Podcast: 9. Az újjászületést adó vállalkozói mindset

Podcast: 9. Az újjászületést adó vállalkozói mindset

Az epizód leírása

A mai epizód a Gál Beáta Have It All Podcast Webinar felvételéből készült.

Ha szeretnél Te is a következő élő Podcast Webinar résztvevője lenni, ahol kérdéseket is tehetsz fel a témával kapcsolatban jelentkezz zárt csoportunkba az alábbi linken: https://www.facebook.com/groups/galbeatapodcastwebinar

Minden ember vágyik a megújulásra mégis a legtöbbünk retteg a változástól.

Számodra mit jelent az újjászületés? Azonosítod-e a sikerrel? Mit jelent a siker?

Értékteremtés, ami miatt többként élheted az életed? Minőségi ügyfelek? Önazonosság? Növekvő anyagi bevétel?

Milyennek képzeled a sikert 5 év múlva?

A mai epizódban 6 pontban foglalom össze az újjászületést adó vállalkozói mindset lényegét. De ez az adás azért igazán különleges, mert rengeteg saját tapasztalást fogok megosztani Veled.

Számomra például a siker a bőségben és teljességben élt életet jelenti az élet minden területén. 5 év múlva pedig egy nyaralást látok, ahol a családom körében pihenhetek és dolgozhatok.

De mi is az a mindset?

Nem kizárólag a kemény munka visz előre, hanem a gondolkodásmódunk. A mindset lesz a meghatározó. Az, ahogyan gondolkodunk arról, amit létrehozunk. Az élet minden területén.

Fel kell készülnünk azonban arra, hogy beleütközünk majd korlátozó elgondolásokba. A legnépszerűbb az, hogy az életterületek csak egymás rovására működhetnek. Nem lehetek jó anya, ha a karrieremre koncentrálok.

Ez persze nem igaz, de ebben is a gondolkodásmódunk fogja a kiutat adni.

Az a járvány miatti pánik is elkerülhető így, ami sok vállalkozót érintett. Ha elfogadod, hogy igenis minden pillanatban van lehetőséged az újjászületésre, akkor Te határozod meg a következő lépésed és nem a környezeted befolyásol.

Aki régóta követi a munkám az tudja, hogy mennyire fontos volt számomra élő rendezvényt tartani. A karantén alatt erre nyilván nem volt lehetőség, abba kellett hagynunk.

Tudom, hogy az életben minden értünk történik, de még így is nehezen tudtam elengedni a rendezvényeket. Holott addigra már beláttam, hogy változtatnom kell.

Az élet értünk történik, nem elvenni akar, hanem adni.

Hogyan értheted meg, hogy mi miért történik veled? Hogyan változtathatsz a múltadon? Hogyan teheted fel a jó kérdéseket? – Segítek, a „Képes vagyok én erre?” és a „Megérdemlem én ezt?” rossz kérdések. Tudod már hogy mi az életfeladatod? Ebben az epizódban segítek ezekre a kérdésekre is választ találni.

A podcast epizód megosztásával egyben részt veszel podcast nyereményjátékunkban, melynek fődíja: 2 főre szóló, 2 éjszakás utazás a sárvári Spirit Hotel *****be!

A nyereményjáték részleteit itt találod >> https://www.beatagal.com/podcast-nyeremenyjatek/

2021 elképesztő gazdagodást kínál a vállalkozásod számára!

Exponenciális üzleti- és személyes növekedést, öntudatra ébredt vezetői létezést, a vágyott áttörést – tisztánlátással, önazonosan, könnyedén.

Jelentkezz az

Áttörésre pozícionált üzleti Vezető rendezvényünkre (augusztus 30-31.) itt >>

Ha tetszett, kérlek oszd meg, és lájkold a podcastot:

Megosztás
Elküldöm emailben
Megosztás

Várom kérdéseidet, visszajelzéseidet az elhangzottakkal kapcsolatban!