Légy az iparágad Vezetője!

mesterkurzus & üzleti mentorálás
Gál Beátával

eredményorientált, ambíciózus vállalkozóknak, üzleti vezetőknek, akik a vállalkozásukat vezetésre, életüket teljes megélésére kívánják emelni 

Kezdő dátum: 2022. január 15. 

A LIVE! mesterkurzus & üzleti mentorálás 

kivételes bónusz ajándékokkal

nap
óra
perc
msp

Szabad helyek száma:

38 fő

Légy a vállalkozásod vezetője, ügyfeleid életének formálója, a piacod meghatározó szereplője!

Építs prémium márkát, prosperáló vállalkozást, 
nyerj az online világban teret! 

Mindez lehetséges MOST!

mesterkurzus & üzleti mentorálás a spiritualitás törvényeit és a modern üzleti élet know-how-ját egységesen alkalmazni, 
önmaguk vezetői nagyszerűségét, vágyaikat megélni kívánó
ambíciózus vállalkozónőknek, női vezetőknek, akik számára fontos, hogy eggyé váljanak a változással, amit látni akarnak a világban

Légy az iparágad Vezetője!

Élj! Szeress! Vezess!

„Amikor minden változik körülötted, változtass meg mindent!”  Pontosan erre hívlak a Légy az iparágad Vezetője! mesterkurzus & üzleti mentorálás által.

A vállalkozásvezetés, női egyéni-, kollektív gondolkodásmód új dimenziójának ideje, a változtatás szükségessége arra vonaktozóan, hogy miként legyünk jelen önmagünk, vállalkozásaink és mindenki más számára, elérkezett! Nem a következő lépésre, konkrétan vezetésre hívlak! Önmagunk vezetésére, hogy mi magunk legyünk az a változás, amit látni akarunk az életünkben. 

Változásra hívlak! Mert a változás teszi lehetővé számunkra, hogy elfogadjuk 

minden emberben, minden vállalkozóban egyedi, kivételes, értékes üzenet van, ha úgy tetszik, ajándék, mellyel ezen világunkba érkeztünk. 

Minden embernek megvan, a kibontakoztatásra váró személyisége, egyedisége, és ott van a tűz, a szenvedély, az önazonosság vágya. 

Képesek vagyunk arra, hogy az ajándékot felismerjük, 
annak hordozására, átadására önmagunkat érdemesnek ítéljük, 
azt mások életének szolgálatába állítsuk, 

és miközben ezt végezzük, mások szolgáltatára, vállalkozásunk felvirágoztatásra fókuszálunk, önmagunkra igazán rátaláljunk. 

Ez a folyamat elképesztő értékteremtéssel, a vállalkozónő és a vállalkozás számára képzeletet felülmúló prosperációval jár, 
és lehetőséget ad arra, hogy a vállalkozó saját vállalkozásán túl, az iparága meghatározó szereplőjévé, inspiráló vezetővé váljon, így hozzájáruljon a nagyobb mértékű változáshoz. Arról a változásról beszélek, melyre mindannyiunknak vágya, belső késztetése van. 

A Légy az iparágad Vezetője mesterkurzussal & üzleti mentorálással erre van lehetősséged!

Az 5 hónapos üzleti mesterkurzussal a

a kivételesen különleges életed megérkezik.

Szeretettel köszöntelek a Légy az iparágad Vezetője!
mesterkurzus & üzleti mentorálás érdeklődői között!

Létezik számodra messze több, mint az anyagiakban prosperáló vállalkozás,
van több, mint kivételes értékteremtés! 

Egyszerűen teljes életet élni, ragyogni, saját életed példájával vezetni születtél, és „ha Isten megáldott a vezetés képességével, ne tékozold azt el”! 

Itt az idő, hogy felfedezd a miértedet, egyedi küldetésedet, hangot adj annak, ami benned él, merj álmodni, vágyni, vágyaidnak nyomába eredni, anyagi prosperációban élni, a vállalkozásodat a vezetés szintjére emelni!

Eljött az idő, hogy eleget tégy annak a hívásnak, ami egész eddigi életed során kísért! 

Soha nem volt még akkora lehetőség és egyben szükség, hogy vállalkozóként kiteljesedjünk, az üzleti életet új megközelítésben lássuk, éljük, miközben életünk minden területét vágyainktól vezérelve bátran és harmóniában megéljük. 

A régi szabályok, melyeknek valójában sosem volt létjogosultságuk, végleg elavultak, és napjainkban új szabályok, IGAZságok kérik a helyet.

