Üzleti Bőségedre Hangolva

Az anyagi jólétet teremtő transzformáció 
Az Alapok

4 hetes élő online kurzus

Pénz * Érdemesség * Önbecsülés
Önmaguk kiteljesítése, megvalósítása mellett elkötelezett, 
életüket a legnagyobb pénzügyi jólétben élni kívánó vállalkozónőknek!

 

A jelentkezést lezártuk. 

nap
óra
perc
msp

Ez itt a 21-ik század! 

Ez pedig az az évtized, amikor minden azt kéri tőlünk, hogy önmagunkra, 
a bennünk élő gazdagságra, Bőségre ráébredjünk, 
azt megéljük és mindenki más számára kifejezzük! 

Bárhol is tartson az életed, nem kérdés, képes vagy rá, megérdemled 
és az a természetes állapotod, hogy 
nagyobb, folyamatosan növekvő Bőségben, 
annak részeként folyamatosan növekvő anyagi bőségben, pénzügyi jólétben élj! 

Tovább megyek! 
Gazdagságra és mások gazdagítására születtél! 

A vágyaid értékesek, megvalósulásra érdemesek! 
A vágyaid azok, amelyeken keresztül megismered, kifejezed önmagadat, önmagad értékét! 

A Te “Nagyobb” Életed megérkezett, bebocsátást kér!

Nem csupán több pénz – de mindenképpen több pénz -, a feloldott traumák, az áttörő megértés, a növekvő önbecsülés, a mindent magával hozó érdemesség, 
a vágyott, áhított és nagyon megérdemelt királynői életstílus, életminőség! 

Túl sok mindent cipel magával a Nő, nagy a teher, amit viszel! 

Túl nagy a saját teher, és egy ideje tudod, a magadénál többekét magaddal viszed, 
anyáinkét, nagyanyáinkát, az előttünk járó generációkét. 

Számtalan átalvatlan, végig sírt vagy már könnyek nélküli éjszaka. Kétségbeesés, tehetetlenség, düh, szégyen, harag, feléledő vágyak, elképesztő erőfeszítések, kudarcok, haladások, sikerek, visszaesések, meg nem értések, vélemények, leértékelések..

“Miért nem tudom? Mit csinálok rosszul? Hogyan lehet? Másnak miért megy, hogyan megy olyan könnyen? Képes vagyok én egyáltalán? Megérdemlek többet? Elég vagyok vagy nekem csak ennyi jutott? Mit nem értek? Hogyan lehet? Gondolkodhatok nagyban, amikor a kicsit sem tudom? Miben vagyok én értékes? Értékes vagyok egyáltalán?

A pénz fontos, nem fontos? 
Számtalan dolog van, ami a pénznél fontosabb, de ha nincs, ha nincs elég, az fáj, akkor most ez hogy van?

Hol kezdjem, mire fókuszáljak?
Valaki mondja meg, hol van itt a kiút!” 

Ha pedig valóban igaz, hogy minden benned van, értékes és kivételes vagy, támogatva vagy, miért nem történt már meg ezidáig? 

Miért ilyen nagy az ár? 
Miért kellett mindazon végigmenned, amit eddig bejártál? 

Számtalan kérdés, igaz? 

A válasz pedig egyszerű, és biztos vagyok benne, ahogy azt olvasod, érzed annak IGAZságát: 

Azért történt és még történik (de már nem sokáig) Veled mindaz, amit megéltél, megélsz, mert mindaz, ami előtted áll, messze felülmúlja mindazt, amit ezidáig önmagadnak, önmagadról elgondoltál!

Messze több van itt számodra! 
Mindenképpen több anyagiakban, és sokkal több megélt életben, önbecsülésben, érdemességben, értékben! 

Nagyon nagy számodra a lehetőség, ami előtted áll! Nagy mértékű a hívás, ami vár! 
Ahhoz pedig, hogy az beteljesítésre kerüljön általad, komplexnek kellett lenni a képnek, ahhoz, hogy tudd mi és ki nem vagy, milyen világot nem akarsz, hogy meghatározd végre ki vagy és mindek a létrehozására vagy érdemes. 

Hosszú utat bejártál, sokféleképpen próbáltad, most azonban eljött az idő, a mindent felülíró változásnak! 

Ha mindazt, amiről itt eddig szó volt, Te is érzed, azt is tudod, az Üzleti Bőségedre Hangolva online kurzus által azt megéled!

