Lépj 8 számjegy fölé a vállalkozásodban
2020-ban!

Növeld üzleti teljesítményedet,  külső – belső életminőségedet!     Gyógyítsd élettörténetedet! 

4 napos intenzív élő online kurzus       i n g y e n e s

egy fantasztikus év zárásához és egy még fantasztikusabb év megnyitásához 

2019. október 16-17-18-19.

Nap
Óra
Perc
Msp

4 napos ingyenes élő online tréning & nyílt nap

szolgáltatást nyújtó, értéket teremteni kívánó, személyes fejlődésük és üzleti létük kiteljesítése mellett elkötelezett vállalkozóknak

Itt az ideje a 2020-ban megvalósulást kérő utad szintjére emelkedned,

megértést, és szó szerint gyógyulást nyerned!

 

Okkal vagy itt!

 

Értékes vagy és a világnak szüksége van arra a különleges értékre, mely benned rejlik, általad nyerhet kibontakozást! 

 

Van út aközött, ahol jelenleg tartasz és aközött, ahol mindez megvalósulhat.

Ezt az utat képes vagy bejárni.

 

4 napos ingyenes intenzív online kurzusom során ezt kívánom számodra lehetővé tenni. 

 

Képes vagy olyan minőségben vezetni vállalkozásodat, hogy az érték, amit közvetítesz 8 számjegyben, szabadságban, függetlenségben, tudatos ébredésben tükröződjön számodra, és azok számára, akiket az életeddel érintesz. 

 

A sikeres vállalkozások  sikert hozó üzleti lépésekkel, átlátható folyamatokkal és sikert teremteni képes, érzelmileg érett, gyógyult vállalkozói személyiséggel rendelkeznek.

 

A 4 napos intenzív ingyenes élő online tréning során

A 4 napos ingyenes élő online tréning egyben betekintést nyújt, egyfajta “nyílt napként” funkcionálva a Have it All Üzlet Mesterfokon Mesterkurzusba.

Üzleti teljesítményedre, növekedésedre fókuszálva lehetőséged van arra, hogy jelentős továbblépést hozz létre vállalkozásodban és személyes életedben,
személyiségedben kiteljesedj, érzelmi sérüléseidet, családtörténetet meggyógyítsd, boldog, teljes életet élő generáció kibontakozását tedd lehetővé.

Mivel távozol a 4 napos ingyenes élő online tréningről?

Megértetted, emberileg bármire képes vagy, különleges vagy, egyedi, aki különleges érték teremtésére és átadására képes, mégis korlátokba ütközöl.

Messzire jutottál, azonban ismét megtorpantál. 

Úgy érzed mindent megpróbáltál, még sem tudod átlépni a láthatatlan akadályokat.
Már ott tartasz, a bizonyos üvegplafon elképzelését igaznak fogadod.
Legbelül viszont érzed, tudod, van valami, ami azokat a bizonyos blokkokat képes feloldani.

Úgy érzed, ugyanazon dolgok körül forognak a gondolataid, ahelyett, hogy fejlődnél, a vállalkozásoddal és az életeddel továbblépnél.

Van úgy, hogy egy probléma, amiről azt gondoltad, már megoldottad, visszatér, bár intellektuálisan eltemetted, érzelmileg továbbra is benned él, és egyszerűen nem hagy nyugodni, nem enged a továbblépésedre fókuszálni.

Meg akarod állítani ezt a negatív spirált. Meg akarod érteni és irányítani akarod önmagad.
El akarod engedni a dühöt, haragot, félelmet, szégyent, önsajnálatot, önmagad vagy éppen mások hibáztatását,
de egyszerűen nem megy.

Úgy érzed nem vagy képes irányítani az életedet, vagy ami talán még rosszabb, úgy érzed nem Te irányítod az életedet, nem vagy önmagad, olyan dolgokat teszel, vagy engedsz meg másoknak önmagaddal szemben, amit egyáltalán nem értesz, nem tudsz elfogadni, még is megteszed.

Mindezek kihatnak az életedre, életed minden területére épp úgy, ahogy az üzleti létedre.

Nem érted mit nem tudsz üzletileg, mit nem értesz. Mi az, amitől valaki másnak úgy igazán megy. Érzed, minimális megértésre van szükséged és keresed azt a megértést,
mert legbelül tudod, már rég szárnyalhatnál.

Gál Beáta vagyok, Üzleti Siker Mentor, Transzformációs Coach, a Have it All Közösség létrehozója, vezetője, boldog édesanya, feleség, nő, üzletasszony.

Eredeti közgazdász végzettségemet követően elvégeztem a nemzetközi üzleti & coaching akadémiát, okleveles transzformációs coach és a nemzetközi coaching szövetség tagja lettem. Eddigi munkám és tanulmányaim során lehetőségem volt, és jelenleg is lehetőségem van együttműködni nemzetközi szinten sikeres üzletasszonyokkal, üzletemberekkel, coachokkal, tanítókkal, spirituális vezetőkkel.

A 4 napos élő online tréningem során foglalkozunk a vállalkozással és a vállalkozóval,
mert a vállalkozás és a vállalkozó egyaránt fontos.

Sikeres vállalkozást eredményező alapvető lépéseket, az azok közötti összefüggéseket és egyben a vállalkozó háttérben húzódó érzelmi sérüléseket tárjuk fel.

Az érzelmi sérülések tekintetében megértésre kerül számodra azok miért és hogyan érintenek, miért reagálsz érintettségük alatt vágyaiddal, üzleti feladataiddal, önmagaddal ellentétben.

A program eredményeként önmagad megismerésének, elfogadásának újabb lépcsőjére lépsz, megnövekedett önbizalmat, nagyobb hatékonyságot, jelentősebb eredményeket tudhatsz magadénak.

A 4 alkalomból álló élő online tréning 4 egymást követő napon, alkalmanként 1-1,5 óra keretében kerül megtartásra. A tréning felvételről nem lesz visszanézhető, így azon kizárólag személyesen van lehetőséged részt venni.

A program egy úttal nyílt napként is funkcionál, betekintést enged a Gál Beáta által vezetett Üzlet Mesterfokon Mesterkurzusba.

Kinek ajánljuk a tréninget?
A tréningre azon szolgáltatást nyújtó, kivételes értéket teremteni kívánó vállalkozó nőket, leendő vállalkozókat várjuk,

A tréning részvételi száma maximum 100 fő!

Éppen ezért arra kérünk, az esetben jelentkezz, ha elképzeléseid, vágyaid összhangban vannak a program oldalon megfogalmazottakkal, annak érdekében, hogy a program által lehető legnagyobb hatás jöhessen létre a programon résztvevők életében.

A program során az Üzlet Mesterfokon Mesterkurzus nyílt nap keretében értékes bónusz ajándékok kerülnek átadásra.

A program interaktív, szintén a lehető legnagyobb életedre gyakorolható hatás érdekében, így jelentkezésedet követően számítunk a részvételedre, aktivitásodra.

A 4 napos élő ingyenes online tréning, nyílt nap időpontja
2019. Október 16-17-18-19.

21:00 – 22:30 óra

További részletekről jelentkezést követőn e-mailben és Facebook messenger üzenetben nyújtunk tájékoztatást.

Copyright © 2019 Gál Beáta – Have it All