Légy azok között, akik ezen IGAZságoknak elsők között teret adnak, születendő világunkat formálják. 
Mert, mit gondolsz, ki, ha nem TE, és mikor, ha nem MOST? 

Segítek Neked abban, hogy tudd az álmaidat megálmodni, az utadat látni és azt megélni, bejárni

A Légy az iparágad Vezetője! mesterkurzus & üzleti mentorálás 5 hónapon át fogja a kezed.

Az üzleti mesterkurzus szándéka az, hogy erőteljes, Veled teljes mértékben azonos üzleti alapokat biztosítson számodra, 
melyekre építkezve magabiztosan építed az anyagiakban stabilan havi szinten többszörösen 7 számjegyű, prosperáló, 
rendkívüli értékkel bíró vállalkozásodat. 
Lehetővé téve az online világban vállalkozásod térnyerését,                                                                                                                 vezetői kibontakozásodat, hogy 
a kivételes hozzájárulást, amiért érkeztél elvégezhesd, 
és megéld a legteljesebb életet, ami ezen emberi léted során lehetséges. 

A mesterkurzus & üzleti mentorálás során a vállalkozás, a vállalkozó és a vállalkozás ügyfele egyaránt fontos!

A mesterkurzus vezetett üzleti mentorálás, melynek során a vállalkozás üzleti eredményére fókuszálunk.
A vállalkozás üzleti eredményére az ügyfélkör számára létrehozott értékteremtés következményként tekintük, 
a folyamatban pedig a vállalkozó azzá válik, aki a vállalkozás eredményeinek, a kivételes érték megteremtésére képes. 

Miközben a mesterkurzus & üzleti mentorálás során a vállalkozásra, a vállalkozás által létrehozott szolgálatra, a célcsoportra fókuszálunk, egyúttal a vállalkozó teljességben megélt életére fókuszálunk, a vállalkozás vezetőjében végbe megy a változás. Megtörténik a vágyott újjászületés. 

Minden vállalkozás akkorára képes nőni, ameddig annak vezetője, a vállalkozó képes eljutni. 

A kurzus erőteljesen üzleti, kifejezetten a vállalkozásod eredményességére fókuszál, miközben a spirituális, univerzális törvényekre építkezik, és a vállalkozó kiteljesedésére alapozza a vállalkozást. 

Ahhoz, hogy az üzletet, amire vágysz, felépítsd, az életet, amit megérdemelsz, megéld, nem valakivé kell válnod, éppen ellenkezőleg, önmagadhoz érdemes visszatalálnod. Ez az az út, amihez és amin a Légy az iparágad Vezetője! mesterkurzus & üzleti mentorálás vezet.

Kinek szól a Légy az Iparágad vezetője! mesterkurzus & üzleti mentorálás?

Szeretettel köszöntelek!

Gál Beáta vagyok. Nagyon boldog vagyok, hogy itt vagy és ezen sorokat olvasod, mert ez azt mutatja, mindaz, amiről itt, ezen az oldalon olvastál, ott él benned és kéri a megvalósulást. A Légy az iparágad Vezetője! mesterkurzus & üzleti mentorálás által a legnagyobb szeretettel segítek Neked abban, hogy önmagadnak utat engedj, a vállalkozásodat új alapokra helyezve felemeld azt az iparágad elismert helyére! 

A Légy az iparágad Vezetője! mesterkurzus & üzleti mentorálás nem más, mint azon gondolati váltások és lépések összessége, mely által saját vállalkozásomat létrehoztam, kismamaság alatt, majd kisfiam megszületését követően felépítettem, az elmúlt közel 5 évben többszörösen 9 számjegyűvé és ügyfeleim visszajelzései alapján értékteremtővé, életeket megváltoztatóvá tettem. 

Egy vállalkozást az üzleti eredménye határozza meg,
azonban én azt vallom, az üzleti eredmény mellett van még, ami ugyanolyan mértékben fontos! 

Az elsődleges, amit szeretnék megosztani Veled, és azért, mert ez számodra is lehetséges, az üzleti eredmény következmény. Annak az értékteremtésnek az következménye, melyet a vállalkozásodon keresztül nyújtasz.

Ez azt jelenti, hogy az igazi eredmény, amiben egy vállalkozás mérheti önmagát, az ügyfelei életére gyakorolt hatása.

A saját vállalkozásom valós eredményéről, ügyfeleim életére gyakorolt hatásáról azon ügyfelektől hoztam visszajelzést számodra, akik az elmúlt években megtiszteltek bizalmukkal, és velem dolgoztak, dolgoznak.

