Have it All VIP Támogatás & Tagság

Légy önmagad teljesebb verziója!

Élet Értelme Tanítások
vállalkozóNőknek, női Vezetőknek, ambíciózus, munkájukban és életükben kiteljesedni kívánó Nőknek

Képes vagy megélni nőies nagyszerűségedet,
kiteljesedni üzleti- és személyes életedben egyaránt,
felfedezni, megvalósítani mindazt, amire vágysz!

A Have it All VIP Támogatás & Tagság által Gál Beáta ebben
kíván a segíteni Neked!

A Have it All  VIP Támogatás Tagság személyes megélést, hatékonyságot növelő útmutatás, inspiráló közeg, mely minden résztvevőből, így belőled is képes előhívni önmaga legnagyszerűbb mivoltát. 

Mindannyian érezzük a belső késztetést, mely folyamatosan teljesebb, boldogabb, bőségesebb életre, kiteljesedettebb üzleti létre hív minket.  

Mindannyian érezzük, akkor vagyunk igazán összhangban önmagunkkal, belső békénkkel, amikor ezzel a természetünkből fakadó hívással összhangban gondolkodunk, cselekszünk.   

Tudjuk, érezzük, elképesztő erők munkálkodnak bennünk és kívánnak 

rajtunk keresztül megmutatkozni. 

Időről időre mégis megtorpanunk. Eltévedünk, elbizonytalanodunk, nem haladunk. Önmagunkat kevésnek, érdemtelennek, sok esetben magányosnak, életünkkel, feladatainkkal, kérdéseinkkel egyedül érezzük.

Nem csupán meg akarjuk élni vágyainkat, de meg akarjuk érteni, 

 miről szól az élet és miről szól számunkra az élet?

 •  Kik vagyunk, mik vagyunk, hogyan fedezhetjük fel az életünk teljesebb létének megteremtésére szolgáló erőnket és hogyan válhatunk annak és önmagunk irányítójává?
 • Miben vagyunk egyediek, miben lehet a vállalkozásunk egyedi, kiket vagyunk hivatottak üzleti létünk során szolgálni, miben nyújthatunk egyedit, kivételes értéket?
 • Mi a szerepe a pénznek az életünkben, hogyan tudjuk azt az életünkben végtelenül megjeleníteni, mit jelent valójában vállalkozni, hogyan tudunk könnyedén, jelentős eredményekkel értékesíteni?
 • Hogyan tudunk anyagi jólétben, biztonságban, függetlenségben élni? 

A Have it All VIP Támogatás & Tagság keretein belül Beáta rendszeres online audio 
tréningjeivel,  tudatot programozó ‘tudományos’, teremtő imáival, programok, motiváló közösség és további lehetőségek 
által az ezen útjukon haladó női vállalkozókat, női vezetőket kívánja folyamatos támogatásban részesíteni.

Have it All VIP Támogatás & Tagság nem üzleti, nem vállalkozói tartalmat kínál,                                               vállalkozónőknek, női vezetőknek, ambíciózus, munkájukban és életükben kiteljesedni kívánó nőknek nyújt               tanításokat az életről, annak értelméről, legteljesebb megéléséről.                                                                                                           A tanítások az elme működésére, tudományra, spiritualitásra és a feminine erők ötvözetére épülnek. A Have it All Élet Értelme Tanítások  szándéka, hogy könnyed, nőies eleganciával, feminin nagyszerűséggel átjárt teljes élethez segítsék a résztvevőket. 

Miben tud a Have it All VIP Támogatás & Tagság segítséget nyújtani a számomra?

A Have it All VIP Támogatás elsődleges szándéka, hogy a folyamat során lehetővé tegye számodra önmagad legteljesebb verziójának kibontakozását.   

Beáta hitvallása, melyet munkája mellett személyes életében is megmutatkozik az úgynevezett #haveitall szemléletmód, melyet arra az IGAZságra épít,   

a Bőség minden formája egy tőről fakad, így az által, ha életünkben egyik területen korlátozzuk a Bőséget, azáltal a másik területek sem nyernek teljességet, 

míg ha egy területet tovább emelünk, így minden más területen teljesebb életet élhetünk, avagy a több, mindig több.   

