Ha a könyvet kézbe veszed,
nem lesz többé titok, előhívod
legnagyszerűbb potenciálod.

Teljességben élt élet lesz a tiéd,
az rajtad keresztül ölt formát.

A benned élő Istennő színre lép.

Az út, amelyen a
könyv végigvezet:

Káoszból rend

a folyamat, melynek során a történések értelmet nyernek, a helyükre kerülnek, látod, hova érkezel, tudod, miként utazol

A Bőségre hangolt elme

az elme a lélek igazságaira hangolódik, földi & lelki harmóniája életedben kibontakozik

Az élet értelme

az ébredést adó megértések sorozata megérkezik

Teljességben élt életed víziója

egyedi, értékes életed víziója kirajzolódik azon tudattal, hogy az már a tiéd

Sok évvel ezelőtt ígéretet tettem.
Az ígéret az volt, feltárom az élet értelmét, azt, mi ez az egész, miként élhet bármely ember, itt, ezen földi létben a legnagyobb bőségben, földi, lelki teljességben. Amikor annak tudatába jutok, azt sokszorosan magamon alkalmazom, és amikor már működtetni tudom, annak, aki arra igényt tart, a titkot átadom.
Hiszem, ezen könyvvel ezen ígéretet beteljesítettem.

A szerzőről

A szerzőről

Beáta eddigi munkája során saját tapasztalataira építkezve elsősoron vállalkozókat, üzleti szereplőket támogatott az értékteremtő, minden szempontból prosperációt eredményező lépések megtételében, vezetői döntések meghozatalában, a teljességben élt élet, lélekfeladattól vezérelt karrier létrehozásában.

Az elmúlt évek során több ezren vettek részt programjain, rendezvényein; dolgozott együtt Neale Donald Walsch-sal, akivel több kurzust készítettek közösen, Deepak Choprával, aki meditációs tudományába avatta be őt.

Beáta a SPAR Beszállítói Akadémia tagja, az Influexpert 2020-as kimutatása alapján a vállalkozói szektorban Magyarország első számú női Facebook influencere; a Spotify újonnan megjelenő podcast csatornáját a megjelenés hetében az első helyen rangsorolta. Boldog házasságban él férjével, nagyszerű hármast alkotnak kiskorú gyermekükkel. Éppúgy imádnak utazni, kirándulni, túrázni, mint otthonukban hármasban, családtagjaikkal, barátaikkal minőségi időt tölteni.

Mit mondanak Ők?

Beáta azért is egyedi és különleges, mert nem egy sablonmegoldást kínál. Személyre szabottan segít azáltal ...

Beáta támogatása szó szerint életmentő volt számomra. Már nincsenek félelmeim a jövőt illetően, mert ...

Beáta fantasztikus! Olyan tudást, szemléletmódot adott számomra, amivel nem rendelkeztem. ...

Zseniális, ahogyan Gál Beáta dolgozik! Számtalan évet töltöttem el a legkülönbözőbb tréningeken ...

Amikor Beátára rátaláltam, alkalmazottként dolgoztam. Az útmutatásainak köszönhetően ...

Beátával folytatott közös munka során magamévá tettem a Have it All életfilozófiát, új otthon ...

Vásárold meg a könyvet az előrendelési időszakban,

és legyen a Tiéd a kivételes ajándék!

Rendeld meg a könyvet, és vegyél részt ingyenesen a 40 napos Bőségfakasztó rituálé – online élő program első 10 napján!

Tökéletes kiegészítője a Kvantumugrás Tűsarokban című könyvnek:
vegyél részt a 40 napos Bőségfakasztó rituálé első 10 napján ingyenesen azáltal, hogy megvásárolod a könyvet, és lépj a gazdagságtudatosságod egészen új szintjére, melyen a Bőség minden megnyilvánulási formája, pénz & szeretet & egészség egyaránt jelen van.

A program minden napján egy rövid audio tartalom keretében Beáta gazdagságtudat emelő, istennői gazdagságtudatra ébresztő rituálén vezet végig.

A program végére korlátozó tudatalatti elgondolásaid létjogosultságot veszítenek,
a halogatást, félelmeket elengeded, a benned szétáradó erőd által megnyugvásra, önbizalomra teszel szert. A test, idő, pénz korlátain túllépsz, a folyamatos, végtelen bőségáramlást tapasztalataidba fogadod.