Elhoztam, én hogyan látom érdemesnek felépíteni a prosperáló vállalkozást, már csak azért is, mert tudom, hogy értékkel bírsz, amire szükség van.

A ‘hogyan’ mellé tartozik mindaz, amit a Have it All filozófiámban foglaltam össze, elsődlegesen saját magamnak. Választások, lemondások, áldozatok, küzdés nélkül, önmagunk felfedezésében, megélésében, mindenképpen egyszerűen, élményekben, megélésben gazdagon, életünk minden területét egységesen emelve.

Azt vallom, Vezetőkre van szükség! Azon vezetőkre, akik elsődlegesen önmagukat képesek vezetni teljességben megélt életüknek, beteljesített életfeladatuknak megfelelően. 

Vezetőre van szüksége a vállalkozásodnak, az ügyfeleidnek, és a vállalkozásodból kilépve az iparágadnak, és talán túlzónak találod, azonban én így gondolom, és ezért teszek, az emberiségnek.

Szeretettel várom, hogy a mesterkurzus & üzleti mentorálás során ezen vezetői kibontakozásodat a Have it All Csapatával támogassam, kísérhessem!

„Ügyvédként tevékenykedem. Gál Beátával való közös munka előtt is elkönyvelhettem magamnak sikereket a vállalkozásomban, hivatásomban és természetesen nehézségeim is voltak szép számmal. A Beátával folytatott közös munka során elindultam egy olyan óriási utazáson magam és a vállalkozásom felé, amelyre akkor még nem is gondoltam, hogy jegyet váltottam. Az általa vezetett coaching során óráról-órára, napról-napra, hétről-hétre olyan tudást, emberi hozzáállást, személyes segítséget, professzionális támogatást és módszereket kaptam, amelyeket korábban még soha nem tapasztaltam. Pont annyit, amennyire szükségem volt, pont akkor, amikor a legjobban kellett. Így legtöbbször néhány hét alatt elértem azt a célt, amit eredetileg csak 2-3 hónap múlva szerettem volna. Rá kellett jönnöm, hogy az önismereti munkát nem lehet megspórolni, de a program által elegánsan tudtam magasabb szintre emelkedni, és ezáltal a vállalkozásom is magasabb fokozatba kapcsolt. Az emberi kapcsolataim mellett az életem minden területe is csodás módon megváltozott, és nem maradtak el a sikeres üzletek sem, amelyekben még több értéket tudtam adni az ügyfeleimnek, mint korábban bármikor. Úgy érzem Beáta által egy másik dimenzióba kerültem. Sajnos hajlamosak vagyunk elhinni, hogy az előttünk álló világ csak annyit tartogat nekünk, amennyit mi magunk látunk belőle, Beáta azonban a saját példájával, profizmusával, hitelességével, könnyedén képes megmutatni azt, hogy az álmaid is lehetnek akár a hétköznapjaid, a TE ÉLETED!” 

Dr. Illich Ferenc

Ügyvéd

2018 év elején kezdtem el Beátával dolgozni a 6 hónapos üzleti mesterkurzusa keretében. Az addig elért erkölcsi és szakmai sikereim mellett elmaradtak az anyagi sikerek, amin évek óta nem tudtam változtatni, valamint alkotói és szervezői készségeimből adódóan több munkával foglalkoztam, a fókusz állítása állandó kérdéseket vetett fel. A művészet és vállalkozás egységét is kerestem. A fejlődésem érdekében döntöttem Beáta támogatása mellett, mely életem egyik legjobb döntése! A mai napig rendszeresen követem programjait, tanításait, az impulzusok, a tapasztalat így épülnek be szervesen az életembe. Fantasztikus amikor érzem, értem és felismerem a fejlődésemet, a megváltozott gondolataimat, a tudatosságra ébredést! A személyiségfejlődésen keresztül az üzleti életem, hozzáállásom is változik, mely az eredményeimben minden életterületen megmutatkozik! Egy több, mint 100 fős produkciót vezetek 5. éve, mely többször a megszűnés szélén állt, megvalósítom az ideális ügyfeleim prémium webes jelenlétét és legújabb projektemként megnyitottam az online galériámat!

Vágyott élet, üzlet, spiritualitás, inspirált alkotás, elegancia, „Have it all”!

Mindehhez olyan – számomra eddig ismeretlen, egyben nőiesen könnyed – útmutatást ad Gál Beáta, melyet ő maga is a legmagasabb minőségben él! Szeretem azt az énemet, akivé a folyamatban váltam és a folyamatos fejlődés mellett döntöttem. A Mesterkurzust szívből ajánlom!