A terület, melyen keresztül Beáta a résztvevőkön “dolgozik” a vállalkozás, karrier, üzleti élet, azonban a fókuszban a Nő, a vállalkozóNő áll.   

 

Kiteljesedett, szenvedéllyel átjárt, önmagunkat kifejező, anyagi jólétet és minden érintett fél számára értéket biztosító vállalkozás,   

önismeret, önmagunkra hangolódás, életterületeink harmonizálása, 

megértés önmagunkről, az életről, az Egészről   

a kulcsszavak a program szándékának meghatározásában.

Gál Beáta Üzleti Siker Mentor, Transzformációs Coach, az Üzlet Mesterfokon Mesterkurzus és Have it All Közösség alapítója, vezetője, boldog édesanya, feleség, nő, üzletasszony.

Eredeti közgazdász végzettségét követően elvégezte a nemzetközi üzleti & coaching akadémiát, okleveles transzformációs coach és a nemzetközi coaching szövetség tagja, azonban azt vallja, nem a végzettségei határozzák meg.  

Az élet és az üzleti élet szerelmese. 

Eddigi munkái, tanulmányai során és jelenleg is lehetősége van együttműködni hazai és nemzetközi szinten elismert, sikeres üzletasszonyokkal, üzletemberekkel, coachokkal, spirituális vezetőkkel.    

Mindazt, amit az üzleti mentorálás és a transzformációs coaching során közvetít, elsődlegesen saját életében, vállalkozásában használja, alkalmazza. Azt adja át, melynek köszönhetően saját életét, vállalkozását is transzformálja. 

Saját vállalkozása és élete kiteljesetésében folyamatosan úton van és szemmel láthatóan kvantum léptékkel halad.

Mit tartalmaz a Have it All VIP Támogatás & Tagság és hogyan működik?

A Have it All VIP Támogatás & Tagság folyamatos, hónapról hónapra haladó támogatás havi 3 alkalommal, melynek keretében a résztvevők az Élet Értelem Tanításokkal, azon alapokkal ismerkednek, melyekre építkezve képesek felépíteni a saját  teljességben megélt életüket. 

A hónap során 3 alkalommal, a hónap 2-3-4. csütörtökén érkezik a VIP Tagokhoz tartalom, 

2 alkalommal audio üzenet, 

1 alkalommal pedig úgynevezett tudományos, teremtő ima formájában. 

A VIP Tagság Facebook csoportja az adott heti tanítások befogadását, megértését tovább támogatja, valamint a közösség erejéből az egyént tovább építi.  

A Have it All VIP Támogatás & Tagság kiváltható havi, féléves, éves előfizetéssel. Az előfizetés módjától függően, az előbbiekben felsoroltakon felül a féléves és az éves előfizetés további támogatást biztosít bónusz ajándékok formájában, melyről az alábbi táblázat nyújt tájékoztatást. 

Fontos! Míg havi tagdíjjal e-mailben, úgy féléves és éves tagdíjjal e-mailben és Beáta programfelületén is (a programfelületen összefűzve + VIP archívummal kiegészítve – korábbi tartalmakkal) biztosítjuk a támogatást VIP Tagjaink számára.

1 havi előfizetés

 • 2 audio tréning/hó
 • 1 teremtő ima/hó
 • VIP Online Közösség /
  Facebook csoport tagság
 • -

 • -

 • -
 • -
 • -
 • -
 • -
 • Ár/hó 6.990 Ft + áfa
  Bónusz érték: 0 Ft +áfa
 • Előfizető ár:
  6.990 Ft +áfa /hó

6 havi előfizetés

 • 2 audio tréning/hó
 • 1 teremtő ima/hó
 • VIP Online Közösség /
  Facebook csoport tagság
 • Tartalom programfelületen
  összefűzve – 6.000 Ft/félév
 • VIP tartalom archívum hozzáférés (hozzáférés a korábbiakban kibocsátott tartalomhoz) – 39.990 Ft
 • -

 • -
 • -
 • -
 • Ár/hó 6.665 Ft + áfa
  Bónusz érték: 47.940 Ft + áfa
 • Előfizető ár: 87.930 Ft + áfa helyett/
  39.990 Ft + áfa/ félév

