Gál Beáta
KVANTUMUGRÁS
TŰSAROKBAN
A benned élő Istennő színre lép

A könyv útmutató a teljességben élt élethez,
válaszokat ad az élet alapvető kérdéseire.

x

Gál Beáta
KVANTUMUGRÁS
TŰSAROKBAN
A benned élő Istennő színre lép

A könyv útmutató a teljességben élt élethez,
válaszokat ad az élet alapvető kérdéseire.

Körülményeink legyenek rendezettek, vagy éppen életünk mélypontját éljük,
ott él bennünk a késztetés, hogy a kérdéseinkre válaszokat kapjunk,
életünk irányítását, önmagunk és embertársaink javát szolgálóan a kezünkbe fogjuk,
a világot, amire vágyunk, kvantumugrások sorozata által létrehozzuk.

Ahány ember, annyi történet, azonban vannak közös pontok. Az élet törvényei mentén egységesen, egységben haladhatunk.

Egykoron ígéretet tettem arra, hogy feltárom azon élet titkát, amiben az ember önazonosan, mindennemű jólétben élhet, legyen szó önmegvalósításról, egészségről, emberi kapcsolatokról, életminőségről.
Hiszem, hogy a Kvantumugrás Tűsarokban című könyvemmel ezen ígéretemnek eleget tettem.

A könyvet nem csak akkor ajánlom, ha a legnagyszerűbb életed megélése a szándékod. Miközben vallom, annak kapujába érkeztünk és a szükség, amit kollektív, egyéni életünkben élünk, annak hiányából fakad.
A könyv onnan, ahol éppen vagy, segít elindulni, segít feltárni, mi az az élet, ami számodra kibontakozhat, és azon desztinációba eljuttat.
Számos történet, gyakorlati lépések egymásutánja, konkrét útmutatás közel négyszáz oldalon át.

Amikor az elme az IGAZsággal szembesül, az új működésbe lép.
Olvasd el a könyvet, és éld meg a kvantumugrást!

Az út, amelyen a
könyv végigvezet:

Káoszból rend

Honnan indulsz, hova érkezel, az utat miként járod be
Az IGAZságra, végtelen Bőségre hangolt alapvető hitrendszer

Mi ez az egész?

Miről szól az élet, mi annak az értelme, és működtetését miként vedd kezedbe
A teljességben élt élet kapujának három kulcsa

Életed víziója

Tizennégy életterület harmóniája
A könnyed vágymanifesztáció 7 lépése

Szándéktól vezérelten​

A két szándék, ami a teljességben élt élethez elvezet

Kinek ajánlom a könyvet?

Eddigi munkám során elsődlegesen vállalkozókkal, üzleti vezetőkkel dolgoztam együtt,
azonban a Kvantumugrás Tűsarokban című könyvemet nem csak vállalkozóknak, vezetői pozícióban dolgozóknak ajánlom!
A könyv azoknak szól, akik életükben, közvetlen és tágabb környezetükben a szükség, a hiány állapotának bármely formáját végérvényesen fel kívánják számolni, és helyébe a végtelen Bőség legkülönbözőbb megnyilvánulásait kívánják ültetni. Ezen változásért hajlandóak a saját világnézetükben változtatásokat eszközölni, az előttük megmutatkozó utat bejárni.

A szerzőről

A szerzőről

Beáta eddigi munkája során saját tapasztalataira építkezve elsősoron vállalkozókat, üzleti szereplőket támogatott az értékteremtő, minden szempontból prosperációt eredményező lépések megtételében, vezetői döntések meghozatalában, a teljességben élt élet, lélekfeladattól vezérelt karrier létrehozásában.

Az elmúlt évek során több ezren vettek részt programjain, rendezvényein; dolgozott együtt Neale Donald Walsch-sal, akivel több kurzust készítettek közösen, Deepak Choprával, aki meditációs tudományába avatta be őt.

Beáta a SPAR Beszállítói Akadémia tagja, az Influexpert 2020-as kimutatása alapján a vállalkozói szektorban Magyarország első számú női Facebook influencere; a Spotify újonnan megjelenő podcast csatornáját a megjelenés hetében az első helyen rangsorolta. Boldog házasságban él férjével, nagyszerű hármast alkotnak kiskorú gyermekükkel. Éppúgy imádnak utazni, kirándulni, túrázni, mint otthonukban hármasban, családtagjaikkal, barátaikkal minőségi időt tölteni.

