5 lépés,

ami nem hiányozhat

online kurzusod

létrehozása és értékesítése során

Ingyenes Webinár

2022. június 13., hétfő 19:30 – 21:00 óra

(Ha már korábbi beszélgetésre jelentkeztél, nem kell ismételten feliratkoznod, a részletekről automatikusan tájékoztatunk e-mailben!)

Ezen ingyenes webinar keretében megosztom Veled azon lépéseket, melyeket én magam is alkalmazok saját online kurzusom létrehozása során, és melynek köszönhetően azok kimagasló eredményeket értek el üzleti és értékteremtés tekintetében egyaránt.

Miközben az ingyenes webinar betekintést ad a július 27-én induló
Prémium kategóriás
ONLINE KURZUS – Teltházzal
6 hetes online kurzusra

A megfelelően felépített online kurzus számos feladatot végezhet a vállalkozásdoban. Például:

Szeretettel köszöntelek, Gál Beáta vagyok. Üzleti siker mentorként dolgozom, akinek alapvető elvárása önmagával szemben, csak azon vállalkozás vezetési, vezetői, üzleti tudást adjon át a hozzá fordulóknak, melyet magam sikeresen alkalmazok.

Ezen alkalommal az online kurzusok létrehozása és értékesítése a téma. Azon lépések mentén vezetlek végig, melyek elengedhetetlenek voltak ahhoz, hogy online kurzusaimat minden alkalommal több, mint 100 fő részvételével, 8 számjegyű eredményt generáló, és legfontosabb ismérvként, az ügyfelek életében jelentős változást eredményező módon hozzam létre.

A webinaron elhangzottak az online kurzusod létrehozása, az online marketinghez fűződő kapcsolatod mellett, vállalkozás vezetői gondolkodásmódodhoz is jelentősen hozzájárulnak.


Gál Beáta
vállalkozó, vezetői gondolkodás és üzleti siker mentor. 
Az elmúlt évek során rendezvényei és képzései által több ezer vállalkozás-, üzleti vezető, ébredni kívánó támogatására lehetett, miközben saját vállalkozását sikeresen, saját tanításai mentén vezeti.

BEÁTÁRÓL MONDTÁK

Referenciák

Az 5 lépés, ami nem hiányozhat az online kurzusod létrehozása és értékesítése során
ingyenes webinar
élő webinar, azonban ha arra jelentkezel, és élőben nem tudsz részt venni, a felvétel 24 órán belül visszanézhető lesz számodra. 

Amennyiben jelentkezésedkor magyar mobil számodat megadod, a webinar kezdéséről sms tájékoztatót küldünk a számodra.