Have it All - Podcast #36. Az önmegkérdőjelezés, az önbecsülés hiányának oka ide vezethető vissza

Please activate JavaScript for the audio player.

Személyes Vezetői Coaching

Exkluzív személyes támogatás az üzleti léted következő szintre lépéséhez

Mióta tart az az állapot, melyből tovább kívánsz lépni?
Feltételezem, elég régóta tart ahhoz, hogy végre döntést hozz a hozzáértő, segítő támogatás mellett, amit megérdemelsz.

A személyes coaching, egyénre szabott támogatás, útmutatás befogadható, önazonos módon képes masszív eredményeket hozni a vállalkozásodban, karrieredben.

A Személyes Vezetői Coaching azon vállalkozók, vezetők legmegfelelőbb támogatása, akik eddigi életükben átlag feletti sikereket elérve jelentős továbblépésre készülnek üzleti létükben, értékteremtésben, önmegvalósításban, életterületeik harmonizálásában.

A Személyes Vezetői Coachingot, annak megfelelően, hogy a mentorálásban részt vevő üzleti szereplő életében hol tart és azt hova kívánja eljuttatni, 3 féle módon van lehetőségem biztosítani.

Személyes Vezetői Coaching nagy figyelmet, fókuszt igényelő mentorálás, így azt korlátozott számban, személyes konzultációt követően van lehetőségem biztosítani éves szinten.

1 nap

  • intenzív coaching

90 napos

  • személyes coaching
Népszerű

12 hónap

  • személyes coaching
"2019. tavaszán belementem Beátával egy személyes coaching folyamatba. Ez egy mélyre hatoló lelki munka elsősorban. Az elejétől kezdve nagy hatással volt rám, a gondolkodásmódomat változtatta meg. Tegnap történt, nevezetesen a harmadik coaching-alkalommal: elhangzott néhány olyan mondat, amiről azt gondolom, nagy szerencse, hogy felvétel van róla. Ugyanis Beáta kimondott olyat, amit belülről én nem látok magammal és a vállalkozásommal kapcsolatban. Ezek igazságok. Nagyon érdekes és fontos dolgok. Hiszem, sőt, tudom, hogy a világ látható része mögött egy lelki-szellemi valóság van, egy -nevezzük úgy- energiamintázat, amelyet érzékelünk (vagy tudatosítjuk, vagy nem), és amely hatással van mindennek a működésére. Természetesen a vállalkozásunkra is, hiszen az is mi magunk vagyunk. Beáta tudja érzékelni más emberek energetikai mintáit. A blokkokat is! A blokkok feloldási folyamatát is! Valahogy ráérez... hogy hogyan, nos.. az az ő titka. Ezt tudja EZ A NŐ. És ez elég is erre az Életre, hogy a legnagyobb segítséget és szolgálatot megtehesse vele mások számára. HÁLA, KÖSZÖNET! Még benne vagyok most is a megoldási folyamatban, ami sokkal gyorsabban és hatékonyabban megy végbe ezen a módon, mint gondolná bárki, aki még nem próbálta. Megrögzött önfejlesztés-mániás vagyok, úgy 20-25 éve, de van tőle mit tanulnom. A legnagyobb szeretettel ajánlom."
dr. Lovas Gyöngyi
német INSUMED orvosi táplálkozási terápiás cég marketing-igazgatója, tanácsadója

A személyes vezetői coachingok folyamatáról, tartalmáról, áráról konzultáció keretében van lehetőségünk egyeztetni.

Konzultációra az alábbi űrlapon keresztül jelentkezhetsz: 

Amennyiben a kitöltött jelentkezési űrlap elküldését követően 2 munkanapon belül kollégánk nem veszi fel Veled telefonon a kapcsolatot, kérünk hívj minket a +36 70 286 9693 telefonszámomon!