Lélekvalóság a Vállalkozásodban

és az Életedben

Elengedés & emelkedés ll. - 2021

21 napos {ingyenes} program vállalkozóknak
önmaguk és vállalkozásuk újrateremtéséhez

A program április 4-én zárul 

A program április 4-én zárul, és annak során bármikor csatlakozhatsz

2021. áprrilis 4. 8:00 óra

nap
óra
perc
msp

Az egyébként is bizonytalannak, kiszámíthatatlannak tűnő világunkba még több kihívás érkezett az elmúlt egy évben, ami bizony a legerősebb állóképességre is hatással van.

 • Miért van ez az embert próbáló helyzet? 
 • Meddig tart? 
 • Hogyan, milyen gondolati menettől vezérelve tartsunk ki? 
 • Mit üzennek ezen kihívások, hogyan értelmezzük azokat? 
 • Milyen új utak kívánnak megmutatkozni és megnyílni számunkra? 

Várakozás, kivárás, előremenekülés, vagy                           
eljött a váltás ideje?

Ha igen, képesek vagyunk-e arra és hogyan tegyük azt, mi szükséges ahhoz, hogy azt egyéni és közös szinten létrehozzuk? 

Azt vallom, az életünkben mindig minden értünk történik, és lehet minden körülmény emelő, ha a megfelelő nézőpontból tekintünk rájuk. Azt is vallom, az elmúlt egy évben nagyon sokat változtunk – mert az ember nagyon akar -, de közel sem eleget, és ezt mindannyian tudjuk! 

Azt is vallom, a változásra mind egyénileg, mind kollektíven képesek vagyunk.                                                                                  Lehetőségünk van a körülményektől függetlenül, vagy pontosan azok következményeként nyugalomra, megnyugvásra, karrierünkben, vállalkozásainkban minden érintett fél számára értékteremtő, prosperáló megoldásra találni, és amellett, hogy erre képesek vagyunk, ez a vágyunk.

Ha úgy érzed, ezen utadhoz, emelkedésedhez néhány kérdés, gondolat, útmutatás szolgálatodra lehet, szeretettel meghívlak a 21 napon át tartó ingyenes programomra, melynek során vállalkozásról, és a vállalkozás mögött álló legfontosabb személyről, Rólad beszélek. 

Azon gondolatokat, nézőpontokat, univerzális-fizikai törvényeket, mindset elemeket osztom meg, melyek által magam, és azon vállalkozók, akiket az elmúlt időszakban kísértem üzleti mentorálással, elképesztő mértékben, módon emelkedtek. 

 • Hozok konkrét példákat, gyakorlati tanácsokat, 
 • mankókat, melyek által saját korlátozó elgondolásaidat felismered és felülírod,                                      
 • gondolati váltást eredményező megértéseket, 
 • mindenképpen magas, emelő, elengedést eredményező frekvenciát,                                      
 • és egy nagyszerű közösséget, társakat.

“Beáta összeházasítja a spiritualitást és az üzleti világot.” 

Novák András 
Édesvíz Kiadó Alapító Tulajdonos

“Beáta az az üzleti mentor, aki a spirituális igazságokra építi életét, vállalkozását, és segítséget tud nyújtani abban, hogy azt más üzleti szereplők is megvalósítsák. Munkásságára, tudására azonban nem csak vállalkozóknak van szüksége.”

Neale Donald Walsch 
bestseller író, a világhírű Beszélgetések Istennel szerzője

A 21 napos program ingyenes, és annak jelentős része regisztráció nélkül a Gál Beáta Facebook oldalon követhető.    Ha viszont szeretnéd, hogy 

 • a teljes tartalom eljusson Hozzád,
 • hetente összefoglalót kapj a programról, 
 • és a program során biztosított, szintén ingyenes, online üzleti mentorálásra meghívást, akkor regisztrálj neveddel, e-mail címeddel,

és a részleteket, teljes tartalmat e-mailben eljuttatjuk Hozzád!

