VIP Közösség 2019-ben!

Haladj gyorsabban a vállalkozásoddal és az életeddel!
Érd el 2019-ben, amit 2-5 év múlva terveztél!

Üzleti mentorálás, transzformációs coaching, közösség Gál Beáta vezetésével

Mit szólnál hozzá, ha rendelkezésedre állna egy személy, aki sikeres vállalkozó, -üzletasszony, és hajlandó Téged mentoráni, támogatni a számodra legmegvalósíthatóbb módon az év során?

aki üzletileg, emberileg, szakmailag képes Neked segíteni abban, hogy sokkal gyorsabban haladjál,

akihez – ahelyett, hogy egy-egy kihívás által leragadnál, heteket gondolkodnál, önmagaddal viaskodnál – egész éven át fordulhatsz és gyors, személyedre-, vállalkozásodra szabott támogatást biztosít,

aki segít Neked, hogy sokszorosára növeld a hatékonyságodat és az üzleti eredményeidet

A VIP Közösség program pontosan erről szól!

Gál Beáta a sikeres üzletasszony, vállalkozó, üzleti siker mentor és egyben transzformációs coach, azért hozta létre az alábbi programot, mert azt vallja, a megfelelő támogatással bármely átlagos képességű vállalkozó is képes felgyorsítani haladását, megsokszorozni hatékonyságát, eredményeit,

amire egyben az adott személynek, családjának és minden túlzás nélkül az egész világnak szüksége van.

Beáta számos CEO-val, vállalkozóval, vezetővel dolgozik együtt egy az egyben, hosszútávú, éves, akár több éves támogatást biztosítva, azonban tisztában van vele, ezt a fajta mentorálást sokan nem engedhetik meg maguknak azok közül, akiknek nagy szüksége lenne rá.

Azt is tudja, miyen sok fantasztikus vállalkozó feladja, mielőtt eljutna oda, hogy az általa vágyott és megérdemelt sikereket elérje a megfelelő szakmai támogatás megfizethetőségének hiánya miatt.

Ezért jött létre ez a program. Érted. A Te támogatottságodért, gyorsabb haladásodért!

Mit mondanak azok, akik már csatlakoztak a VIP Közösség 2019-ben! programhoz?

„A program rendkívül motiváló számomra, azonnali tettekre sarkall. „
Kerék Szilvia

„Ez a csoport abban is…💓 támogat engem, hogy folyamatosságával a fókuszra emlékeztet, nem csak egy tanfolyam, amit ismét kipipálhatok, hanem tényleges változások elérésére késztet.
Tudatosságom fejleszthetem, és segít magamat őszintén megtalálni.
Nagyszerű lehetőség, hogy bármikor visszanézhetem és tanulhatok. „
Tánczos Mónika

„A program nekem a következőket adja: intuitív lelki és professzionális üzleti útmutatást Gál Beáta részéről. A magamon való munka rendszerességét, mely által kvantumugrássokkal jutok közelebb Önmagamhoz. Egy támogató, magas szintű energiával rezgő Közösséget, melyből töltekezhetem. ” Papp Júlia

„Több mint egy éve találtam Beátára, részt vettem a tavalyi Üzletasszony Mesterfokon programon, az elvonulásokon. Ahhoz, hogy a kapott ismereteket, tapasztalatokat minél inkább tudatosan beültessem az életembe, minél inkább megértsem és alkalmazzam, úgy érzem, folyamatosan és újra és újra szükségem van fókuszáltan az általa kapott új impulzusokra és „ismétlésekre”. Fantasztikus érzés, ahogyan érzem, értem és felismerem a fejlődésemet, a megváltozott gondolataimat, szószerint: a tudatosságra ébredést! A személyiségfejlődésen keresztül az üzleti életem, hozzáállásom is változik, mely az eredményeimben is megmutatkozik! A „Képezd magad sikerre!” programot csak ajánlani tudom!!!”
Soós Andrea

„A program periodikussága segít fenntartanom a folyamatos haladást. A csoportos coaching folyamán nagyon sok előrevivő felismerésre teszek szert, és Beáta sokrétű, átfogó megközelítése nagyon sokat hozzáad az üzleti szemléletemhez is. Az online jelleg kényelmet biztosít számomra, ugyanakkor érezhető a csoportban lévő segítő erő és szándék is. A programhoz való csatlakozásom döntését segítette a felépítése is: az elméleti rész, a gyakorlati coaching és az interaktív lehetőség. „

Hajnal Ildikó

„Érett, intelligens, képzett szakembernek tartom magam, ezzel együtt olyan új szempontokat, kérdéseket és magával ragadó szemléletmódot nyújt számomra ez a sorozat, amitől érzem, hogy megújulok, inspirálódom.”
Deák Zita

Kiknek ajánljuk a VIP Közösség programot?

akik vágyják a változást,

vállalkozásuk eredményeit folyamatosan növelni kívánják,

üzleti fejlődésük elengedhetetlen része személyes fejlődésük,

alázatosak, mentorálhatóak,
képesek csapatként működni, másokat tiszteletben tartani,
vállalkozásuk által értéket kívánnak teremteni.