Mit mondanak Ők?


Beáta azért is egyedi és különleges, mert nem egy sablonmegoldást kínál. Személyre szabottan ...

Beáta támogatása szó szerint életmentő volt számomra. Már nincsenek félelmeim a jövőt illetően, mert ...

Beáta fantasztikus! Olyan tudást, szemléletmódot adott számomra, amivel nem rendelkeztem. ...

Zseniális, ahogyan Gál Beáta dolgozik! Számtalan évet töltöttem el a legkülönbözőbb ...

Amikor Beátára rátaláltam, alkalmazottként dolgoztam. Az útmutatásainak köszönhetően ...

Beátával folytatott közös munka során magamévá tettem a Have it All életfilozófiát, új otthon ...

Senkit ne hagyjunk hátra!

A magam részéről elkötelezett vagyok amellett, hogy a Kvantumugrás Tűsarokban könyvben foglalt útmutatást, az általa létrehozható életminőség-váltást a lehető legtöbbekhez eljuttassam. Ha ezen missziómban társam kívánsz lenni, ha a könyvet segítesz velünk együtt azokhoz eljuttatni, akiket mi a Have it All Csapatával e-mail listánkon, közösségimédia-felületeinken keresztül nem tudunk elérni, és azt ajánlói rendszerünkön keresztül teszed, akkor azt a könyv tartalmán túl, további értékes tartalmakkal köszönöm meg Neked, és azoknak, akikhez azt eljuttattad.

Vásárold meg a saját példányodat a Kvantumugrás Tűsarokban könyvből, és vásárolj további példányokat ajándékba számodra fontos személyek számára, és juttasd el azt hozzájuk ajánlói rendszerünkön keresztül!
Annak érdekében, hogy közös életünkben a változás mihamarabb végbemenjen, azon személyeknek ajándékozz Kvantumugrás Tűsarokban könyvet, akik elkötelezettek önmaguk kiteljesedése mellett, és már most többek életére vannak hatással, vagy azoknak, akik jelenleg jelentős kihívással néznek szembe, és készek a változtatásra.

Míg a könyv címében tűsarok, Istennő szerepel, a könyvben foglalt történetek nem csak nőkről szólnak. Szerepelnek abban férfi, női – férfi történetek.
Az élet törvényei nők, férfiak számára egységesek.

Vásárolj 1 db könyvet

Legnépszerűbb ajánlat

Vásárolj 2 db könyvet

Vásárolj 3 db könyvet

Fontos! Több könyv vásárlása automatikusan nem von maga után bónusz tartalmakat! A bónusz tartalmak akkor érvényesíthetőek, ha az ajándék könyveket ajánlói rendszerünkön keresztül adod tovább! 

Természetesen rajtad múlik, miként élsz az ajánlattal, azonban én arra szeretnélek kérni, hogyha az emberi lét, a világunk jobbá tétele a Te célod is, a könyvben foglalt útmutatást minél többekhez való eljuttatásában társam kívánsz lenni, akkor az esetben, ha több könyvet vásárolsz, a saját példányszámod feletti könyv valóban ajándék legyen a megfelelő személy számára, és ne egy pénzügyileg “jobbnak” tűnő megoldás több könyvvásárló összefogása által.

A könyv elérhető a Libri, a Líra ill. a Bookline könyvesboltokban, azok online felületein, és megvásárolható itt, a weboldalunkon.

Az felvázolt ajánlat a könyv megjelenését követő időszakban, visszavonásig érvényes. Az ezen a weboldalon keresztül megvásárolt könyvek esetén az ajánlói rendszerünkön keresztül aktiválható bónusz tartalmak automatikusan kiküldésre kerülnek e-mailben. Amennyiben a könyve(ke)t máshol vásárolod, vásároltad meg, küld el nekünk a számlát az info@beatagal.com e-mail címre személyes adataiddal (számlázási cím, e-mail cím, telefonszám) együtt, és hozzáférést biztosítunk a bónusztartalmakhoz, ajánlói rendszerünkhöz. 

Minden kiegészítő bónusz (ingyenesen elérhető) tartalom a Kvantumugrás Tűsarokban könyv tartalmára épül, a teljességben, végtelen Bőségben élt életed létre hívását szolgálja.
A könyvvásárlás mellé járó ajándék bónusz tartalmakat az alábbiakban ismerheted meg.