Gál Beátáról

Gál Beáta éves szinten 9 számjegyű vállalkozást vezető üzletasszony, motivációs előadó, üzleti mentor, transzformációs coach, spirituális vezető. 

Közgazdász végzettségét követően elvégezte a nemzetközi üzleti & coaching akadémiát, okleveles transzformációs coach és a nemzetközi coaching szövetség tagja. 

Eddigi munkái, tanulmányai során és jelenleg is lehetősége van együttműködni nemzetközi szinten elismert, sikeres üzletasszonyokkal, üzletemberekkel, coachokkal, spirituális vezetőkkel. 

Vállalkozásában és életében egyaránt személyes példát mutat abban a kiteljesedett életben, melyre magyar vállalkozó társait hívja. 

Az elmúlt néhány évben több ezer magyar vállalkozó vett részt programjain, kurzusain, rendezvényein, elvonulásain és értek el általa jelentős áttörést, transzformációt, továbblépést, üzleti- és magánéleti kiteljesedést. 

21 napos ingyenes programommal másként gondolkodásra hívlak! Arra, hogy tudj elengedni és emelkedj lélekvalóságra a vállalkozásodban és az életedben! Értékteremtésre, mindennemű, így pénzügyi növekedésre, megélésre, örömökre a mindennapi életedben!
Engedd el azt, ami az egyéni és közösségi életedet nem támogatja!       

Lépj magasabb tudati szintre, megélésre!
Légy azok között, akik véghez viszik a változáshoz szükséges váltást a vállalkozásukban, egyedi életükben, és ezáltal kollektív világunkban! #együttértünk

 • 21 nap, 
 • 21 tartalom (videó vagy írott formában), 
 • közösségi tér,
 • elengedés, emelkedés.

A feliratkozásodat követően rendszeres tájékoztatást, heti összefoglaló e-mailt, az ingyenes, online üzleti mentorálásra meghívást kapsz tőlünk e-mailben. 

A program március 15-től április 4-ig tart, és ezen időszakban bármikor jelentkezhetsz. A jelentkezésed előtti tartalmakat összefoglalóból áttekintheted, a soron következőket élőben követheted. 

A program további részleteiről jelentkezésedet követően e-mailben tájékoztatunk! 

Együttműködésünk első eredménye az volt, a heti 70-80 munkaórám felére csökkent, majd azt követően duplázódott a bevételem. Aztán megtapasztaltam, hogyan hozzam létre egy hét alatt egy hónap teljesítményét, és legutóbb azt, milyen néhány óra alatt több mint egy havi bevételt megkeresni.
Magamévá tettem a Have it All életfilozófiát, új otthon, új ismeretségek, csodás változások jöttek az életembe belső életminőség változással karöltve. 

Horváth Réka 
Pénzügyi Vezető

Beátához azért érkeztem, mert életemben és karrieremben jelentős elakadásokat éltem egy ideje. A rövid együttműködésünknek köszönhetően elmondhatom életemet teljesen más minőségben élem. A legszemléletesebb változás, hogy 11 év után 1 áruház igazgatójaként 7 áruház igazgatására kértek fel, mely felkérésre megfelelően felkészülve mondtam igent.

Kádár Gabriella
Praktiker Területi Igazgató

Amikor Beátára rátaláltam alkalmazottként dolgoztam. Az útmutatásainak köszönhetően pár hónap alatt elindítottam a vállalkozásomat, melyet programjáról programjára tovább növelek ügyfélkörben, bevételben és az életem más területeit is teljesen más minőségben élem. Az pedig, hogy egy ideje a férjem is velem tart Beáta programjaira, külön öröm mind a kettőnk számára. 

Kovács Kinga 
Közösségi Média Mentor

Minden átlagos képességű személy a megfelelő mentorálás mentén kivételes eredmények és életminőség létrehozására képes! 

Megérett az idő, hogy önazonosság, megélés, kivételes teljesítmények és megnyilvánulások jellemezzék a mindennapjainkat! 

Copyright © 2019 Gál Beáta – Have it All