12 havi előfizetés

 • 2 audio tréning/hó
 • 1 teremtő ima/hó
 • VIP Online Közösség /
  Facebook csoport tagság
 • Tartalom programfelületen
  összefűzve – 12.000 Ft/év
 • VIP tartalom archívum hozzáférés (hozzáférés a korábbiakban kibocsátott tartalomhoz) – 39.990 Ft
 • VIP kedvezmény (további 10 % kedvezmény) Vágyaid Felfedezése & Manifesztációja online kurzus - minimum 44.999 Ft kedvezmény
 • VIP kedvezmény (további 10 % kedvezmény) Üzleti Bőségedre Hangolva kurzus online kurzus - minimum 19.999 Ft kedvezmény
 • Ár/hó 5.833 Ft + áfa
  Bónusz érték: 130.878 Ft + áfa
 • Előfizető ár: 200.868 Ft + áfa helyett
  69.990 Ft + áfa/év
népszerű

Programfelület hozzáférés, VIP archívum és VIP kedvezmények féléves és éves tagdíjhoz

A Have it All VIP Támogatás & Tagság keretében Beáta havi szinten, havonta 3 alkalommal, kizárólag a VIP Tagok számára kibocsátott új tartalommal nyújt támogatást. 

 

A Have it All VIP Támogatás & Tagság kizárólag a Nővel foglalkozik, így az nem tartalmaz vállalkozás vezetésre vonatkozó tartalmakat. 

Beáta exclusive Élet Értelme Tanításait publikálja a VIP Közösség számára. 

 

A havi tagdíjjal rendelkezők e-mailben kapják meg a tartalmakat és további támogatását élvezhetik Beátának a VIP Tagok Facebook csoportjában. 

 

A féléves és éves tagdíjjal rendelkező tagjaink hozzáférést kapnak a VIP Programfelülethez, ahol nem csak aktuálisan megjelenő tartalmakat van lehetőségük elérni, de hozzáférést kapnak a teljes VIP archívumhoz, korábban kiadott tartalmakhoz. 

 

Milyen értékkel bírnak az archívumban található Élet Értelme Tanítások? 

Visszajelzés egy VIP Tagunktól: 

 

 

„Finish-ben van a hamarosan nyíló, saját alkotásaimat kínáló webshop-om. Ennek készítése közben az “Építsd fel a saját szabályrendszeredet!” tanítás megértése, beengedése és alkalmazása nagyon meghatározó, több lépésen ez lendít/ett át, tette/teszi könnyebbé a döntéshelyzeteket. Így igazán inspirált cselekvésben készül, igazi “flow-mámor”ban!

Soós Andrea 

Művész, Producer 

 

Éves tagdíjjal rendelkező VIP Tagjaink jelentős további kedvezményeket kapnak az adott évben induló Vágyaid Felfedezése & Manifesztációja és Üzleti Bőségedre Hangolva kurzusokból, melyek Beáta meghatározó programjai. 

 

„Több mint egy éve találtam Beátára, részt vettem a tavalyi Üzlet Mesterfokon programon, az elvonulásokon. Ahhoz, hogy a kapott ismereteket, tapasztalatokat minél inkább tudatosan beültessem az életembe, minél inkább megértsem és alkalmazzam, úgy érzem, folyamatosan és újra és újra szükségem van fókuszáltan az általa kapott új impulzusokra és „ismétlésekre”. Fantasztikus érzés, ahogyan érzem, értem és felismerem a fejlődésemet, a megváltozott gondolataimat, szószerint: a tudatosságra ébredést! A személyiségfejlődésen keresztül az üzleti életem, hozzáállásom is változik, mely az eredményeimben is megmutatkozik! A Have it All VIP Tagságot & Támogatást csak ajánlani tudom!

