Töltődj! Játssz! Utazz!

Gál Beáta Have it All Podcast - NYEREMÉNYJÁTÉK utazás

a sárvári Spirit Hotel Thermal Spa*****superior-ban 2 fő, 2 éjszaka, félpanziós ellátás, prémium szoba!

A nyereményjáték június 28. és szeptember 18. között tart! Sorsolás: szeptember 26. 15:00 óra!

Pihenj, töltődj a sárvári Spirit Hotel Thermal Spa*****superior-ban!

Vidd magaddal Párodat, barátnődet, gyermekedet, és akár töltsd ott az idődet velünk! 

Vegyél részt nyereményjátékunkban, és utazz Te a Have it All Kft vendégeként  

 a sárvári Spirit Hotel Thermal Spa*****superior-ba!

Míg nyereményjátékunk minden résztvevőjét gazdagítani kívánjuk, 

résztvevőink között kisorsolunk egy 

2 éjszakára 2 főre szóló tartózkodást a sárvári Spirit Hotel Thermal Spa*****superior-ba 

prémium szobában, félpanziós ellátással! 

Olvasd el az alábbiakban részleteket, tarts velünk, töltődj, játsz és nyerj!

Nyereményjátékunk minden résztvevőjét gazdagítani kívánjuk! 

A nyereményjátékon a Gál Beáta Have it All Podcast csatorna követésével tudsz részt venni. 

A Gál Beáta Have it All Podcast csatorna 2021. június 28-án indul útjára, 
és szeptember 18-ig tartó bevezető szakaszában nyereményjátékunkkal kívánjuk első hallgatóinkat a tartalmak felett tovább gazdagítani. 

A nyereményjátékban való részvételhez, azaz 
a sorsoláson való részvételhez az szükséges, hogy 
legalább 1 szavazatot gyűjts a nyereményjáték ideje alatt! 

Hogyan gyűjts szavazatot? 

 1. Hallgasd meg a Podcast epizódot! 
 2. Oszd meg az epizód a Gál Beáta Facebook oldalon vagy Beata Gal Instagram oldalon lévő posztját a saját közösségi oldaladon! 
 3. A megosztáshoz tegyél egy rövid gondolatot és mindenképpen a #gál_beata_podcast hashtag-et! 
 4. Jelöld be a poszton 3 barátnődet, ismerősödet, akikről úgy gondolod, a podcast epizód tartalma életükben, vállalkozásukban támogatásukra lehet! 

(Több szavazat esetén nem szükséges minden poszt esetén a jelölés! Részletek a részletes leírásban!)

Részletesebb leírás: 

 

 1. Hallgasd a Gál Beáta Have it All Podcast csatorna tartalmait június 28. és szeptember 18. között! – Természetesen csak akkor, ha az releváns üzenetekkel bír számodra!
 2. Kövesd és kedveld a Gál Beáta Facebook oldalt vagy / és a Beata Gal Instagram oldalt!
 3. Játssz a Facebook oldaladon vagy / és játssz az Instagram oldaladon június 28. és szeptember 18. között velünk a NYEREMÉNYJÁTÉK utazásért!  A játék azt jelenti,  június 28. és szeptember 18. között minden egyes alkalommal, amikor új epizód jelenik meg a Gál Beáta Have it All Podcast csatornán, elhelyezünk egy-egy, az adott epizódra hivatkozó posztot a Gál Beáta Facebook oldalon és a Beata Gal Instagram oldalon is.
  Hallgasd meg az adott epizódot ( június 28. és szeptember 18. között legalább 1 epizódot), és annak megfelelően melyik közösségi felületen játszol, Facebook vagy Instagram, oszd meg a Gál Beáta Facebook oldal vagy a Beata Gal Instagram oldal posztját egy rövid ajánlással Tőled, és mindenképpen használd a #gál_beata_podcast hashtag-et!
  A rövid ajánlás Tőled lehet egy számodra jelentőséggel bíró az adott epizódból, néhány gondolat Tőled, nyereményjátékra hívás, bármi, amit Te a Gál Beáta Have it All Podcast csatorna szándékával, tartalmával összhangban érzel! 
 4. Jelöld be a poszton 3 barátnődet, ismerősödet, akikről úgy gondolod, a podcast epizód tartalma életük, vállalkozásuk adott szakaszában támogatásukra lehet! A jelöléseknek / tag-eknek az adott közösségi felületen láthatónak, érzékelhetőnek kell lennie! 