Mit tartalmaz a VIP Közösség program?

  • 2019. naptári évre vonatkozó tagságot
  • Havi 2 online tréning üzleti & sikermentalitás & bőségtudatosság & tudatosság területeken
  • Havi 2 online csoport coaching – business & money & mindset témákban (A csoportos coaching keretében lehetőséged van kérdezni, segítséget kérni, és Beáta kifejezetten számodra nyújt támogatást)
  • Elsőbbséget program/rendezvény jelentkezésre
  • Részvételi lehetőséget a Have it All Kereskedelmi platformon – részletek csak tagoknak
  • Tagságot a programfelületen
  • Have it All Facebook Közösséget
  • Have it All Élő Közösségi találkozón való részvételi lehetőséget
  • VIP Tagságot, mely kedvezményeket és elsődleges jelentkezést biztosít Gál Beáta programjaira, rendezvényeire

Az élő online tréningek, élő online coachingok felvételre kerülnek, melyek elérhetőségét egész éven át biztosítjuk.

Az éven át tartó progam lehetővé teszi számodra a folyamatos, év végéig tartó támogatottságot, személyes- és üzleti fejlődésedet, transzformációdat, miközben hónapról hónapra egy-egy fontos, életed alappillérét adó területet érintünk a tréningek, az üzleti mentorálás és a transzformációs coaching által.

 

Az online élő coachingok folyamán lehetőséged lesz Beátát személyesen kérdezni, ő pedig személyre szabottan tud a segítségedre lenni, valamint lehetőséged lesz számos üzleti mentorálást, coachingot végigkísérni, melyet Beáta más, önkéntesen jelentkező tagokkal folytat, és azokból saját életedet, üzletedet továbbépíteni.

Az élő online coaching igazán óriási lehetőség mindazok számára, akiknek nincs anyagi lehetősége személyes coach-csal együtt dolgozni, hiszen a VIP Támogatás keretében Beáta egyénileg dolgozik a tagokkal, rendkívül alacsony éves tagsági díj ellenében.

 

A program során biztosított tréningek által érintett témák:

1. Sikermentalitás
2. Célkitűzés
3. Spiritualitás, mentális egészség
4. Gazdagságtudatosság
5. Időmenedzsment
6. Kapcsolataink kiteljesítése
7. Egyedi pozícionálás ereje
8. Értékesítési eredményt növelő lépések
9. Építs támogató csapatot
10. A vezetés ereje
11. A folyamatos személyes fejlődést eredményező alappillérek
12. A Te egyedi hozzájárulásod, amit örökül hagysz

Gál Beáta vagyok, Üzleti Siker Mentor, Transzformációs Coach, a Have it All Közösség létrehozója, vezetője, boldog édesanya, feleség, nő, üzletasszony.

Eredeti közgazdász végzettségemet követően elvégeztem a nemzetközi üzleti & coaching akadémiát, okleveles transzformációs coach és a nemzetközi coaching szövetség tagja lettem. Eddigi munkám és tanulmányaim során lehetőségem volt, és jelenleg is lehetőségem van együttműködni nemzetközi szinten sikeres üzletasszonyokkal, üzletemberekkel, coachokkal, tanítókkal, spirituális vezetőkkel.

Mindazt, amit az üzleti mentorálás és a transzformációs coaching során közvetítek, saját életemben sokszorosan kipróbáltam, ha úgy tetszik teszteltem. Nem közvetítek semmi olyat, amiről ‘csak hallottam’, amit ne alkalmaztam volna a saját életemben, és aminek köszönhetően ne értem volna el jelentős sikereket, akár az üzleti létben, vagy a magánéletemben.

Mi a célom a VIP Közösség programmal ?

„A célom a VIP Közösség 12 hónapos programmal, támogatással, hogy iránymutatást, állandó inspirációt biztosító közeget, és tudást nyújtsak ambiciózus, sikerük, vállalkozásuk mellett elkötelezett vállalkozónőknek.
Egyfajta hidat biztosítani az útját járó személy, és a számára élhető sikerek között és a haladását jelentős mértékben felgyorsítani.

Az elmúlt évek során, melyben emberekkel foglalkozom, elképesztő,
• mily mértékben cipelnek téves tudást, mely által érvényesülni kívánnak,
• mily mértékben szenvednek a lehető legegyszerűbb kivitelezést eredményező tudás hiányában, egy információkkal teli világban,
• és mily mértékben cipelik sikereiket korlátozó, tudatalatti hiedelmeiket, mintáikat a vállalkozók.

