Az értékteremtő & anyagiakban prosperáló vállalkozás

Értékteremtés a 7 számjegyű jövedelem szintjén

Csatlakozz az élő online kurzushoz!

21 nap, 21 audio & írott tartalom, 101 újraformáló vállalkozói üzenet

szolgáltatást nyújtó, önmaguk nagyszerűségét megélni kívánó vállalkozónőknek, vállalkozóknak

A kurzus során teljes egészében újragondolod a vállalkozásod meghatározó részeit, és annak vezetőjét, önmagadat. 

A folyamat által elképesztően tiszta képet kapsz jelenről, jövőről, 
a szükséges, számodra megvalósítható és veled önazonos lépésekről.  

Rendkívüli energia, tett vágy érkezik az életedbe, 
a 7 számjegyű értékteremtés a valóságod természetes velejárójává válik.

Csatlakozz kivételes kedvezménnyel az élő online kurzushoz, mely június 28-ig tart, élvezd annak energiáját, minden előnyét és szerezz örökös hozzáférést a program tartalmához!

Élő online kurzus és a kivételes kedvezmény elérhető: 

nap
óra
perc
msp

Számtalan ok áll egy vállalkozás létrehozása mögött és ugyanúgy, számtalan kérdés, kihívás merül fel annak működtetése során. 
Ambiciózus, értékes, értékkel bíró vállalkozók, akik a kemény munka ellenére sok esetben lassan haladnak, megakadnak, megrekednek. Tudják magukról, hogy jó képességekkel rendelkeznek, hajlandóak tanulni, már az eddigiekben is sokat tanultak, mégsem tudnak érdemben továbblépni. 

A vállalkozói létet és a sikeres vállalkozás vezetést meg lehet tanulni, bár azt vallom, nem azon technikák, módszerek alapján, ahogy a legtöbben tanítják. 
Azt is vallom, minden út egyedi, ugyanakkor Minden Egy, így megvan az az útmutatás, mely minden vállalkozót képes továbbemelni. 
Ezzel az útmutatással azok bírnak, akik már az utat bejárták és az általa nyerhető külső-belső életminőséget magukénak tudják.

Az értékteremtő & anyagiakban prosperáló vállalkozás online kurzust azért hoztam létre és azért kívánom tömegekhez eljuttatni, hogy az maradandó változást hozzon a magyar vállalkozói réteg számára. Magyar vállalkozók gondolkodásmódját, vállalkozását és általa életminőségüket más síkba kívánom emelni, oda, ahova ők hivatottak kerülni.

A 21 napos kurzus 21 napon át, napi 5-25 perces audio felvételben átadott tartalommal és annak írott, szöveges formájában érkezik Hozzád. 

A 21 nap tartalma egymásra épül és az útmutatást, vállalkozói gondolkodásmódot, tervezést, hozzáállást kérdések, feladatok ültetik át az életedbe. Mondhatom azt is, a 21 nap tartalma azonnali és jelentős transzformációt ad mint Rád, mint a vállalkozásodra nézve, melyről az alábbiakban az élő kurzus résztvevők visszajelzéseiből igazolást kapsz. 

A kurzus során 

  • megismered és újraírod önmagadat,
  • feltárod és újraírod gondolkodásmódodat az értékteremtésről, a pénzügyi, lehetőségekről és célkitűzésekről, a vállalkozói létről, saját vállalkozásodról
  • tisztán megtudod határozni veled önazonos hosszú és rövidtávú céljaidat és egyértelműen látni fogod a hozzájuk vezető utat,
  • konkrétan transzformálni fogod önmagadat és a vállalkozásodat!

A kurzus jelenleg élő formában zajlik június 27-ig, azt követően pedig a kurzus tartalmához örökös hozzáférést nyersz. 

Június 27-ig az élő kurzus lehetősége mellett kivételes kedvezményt biztosítok! 

Miért?! 
Azt szeretném, ha minél többen haladnának együtt végig a tartalmon, mert tudom mit jelent az, milyen változást képes hozni, amikor az energiák összeadódnak.

A kurzus megvásárlásával hozzáférést kapsz a programfelülethez, ahol a tartalom 21 napra lebontva található. 

Minden nap 1 rövid audio felvételt (5-25 perc egy – egy felvétel) és egy rövid, 3-5 oldal írott tartalmat találsz. Az írott és az audió tartalom megegyezik. 

A rövidség ellenére minden tartalom legalább 3-5 erőtelejs útmutatást, hozzá tartozó, gyakorlati átültetést segítő rövid kérdésekkel, feladatokkal. 

A kurzus tartalmát, felépítését úgy alakítottam ki, hogy az könnyedén beépíthető legyen az elfoglalt mindennapjaidba, ugyanakkor átütő, azonnali eredményeket hozzon, és 21 nap alatt teljesen újraírjon.

„A kurzus első 7 napja alatt is már rengeteg változást érzek a vállakozasommal kapcsolatban. A bevételem kiemelkedőnek mondható ebben a pár napban. 🙂 Határozottabb vagyok, biztos annak is köszönhetően, hogy egyre jobban élesedik a kép bennem. Mindent nagyon köszönök.
Izgatottan várom a következő 2 hetet is.”