Ha több, mint 1 szavazattal kívánsz a nyereményjátékban részt venni, akkor nem kell minden egyes szavazat esetén a 3 tag-gelés / jelölés! Elegendő, ha 6 szavazat esetében legalább 1 poszt rendelkezik 3 tag-gel / jelöléssel, 12 szavazat esetén elegendő, ha 2 poszt rendelkezik 3 tag-gel / jelöléssel! 

Fontos! Az adott közösségi felületen, ahol velünk játszol azáltal, hogy az adott tartalmat megosztod, a posztnak nyilvánosnak (public) kell lennie, máskülönben szavazataidat nem tudjuk összeszámolni, és nem tudsz részt venni a nyereményjáték sorsolásán! 

Lehet több, mint egy szavazatom? 

IGEN! Lehet több, mint 1 szavazatod, 

akár 12 szavazatot is összegyűjthetsz, 

azaz 12-szeresére növelheted az esélyedet a nyereményjáték utazás elnyerésére!  

 • Játszhatsz csak a Facebookon, és játszhatsz csak az Instagram közösségi felületen, annak megfelelően melyiken rendelkezel profillal! 

Nem kell, hogy mind a két közösségi felületen rendelkezz profillal, 
a nyereményjátékban való részvételhez azonban a kettő felület közül egyen/valamelyiken rendelkezned kell saját profillal! 

(Csak a nyereményjátékra létrehozott vagy egyéb ‘alvó’ profilokat nem tudunk figyelembe venni a nyereményjátékban való részvételhez! Azok automatikusan kizárják magukat a sorsolásból!
Saját, hiteles profillal vegyél részt a nyereménysorsolás játékban! Lehet az privát vagy üzleti profil egyaránt!) 

 • Ha azonban mind a két felületen rendelkezel profillal, mind a két felületen egyaránt játszhatsz! 
 • Ugyanazt az epizódot, mind a két közösségi média felületeden megoszthatod egyedi üzeneteddel és a #gál_beata_podcast hashtag-et használva! 
 • Ha ugyanazt az epizódot mind a két felületen megosztod a játékban előírt módon, az már két szavazatnak számít! 
 • Ha ugyanazt az epizódot két vagy több alkalommal megosztod a játékban előírt módon egy adott felületen, például csak a Facebookon, az már két vagy több szavazatnak számít! 
 • Ha több epizód posztját osztod meg június 28. és augusztus 18. között a nyereményjáték sorsolásban előírtaknak megfelelően, akkor annyi szavazattal veszel részt, amennyi megosztás történt. 
 • A nyereményjáték időszakban június 28. és augusztus 18. között a Gál Beáta Have it All Podcast csatornán 8 epizódra számíthatsz, így lesz lehetőséged több, akár 12 szavazatot gyűjteni! 

A #gál_beata_podcast hashtag-et semmilyen körülmények között el ne hagyd, hiszen azok alapján számoljuk össze a szavazataidat! 

Sorsolás: szeptember 26. 15:00 óra! 
A sorolás online élőben követhető lesz a Gál Beáta Facebook és a Beata Gal Instagram oldalon!

A nyeremény utazás 2 fő, 2 éjszaka / 3 napra szól, prémium szobában, félpanziós ellátással. 

A nyeremény utazás át nem ruházható!

