Have it All VIP Támogatás & Tagság

Légy önmagad teljesebb verziója!

Élet Értelme Tanítások
vállalkozóNőknek, női Vezetőknek

Képes vagy megélni nőies nagyszerűségedet,
kiteljesedni üzleti- és személyes életedben egyaránt,
felfedezni, megvalósítani mindazt, amire vágysz!

A Have it All VIP Támogatás & Tagság által Gál Beáta ebben
kíván a segíteni Neked!

A Have it All  VIP Támogatás Tagság személyes megélést, hatékonyságot növelő útmutatás, inspiráló közeg, mely minden résztvevőből, így belőled is képes előhívni önmaga legnagyszerűbb mivoltát. 

Mindannyian érezzük a belső késztetést, mely folyamatosan teljesebb, boldogabb, bőségesebb életre, kiteljesedetebb üzleti létre hív minket.  

Mindannyian érezzük, akkor vagyunk igazán összhangban önmagunkkal, belső békénkkel, amikor ezzel a természetünkből fakadó hívással összhangban gondolkodunk, cselekszünk.   

Tudjuk, érezzük, elképesztő erők munkálkodnak bennünk és kívánnak 

rajtunk keresztül megmutatkozni. 

Időről időre mégis megtorpanunk. Eltévedünk, elbizonytalanodunk, nem haladunk. Önmagunkat kevésnek, érdemtelennek, sok esetben magányosnak, életünkkel, feladatainkkal, kérdéseinkkel egyedül érezzük.

Nem csupán meg akarjuk élni vágyainkat, de meg akarjuk érteni, 

 miről szól az élet és miről szól számunkra az élet?

 •  Kik vagyunk, mik vagyunk, hogyan fedezhetjük fel az életünk teljesebb létének megteremtésére szolgáló erőnket és hogyan válhatunk annak és önmagunk irányítójává?
 • Miben vagyunk egyediek, miben lehet a vállalkozásunk egyedi, kiket vagyunk hivatottak üzleti létünk során szolgálni, miben nyújthatunk egyedit, kivételes értéket?
 • Mi a szerepe a pénznek az életünkben, hogyan tudjuk azt az életünkben végtelenül megjeleníteni, mit jelent valójában vállalkozni, hogyan tudunk könnyedén, jelentős eredményekkel értékesíteni?
 • Hogyan tudunk anyagi jólétben, biztonságban, függetlenségben élni? 

A Have it All VIP Támogatás & Tagság keretein belül Beáta rendszeres online 
tréningjeivel, transzformációs coaching, programok, motiváló közösség és további lehetőségek 
által az ezen útjukon haladó (nem kizárólag) női vállalkozókat, női vezetőket kívánja folyamatos támogatásban részesíteni.

Miben tud a Have it All VIP Támogatás & Tagság segítséget nyújtani a számomra?

A Have it All VIP Támogatás elsődleges szándéka, hogy a folyamat során lehetővé tegye számodra önmagad legteljesebb verziójának kibontakozását.   

Beáta hitvallása, melyet munkája mellett személyes életében is megmutatkozik az úgynevezett #haveitall szemléletmód, melyet arra az IGAZságra épít,   

a Bőség minden formája egy tőről fakad, így az által, ha életünkben egyik területen korlátozzuk a Bőséget, azáltal a másik területek sem nyernek teljességet, 

míg ha egy területet tovább emelünk, így minden más területen teljesebb életet élhetünk, avagy a több, mindig több.   

A terület, melyen keresztül Beáta a résztvevőkön “dolgozik” a vállalkozás, karrier, üzleti élet, azonban a fókuszban a Nő, a vállalkozóNő áll.   

 

Kiteljesedett, szenvedéllyel átjárt, önmagunkat kifejező, anyagi jólétet és minden érintett fél számára értéket biztosító vállalkozás,   

önismeret, önmagunkra hangolódás, életterületeink harmonizálása, 

megértés önmagunkről, az életről, az Egészről   

a kulcsszavak a program szándékának meghatározásában

Gál Beáta Üzleti Siker Mentor, Transzformációs Coach, az Üzlet Mesterfokon Mesterkurzus és Have it All Közösség alapítója, vezetője, boldog édesanya, feleség, nő, üzletasszony.

Eredeti közgazdász végzettségét követően elvégezte a nemzetközi üzleti & coaching akadémiát, okleveles transzformációs coach és a nemzetközi coaching szövetség tagja, azonban azt vallja, nem a végzettségei határozzák meg.  

Az élet és az üzleti élet szerelmese. 

Eddigi munkái, tanulmányai során és jelenleg is lehetősége van együttműködni hazai és nemzetközi szinten elismert, sikeres üzletasszonyokkal, üzletemberekkel, coachokkal, spirituális vezetőkkel.    

