SORON KÖVETKEZŐ ALKALOM
2022. június 13., hétfő 20:30 – 22:00 óra

(Ha már korábbi beszélgetésre jelentkeztél, nem kell ismételten feliratkoznod, a részletekről automatikusan tájékoztatunk e-mailben!)

Minden hónapban egy alkalommal 90 percen keresztül Beáta élő online találkozót tart, melynek keretében vezetői gondolkodásmód, vállalkozás-, életvezetés, gazdagságtudat, spiritualitás témakörben gondolatokat oszt meg, és a résztvevők által feltett kérdésekre válaszol.

Ezen találkozók egyaránt
lehetőséget biztosítanak azok számára,
akik…

A beszélgetések közösségben zajlanak, melyekből a közösség minden tagja profitál. Hasonló gondolkodású, hasonló célkitűzésekkel bíró vállalkozásvezetők, ébredni kívánók, akik egy irányba tartanak.

Minden egyes élő online beszélgetés más és más lesz felépítésében, tartalmában, hiszen az a Közösségre és életünk aktuális megéléseire építkezik. Minden alkalommal Beáta néhány gondolattal érkezik gondolkodásmód, gazdagságteremtés, vállalkozás- és életvezetés, spiritualitás témakörben, majd szeretettel áll rendelkezésre a Közösség kérdéseinek megválaszolására.  

A kérdések feltehetőek írásban és videóbejelentkezéssel.

A beszélgetésekről felvétel készül, melynek felvételét (eredetiben vagy vágott formában) az élő beszélgetésekre feliratkozók megkapják. 
A beszélgetések részleteiről feliratkozást követően e-mail-es tájékoztatást nyújtunk. 


Gál Beáta
vállalkozó, vezetői gondolkodás és üzleti siker mentor. 
Az elmúlt évek során rendezvényei és képzései által több ezer vállalkozás-, üzleti vezető, ébredni kívánó támogatására lehetett, miközben saját vállalkozását sikeresen, saját tanításai mentén vezeti.

BEÁTÁRÓL MONDTÁK

Referenciák
COPYRIGHT © 2022
GÁL BEÁTA – HAVE IT ALL