A nyeremény utazás egyéni kívánalmak esetén, a szálloda lehetőségeinek megfelelően felár ellenében felminősíthető. 

A nyeremény a nyertes kívánalmai szerint a sorsolást követően a szálloda szabad kapacitásának megfelelően 2022. február 28-ig használható fel. 

A sárvári Spirit Hotel Thermal Spa*****superior 2008 márciusában nyitotta meg kapuit Vas megyében, dús erdők és a festői hét tó közvetlen szomszédságában, pár perces sétára található Sárvár városközponttól. 

A páratlan európai szálloda 270 elegáns, egyedileg berendezett szobával, illetve lakosztállyal várja vendégeit. Minden szobához erkély vagy terasz tartozik, ezen felül az egyes szobatípusokban vendégeink kényelmét szolgálja a keleties stílusvilágot idéző körágy, a fantáziasarok, illetve a pezsgőfürdő. 

A Spirit Hotel rendkívül széleskörű alapszolgáltatásainak gerincét a 10.000 m2 alapterületű Oázis wellness- és fürdőrészleg biztosítja 22 medencével, melyhez egyedülálló gyógyászati és medical spa központ tartozik.

A nyereményjáték utazással egyben kívánunk köszönetet mondani azért a rengeteg megosztásért, továbbajánlásért, amelyeket az elmúlt 4,5 év során ügyfeleinktől, követőinktől kaptunk, 

és a nyereményjáték utazás természetesen inspirációul is szolgál, hogy az új Have it All Podcast csatornán keresztül érkező tartalmak eljussanak azok címzettjeihez! 

Az ajánlásokat külön szeretnénk megköszönni a nyereményjátékunk keretében! 

A Gál Beáta Podcast csatorna 2021. június 28-án indult útjára és 2021. szeptember 18-ig bevezető szakaszát éli. 

A bevezető szakasz során közel 8 hét alatt 8 podcast adással jelentkezünk – míg azt követően minden második héten számíthatsz új tartalomra,

A bevezető szakaszban a támogatást, inspirációt nyújtó epizódok mellett egy értékes nyereményjáték utazást is kínálunk hallgatóinknak. 

Azok között, akik már június 28 – szeptember 18. között is hallgatnak minket és részt vesznek promóciós játékunkban egy 2 főre szóló, 2 éjszakás utazást a sárvári Spirit Hotel Thermal Spa*****superior-ba! 

A Gál Beáta Have it All Podcast csatorna hallgatói számára hirdetjük nyereményjáték utazásunkat! 

A nyereményjáték utazással egyben kívánunk köszönetet mondani azért a rengeteg megosztásért, továbbajánlásért, amelyeket az elmúlt 4,5 év során ügyfeleinktől, követőinktől kaptunk, 

és a nyereményjáték utazás természetesen inspirációul is szolgál, 

hogy az új Have it All Podcast csatornán keresztül érkező tartalmak eljussanak azok címzettjeihez, 

a Have it All vállalkozói Közösséget a Podcast csatorna által egy újabb  felületen keresztül támogathassuk. 

 • Szeretnéd, hogy a Gál Beáta Have it All Podcast csatorna epizódjai biztosan eljussanak Hozzád? 
 • Szeretnél részt venni a  Gál Beáta Have it All Podcast – NYEREMÉNYJÁTÉK utazáson?  
 • Szeretnéd növelni szavazataid számát a nyereményjáték sorsoláson, melynek fődíja egy 2 fő, 2 éjszaka / 3 napra szóló utazás a sárvári Spirit Hotel Thermal Spa*****superior-ba, hogy nyerési esélyeidet növeld? 
 • Szeretnéd, ha a Podcast epizódok megjelenéséről e-mailben értesítenénk? 
 • Szeretnéd, ha az elő sorsolás időpontja előtt e-mail-es emlékeztetőt küldenénk Neked? 
Iratkozz fel az alábbi űrlapon, és azt biztosítjuk számodra!