Bőségfakasztó rituálé részletek itt

A Bőségfakasztó Rituálé 40 napos gazdagság-áramlást választó, tapasztaló online program, melynek első 10 napját minden Kvantumugrás Tűsarokban könyvvásárlónknak, és ajánlói rendszerünkön keresztül a könyvvel megajándékozottaknak ajándékba adjuk.

A Bőségfakasztó Rituálé első 10 napját az eddigiekben több, mint 1.000 fő végezte el, és közülük több, mint 400-an döntöttek úgy, hogy annak további 30 napját is folytatják.
A teljes 40 napos Bőségfakasztó Rituálé tartalmára, hatására vonatkozóan az eddigiekben csak pozitív visszajelzéseket kaptunk résztvevőinktől.

A Bőségfakasztó Rituálé szándéka, hogy életedben egészség, szeretet, anyagi jólét területén egyaránt a folyamatos, egyre növekvő gazdagságot válaszd magadnak, és azok számára, akiknek életére hatással vagy.

A Bőségfakasztó Rituálé 40 napon át 30 perces audio tartalmon keresztül hangolja elmédet, testedet Bőségre.
Minden egyes napi rituálé önrealizációhoz vezető gondolatokat közvetít, majd elmélkedésre késztet saját életedre, utadra vonatkozóan.
40 napon keresztül, minden reggel 6:00 órakor, az adott napra vonatkozó 30 perces, vezetett Bőségfakasztó rituálé megérkezik Hozzád, és 48 órán át elérhető a napi tartalom. Így, a 40 nap során minden egyes napi rituálét egyéni élettempódnak, élethelyzetednek megfelelően illesztheted be napi ritmusodba, tevékenységeid közé.

A Bőségfakasztó Rituálét elkezdheted, és folytathatod a könyv megvásárlását, ajándékba fogadását követő 30 napon belül a számodra legmegfelelőbb időpontban önállóan, vagy végezheted azt a Kvantumugrás Tűsarokban Közösséggel együtt.

Soron lévő közösen végzett Bőségfakasztó Rituálé dátuma: 2024. július 1.
A közösen végzett Bőségfakasztó Rituálék során a 40 nap tartalma felett további 2 x 60 perc online élő Kérdések és Válaszok szekciót biztosítunk Gál Beátával.

A Bőségfakasztó Rituálé a Kvantumugrás Tűsarokban könyvet támogató, kiegészítő tartalom, ami azonban önállóan is megállja a helyét.

A Bőségfakasztó Rituálé első 10 és további 30 napja csak azok számára érhető el, akik a Kvantumugrás Tűsarokban könyvet legalább 1 példányban megvásárolják, vagy ajánlói rendszerünkön keresztül a könyvet ajándékba kapják.

A 40 napos Bőségfakasztó Rituálé ára 69.990 Ft + áfa, melynek első 10 napját a Kvantumgurás Tűsarokban könyv mellé ajándékba kapod.

A Bőségfakasztó Rituálé első 10 bónusz ajándékként, és annak további 30 napja a Kvantumugrás Tűsarokban könyv mellé visszavonásig érhető el. Természetesen a visszavonást megelőző időszakban vásárolt minden könyv mellé jár az bónusz ajándékként.

Kvantum Elme online program részletek itt

Gyógyítsd érzelmi sérüléseidet, teljesítsd ezen földi létedet!

Hangold a hitrendszeredet végtelen jólétre az élet IGAZSÁGai által!
A gyógyulás azt jelenti, téves, hiányos elgondolások helyett az IGAZságot ismerni, azt választani és élni.

A Kvantum Elme online program az IGAzságok megismerésében, azok elmédbe fogadásában lesz segítségedre. Az online program lehetővé teszi, hogy elengedd a korlátozó elvárásokat, kontrollt, életed megfigyelője, élvezője légy, a világ zajában is csendet, nyugalmat, biztonságot találj, minden lelki, földi jó forrásként légy jelen.

A Kvantum Elme online program egy 12 részes, részenként 60 perces tartalommal bíró video, audio program. Minden egyes rész tanításokat, útmutatásokat tartalmaz, melyek egyéni életedbe fogadhatóak, tizennégy életterületre ültethetőek.