Mire számíthatsz az Üzleti Bőségedre Hangolva online kurzus által? 

Az Alapokkal kezdjük ezen 4 hét során! 

Miközben a folyamatnak, melyen végig viszlek óriási hatása lesz a vállalkozásod és magánéleted pénzügyeire, nem foglalkozunk a vállalkozásoddal. 

Veled foglalkozunk! 

A pénzhez fűződő történeteden keresztül feltárulsz önmagad előtt és megnyitjuk a Bőség Forrását az Életedben, 
Te magad ezen Bőség kifejezőjévé és megtapaszatlójává válsz! 

Mindenképpen megjelenik a több pénz az életedben, ráadásul a legelképesztőbb módokon! 

Nem az aktuális pénzügyi helyeztedet oldjuk meg, annál messze többet teszünk. 
A folyamatosan áramló anyagi jólétet, a folyamatosan növekvő Bőséget életed minden területén életed természetes velejárójává tesszük. 

Készülj fel, mert gazdagodni fogsz életed minden területén, azáltal, hogy a pénzügyeidre fókuszálunk! 

Ha nem akarsz gazdagodni, ha nem akarsz nagyobb jólétben élni, értéket teremteni vállalkozásod által és annak ellentételezéseként prosperáló vállalkozásra, nagyobb önbecsülésre, önlefogadásra, önszeretetre szert tenni, önmagaddal, az élettel, embertársaiddal nagyobb harmóniára szert tenni, ez a kurzus nem Neked szól! 

Nem egy módszert, nem egy technikát adok át Neked! 
A lelkedben élő univerzális IGAZságokkal megértések sorozatán viszlek végig. 

Ezen megértések által

 • megértésre és gyógyulásra kerül számos érzelmi sérülésed, 
 • kirajzolódnak és elérhető közelségbe kerülnek vágyaid, melyek befogadahtóvá és megvalósíthatóvá válnak számodra, 
 • elengedések és emelkedések sorozatát éled meg, 
 • magasabb energia-, frekvenciaszintre kerülsz, 
 • az addig elérhetetlen természetessé válik, 
 • gazdagodni fogsz pénzügyeidben, önmagadban, életedben, 

Mindezek által pedig az oly rég vágyott ‘új’ Nő, a benned élő, Veled azonos, szenvedéllyel átjárt Nő, 
gyermek, feleség, anya, testvér, barát, vállalkozónő, vezető.. megérkezik. 

Szeretettel köszöntelek,
Gál Beáta vagyok!

Ha még nem találkoztunk, túl bátornak, akár nagyképűnek tűnhetnek a következő mondatok de azok nem rólam szólnak, mind érted vannak. Ha érzed a lelkedben lüktető hívást, azt tudod. 

Érdemes tudnod, azokat, amiket mára leírok, amikről beszélek – köztünk a pénzről, tett állításokat, amelyeket IGAZságoknak hívok és az ahhoz fűződő kapcsolatomat –   évekkel ezelőtt nem mertem, nem tudtam volna megtenni. 

Azért sem, mert nem éltem azon tapasztalatokat, amiket mára magaménak tudhatok, és azért sem, mert én magam is számtalan korlátozó elgondolást és azok eredményeként a félelmet, például a több pénztől és mások véleményétől való félelmet magammal cipeltem. 

Most már tudom, ugyanazon gyökerekről fakadó félelemek akadályoztak abban is, hogy elinduljak az úton, melyet ma is járok,önmagamat, saját értékességemet, érdemességemet, lehetőségeimet elfogadjam. 

Egykoron volt az a bizonyos ‘üvegplafon’, a folyamatos belső küzdés, ami a külső megfigyelők által nem volt látható, de legbelül elképesztő energiákat igényelt. Választás, lemondás, áldozat hozatal, nem lehet minden együtt elgondolás. Innét ered a #haveitall mottóm, aminek részemről nem az az elsődleges üzente minden a Tiéd lehet, hanem az, élhetsz teljes, folyamatosan növekvő, boldog, Bőséggel átjárt életet. 

Mára az életem ég és föld. 

Önmagát felvállaló, megmutató negyvenes éveiben járó nő, aki IGEN-t mondott mindarra (és folyamatosan mondom továbbra is azokat az igen-eket), amit csak az élet fizikai és lelki szinten adhat. 