Mindazt, amit az üzleti mentorálás és a transzformációs coaching során közvetít, elsődlegesen saját életében, vállalkozásában használja, alkalmazza. Azt adja át, melynek köszönhetően saját életét, vállalkozását is transzformálja. 

Saját vállalkozása és élete kiteljesetésében folyamatosan úton van és szemmel láthatóan kvantum léptékkel halad.

Mit tartalmaz a Have it All VIP Támogatás Tagság & és hogyan működik?

A Have it All VIP Támogatás & Tagság folyamatos, hónapról hónapra haladó támogatás heti gyakorisággal, melynek keretében a résztvevők az Élet Értelem Tanításokkal, azon alapokkal ismerkednek, melyekre építkezve képesek felépíteni a saját  teljességben megélt életüket. 

A hónap során 3 alkalommal, a hónap 2-3-4. csütörtökén érkezik a VIP Tagokhoz támogatás, 

2 alkalommal audio üzenet, 

1 alkalommal pedig úgynevezett vezetett, tudományos ima formájában. 

A VIP Tagság Facebook csoportja az adott heti tanítások befogadását, megértését tovább segíti, támogatja. 

A Have it All VIP Támogatás & Tagság kiváltható havi, féléves, éves előfizetéssel. Az előfizetés módjától függően, az előbbiekben felsoroltakon felül a féléves és az éves előfizetés további támogatást biztosít bónusz ajándékok formájában, melyről az alábbi táblázat nyújt tájékoztatást. 

1 havi előfizetés

 • 2 audio tréning/hó
 • 1 teremtő ima/hó
 • VIP Facebook Csoport Tagság
 • -

 • -

 • -
 • -
 • -
 • Ár/hó 6.990 Ft + áfa
  Bónusz érték: 0 Ft +áfa
 • Előfizető ár:
  6.990 Ft +áfa /hó

6 havi előfizetés

 • 2 audio tréning/hó
 • 1 teremtő ima/hó
 • VIP Facebook Csoport Tagság
 • Program-felület hozzáférés
 • Bónusz l. élő online rendezvény - 19.990 Ft + áfa értékben

 • -
 • -
 • -
 • Ár/hó 6.665 Ft + áfa
  Bónusz érték:19.990 Ft + áfa
 • Előfizető ár: 61.930 Ft + áfa helyett/
  39.990 Ft + áfa/ félév

12 havi előfizetés

 • 2 audio tréning/hó
 • 1 teremtő ima/hó
 • VIP Facebook Csoport Tagság
 • Program-felület hozzáférés
 • Bónusz l. élő online rendezvény - 19.990 Ft + áfa értékben
 • Bónusz ll. élő online rendezvény - 19.990 Ft + áfa értékben
 • Bónusz lll. 30.000 Ft + áfa kupon kedvezmény a Vágyaid felfedezése & megteremtése 12 hetes online kurzushoz
 • Ár/hó 5.833 Ft + áfa
  Bónusz érték: 69.980 Ft + áfa
 • Előfizető ár: 153.860 Ft + áfa helyett
  69.990 Ft + áfa/év
népszerű

Üzleti mentorálás, transzformációs coaching egész napos élő online rendezvény keretében

A Have it All VIP Támogatás & Tagság éves és féléves előfizetése, az előfizetés típusától függően éves szinten 1 (féléves előfizetés esetén) vagy 2 (éves előfizetés esetén) élő online egész napos rendezvényt biztosít, melynek keretében Beáta üzleti mentorálás, transzformációs coaching és további Élet Értelme Tanítások formájában áll a Tagok szolgáltatára. 

Ezen élő online egész napos rendezvények keretében Beáta úgynevezett coaching maratont tart online. Ezen online coaching maraton során a Tagoknak lehetősége van egyesével bejelentkezni és Beátával közösen dolgozni a vállalkozásukon, életükön.   

Miközben a coaching zajlik a bejelentkezett Tag számára, a többi Tagnak lehetősége van a munkát élőben követni, így egyben minden résztvevő csoport coachingban részesül.   

Mind maga a coaching folyamat, mind a VIP Támogatás és Közösség bensőséges, biztonságos közeg, mely minden résztvevő előrehaladását támogatja.  

Úgy érdemes elképzelni a folyamatot, mint egy élő találkozót, mely több résztvevős, és mely során minden résztvevőnek szándéka szerint lehetősége van Beátával személyesen dolgozni és a további résztvevőkkel folytatott folyamatok során jelen lenni.   