A Kvantum Elme online program részei 2024. szeptemberétől jelennek meg.
Amennyiben az online programhoz hozzáférést nyersz 2024. szeptembert megelőzően, úgy azon részt vehetsz élőben (2024. szeptember-december hónapban kerül a 12 rész megrendezésre), és a továbbiakban az egyes részek felvételei is rendelkezésedre állnak. Amennyiben a hozzáférést 2024. szeptembert követően nyered el, úgy az online élő programon részlegesen van lehetőséged részt venni, a felvételekre azonban minden esetben hagyatkozhatsz.

A Kvantum Elme online program ára 69.990 Ft + áfa, melynek teljes egésze bónusz ajándék Kvantum Tűsarokban könyv mellé az alábbi módon.
A Kvantum Elme online program kizárólag azok számára érhető el, akik a Kvantumugrás Tűsarokban könyvet legalább 2 példányban megvásárolják, annak egy példányát ajánlói rendszerünk alapján tovább ajándékozzák, vagy ajánlói rendszerünkön keresztül a könyvet ajándékba kapják.

A Kvantum Elme online program a Kvantumugrás Tűsarokban könyv mellé bónusz ajándékként visszavonásig érhető el. Természetesen a visszavonást megelőző időszakban vásárolt minden könyv mellé jár az bónusz ajándékként.

Kvantumugrás Tűsarokban könyvbemutató & workshop részletek itt

Dolgozz Beátával személyesen workshop keretében online vagy egy rendezvényhelyszínen öt órán keresztül a 7 lépést magába foglaló kérdéssorral!
A könyvbemutató & workshop a Kvantumugrás Tűsarokban könyv tartalmára építkezik, és abban támogat, hogy tisztánlátást szerezz az elmédben kavargó, irányító tudattalan gondolatokról, és helyettük tudatos, éber választásokkal élj, tudd, mi felé tartasz, és annak megfelelően légy jelen.

A könyvbemutató & workshop során Te választod meg, mely életterületeddel dolgozol.
A könyvbemutató & workshop első felében vezetett, csoportos munka zajlik, majd lehetőség nyílik egyéni kérdéseken keresztül az egyedi utak mélyebb feltárására.

A Kvantumugrás Tűsarokban könyvbemutató & workshop, ahogy annak címe is mutatja, egyben könyvbemutató is, melynek során a Kvantumugrás Tűsarokban könyv egyes részeinek további részletezésére, azok mélyebb megértésére kerül sor a résztvevők kérdései, egyedi élethelyzetei alapján,
továbbá közösségi, kapcsolódást támogató találkozó.

Kvantumugrás Tűsarokban könyvbemutató & workshopok online formában és rendezvény helyszíneken kerülnek megrendezésre, jelenlegi terveink alapján 6 alkalommal,
2024. szeptember – október hónapban.
Ezen időszakban 4 rendezvényhelyszínen és 2 online időpontban várjuk résztvevőinket.

Rendezvényhelyszínek: Székesfehérvár, Győr, Kecskemét, Budapest

1. Online – 2024. szeptember 10. kedd – 18:00 – 21:30 óra 
2. Győr  – 2024. szeptember 14. szombat – 9:00 – 13:00 óra 
3. Székesfehérvár  2024. szeptember 15. vasárnap – 9:00 – 13:00 óra 
4. Kecskemét   2024. október 4. péntek – 16:00 – 21:00 óra 
5. Budapest – 2024. október 5. szombat – 9:00 – 13:00 óra 
6. Online  2024. október 15. kedd – 18:00 – 21:30 óra 

Rendezvényhelyszínenként a maximális résztvevői létszám 45 fő,
míg online workshop esetén 80 fő.
Rendezvényhelyszínen a Kvantumugrás Tűsarokban könyvbemutató & workshopon való részvétel ára
24.990 Ft + áfa.
Online a Kvantumugrás Tűsarokban könyvbemutató & workshopon való részvétel ára 14.990 Ft + áfa.