Kevesebb, mint négy év alatt (igen!) Magyarországon a nulláról felépítettem egy többszörösen kilenc számjegyű, értékteremtő (a velem együtt dolgozók visszajelzései alapján) vállalkozást. Életembe megérkezett csodás kisfiam, akivel az értékteremtő és prosperáló, folyamatosan növekvő vállalkozásom mellett minőségi időt töltök. Bár az idei év utazásainkat akadályozta, de a négy éves kisember már több, mint harmincszor szállt repülőre és Hawaii India között élte velünk, férjemmel közösen a világ csodáit. 

Számtalan dologra tudnék beszámolni Neked a Bőség különböző megnyilvánulási formái közül, melyekkel életminőségben, egészségben, társadalmi, spirituális életemben gazdagodtam. Ezek közül kívánok most kiemelni az eddigiek mellett. 

Együtt dolgozom többek között a világ egyik legismertebb és legelismertebb spirituális hírnökével, a világhírű Beszélgetések istennel sorozat írójával Neale Donald Walsch-sal, akivel közösen több pogamot készítettem magyar vállalkozóknak, üzleti vezetőknek.

Azt mondják, a múltat nem lehet megváltoztatni. Nos, ez nem igaz. Ez az elgondolás alacsony tudati szinten létezik. A múltam és azok múltja, akiket ezen folyamaton viszek, elképesztő magasságokba emelkedett a folyamatosan emelkedő jelennel és jövővel karöltve. Ez a folyamat ezzel jár. 

Szintén egy tévhit, amit sokan hirdetnek, azok közül is, akik gazdagodásról beszélnek, mely szerint el fogod veszíteni a barátaidat, a számodra fontos személyeket, ha a gazdagodás vagy akár a személyes fejlődés mellett döntesz. Ami felé viszlek a folyamat lépései által az a tudatos léted, ébredésed. A gazdagodás nem jár veszteséggel, éppen ellenkezőleg. Én minden barátomat, családtagomat, akik az utam indulása előtt velem voltak,  továbbra is az életemben tudhatom és elmondhatom, sokkal emelkedetebb életminőségben. 

Az ok, hogy mindezt megosztom, ahogy mondtam, nem rólam szól, bár a folyamat vezetésében hitelességemet számodra növeli, azonban a legfontosabb, hogy inspiráljalak abban, mi az, ami számodra ezen út által lehetséges! 

Tudom, hogy Ki lakozik benned! 

Azt is, mire van lehetőséged, és abban is egyre nagyobb jártasságom van, számodra az hogyan lehetséges! 

Szeretettel várlak az utadon! 

“Beáta üzleti és személyes mentorálásának köszönhetően 2 év alatt olyan eredmények születtek mind a vállalkozásomban, mind a személyes életemben, amelyek kezdetben elképzelhetetlenek voltak számomra. Egy év alatt megvásároltam az álom autómat és a befektetési célú lakásomat. Megtanultam „vagy” helyett „és”-ben gondolkodni, hiszen a teljesebb élet nem igényel választásokat, lemondásokat.
Az életminőségem elképesztő módon növekedett és fantasztikus üzleti lehetőségek találtak rám. Gazdasági szakemberként dolgozhattam egy több milliárdos vagyon szakmai befektető általi megszerzésén, majd a cégcsoportnak a gazdasági vezetője lettem.
” 

Keller Piroska
Könyvvizsgáló

“Beátához azért érkeztem, mert életemben és karrieremben jelentős elakadásokat életem egy ideje. A rövid együttműködésünknek köszönhetően elmondhatom életemet teljesen más minőségben élem. A legszemléletesebb változás, hogy 11 év után 1 áruház igazgatójaként 7 áruház igazgatására kértek fel, mely felkérésre megfelelően felkészülve mondtam igent..” 

Kádár Gabriella
Praktiker Területi Igazgató

Nem igazán tudtam hogyan tovább a vállakozásomban, ami egyébként sikeresnek volt mondható, így segítséget kerestem. Feleségem javaslatára Beátához fordultam. Két hónap alatt új lett a vállalkozásom szerkezeti felépítése, ami nagy könnyedséget adott és az első egy év közös munka során üzleti eredményeim többször exponenciálisan növekedtek. Ráadásul mindez úgy, hogy a munkát minden nap 4 órakor letettem és azt követően a családomnak élek. Kialakult a munka, család harmónia, amire szintén nagyon vágytam.

Fűrész Tibor
Cégvezető

Kinek szól az Üzleti Bőségedre Hangolva 4 hetes élő online kurzus?