Soós Andrea

„A program rendkívül motiváló számomra, azonnali tettekre sarkall. ”

Kerék Szilvia

„A program periodikussága segít fenntartanom a folyamatos haladást. A csoportos coaching folyamán nagyon sok előrevivő felismerésre teszek szert, és Beáta sokrétű, átfogó megközelítése nagyon sokat hozzáad az üzleti szemléletemhez is. Az online jelleg kényelmet biztosít számomra, ugyanakkor érezhető a csoportban lévő segítő erő és szándék is. A programhoz való csatlakozásom döntését segítette a felépítése is: az elméleti rész, a gyakorlati coaching és az interaktív lehetőség. „

Hajnal Ildikó

„Érett, intelligens, képzett szakembernek tartom magam, ezzel együtt olyan új szempontokat, kérdéseket és magával ragadó szemléletmódot nyújt számomra ez a sorozat, amitől érzem, hogy megújulok, inspirálódom. Miután több, mint egy évig a háttérből követtem Beáta on-line előadásait, olvastam ingyenes anyagait, idén csatlakoztam a VIP közösséghez, amely az utóbbi éveim legjobb befektetése – valójában saját magamba. Az a támogató légkör, amely itt körülvesz, Beáta profizmusa és szolgálatunk iránti elkötelezettsége manapság egyedülálló és számomra kuriózum számba megy. Ha elakadtál az életedben, a szakmádban, önmagadban, akkor a legjobb helyen vagy ebben a programban. Ha még ráadásul introvertáltnak is tartod magad – mint én – akkor Neked üzenem: ne tétovázz, lehetsz „megfigyelő” , de hamarosan azt érzed majd, mint én: kedvem/bátorságom támad megszólalni, kérdezni . Gyere, várunk! Sokkal többet kapsz majd, mint amire most számítasz!”  

Deák Zita  

Mennyiben kerül a Have it All VIP Támogatás & Tagság?

A Have it All VIP Tagság & Támogatás lehetőséget biztosít arra, hogy havi, féléves, éves előfizetéssel csatlakozz.

A havi előfizetés biztosítja a havi 3-szori VIP tartalmat 2 audio üzenet és 1 úgynevezett vezetett, tudományos ima formájában, valamint a Have it All VIP Közösség Facebook Tagságot, melyen keresztül Beáta további támogatást biztosít a Tanítások befogadására, alkalmazására és a Tagoknak lehetősége van a Közösség Tagjaként kapcsolatokat építeni, a Közösségből további motivációt, inspirációt nyerni, egymást tovább emelni.  

A féléves és az éves VIP Támogatás & Tagság hozzáférést biztosít a Gál Beáta Programfelülethez és ezáltal a korábbi Have it All VIP Támogatás  archivált tartalomhoz, így a féléves és éves Tagsággal rendelkező Tagok nem csupán a Tagságuk ideje alatt kibocsátott Támogatást kapják, hanem az eddigi teljes tartalmat. 

A féléves és az éves VIP Támogatás & Tagság továbbá bónusz ajándékokat tartalmaznak, melyekről és a tagsági árakról az alábbi gombra kattintva tájékozódhatsz. 

Bónusz Ajándékok

A féléves és az éves VIP Támogatás & Tagság bónusz ajándékokat, kedvezményeket kínál a számodra. 

Féléves tagsági díj választása esetén: 

 • Hozzáférést kapsz a Gál Beáta Programfelülethez és azon keresztül a teljes, archívált Élet Értelme Tanításokhoz. A VIP programfelület és archívum értéke, mely bónuszajándék a féléves előfizetéshez 45.900 Ft + áfa összérték az előfizetési ár felett. 

Éves tagsági díj választása esetén: 

 • Hozzáférést kapsz a Gál Beáta Programfelülethez és azon keresztül a teljes, archívált Élet Értelme Tanításokhoz. A VIP programfelület és archívum értéke, mely bónuszajándék a féléves előfizetéshez 51.990 Ft + áfa összérték az előfizetési ár felett. 
 • Bónusz ajándék az éves tagsághoz az év során megrendezésre kerülő Vágyaid Felfedezése & Manifesztációja kurzushoz további VIP kedvezmény. A kedvezmény minimum értéke a kurzus teljes árából 44.999 Ft + áfa. 
 • Bónusz ajándék az éves tagsághoz az év során megrendezésre kerülő Üzleti Bőségedre Hangolva kurzushoz további VIP kedvezmény. A kedvezmény minimum értéke a kurzus teljes árából 19.999 Ft + áfa. 
 • Az éves tagdíj bónusz ajándék érték teljes összege 130.878 Ft + áfa. 130.878 Ft + áfa értékben kínál az éves tagdíj felett Beáta bónusz ajándékot. 