Rendeld meg / Vásárold meg a Kvantumugrás Tűsarokban című könyvet, legyen a Tiéd ajándékba a 40 napos Bőségfakasztó rituálé első 10 napja a könyv mellé.

GYAKORI KÉRDÉSEK

A könyv megjelenést megelőzően online vásárolható meg, megjelenést követően online, valamint könyvesboltokban lesz elérhető.

Nos, a könyv bárkinek szól, aki megszólítva érzi magát általa.

Mindegyik és egyik sem. A könyv segíteni fog, inspirál, megértéseket, útmutatásokat ad, transzformál, önmagad és az élet magasabb minőségére ébreszt.

Miután előrendelted / megvásároltad a Kvantumugrás Tűsarokban című könyvet, e-mailben tájékoztatást küldünk a részletekről.

A 40 napos Bőségfakasztó rituálé május 18-án veszi kezdetét.

Megrendelés

Fizetési módok Fizetni bankkártyával tudsz.

Biztonságos fizetés A bankkártya adataidat nem ismerjük és nem is tároljuk. Az itt megadott bankkártya adataid egy titkosított csatornán keresztül, kódoltan kerülnek továbbításra a bankfióknak.

FONTOS! A fizetés után elektronikus számlát állítunk ki minden jelentkezőnek, amit e-mailben küldünk el.

Kérdésed van? Segítünk

Ha felmerült benned bármilyen kérdés, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, akkor kérünk, írj e-mailt az info@beatagal.com e-mail címre.
Beáta azért is egyedi és különleges, mert nem egy sablonmegoldást kínál. Személyre szabottan segít azáltal, hogy a lelkemet szólítja meg, a lelkemmel kommunikál. Úgy fejtjük meg önmagamból a válaszaimat, hogy közben nem kell gondolkodnom, azok a lelkemből érkeznek. Úgy gondolom, ez az, ami valóban utat tud mutatni, ez az, amire mindannyian hagyatkozni akarunk. Beáta meg tud nyitni, és eközben teljes egészében ráébredsz önmagadra.
Bana Viktória
Beáta támogatása szó szerint életmentő volt számomra. Már nincsenek félelmeim a jövőt illetően, mert tudom, hogy lehet harmóniában, bőségben és belső békében gazdag életet élni.
Izgatottan várom a további közös munkát vele és szívből ajánlom azoknak, akik az életük összes területén kvantum léptékben változást szeretnének elérni.
Dulló Ida
Beáta fantasztikus! Olyan tudást, szemléletmódot adott számomra, amivel nem rendelkeztem. Nagyon sokféle tanfolyamon vettem részt, nagyon sokféle könyvet olvastam el, sokféle számomra hiteles embernek az előadását hallgattam meg, de nem tudtam előrejutni. Amikor Beátával elkezdtem dolgozni, egyre jobban megtapasztaltam önmagamat, hogy valójában én mit akarok, és mára ott vagyok, hogy újra lendülettel teli energiával, és azzal a játékos izgalommal vagyok, hogy mit tudok kihozni magamból, hogyan tudom én megvalósítani mindazt, ami bennem van, és mi az az érték, amit tudok szolgáltatni mások számára. Úgyhogy ezt az izgalmas folyamatot neki köszönhetem, és hálás vagyok a támogatásáért.
Dr. Krisztián Anikó
gyógyszerész,
patika tulajdonos
Zseniális, ahogyan Gál Beáta dolgozik!
Számtalan évet töltöttem el a legkülönbözőbb tréningeken, képzéseken, dolgoztam pszichológusokkal, és még sorolhatnám. Sosem éltem azt meg, amit Vele, azt, ahogyan a lényeghez vezeti az embert, és felismerteti Vele az IGAZságát!
Dobó Katalin
Maci Alapítvány Alapítója és Vezetője,
Egyetemi tanár, Mesterpedagógus
Amikor Beátára rátaláltam, alkalmazottként dolgoztam. Az útmutatásainak köszönhetően pár hónap alatt elindítottam a vállalkozásomat, melyet programjáról programjára tovább növelek ügyfélkörben, bevételben és az életem más területeit is teljesen új minőségben élem.
Kovács Kinga
Közösségi Média Mentor
Beátával folytatott közös munka során magamévá tettem a Have it All életfilozófiát, új otthon, új ismeretségek, csodás változások jöttek az életembe belső életminőség-változással karöltve.
Horváth Réka
Pénzügyi Vezető