Soós Andrea

designer, producer

 

Olyan tisztán és egyszerűen adja át a vállalkozása építése során szerzett megtapasztalásait, tudását, hogy Te azt azonnal át tudod ültetni a gyakorlatba, és abból eredményt tudsz kovácsolni! 

Az általa vezetett mesterkurzus alatt újra visszatért az elveszettnek vélt életérzés vágyakkal ötvözve, amik nagyszerű üzleti eredményekben, és magánéleti változásokban rövid időn belül megmutatkoztak. 

Tiszta szívből ajánlom neked Gál Beátát! Ő az a NŐ, aki a Win-Win stratégiát alkalmazza!”

Pintér Csaba
vállalkozó

„32 éve vállalkozó vagyok, a bevételeink évek óta stagnáltak, tudtam és éreztem, hogy többre vagyok hivatott, viszont nem tudtam, hogy hogyan.  Részt vettem Gál Beáta egy ingyenes online programján, és tudtam, éreztem, hogy Ő kell, Ő lesz az a személy aki változást hoz az életembe, a vállalkozásomba. Azonnal csatlakoztam az üzleti mesterkurzusához. Követve és betartva az útmutatásait, már az előkészítő program alatt emelkedett a bevételem, amit a 6. hónap végére megdupláztam, és az azóta is emelkedő tendenciát mutat. Eldöntöttem, hogy minden programján részt veszek, vállalva a folyamatos fejlődést és tanulást.

Mottóm: Csak attól fogadj el tanácsot, aki már ott van, ahova Te tartasz!”

Szegfű Zsuzsa
Holisztikus gyógyász, ásványszakértő, vállalkozó

Mit kínál a Légy az iparágad Vezetője! mesterkurzus & üzleti mentorálás?

A Légy az iparágad Vezetője! mesterkurzus & üzleti mentorálás során a spirituális törvények és az üzleti élet kéz a kézben jár. Erre építkezve, a vállalkozó egyediségét, értékeit tárjuk fel, és azt az üzleti életre átültetjük. Ha azt gondolod, hogy ez az üzleti & spirituális házasítás azt jelenti, hogy lótusz ülésben várjuk a csodát, tévedsz. Gondolati újraírás és annak megfelelő új működési minták létrehozása zajlik, aktív vállalkozói cselekvés által. Intenzív transzformáció, elmét, testet átjáró változás, melyet a vállalkozásod eredményeiben kontrollálunk.

Nem arra fókuszálunk, hogyan emeld a vállalkozásodat egy lépéssel tovább, hanem arra, hogyan emeld azt a legteljesebb működésre. 

Az üzleti mesterkurzus a vállalkozót nem valaki mássá, kizárólag önmaga teljesebb mivoltára formálja, így létrehozva a szenvedéllyel átjárt önazonos vállalkozót és vállalkozást. 

A kurzus során megérted és képessé válsz elfogadni az egyediségedet, kivételes szolgálatodat, a miértedet, amiből folyamatos inspirációt adó erőt nyersz, és arra hagyatkozva elképzeléseidet felülmúló jövedelmező vállalkozást építesz. 

Az üzleti élet leegyszerűsödik, könnyedebbé, élvezetessé, élményekben gazdaggá válik, megleled abban saját fejlődésedet. 

Új dimenzióba lépsz, és ámulattal fogod tapasztalni, saját utad milyen emelő hatással lesz közvetlen és tágabb környezetedre. 

Elengeded a világ Rád rakott lenyomatát, elkezded felállítani a vállalkozást és az életet, mely alapvető értékeidre, lélekből fakadó útmutatásra és saját szabályrendszeredre épül. 

Életcél, értékteremtés, pénzügyi jólét, vágyakban élt élet, önmagad grandiózus mivolta, ami mindenképpen egyértelmű meghatározásra, megtapasztalásra kerül.

Az üzleti mesterkurzus során érintett legfőbb területek: 

 • az élet, az üzleti élet alapvető, minden körülmények között azonosan működő törvényei
 • üzleti gazdagság, Bőség gondolkodás
 • üzleti célkitűzések meghatározása hosszú-, közép-, rövid távon
 • az üzleti miért, küldetés, érték meghatározás
 • üzleti modell felépítése
 • a vállalkozás ideális ügyfelének pontos meghatározása
 • árképzés
 • önazonos, önmagát értékesítő brandépítés
 • jövedelmező értékesítés spirituális törvényei
 • online marketing
 • vezetői erősséged feltárása, utad meghatározása

Hogyan épül fel a Légy az iparágad Vezetője! mesterkurzus & üzleti mentorálás?