„Ez a csoport abban is támogat engem, hogy folyamatosságával a fókuszra emlékeztet, nem csak egy tanfolyam, amit ismét kipipálhatok, hanem tényleges változások elérésére késztet. 

Tudatosságom fejleszthetem, és segít magamat őszintén megtalálni. 

Nagyszerű lehetőség, hogy bármikor visszanézhetem és tanulhatok. ”  

Tánczos Mónika 

„A program nekem a következőket adja: intuitív lelki és professzionális üzleti útmutatást Gál Beáta részéről. A magamon való munka rendszerességét, mely által kvantumugrássokkal jutok közelebb Önmagamhoz. Egy támogató, magas szintű energiával rezgő Közösséget, melyből töltekezhetem. ”

Papp Júlia

„Nagyon hálás vagyok ezért az egy évért és köszönöm. Rengeteg támogatást kaptam. Tudom, hogy az éven át tartó támogatás nélkül nem tartana ott az életem, ahol ma vagyok. Benne van a pakliban, hogy feladtam volna már az álmaim és visszatértem volna alkalmazottnak. A belső fejlődésem egyik kulcsa volt. „

Magyary-Jávor Zsófia   

 

„Biztonságos vezetést adott a program. Bizalmat. Láttam, ahogy ki-ki a maga útját járja, s onnan léphet tovább. Nincs ugrálás, szigorú sorrendben emelkedhet az ember, (ahogy beépíti a gyakorlatba készség szinten a leckéjét ) – toleranciát, biztatást – hitet, hogy nekem is sikerülhet ” révbe ” érnem. Millió köszönet!” 

Barna Krisztina   

 

„A program nagyon sokat segített magam megismerésében és abban, hogy igenis merni kell döntést hozni és nem a langyos vízben ücsörögni, mert nyitni az új dolgokra, amiktől idáig féltem sok jó és új dolgot hoz. Igazából nincs is mitől félni.” 

Kónya Hajnalka   

 

„Köszönet és hála, hogy a tagja lehettem a közösségnek, és lehetek 2019-ben is, mert a legfontosabb, hogy megengedtem magamnak ezt a tagságot. Bea szavai és támogatása által „elkezdődött” a rendrakás a saját életemben. Sok fantasztikus, pozitív hölgy és úr segíti egymást. Egy-egy támogató hozzászólás, bejegyzés sokat segített a hétköznapokban. El tudtam hinni és fogadni, megélni, hogy Én is vagyok olyan nő, aki képes másokat inspirálni, hogy méltó vagyok erre a közösségre, hogy olyat tudok nyújtani az embereknek, amit, ahogy, csak Én tudok. Beáta a személyes példáján, életén keresztül mutatja az utat. Inspirál, motivál, hisz bennünk, hogy megfelelő mentorálással, a női mivoltunkat megtartva találjuk meg az egyensúlyt az életünk minden területén és merjünk lépni. Pozitív életszemlélet, összetartás, egymás segítése.” 

Proityné Kurali  Edit   

 

„Bár nem voltak elvárásaim a programmal kapcsolatban, de úgy érzem, többet kaptam, mint amit reméltem. Találkozást önmagammal, segített megfogalmazni a vágyaimat, céljaimat és segített abban, hogy ne adjam fel, amit elterveztem. Kiadtam a mesekönyvet és hiszem, hogy sok emberhez eljut majd az üzenetem, és ezáltal az én vállalkozásom is erős és sikeres lesz.” 

Jámbor Eszter  

A jelentkezés jelenleg nem elérhető

Fizetési mód

Fizetni csak bankkártyával tudsz.

Biztonságos fizetés

A bankkártya adataidat nem ismerjük és nem is tároljuk. Az itt megadott bankkártyaadataid egy titkosított csatornán keresztül, kódoltan kerülnek továbbításra a bankfióknak.

FONTOS!

A fizetés után elektronikus számlát állítunk ki minden jelentkezőnek, amit e-mailben küldünk el.

Kérdésed van? Segítünk 🙂

Ha felmerült benned bármilyen kérdés, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, akkor kérünk, írj e-mailt az info@beatagal.com e-mail címre.