Neale Donald Walsch online élőben Magyarországra érkezik október 18-án!

Mit üzen a világ Neked? 

Hogyan találj EGYSÉGre, amikor minden az elkülönülést látszik kikényszeríteni?

Neale Donald Walsch modern korunk világszinten elismert spirituális vezetője, akinek szavai, az általa közvetített üzenetek mély hatást gyakorolnak az egész világra.

Eddigi munkássága során 42 könyvet írt, melyek közül 7 a New York Times bestseller listáját vezette hosszú éveken át. 

A világhírű Beszélgetések Istennel című könyve, melyet 40 nyelvre fordítottak és több tízmillió ember életében hozott változást, 137 héten keresztül, azaz több mint két és fél éven át állt a nemzetközi toplista élén. 

Neale Donald Walsch 2019 januárjában Gál Beáta meghívására Magyarországra érkezett, hogy 27 éves munkássága során életében először kizárólag vállalkozóknak, üzleti vezetőknek beszéljen a spirituális ébredésről. 

Most, 2021. október 18-án 15:50-től ismételten magyar közönséghez, vállalkozókhoz érkezik. 

Online előadója lesz a több napos, Légy az iparágad Vezetője! üzleti rendezvénynek. 

Miközben a rendezvény zártkörű, az esemény szervezője azt a döntést hozta, Neale Donald Walsch előadását live stream formájában elérhetővé teszi nagyobb közönség számára. 

Miről fog szólni Neale Donald Walsch előadása?

Az emberi lét, a világ működése mindig is számos kérdést vetett fel az ember számára. A tavalyi év elején megjelent világjárvány a meglévő kérdéseket felerősítette, újabbakat hozott magával, a bizonytalanságot, az útkeresés fontosságát fokozta. 

Neale Donald Walsch magyarországi előadása során ezen kérdések mentén érkezik útmutatással. 

Személyes invitálás

Szeretettel köszöntelek! 

Gál Beáta vagyok, és személyes meghívásomat szeretném számodra tolmácsolni október 18-ára, Neale Donald Walsch – Mit üzen a világ Neked? című előadására. 

Abban a megtiszteltetésben van részem, hogy Neale Donald Walsch munkám során nem első alkalommal támogat. 

Tartottam a vezetésével üzleti rendezvényt Budapesten 2019-ben, készítettünk közös online programot szintén Budapesten, Bécsben, több alkalommal igénybe vehettem a mentorálását, és most ismételten társam lesz egy több napos üzleti rendezvényen – más meghívott vendégeim mellett.

A küldetés, melyben társként áll mellettem, a magyar vállalkozókról, üzleti vezetőkről szól, az ő teljes létükre ébredésükről, melynek velejárója az értékteremtő, minden szempontból prosperáló, folyamatosan növekvő vállalkozás. 

Ha a spirituális törvények mentén vezeted a vállalkozásodat, annak megfelelően építed a marketing, értékesítési folyamataidat, a növekedés elkerülhetetlen. 
Az üzenet, melyet Neale október 18-án közvetít, minden önmagából többet megélni kívánó személy számára nélkülözhetetlen. 
Tarts velünk ezen az eseményen, hozzunk változást az életedbe, hogy változást hozhass az életünkbe! 

Szeretettel,
Gál Beáta 

Hogyan épül fel Neale Donald Walsch előadása?

Neale Donald Walsch az otthonából lép az üzleti rendezvény színpadára, és 60 percen keresztül lesz velünk online élőben 2021. október 18-án, 15:50-től.
A Légy az iparágad Vezetője! üzleti rendezvény résztvevői a sárvári Spirit Hotel*****-ben kísérik az előadást. 
Azok, akik nem hivatottak a Légy az iparágad Vezetője!  üzleti eseményen részt venni, viszont Neale Donald Walsch előadásán online élőben részt kívánnak venni, online jegyvásárlással tudják azt megtenni.
Jegyvásárláshoz kattints az alábbi linkre
>> live stream jegyvásárlás

Az online jeggyel rendelkezőknek e-mailben elküldjük a live stream (élő sugárzás) linkjét a rendezvényt megelőzően.  

A 60 perces előadás során az eredeti angol előadás és a magyar nyelvű szinkrontolmácsolás is hallható lesz, így résztvevőink bármely nyelven, vagy két nyelven követhetik Neale Donald Walsch élő bejelentkezését. 

Miért vegyél részt Neale Donald Walsch előadásán?

Számos okot tudunk megosztani Veled arra vonatkozóan, miért vegyél részt a világ egyik legelismertebb spirituális tanítójának előadásán, melyet kifejezetten a magyaroknak, elsődlegesen a magyar vállalkozóknak, üzleti szereplőknek címez. Az okokat sorolhatjuk a személyes életedből, vállalkozásodból és közös, mindannyiunkat érintő életünkből. Ezen okokat azonban Te is ismered. 

A világ a változásunkat, ébredésünket, emlékezésünket kéri.  
Szükségünk van azon vezetőkre, akik képesek minket emlékeztetni, és változásra, önmagunkból több előhívására bírni. 
Neale Donald Walsch ezen vezetők közé tartozik, és október 18-án egy szűk, magyar vállalkozói, vezetői kört hív és vezet ébredésre. 

Mennyibe kerül a live stream jegy Neale Donald Walsch előadására?

A live stream betekintést enged abba a magas szintű spirituális üzleti mesterkurzusba, melynek színvonaláról többek között Neale Donald Walsch személye is sokat elmond. 

Időpont: 
2021. október 18-án, 15:50-től

A live stream kapcsolódással a szándékunk, vállalkozókat, vezetőket a megfelelő időben a megfelelő módon támogatni, így a jegy árát bármely vállalkozó számára elérhető összegben, 9.990 Ft + áfa-ban, míg az elérhető live stream jegyek számát maximum 500 db-ban határoztuk meg. 

A jegyvásárlás kizárólag bankkártyás fizetéssel lehetséges. 

A jelentkezés lezárult

Fizetési módok 

Fizetni csak bankkártyával tudsz.  

Biztonságos fizetés 

A bankkártya adataidat nem ismerjük és nem is tároljuk. Az itt megadott bankkártya adataid egy titkosított csatornán keresztül, kódoltan kerülnek továbbításra a bankfióknak.  

FONTOS!  

A fizetés után elektronikus számlát állítunk ki minden jelentkezőnek, amit e-mailben küldünk el.  

Kérdésed van? Segítünk 🙂  

Ha felmerült benned bármilyen kérdés, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, akkor kérünk, írj e-mailt az info@beatagal.com e-mail címre.  

Copyright © 2019 Gál Beáta – Have it All