Légy az iparágad Vezetője! mesterkurzus & üzleti mentorálás nem egy ‘iskola’ vagy ‘képzés’, amit el kell végezni, nem egy új tartalom, amit meg kell tanulni. A mesterkurzus & üzleti mentorálás, ahogy a nevében is benne foglaltik vállalkozói üzleti mentorálás, mely a vállalkozásod és annak vezetője számára, számodra üzleti támogatást nyújt Gál Beáta sikeres üzletasszony vezetésével, a Have it All üzleti coach-ok és Légy az iparágad Vezetője mesterkurzus & üzleti mentorálás résztvevőit összefogó Elit VállalkozóNői MasterMind Közösség támogatásával. 

mesterkurzus & üzleti mentorálás  nem egy plusz elfoglaltság, mely az egyébként is túlterhelt életedet tovább bonyolítja, hanem éppen ellenkezőleg. Támogatás, mely a vállalkozásod hatékony, eredményes építését, vezetését segíti, és azon keresztül emelő hatással bír életed egészére, hiszen alapvető gondolkodásmódodat, világnézetedet formálja. 

mesterkurzus & üzleti mentorálás jelenléte a vállalkozásodban lehetővé teszi, hogy gyorsabban haladj, hiszen tartalmazza a megfelelő kérdéseket, útmutatást, csoportos és egyéni üzleti mentorálásokat, így végre az utadat könnyedebben, gyorsabban, eredményesebben, jelenléttel járhatod. 

Az 5 hónapos időszak nem egy képzés időintervalluma, hanem egy mentorálási, támogatási időszakot jelent, melyet ügyfeleink közül vannak, akik már 4 éve folyamatosan igénybe vesznek, és annak hatásáról gyökreikben megváltozott, messze magasra emelkedett életminőségük tesz tanúbizonyosságot. Tehát az 5 hónap az adott együttműködési időszakra vonatkozik.

mesterkurzus & üzleti mentorálás üzleti tartalmat is biztosít – írott-, audio-, videó tartalom formájában -, mely 12 részből épül fel. Ez a 12 rész tulajdonképpen 12 lépés, melyen újra és újra végighaladva a vállalkozás és a vállalkozó folyamatosan magasabb szintre emelhető. 

12 részt, 12 modulban egységesítjük, és kéthetente a modulokra épülő 3 órán át tartó online üzleti mentorálást, tanácsadást,  csoportos üzleti, szükség esetén spirituális coachingot tartalmaz.

A modulok kétheti gyakorisággal, meghatározott időpontban érkeznek a résztvevőkhöz. 
A modulok tartalmaznak videó, audio és írott tartalmat. 
Az írott tartalom legnagyobb részben kérdéssor, mely a vállalkozásod újragondolását, újraépítését teszi lehetővé önmagad újragondolására, erőteljes önismereti útra vezetve és azt bejárva. 

Tehát Légy az iparágad Vezetője! mesterkurzus & üzleti mentorálás 12 üzleti modult és 12 alkalommal, alkalmanként 3 órás online üzleti mentorálást tartalmaz. 

Milyen modulokkal bír a Légy az iparágad Vezetője! mesterkurzus & üzleti mentorálás?

A modulok kéthetente, meghatározott időpontban érkeznek a résztvevőkhöz.
Minden egyes modul tartalmaz videó-, audio- és írott tartalmat. 

1. A ‘mindset shift’
2. Vágyaid meghatározása
3. Pénz & Idő & Üzlet
4. Ideális ügyfél, termék, árak
5. Éld a brandedet!
6. A weboldal, ami értéket teremt, értékesít, szolgál
7. A ‘mindset’ csodája
8. Az Értékesítés művészete l.
9. Az Értékesítés művészete ll.
10. A követői tábor
11. A Facebook-hatás
12. A Vezető

Mit tartalmaz a Légy az iparágad Vezetője! mesterkurzus & üzleti mentorálás?

A mesterkurzus & üzleti mentorálás 5 hónapon át tartó online csoportprogram, mely 

 • 12 Modulba foglalt üzleti tartalommal (írott-, audio-, videó tartalmak), és 
 • kéthetente, összesen 12 alkalommal az 5 hónap során a modulokra épülő 3 órán át tartó online csoportos mentorálással, üzleti tanácsadással bír Gál Beáta vezetésével

Mikor indul a Légy az iparágad Vezetője! mesterkurzus & üzleti mentorálás?