Az  élő online egész napos rendezvényekről felvétel készül, mely lehetőséget biztosít a Tagoknak, hogy azt újra nézzék, újra hallgassák. A felvételt e-mailben a jogosult Tagoknak elküldjük és felhelyezzük a Program Felületre. 

“Több mint egy éve találtam Beátára, részt vettem a tavalyi Üzlet Mesterfokon programon, az elvonulásokon. Ahhoz, hogy a kapott ismereteket, tapasztalatokat minél inkább tudatosan beültessem az életembe, minél inkább megértsem és alkalmazzam, úgy érzem, folyamatosan és újra és újra szükségem van fókuszáltan az általa kapott új impulzusokra és “ismétlésekre”. Fantasztikus érzés, ahogyan érzem, értem és felismerem a fejlődésemet, a megváltozott gondolataimat, szószerint: a tudatosságra ébredést! A személyiségfejlődésen keresztül az üzleti életem, hozzáállásom is változik, mely az eredményeimben is megmutatkozik! A Have it All VIP Tagságot & Támogatást csak ajánlani tudom!

Soós Andrea

“A program rendkívül motiváló számomra, azonnali tettekre sarkall. ”

Kerék Szilvia

“A program periodikussága segít fenntartanom a folyamatos haladást. A csoportos coaching folyamán nagyon sok előrevivő felismerésre teszek szert, és Beáta sokrétű, átfogó megközelítése nagyon sokat hozzáad az üzleti szemléletemhez is. Az online jelleg kényelmet biztosít számomra, ugyanakkor érezhető a csoportban lévő segítő erő és szándék is. A programhoz való csatlakozásom döntését segítette a felépítése is: az elméleti rész, a gyakorlati coaching és az interaktív lehetőség. “

Hajnal Ildikó

“Érett, intelligens, képzett szakembernek tartom magam, ezzel együtt olyan új szempontokat, kérdéseket és magával ragadó szemléletmódot nyújt számomra ez a sorozat, amitől érzem, hogy megújulok, inspirálódom. Miután több, mint egy évig a háttérből követtem Beáta on-line előadásait, olvastam ingyenes anyagait, idén csatlakoztam a VIP közösséghez, amely az utóbbi éveim legjobb befektetése – valójában saját magamba. Az a támogató légkör, amely itt körülvesz, Beáta profizmusa és szolgálatunk iránti elkötelezettsége manapság egyedülálló és számomra kuriózum számba megy. Ha elakadtál az életedben, a szakmádban, önmagadban, akkor a legjobb helyen vagy ebben a programban. Ha még ráadásul introvertáltnak is tartod magad – mint én – akkor Neked üzenem: ne tétovázz, lehetsz „megfigyelő” , de hamarosan azt érzed majd, mint én: kedvem/bátorságom támad megszólalni, kérdezni . Gyere, várunk! Sokkal többet kapsz majd, mint amire most számítasz!”  

Deák Zita  

Mennyiben kerül a Have it All VIP Támogatás & Tagság?

A Have it All VIP Tagság & Támogatás lehetőséget biztosít arra, hogy havi, féléves, éves előfizetéssel csatlakozz.

A havi előfizetés biztosítja a havi 3-szori VIP tartalmat 2 audio üzenet és 1 úgynevezett vezetett, tudományos ima formájában, valamint a Have it All VIP Közösség Facebook Tagságot, melyen keresztül Beáta további támogatást biztosít a Tanítások befogadására, alkalmazására és a Tagoknak lehetősége van a Közösség Tagjaként kapcsolatokat építeni, a Közösségből további motivációt, inspirációt nyerni, egymást tovább emelni.  

A féléves és az éves VIP Támogatás & Tagság hozzáférést biztosít a Gál Beáta Programfelülethez, és ezáltal a korábbi Have it All VIP Támogatás  archivált tartalomhoz, így a féléves és éves Tagsággal rendelkező Tagok nem csupán a Tagságuk ideje alatt kibocsátott Támogatást kapják, hanem az eddigi teljes tartalmat. 

A féléves és az éves VIP Támogatás & Tagság továbbá bónusz ajándékokat tartalmaznak, melyekről és a tagsági árakról az alábbi gombra kattintva tájékozódhatsz. 

Bónusz Ajándékok

A féléves és az éves VIP Támogatás & Tagság bónusz ajándékokat, kedvezményeket kínál a számodra. 

Féléves tagsági díj választása esetén: 

 • Hozzáférést kapsz a Gál Beáta Programfelülethez és azon keresztül a teljes, archívált Élet Értelme Tanításokhoz
 • Bónusz ajándék a féléves tagsághoz a félév során 1 élő online rendezvény Beáta vezetésével 19.990 Ft + áfa értékben. 