Amennyiben ezen oldalon a Kvantumugrás Tűsarokban könyvből 3 példányt vásárolsz, és azokból két példányt ajánlói rendszerünkön keresztül ajándékként továbbadsz, úgy 1 db online Kvantumugrás Tűsarokban könyvbemutató & workshop jeggyel ajándékozunk meg, melynek ára 14.990 Ft + áfa

Lehetőség van arra, hogy a bónusz ajándékként kapott online jegyet rendezvény helyszínen tartott Kvantumugrás Tűsarokban könyvbemutató & workshopon való részvételre felminősítsd. Ennek mikéntjéről e-mailben küldünk tájékoztatást.

Korábban bónusz ajándékba kapott workshop jegyek tetszés szerint felhasználhatóak online és rendezvényhelyszínen tartott könyvbemutató & workshopra egyaránt. Ennek mikéntjéről e-mailben küldünk tájékoztatást.

Vásárold meg a Kvantumugrás Tűsarokban című könyvet 1 példányban ezen weboldalon keresztül, és a könyv mellett megajándékozunk

  • a 40 napos Bőségfakasztó Rituálé első 10 napjával.


Vásárold meg a Kvantumugrás Tűsarokban című könyvet 2 példányban ezen weboldalon keresztül, és a könyv mellé bónuszként adjuk Neked, valamint azon személynek, akinek a könyv egy példányt ajándékba adod

  • a 40 napos Bőségfakasztó Rituálé első 10 napját,
továbbá könyvvásárlóként Te részvételt nyersz 
  • a 12 részes Kvantum Elme online programra.


Vásárold meg a Kvantumugrás Tűsarokban című könyvet 3 példányban ezen weboldalon keresztül, és a könyv mellé bónuszként adjuk Neked, valamint azon két személynek, akiknek a sajátod mellett a további két példányt a könyvből ajándékozod

  • a 40 napos Bőségfakasztó Rituálé első 10 napját,
továbbá könyvvásárlóként Téged megajándékozunk 
  • a 12 részes Kvantum Elme online programmal,
  • és 1 db online Kvantumugrás Tűsarokban könyvbemutató & workshop jeggyel.

1.

Vásárold meg a könyvet 
az általad választott 
példányszámban!

2.

Ajándékozz könyvet, aktiváld a bónuszokat!

3.

Éld a kvantumugrásaidat!

Gyakori kérdések

A könyv első példánya megjelent, az megvásárolható a Libri, a Líra ill. a Bookline könyvesboltokban én online felületein és itt, ezen a weboldalon online.

A könyv elérhető a Líra, Libri könyvesboltokban, a Bookline.hu felületén és az megvásárolható itt, ezen a weboldalon online.

Az ezen a weboldalon felsorolt, könyvvásárlás mellé járó bónuszajándékok, kizárólag az ezen az oldalon vásárolt könyvek után íródnak jóvá. A könyv vásárlást követően emailben nyújtunk tájékoztatást a bónusztartalmakról, azok aktiválásáról, és szintén emailben/sms-ben küldjük el az azokhoz való hozzáférést.
Ha a saját példányod mellett további könyveket vásárolsz, természetesen a Te döntésed, azt kiknek ajándékozod el. Ha azonban a missziónkban társunk kívánsz lenni, annak érdekében, hogy közös életünkben a változás mihamarabb végbe menjen, azt javasoljuk, azon személyeknek ajándékozz Kvantumugrás Tűsarokban könyvet, akik elkötelezettek önmaguk kiteljesedése mellett, és már most többek életére vannak hatással.
A korábbi, előrendelési időszakban vásárolt könyvek mellé szintén értékes bónuszajándékokat biztosítottunk, azok mellé további bónuszajándékokat nem áll módunkban jóváírni. Az ezen az oldalon felsorolt bónuszajándékok kizárólag 2024. március 22-ét követően az ezen oldalon vásárolt könyvek után írhatók jóvá.
Ha a könyvet ajándékba kaptad, kérünk fordulj azon személyhez, aki azzal megajándékozott. Amennyiben ő a könyvet az oldalon található ajánlat keretében vásárolta, rendelkezik számodra is hozzáféréssel a bónusztartalmakhoz.

Rendeld meg a könyvet!

Kiadó: Have it All Kft.
Kiadás éve: 2024
Nyelv: magyar
Oldalak száma: 388 oldal
Borító: keménytábla
ISBN: 978-615-01-7603-1

Szeretnél a könyvbe belenézni?
Szeretnéd a könyv hírét többekhez eljuttatni?
Szeretnél affiliate partnerünk lenni?
Média-, előadói felkérés