Légy az iparágad Vezetője! mesterkurzus & üzlei mentorárlás 2022. január 15-én indul és 2022. június 14-ig tart. A jelentkezést megnyitottuk. 

Miért jelentkezz most a mesterkurzus & üzleti mentorálásra? 

A 2022. január 15-i mesterkurzus & üzleti mentorálást megelőzően jelentkezőink számára LIVE! – Légy az iparágad Vezetője! –  Orientációs Programot biztosítunk bónusz ajándékként. Az Orientációs Program keretében jelentkezésedet követően megkezdjük üzleti mentorálásodat, támogatásodat üzleti tartalmak, csoportos és személyes üzleti támogatások, közösségi progrramok keretében. Minél korábban jelentkezel, annál hosszabb időn át tudjuk számodra ezt az Orientációs támogatást biztosítani. 

Mennyibe kerül a Légy az iparágad Vezetője! mesterkurzus & üzleti mentorálás?

Az 5 hónapon át tartó online mentorálás & üzleti mentorálás ára:                                                                                                     5.950 € + áfa (5 havi részletfizetés esetén). Egyösszegű teljesítés esetén 5.550 € + áfa 

 

Bónusz Ajándékok, Kedvezmények - január 14-ig

összesen több, mint 3.000 € + áfa értékben! 

Jelentkezz a Légy az iparágad Vezetője! mesterkurzus & üzlei mentorálásra 2022. január 14. éjfélig és az alábbi Bónusz Ajándékokban, kedvezményekben részesülsz: 

– hetente 1 alkalommal x 60 perc online csoportos Kérdések & Válaszok szekció Have it All üzleti coachokkal 

– havonta 1 x 60 perc egyéni üzleti mentorálás (összesen 5 alkalommal a kurzus során) Have it All üzleti coachokkal – 714 € + áfa értékben

– havonta 1 alkalommal (összesen 5 alkalommal a kurzus során) vezetett MasterMind találkozó a mesterkurzus & üzleti mentorálás résztvevők számára 

– online Közösség az 5 hónap során, ahol a résztvevők napi szinten tudnak kapcsolódni

– üzleti elvonulás – várható időpont 2022. május 8-9-10. a sárvári Spirit Hotelben – 1.142 € + áfa értékben

– Orientációs Program (üzleti tatalmakkal, csoportos üzleti mentorálásokkal a jelentkezéstől 2022. január 14-ig) – 1.190 € + áfa értékben.

9 részlet

Havi részletfizetés 9 részletben
9 x 610 € + áfa

5.950 € + áfa helyett
5.490 € + áfa 

6 részlet

Havi részletfizetés 6 részletben
1 x 2.000 € + áfa
5 x 590 € + áfa

5.950 € + áfa helyett
4.950 € + áfa 

Egyösszegű

Egyösszegű fizetés
1 x 4.750 € + áfa

5.550 € + áfa helyett
4.750 € + áfa 

5 részlet

Havi részletfizetés 5 részletben
1 x 2.500 € + áfa
4 x 863 € + áfa

Egyösszegű

Egyösszegű fizetés
1 x 5.550 € + áfa

GYIK

Az egyik leggyakrabban feltett kérdés a LIVE! mesterkurzus & üzleti mentorálás érdeklődőitől, kezdő vagy haladó vállalkozóknak szól-e a támogatás. 

Eddigi mentoráltjaink között vannak, akik fő vagy mellékállásban alkalmazottak voltak, amikor jelentkeztek, vannak, akik több millió eurós céges bevétellel rendelkeztek már a jelentkezéskor, és vannak, akik a kettő közötti üzleti eredményekkel bírtak. 

A LIVE! mesterkurzus & üzleti mentorálás ugyanúgy továbblépést tud biztosítani mentoráltjai számára, attól függetlenül, hol tart az adott vállalkozó. 

Hogyan lehetséges ez? 

Természetesen a mentorálás folyamata bír azon elemekkel, melyek ezt lehetővé teszik, és ezen elemek adják Beáta munkásságának egyediségét, a résztvevők kivételes eredményeit. Mindez a jelentkezést követően veszi kezdetét.   

A jelentkezés szakaszában egy dolgot fontos a jelentkezőnek mérlegelnie. A kiindulópont, vagyis az, hol tart a vállalkozásában az adott személy, nem az egyetlen, és semmiképpen nem a legfőbb meghatározó tényező a mentorálás igénybevételére vonatkozóan. Az csupán abból a szempontból fontos Beáta számára, honnan indítja a közös munkát. 