Önmagunk kiteljesítése, megvalósítása mellett elkötelezett, életüket a legnagyobb pénzügyi jólétben élni kívánó vállalkozóknak, vállalkozónőknek!

Azoknak szól, akik pénzügyeikben végérvényesen, mindenképpen gazdagodni kívánnak, és akik a gazdagodásuk felé vezető Bőségteremtő, tudatos létre ébresztő lépéseket életük minden területén alkalmazni kívánják. 

Azon személyeknek szól, akik munkájuk, karrierjük, vállalkozásuk által értéket kívánnak nyújtani és egy prosperáló életet kívánnak megélni! 

Mit ad az Üzleti Bőségedre Hangolva Az Alapok online kurzus?

Nem ütemében, de tartalmában egy intenzív kurzusra számíts. Olyan megközelítésben fogunk foglalkozni Veled, korlátozó elgondolásaiddal, érzelmi sérüléseiddel, vágyaiddal, a pénzzel, a Bőséggel, mellyel ezidáig teljes bizonyossággal máshol nem találkoztál, ráadásul mindezt a pénzen keresztül tesszük és a pénzügyi jólétedet emeljük. 

Nem új dolgokat fogsz tanulni és nem új információkkal fogod betárazni magadat, hanem átütő megértések sorozatában lesz részed. Az elfogadás könnyű lesz, mert azokról fogod tudni, hogy IGAZak, fogod tudni, hogy az a végső valóságod. Az újraírás, az új működési mechanizmusa lehet azonnali több esetben és lesz, mely időt, napokat, heteket, néhány hónapot igényel, azonban azok megvalósításához is útmutatásban lesz részed. 

A kurzus élő online kurzus, mely azt jelenti, többekkel együtt kezded, folytatod és viszed véghez a lépéseket, szerzed meg a megértéseteket. 

A teljes tartalmat felfűzzük Neked egy program felületre, melyhez örökös hozzáférést kapsz. A folyamat résztvevői számára pedig online teret biztosítunk, ahol megismerhetitek egymást, kommunikálhattok, egymást emelhetitek. 

Az online kurzus attól is élő, hogy Beáta 4 alkalommal a négy hét során, alkalmanként 3-3 órában online kérdések & válaszok, online coachingot biztosít a témára építkezve, személyes támogatásodat szolgálva. Ez az élő online kurzus bónuszajádnéka, amelyet az első jelentkezőknek van lehetőségünk nyújtani. 

Az Üzleti Bőségedre Hangolva online kurzus során

 • megismered azon pénzügyi korlátokat, melyek tudatalatt irányítanak
 • megérted a korlátozó elgondolást kiváltó érzelmi sérülést és az általa létrejött működési mintát
 • megkapod a lépéseket, amelyek mentén érzelmi sérülésedet gyógyítod és korlátozó elgondolásodat felülírod
 • létrejön a magasabb szintű pénzügyi életminőség

Hogyan épül fel a kurzus?

 A kurzus élő, online kurzus, mely 4 héten át tart.

A 4 hét során: 

 • 28 korlátozó elgondolással, a mögöttes okokkal és általuk érdemességed emelésével dolgozunk
 • 4 mélységeket feltáró tartalom érkezik Hozzád audio és írott formában
 • 4 élményfüzetet kapsz, melyek által életedet újraírod

Mennyibe kerül a 4 hetes élő online Üzleti Bőségedre Hangolva kurzus?  

Az ajándék kurzus, melyet a várólistára való feliratkozásodat követően küldünk számodra, ingyenes!

A 4 hetes élő online Üzleti Bőségedre Hangolva kurzus díja, mely a teljes tartalom mellett online közös munkát, coachingot is biztosít számodra 
149.990 Ft + áfa, 

Azonban 
Kedvezményes áron 79.990 Ft + áfa áron van lehetőséged a kurzhoz csatlakozni. 

A kurzus díjának fizetésére részletfizetés is választható, 2 x 41.990 Ft + áfa áron. 

A kedvezményes időszakban, mely április 28 éjfélig óráig tart, 53 % kedvezményt nyútjunk

Kedvezményes ár & Bónusz Ajándék

Facebook csoport, Online Közösség, további tájékoztatás és útmutatás, 

4 alkalommal a kurzus során heti rendszerességgel, alkalmanként 3 – 3 órán át Beáta által kérdések & válaszok, online coaching támogatás. 

Az online coaching találkozókon való részvételt az első jelentkezőinknek van lehetőségünk nyújtanunk! 

Mikor lehet jelentkezni a kurzusra?