 

Éves tagsági díj választása esetén: 

 • Hozzáférést kapsz a Gál Beáta Programfelülethez és azon keresztül a teljes, archívált Élet Értelme Tanításokhoz
 • Bónusz ajándék az éves tagsághoz az év során 2 élő online rendezvény Beáta vezetésével 2 x 19.990 Ft + áfa, összesen 39.980 Ft + áfa értékben. 
 • Az éves tagságod választása esetén Beáta megajándékoz egy 30.000 Ft + áfa értékű ajándék kuponnal, melyet a Vágyaid Felfedezése & Manifesztációja 90 napos kurzusához tudsz felhasználni.

“Ez a csoport abban is…💓 támogat engem, hogy folyamatosságával a fókuszra emlékeztet, nem csak egy tanfolyam, amit ismét kipipálhatok, hanem tényleges változások elérésére késztet. 

Tudatosságom fejleszthetem, és segít magamat őszintén megtalálni. 

Nagyszerű lehetőség, hogy bármikor visszanézhetem és tanulhatok. ”  

Tánczos Mónika 

“A program nekem a következőket adja: intuitív lelki és professzionális üzleti útmutatást Gál Beáta részéről. A magamon való munka rendszerességét, mely által kvantumugrássokkal jutok közelebb Önmagamhoz. Egy támogató, magas szintű energiával rezgő Közösséget, melyből töltekezhetem. ”

Papp Júlia

“Nagyon hálás vagyok ezért az egy évért és köszönöm. Rengeteg támogatást kaptam. Tudom, hogy az éven át tartó támogatás nélkül nem tartana ott az életem, ahol ma vagyok. Benne van a pakliban, hogy feladtam volna már az álmaim és visszatértem volna alkalmazottnak. A belső fejlődésem egyik kulcsa volt. “

Magyary-Jávor Zsófia   

 

“Biztonságos vezetést adott a program. Bizalmat. Láttam, ahogy ki-ki a maga útját járja, s onnan léphet tovább. Nincs ugrálás, szigorú sorrendben emelkedhet az ember, (ahogy beépíti a gyakorlatba készség szinten a leckéjét ) – toleranciát, biztatást – hitet, hogy nekem is sikerülhet ” révbe ” érnem. Millió köszönet!” 

Barna Krisztina   

 

“A program nagyon sokat segített magam megismerésében és abban, hogy igenis merni kell döntést hozni és nem a langyos vízben ücsörögni, mert nyitni az új dolgokra, amiktől idáig féltem sok jó és új dolgot hoz. Igazából nincs is mitől félni.” 

Kónya Hajnalka   

 

“Köszönet és hála, hogy a tagja lehettem a közösségnek, és lehetek 2019-ben is, mert a legfontosabb, hogy megengedtem magamnak ezt a tagságot. Bea szavai és támogatása által “elkezdődött” a rendrakás a saját életemben. Sok fantasztikus, pozitív hölgy és úr segíti egymást. Egy-egy támogató hozzászólás, bejegyzés sokat segített a hétköznapokban. El tudtam hinni és fogadni, megélni, hogy Én is vagyok olyan nő, aki képes másokat inspirálni, hogy méltó vagyok erre a közösségre, hogy olyat tudok nyújtani az embereknek, amit, ahogy, csak Én tudok. Beáta a személyes példáján, életén keresztül mutatja az utat. Inspirál, motivál, hisz bennünk, hogy megfelelő mentorálással, a női mivoltunkat megtartva találjuk meg az egyensúlyt az életünk minden területén és merjünk lépni. Pozitív életszemlélet, összetartás, egymás segítése.” 

Proityné Kurali  Edit   

 

“Bár nem voltak elvárásaim a programmal kapcsolatban, de úgy érzem, többet kaptam, mint amit reméltem. Találkozást önmagammal, segített megfogalmazni a vágyaimat, céljaimat és segített abban, hogy ne adjam fel, amit elterveztem. Kiadtam a mesekönyvet és hiszem, hogy sok emberhez eljut majd az üzenetem, és ezáltal az én vállalkozásom is erős és sikeres lesz.” 

Jámbor Eszter  

Fizetési mód

Fizetni csak bankkártyával tudsz.

Biztonságos fizetés

A bankkártya adataidat nem ismerjük és nem is tároljuk. Az itt megadott bankkártyaadataid egy titkosított csatornán keresztül, kódoltan kerülnek továbbításra a bankfióknak.

FONTOS!

A fizetés után elektronikus számlát állítunk ki minden jelentkezőnek, amit e-mailben küldünk el.

Kérdésed van? Segítünk 🙂

Ha felmerült benned bármilyen kérdés, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, akkor kérünk, írj e-mailt az info@beatagal.com e-mail címre.