Az éven át nyújtott programmal ezen területeken kívánok jelentős előrelépést adni a program résztvevőinek.”

Milyen eredmények érhetőek el a program által?

A program eredményességét illetően konkrét referenciákat kívánunk nyújtani, ugyanis Beáta nem először biztosít mentorálást csoport program formájában.

„Nagyon hálás vagyok ezért az egy évért és köszönöm. Rengeteg támogatást kaptam. Tudom, hogy az éven át tartó támogatás nélkül nem tartana ott az életem, ahol ma vagyok. Benne van a pakliban, hogy feladtam volna már az álmaim és visszatértem volna alkalmazottnak. A belső fejlődésem egyik kulcsa volt. „
Magyary-Jávor Zsófia

„Biztonságos vezetést adott a program. Bizalmat. Láttam, ahogy ki-ki a maga útját járja, s onnan léphet tovább. Nincs ugrálás, szigorú sorrendben emelkedhet az ember, (ahogy beépíti a gyakorlatba készség szinten a leckéjét. ) – toleranciát, biztatást – hitet, hogy nekem is sikerülhet ” révbe ” érnem. Millió köszönet!”
Barna Krisztina

„A program nagyon sokat segített magam megismerésében és abban, hogy igenis merni kell döntést hozni és nem a langyos vízben ücsörögni, mert nyitni az új dolgokra, amiktől idáig féltem sok jó és új dolgot hoz. Igazából nincs is mitől félni.”
Kónya Hajnalka

„Köszönet és hála, hogy a tagja lehettem a közösségnek, és lehetek 2019-ben is, mert a legfontosabb, hogy megengedtem magamnak ezt a tagságot. Bea szavai és támogatása által „elkezdődött” a rendrakás a saját életemben. Sok fantasztikus, pozitív hölgy és úr segíti egymást. Egy-egy támogató hozzászólás, bejegyzés sokat segített a hétköznapokban. El tudtam hinni és fogadni, megélni, hogy Én is vagyok olyan nő, aki képes másokat inspirálni, hogy méltó vagyok erre a közösségre, hogy olyat tudok nyújtani az embereknek, amit, ahogy, csak Én tudok. Beáta a személyes példáján, életén keresztül mutatja az utat. Inspirál, motivál, hisz bennünk, hogy megfelelő mentorálással, a női mivoltunkat megtartva találjuk meg az egyensúlyt az életünk minden területén és merjünk lépni. Pozitív életszemlélet, összetartás, egymás segítése..”
Proityné Kurali Edit

„Bár nem voltak elvárásaim a programmal kapcsolatban, de úgy érzem, többet kaptam, mint amit reméltem. Találkozást önmagammal, segített megfogalmazni a vágyaimat, céljaimat és segített abban, hogy ne adjam fel, amit elterveztem. Kiadtam a mesekönyvet és hiszem, hogy sok emberhez eljut majd az üzenetem, és ezáltal az én vállalkozásom is erős és sikeres lesz.”
Jámbor Eszter

Hogyan tudok csatlakozni a programhoz, és hogyan működik az?

A program, mely egyben egy zárt vállalkozói közösség, korlátozott számban tudja fogadni jelentkezőit. A program során megtartásra kerülő online tréningekről, élő online coachingokról, technikai háttérről rendszeres hírlevél tájékoztatást biztosítunk. A program 24 részből álló teljes tartalmát programfelületre rendezzük, ezáltal biztosítva annak átláthatóságát, könnyed elérhetőségét.

A programhoz a jelentkezési űrlapot kitöltve a részvételi díj teljesítését követően van lehetőséged csatlakozni.

A program díja 119.990 Ft + áfa, melyet jelenleg még kedvezményesen kínálunk számodra 69.990 Ft + áfa áron!

Mikor csatlakozz a VIP Közösség programhoz?

 

Az időzítés tökéletes, a legjobb időben találtál rá a programra, ugyanis a program már jelentős tartalommal áll a rendelkezésre a program keretein belül biztosított VIP Közösség férőhelyeinek jelentős része már betelt. Éppen ezért azt javasoljuk, csatlakozz mihamarabb!

Fizetési módok

Fizetni csak bankkártyával tudsz.

Biztonságos fizetés

A bankkártya adataidat nem ismerjük és nem is tároljuk. Az itt megadott bankkártyaadataid egy titkosított csatornán keresztül, kódoltan kerülnek továbbításra a bankfióknak.

FONTOS!

A fizetés után elektronikus számlát állítunk ki minden jelentkezőnek, amit e-mailben küldünk el.

Kérdésed van? Segítünk 🙂

Ha felmerült benned bármilyen kérdés, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, akkor kérünk, írj e-mailt az info@beatagal.com e-mail címre.

Copyright BeataGal 2016-2018 | All photography provided by BeataGal | Site beatagal.com