A kurzus május 5-én indul és 4 héten, 28 napon át tart.

A kurzusra a jelentkezés kedvezményes áron -ig tart. 

A jelentkezés rövidesen újraindul.

nap
óra
perc
msp

Fizetési módok 

Fizetni egyösszegű fizetésnél átutalással és bankkártyával tudsz.  Részletfizetésnél csak bankkártyával tudsz fizetni.

Biztonságos fizetés 

A bankkártya adataidat nem ismerjük és nem is tároljuk. Az itt megadott bankkártya adataid egy titkosított csatornán keresztül, kódoltan kerülnek továbbításra a bankfióknak.  

FONTOS!  

A fizetés után elektronikus számlát állítunk ki minden jelentkezőnek, amit e-mailben küldünk el.  

Kérdésed van? Segítünk 🙂  

Ha felmerült benned bármilyen kérdés, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, akkor kérünk, írj e-mailt az info@beatagal.com e-mail címre.  

Olyan tisztán és egyszerűen adja át a vállalkozása építése során szerzett megtapasztalásait, tudását, hogy Te azt azonnal át tudod ültetni a gyakorlatba, és abból eredményt tudsz kovácsolni! 

Az általa vezetett mesterkurzus alatt újra visszatért az elveszettnek vélt életérzés vágyakkal ötvözve, amik nagyszerű üzleti eredményekben, és magánéleti változásokban rövid időn belül megmutatkoztak. 

Tiszta szívből ajánlom neked Gál Beátát! Ő az a NŐ, aki a Win-Win stratégiát alkalmazza!”

Pintér Csaba
vállalkozó

„32 éve vállalkozó vagyok, a bevételeink évek óta stagnáltak, tudtam és éreztem, hogy többre vagyok hivatott, viszont nem tudtam, hogy hogyan.  Részt vettem Gál Beáta egy ingyenes online programján, és tudtam, éreztem, hogy Ő kell, Ő lesz az a személy aki változást hoz az életembe, a vállalkozásomba. Azonnal csatlakoztam az üzleti mesterkurzusához. Követve és betartva az útmutatásait, már az előkészítő program alatt emelkedett a bevételem, amit a 6. hónap végére megdupláztam, és az azóta is emelkedő tendenciát mutat. Eldöntöttem, hogy minden programján részt veszek, vállalva a folyamatos fejlődést és tanulást.

Mottóm: Csak attól fogadj el tanácsot, aki már ott van, ahova Te tartasz!”

Szegfű Zsuzsa
Holisztikus gyógyász, ásványszakértő, vállalkozó

„Ügyvédként tevékenykedem. Gál Beátával való közös munka előtt is elkönyvelhettem magamnak sikereket a vállalkozásomban, hivatásomban és természetesen nehézségeim is voltak szép számmal. A Beátával folytatott közös munka során elindultam egy olyan óriási utazáson magam és a vállalkozásom felé, amelyre akkor még nem is gondoltam, hogy jegyet váltottam. Az általa vezetett coaching során óráról-órára, napról-napra, hétről-hétre olyan tudást, emberi hozzáállást, személyes segítséget, professzionális támogatást és módszereket kaptam, amelyeket korábban még soha nem tapasztaltam. Pont annyit, amennyire szükségem volt, pont akkor, amikor a legjobban kellett. Így legtöbbször néhány hét alatt elértem azt a célt, amit eredetileg csak 2-3 hónap múlva szerettem volna. Rá kellet jönnöm, hogy az önismereti munkát nem lehet megspórolni, de a program által elegánsan tudtam magasabb szintre emelkedni, és ezáltal a vállalkozásom is magasabb fokozatba kapcsolt. Az emberi kapcsolataim mellett az életem minden területe is csodás módon megváltozott és nem maradtak el a sikeres üzletek sem, amelyekben még több értéket tudtam adni az ügyfeleimnek, mint korábban bármikor. Úgy érzem Beáta által egy másik dimenzióba kerültem. Sajnos hajlamosak vagyunk elhinni, hogy az előttünk álló világ csak annyit tartogat nekünk, amennyit mi magunk látunk belőle, Beáta azonban a saját példájával, profizmusával, hitelességével, könnyedén képes megmutatni azt, hogy az álmaid is lehetnek akár a hétköznapjaid, a TE ÉLETED!” 

Dr. Illich Ferenc

Ügyvéd

Copyright © 2019 – 2024 Gál Beáta – Have it All