Sztolarik Tímea

Nagyon köszönöm a kurzust, és a benne lévő vezetést, amit Beáta kérdései által kapok. A tisztánlátás megérkezett, a kérdések egyértelműen feltárják az elakadásaimat és jönnek a válaszok a hogyan továbbra. Köszönöm! Köszönöm! ” 

Drávai Orsolya

„Nagyon szeretem a kifejezéseit, emellett rendkívül kellemes Beáta beszédhangja. Furcsak kívülről hallani mindazt, amit az ember belső hangja valahogy már megfogalmazott, új megvilágításba tesz dolgokat. Tetszik a finom irányítás, mely által nem erőszakot követünk el magunkon, hanem természetes módon magunkévá tesszük, ami bennünk rejlik, és már eddig is a miénk volt. Köszönöm a kifejezéseket! „
Keresztes Mária

Gál Beáta vagyok. 

Ha a bemutatásomat a kollégáimra bízom, akkor ők litániát zengenek rólam, így gondoltam, ez alkalommal azt magamra vállalom. 

Ki vagyok én? Egy ugyanolyan magyar vállalkozó, mint bárki más. A különbséget, sokakhoz képest az adja, hogy abból az útból, melyről a legtöbb vállalkozó álmodik egy bizonyos szakaszt már bejártam, és annak mikéntjét hajlandó, valamint képes vagyok átadni másoknak. 

Mindemellett üzleti siker mentor és transzformációs coach vagyok. A transzformációs coachingot az üzleti sikerek, a vállalkozó és vállalkozása sikerébe állítom. 

Az igazság az, hogy minden átlagos képességű vállalkozó képes önmagát és a vállalkozását kibontakoztatni, ha hajlandó a vele önazonos útmutatást követni. 

A 21 napos Az értékteremtő & anyagiakban prosperáló vállalkozás online kurzus során ebből adok ízelítőt. 

Mennyibe kerül Az értékteremtő & anyagiakban prosperáló vállalkozás online kurzus?

A kurzus ára, mely 21 részből áll, az 21 napra lebontva és részenként tartalmaz 1 db audió anyagot és 1 db munkafüzetet 79.990 Ft + áfa, azonban azt visszavonásig kivételes kedvezménnyel kínálom.

A kurzus ára 79.990 Ft + áfa helyett visszavonásig 24.990 Ft + áfa.
 

„Az eddigi tartalmát már többször feldolgoztam, rengeteg gondolat jött közben. A kurzus során megosztott vállalkozásra vonatkozó gyakorlati példák sokat segítenek. A kurzus tiszta képet ad a vállalkozásom jelenéről és jövőjéről, értékteremtés, pénzügyi téren, és valóban igaz, hogy mind az, ami a kurzus által létrejön, megingathatatlan. „

Pintér Vivien

„A kurzus egy  pillanat meg tud változtatni benned szinte mindent. A kurzus során egyszer csak azt veszed észre, hogy felépíted magad köré a világod, melyben sugárzol. Mit adott az első 7 nap? Felismerését annak, hogy csakis egy összeszedett üzleti tervet követhet siker, de azt nem követhet más mint csakis siker. Honnét hova juttatott? Sok csapongó gondolatnak, egy meghatározó irányba tereléséhez. A kurzus az első 7 napja alatt, az üzleti tervem célcsoportjainak meghatározása, azon erőforrások feltárása melyek segítségemre lesznek a kivitelezésben megtörténtek. Köszönöm azt, hogy Beáta a tudását megosztja Velünk, szenzációs amit ad!”

Czakó Mónika

„Több éve ismerem Beátát már, és volt szerencsém két mesterkurzusátt is elvégezni. Ismerem a gondolatait, az igazságait, és teljesen magaménak érzem azokat. Rengeteget haladtam már előre az utamon, amiért nagyon hálás vagyok Neki. De most ennek a kurzusnak az első 4 napja …. valami egetrengetően más nézőpontot adott nem csak a vállalkozásom, de az egész életemre nézve ! Izgatottan várom folytatás!”

Csikós Edina

Fizetési módok 

Fizetni bankkártyával tudsz.  

Biztonságos fizetés 

A bankkártya adataidat nem ismerjük és nem is tároljuk. Az itt megadott bankkártya adataid egy titkosított csatornán keresztül, kódoltan kerülnek továbbításra a bankfióknak.  

FONTOS!  

A fizetés után elektronikus számlát állítunk ki minden jelentkezőnek, amit e-mailben küldünk el.  

Kérdésed van? Segítünk 🙂  

Ha felmerült benned bármilyen kérdés, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, akkor kérünk, írj e-mailt az info@beatagal.com e-mail címre.  

„Csak egy szó: ZSENIÁLIS. És köszönöm.. Tudom, ez már két szó. A kurzus “kő az állóvízbe”! Teljesen újraírja a gondolkodásomat önmagamról és a vállalkozunkról, amit azt hiszem, eddig nem értékeltem a helyén. „

Kovács László

„A kurzus által fókuszáltan tudok haladni a vállalkozásomban, és az elmúlt 7 napban 7 új kliensem lett, aminek nagyon örülök! Hálásan köszönöm Gál Beáta ezt a fantasztikus anyagot, és ez még csak a 9. nap! „

Farkas Renáta

 

„Drága Beáta! Imádom a kérdéseidet! A válaszokkal együtt érkeznek a vállalkozásomba az újabb, nagyobb lélegzetű  felkérések, megbízások. A gyakorlati példák által átjön a megértés értékteremtésről, pénzügyi eredményről, azok kapcsolatáról. Köszönöm !”

Pap Júlia

Copyright © 2019 – 2024 Gál Beáta – Have it All