját közösségi média és egyéb felületeinken, ráérzel arra, hogy az ügyfeleinkkel milyen kommunikációt kívánunk folytatni, és a csapaton belüli kommunikáció is előrevivően zajlik részedről minden esetben

...fontos számodra a fejlődés

 • küldetésünk ügyfeleink vállalkozásának, életének támogatása, fejlesztése. Ennek jegyében cégünk és csapattársaink a személyes szakmai és emberi fejlődésük elkötelezettjei, mely nem csupán szándék részünkről, de az a dinamikusan növekvő eredményeinkben konkrétan meg is mutatkozik. A fejlődéshez szükséges feltételek egy része biztosított számodra a cégen belül. A pozíció betöltéséhez elengedhetetlen, hogy Te magad is folyamatosan a személyes és szakmai fejlődésedet keresd.

...rendelkezel angol nyelvtudással

 • a munkánk során, az általunk használt programok, szoftverek, használt felületek egy része angol nyelvű, melyek működtetéséhez elengedhetetlen az angol nyelv 
 • ügyfeleink egy része külföldi, így szükséges az angol nyelv, hogy folyamataikban segítségükre legyünk, valamint angol nyelven folytatott kommunikáció a közösségi média felületeken

Előnyt jelent a pozíció betöltéséhez, ha

 • felsőfokú szakmai végzettséged van,
 • rendelkezel szakmai referenciákkal,
 • haladó szinten használod: Canva, Photoshop, Elementor

Mit kínálunk Neked?

#1

A pozícióban elvárt eredményeknek megfelelő fizetés, 8 órás bejelentett munkaidővel.

Fontos! Nem a munkaidőt (!), hanem a teljesítményedet, munkád minőségét, az általad elért konkrét eredményeket, szaktudásodat, precizításodat, gyors munkavégzésedet díjazzuk!  

#2

Kiváló csapat, kollégák, mentor; folyamatos fejlődés

Kollégáink szakmailag Magyarország elismert, vagy éppen legelismertebb szaktudással  rendelkező szakemberei a területükön, akikkel közvetlenül együtt dolgozhatsz. A  csapatmorál nyugodt, harmonikus, lendületes, jó kedélyű. Szeretünk együtt dolgozni, és fontos számunkra, hogy a munkánk során jól érezzük magunkat, mivel nekünk a munkánk a szenvedélyünk. Napi szintű kapcsolattartás a cég vezetőjével, hiszen napi feladataiddal csapatunk és cégvezetőnk munkájához biztosítasz asszisztenciát. 

#3

Munkád által kivételes értéket teremtesz

Küldetéssel rendelkezünk! Magyar vállalkozókat, vállalkozónőket, vállalati vezetőket juttatunk el kiemelkedő sikerekhez, életük teljes megéléséhez, munkájukban az általuk kívánt érték megteremtéséhez. Életeket, sorsokat reformálunk, írunk újra. Munkáddal ehhez fogsz hozzájárulni, és ezen folyamatokat lesz lehetőséged közvetlen közelről követni.

#4

Alapértékekre építkező munkahely

A Have it All messze több, mint egy cég,
egy küldetés, mely erős pillérekre, alapértékekre, saját filozófiára épül.
Ezen értékek kollégáink munkaidejének minőségét, és azon túl, személyes életüket is
kivételessé teszik.

#5

Biztonság, kiszámíthatóság

Cégünk tőkeerős, így nyugodtan fókuszálhatsz a munkádra, teljesítményedre, eredményeidre, azok díjazása és a hosszútávúság biztosított.

#6

Home office 90 %-ban

A munkaidőd 90%-ban otthonról dolgozhatsz, 10%-ban offline megbeszéléseken,  csapatépítő találkozókon veszel részt vagy éppen együtt utazol a Have it All Csapatával a rendezvényeink helyszínére Magyarország legszebb szállodáiba vagy országhatáron túl.

#7

Azonnal betölthető pozíció

   Mi már nagyon várunk! 

Kik vagyunk?

A céget Gál Beáta 2016-ban alapította, azzal a szándékkal, hogy magyar vállalkozókat, vállalkozónőket támogat a számukra lehetséges legnagyobb sikereik létrehozásában, teljes életük megélésében. 

Mára elmondhatjuk, több ezer magyar vállalkozót támogatunk napi szinten programjaink, képzéseink, üzleti mentorálásaink által, mely önmagában igazán nagyszerű eredmény, azonban sikereinket egyáltalán nem ebben mérjük.

Elsődleges sikereink ügyfeleink sikere, akik néhány év alatt több milliárd forinttal növelték üzleti bevételeiket, miközben teljesen más életminőségre, teljes, Have it All életre léptek. 

Természetesen fontos saját cégünk sikere, hiszen azt példaként állítjuk ügyfeleink, valamint kollégáink elé. 

A cég folyamatos, dinamikus növekedése töretlen a kezdetek óta, árbevételünk euróban is példaértékű. 2020 és 2021 kimagaslóan nagy növekedést hozott, hiszen ügyfeleink számára kimagasló támogatottsággal voltunk jelen. A növekedés folytatódik, melynek eredményeként ezen év első két hónapjában a teljes előző évi eredményünket magunkénak tudhatjuk. 

Cégünk megérett arra, hogy a meghirdetett pozíciót a tökéletes személy töltse be, és az további növekedésünk fényében is szükséges!

Hogyan zajlik a jelentkezés?

1. Add meg az adataidat az űrlapon, és töltsd fel a CV-det, a motivációs leveledet pdf formátumban!

2. Válaszolj 24 órán belül a kérdéssorra!   
Azt követően, hogy az űrlapot kitöltöd, a pdf formátumú dokumentumokat feltöltöd és elküldöd, e-mailben kapsz tőlünk egy kérdéssort, amire kérünk, 24 órán belül válaszolj!  Ha az e-mail nem az inboxodban landol, kérünk, ellenőrizd a spam, junk, promóciós levelek, levélszemét ládádat!

3.Próbafeladat

Amit eddig kaptunk Tőled, láttunk belőled, az lenyűgözött minket, így jöhet a próbafeladat! A kérdéssor megválaszolását követően 2 munkanapon belül érkezik Hozzád a következő e-mailünk a 48 órán belül elvégzendő próbafeladattal.

4.Zoom interjú 

Az előszűrést követően, ha úgy látjuk, valóban Téged várunk a pozíció betöltésére, egy rövid online interjúra invitálunk. 

5. Személyes interjú

A személyes interjún még néhány fontos dolgot megkérdezünk, átbeszélünk. 

6.Szerződéskötés, és már kezdhetsz is! 

Van olyan ismerősöd, aki alkalmas lenne a pozícióra? 

Vagy csak szeretnéd megosztani a lehetőséget, hogy az ideális munkatárs megérkezzen hozzánk? Örömmel segítenél a pozíció betöltésére alkalmas személynek és csapatunknak? 

Megköszönjük, ha az alábbi gombra kattintasz, és ezt a karrier lehetőséget megosztod! 

Facebook