Személyes Vezetői Coaching

Exkluzív személyes támogatás az üzleti léted következő szintre lépéséhez

Mióta tart az az állapot, melyből tovább kívánsz lépni?
Feltételezem, elég régóta tart ahhoz, hogy végre döntést hozz a hozzáértő, segítő támogatás mellett, amit megérdemelsz.

A személyes coaching, egyénre szabott támogatás, útmutatás befogadható, önazonos módon képes masszív eredményeket hozni a vállalkozásodban, karrieredben.

A Személyes Vezetői Coaching azon vállalkozók, vezetők legmegfelelőbb támogatása, akik eddigi életükben átlag feletti sikereket elérve jelentős továbblépésre készülnek üzleti létükben, értékteremtésben, önmegvalósításban, életterületeik harmonizálásában.

A Személyes Vezetői Coachingot, annak megfelelően, hogy a mentorálásban részt vevő üzleti szereplő életében hol tart és azt hova kívánja eljuttatni, 3 féle módon van lehetőségem biztosítani.

Személyes Vezetői Coaching nagy figyelmet, fókuszt igényelő mentorálás, így azt korlátozott számban, személyes konzultációt követően van lehetőségem biztosítani éves szinten.

1 nap

  • intenzív coaching

90 napos

  • személyes coaching
Népszerű

12 hónap

  • személyes coaching
"2019. tavaszán belementem Beátával egy személyes coaching folyamatba. Ez egy mélyre hatoló lelki munka elsősorban. Az elejétől kezdve nagy hatással volt rám, a gondolkodásmódomat változtatta meg. Tegnap történt, nevezetesen a harmadik coaching-alkalommal: elhangzott néhány olyan mondat, amiről azt gondolom, nagy szerencse, hogy felvétel van róla. Ugyanis Beáta kimondott olyat, amit belülről én nem látok magammal és a vállalkozásommal kapcsolatban. Ezek igazságok. Nagyon érdekes és fontos dolgok. Hiszem, sőt, tudom, hogy a világ látható része mögött egy lelki-szellemi valóság van, egy -nevezzük úgy- energiamintázat, amelyet érzékelünk (vagy tudatosítjuk, vagy nem), és amely hatással van mindennek a működésére. Természetesen a vállalkozásunkra is, hiszen az is mi magunk vagyunk. Beáta tudja érzékelni más emberek energetikai mintáit. A blokkokat is! A blokkok feloldási folyamatát is! Valahogy ráérez... hogy hogyan, nos.. az az ő titka. Ezt tudja EZ A NŐ. És ez elég is erre az Életre, hogy a legnagyobb segítséget és szolgálatot megtehesse vele mások számára. HÁLA, KÖSZÖNET! Még benne vagyok most is a megoldási folyamatban, ami sokkal gyorsabban és hatékonyabban megy végbe ezen a módon, mint gondolná bárki, aki még nem próbálta. Megrögzött önfejlesztés-mániás vagyok, úgy 20-25 éve, de van tőle mit tanulnom. A legnagyobb szeretettel ajánlom."
dr. Lovas Gyöngyi
német INSUMED orvosi táplálkozási terápiás cég marketing-igazgatója, tanácsadója

A személyes vezetői coachingok folyamatáról, tartalmáról, áráról konzultáció keretében van lehetőségünk egyeztetni.

Konzultációra az alábbi űrlapon keresztül jelentkezhetsz: 

Amennyiben a kitöltött jelentkezési űrlap elküldését követően 2 munkanapon belül kollégánk nem veszi fel Veled telefonon a kapcsolatot, kérünk hívj minket a +36 70 286 9693 telefonszámomon!