Amit a jelentkezőnek szem előtt kell tartania, a mentorálás ígérete, egyben szándéka: 

az iparágad vezetői pozíciója.  Kívánsz-e azzá formálódni, aki a vállalkozása által önmaga és mások életébe jelentős változást fog hozni? Kívánsz-e a saját területed meghatározó szereplőjévé válni? Ha a válasz igen, az még önmagában szintén nem elegendő. Ha egyben hajlandó vagy annak megfelelően a mentorálást fogadni, nos, akkor szól Neked a LIVE! mesterkurzus & üzleti mentorálás! Onnan indulunk, ahol tartasz, és annak megfelelően haladunk, hogy a számodra lehetséges legteljesebb vállalkozói formát építsd és vezethesd. 

A teljes LIVE! mesterkurzus & üzleti mentorálás Beáta vezetése által zajlik, az általa meghatározott formában és lépések mentén. A teljes folyamat a saját tapasztalataira épül. Minden egyes lépést többszörösen kipróbált és rendszeresen alkalmaz a saját vállalkozásában, valamint önazonosra formálva teszi működtethetővé mentoráltjai számára. 

Az audio, videó, írott formában átadott tartalom mellett Beáta az 5 hónap során 12 alkalommal nyújt csoportos online coachingot, ahol a mentoráltak személyesen tehetik fel kérdéseiket. Emellett Beáta vezeti és követi a Have it All coach-csokkal folytatott személyes munkát, valamint 3 napos üzleti elvonulást tart a mentorálási időszakban, melynek során szintén minden mentorált vállalkozó személyesen dolgozik Beátával. 

A LIVE! mesterkurzus & üzleti mentorálás során a vállalkozó és a vállalkozás aktuális állapotának megfelelően Beáta jelöli ki a személyes Have it All Coach-csokat a mentoráltak számára. 

Beáta szándéka, hogy ugyanazon coach kísérje a mentoráltat adott mentorálási időszakban, azonban, amennyiben a vállalkozás és/vagy a vállalkozó folyamatai megkívánják a támogató üzleti coach személyének cseréjét, arra sor fog kerülni. Természetesen a teljes folyamat a mentorálttal történő egyeztetés keretében zajlik.  

A LIVE! mesterkurzus & üzleti mentorálás jelentkezést követően a mentorálttal együttműködve megtörténik a vállalkozó és vállalkozása áttekintése. Az áttekintés már önmagában a támogatási folyamat része. Annak kiértékelését követően Beáta jelöli ki a személyes Have it All Coach-ot. 

Amennyiben a mentorált már korábbi mentorálási időszakban is igénybe vette a LIVE! mesterkurzus & üzleti mentorálást, úgy Beáta a korábbi folyamatokra alapozva választhat személyes coach-ot a mentorált vállalkozónak. 

Igen, a csoportos online üzleti mentorálásokat a LIVE! mesterkurzus & üzleti mentorálás során Beáta tartja. 

Nem! Összesen a LIVE! mesterkurzus & üzleti mentorálás során, azaz öt hónap alatt Beáta 12 alkalommal tart alkalmanként 3 órás csoportos online üzleti mentorálást.

„Vállalkozói családban nőttem fel, és tudtam, hogy vállalkozó akarok lenni, de hiányzott a hogyan, az igazi miértem, a küldetésem és magammal se voltam teljesen tisztában. Majd egy nap édesanyám idézett egy gondolatot Beátától, ami annyira megérintett, hogy családommal együtt jelentkeztem az üzleti mesterkurzusára, ami az én önmagamhoz vezető utazásom kezdete volt.

A kurzus kinyitotta számomra a lehetőségek ajtaját, így belépést nyerve egy olyan világba, amit éreztem, hogy létezik, de addig nem tudtam, hogy hol.

A kurzus felforgatta a legpozitívabb értelemben az életemet és kivilágította az utat, amin haladnom kell.
Azt az utat, ami elvezetett az életfeladatomhoz, amivel szolgálni tudom az embereket és hozzájárulhatok a világhoz.
Beáta segítségével hatalmas utat jártam be. Álmokkal, vágyakkal teli elveszett lányból eljutottam az önmagára hangolódott, vállalkozó Nőhöz.”

Pintér Vivien

Next Generation Mentor

„Az üzleti mesterkurzust Beátával azért választottam, mert bár egyéni vállalkozóként mindent elértem, úgy éreztem, egyedül nem tudom „megugrani” azt, amire igazán vágyom. Úgy éreztem, szükségem van egy olyan szakemberre, aki nő, anya, és üzletasszony is, így érti és éli azt, amit szeretnék. 

A „Have it All filozófia jó alap”-gondoltam. A program moduljai végig vezetnek az úton, miközben Beáta folyamatosan inspirál, coachol, vezet. A modulok kidolgozása egyre közelebb visz önmagadhoz és ahhoz a világhoz, amit szeretnél. Mindeközben része vagy egy közösségnek, igazán izgalmas emberekkel oszthatod meg a tapasztalataidat. 

Hálás vagyok a közös munkáért, mert a 6 hónap alatt megérkezett az életembe az az üzleti lehetőség is, amiért kezdtem a programot. 

Az egyik kedvenc gondolatom Beátától: „ Amíg Te nem hiszel eléggé magadban, addig vedd az én hitemet Benned!” 

Nyiri Helga-Sors Hangoló

A YOUnity Hungary Képviselője

 

„Együttműködésünk első eredménye az volt, a heti 70-80 munkaórám felére csökkent, majd azt követően duplázódott a bevételem. Aztán megtapasztaltam, hogyan hozzam létre egy hét alatt egy hónap teljesítményét, és legutóbb azt, milyen néhány óra alatt több, mint egy havi bevételt megkeresni.
Magamévá tettem a Have it All életfilozófiát, új otthon, új ismeretségek, csodás változások jöttek az életembe belső életminőség-változással karöltve. „

Horváth Réka 
Pénzügyi Vezető

“Nem igazán tudtam, hogyan tovább a vállakozásomban, ami egyébként sikeresnek volt mondható, így segítséget kerestem. Feleségem javaslatára Beátához fordultam. Két hónap alatt új lett a vállalkozásom szerkezeti felépítése, ami nagy könnyedséget adott és az első egy év közös munka során üzleti eredményeim többször exponenciálisan növekedtek. Ráadásul mindez úgy, hogy a munkát minden nap 4 órakor letettem, és azt követően a családomnak élek. Kialakult a munka-család harmónia, amire szintén nagyon vágytam.”

Fűrész Tibor
Cégvezető

“Beáta üzleti és személyes mentorálásának, valamint a kétszer elvégzett Üzlet Mesterfokon programnak köszönhetően 2 év alatt olyan eredmények születtek mind a vállalkozásomban, mind a személyes életemben, amelyek kezdetben elképzelhetetlenek voltak számomra. Egy év alatt megvásároltam az álomautómat és a befektetési célú lakásomat. Fantasztikus üzleti lehetőségek találtak rám. Gazdasági szakemberként dolgozhattam egy több milliárdos vagyon szakmai befektető általi megszerzésén. A vásárlást követően ennek a cégcsoportnak a gazdasági vezetője lettem. Az üzleti mesterkurzust csak ajánlani tudom. Gyökeresen megváltoztatta a gondolkodásmódomat, a karrieremet, a pénzügyeimet. Mára az áloméletemet élem, és ez az üzleti mesterkurzus nélkül nem lett volna lehetséges. ” 

Keller Piroska
Könyvvizsgáló

“Zseniális, ahogyan Gál Beáta dolgozik!
Számtalan évet töltöttem el a legkülönbözőbb tréningeken, képzéseken, dolgoztam pszichológusokkal és még sorolhatnám. Sosem éltem azt meg, amit Vele, azt, ahogyan a lényeghez vezeti az embert, és felismerteti Vele az IGAZságát! 

Ez akkor is így van, ha „csak” a munkáját hallgatom! Lassan 3 éve a mentorom. Azóta életem, munkám, az Alapítvány és a saját vállalkozásom a sokszorosára emelkedett minden tekintetben. ” 

Dobó Katalin 

a Maci Alapítvány Alapítója és Vezetője,
Egyetemi tanár, Mesterpedagógus

A jelentkezés lezárult

Fizetési módok 

Fizetni bankkártyával és utalással tudsz.  Részletfizetés esetében csak bankkártyás fizetés lehetséges.

Biztonságos fizetés 

A bankkártya adataidat nem ismerjük és nem is tároljuk. Az itt megadott bankkártya adataid egy titkosított csatornán keresztül, kódoltan kerülnek továbbításra a bankfióknak.  

FONTOS!  

A fizetés után elektronikus számlát állítunk ki minden jelentkezőnek, amit e-mailben küldünk el.  

Kérdésed van? Segítünk 🙂  

Ha felmerült benned bármilyen kérdés, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, akkor kérünk, írj e-mailt az info@beatagal.com e-mail címre.  

Copyright © 2020 Gál Beáta – Have it All