Kvantumugrás Tűsarokban

elit üzleti mentorálás

ambiciózus, a növekedés mellett elkötelezett,
feminin üzletasszonyoknak

nap
óra
perc
másodperc
A mentorálás 10 hónapon át tart,
2023. október 31-én zárul.

Kvantumugrás Tűsarokban

elit üzleti mentorálás

ambiciózus, a növekedés mellett elkötelezett,
feminin üzletasszonyoknak

nap
óra
perc
msp
A mentorálás 10 hónapon át tart,
2023. október 31-én zárul.

Kvantumugrás Tűsarokban

elit üzleti mentorálás

ambiciózus, a növekedés mellett elkötelezett,
feminin üzletasszonyoknak

nap
óra
perc
másodperc
A mentorálás 10 hónapon át tart,
2023. október 31-én zárul.

Bónusz ajándékok

Annak megfelelően, hova tartasz a vállalkozásodban az előtted álló üzleti évben, és hol tartasz jelenleg vállalkozásvezetőként, jelentkezz a VállalkozásVezetés az Üvegplafon felett vagy a Szabad VállalkozóNő mentorprogramra!

VállalkozásVezetés az Üvegplafon felett

10 hónapos elit üzleti mentorálás ambiciózus, a növekedés mellett elkötelezett
vállalkozónőknek, vállalkozást indítóknak, akik már értek el sikereket, pénzügyi eredményeket, azonban az eddigiekben nem tudtak ama bizonyos üvegplafon fölé, a havi hétszámjegyű jövedelem szintjére lépni.

Már sok mindent tettél, sok képzésen részt vettél, azonban ott van az a bizonyos láthatatlan fal, amin nem tudsz átlépni, miközben többre van vágyad, érzed, messze több munkálkodik benned, magad és mások számára változást akarsz hozni.

A VállalkozásVezetés az Üvegplafon felett 10 hónapos mentorálás során a vállalkozásod működtetését új alapokra helyezzük, az alapvető pilléreket újra, erősebbre építjük, miközben folyamatosan dolgozunk azon vállalkozásvezetői gondolkodásmódod létrehozásán, mely már stabilan az üvegplafon, a havi 5.000 – 7.000 € pénzügyi eredmény szintjén működik.

A mentorálás a vállalkozói alapokra, vállalkozásvezetésre, folyamatos növekedésre, pénzügyi prosperációra, beteljesített életfeladatra, teljességben élt életre, az új kor vezetői szellemére fókuszál, és azok mentén folyamatosan transzformál.

A Szabad VállalkozóNő

10 hónapos elit üzleti mentorálás ambiciózus, a növekedés mellett elkötelezett
vállalkozónőknek szól, akik több éves vállalkozói múlttal, és havi hétszámjegyű pénzügyi eredménnyel rendelkeznek.

Tudod, hogy messze jutottál, és a környezeted is sikeresnek tart, elismer. Te is hálás vagy az elértekért, azonban tudod, tapasztalod, hogy nincs minden rendben. Túl sok még a küzdés, erőteljes a környezet hatása, a feladatokat folyamatosan pörgeted, és időről időre újra az idő hiányában szenvedsz.

A vállalkozásodat már jó ideje a hétszámjegy szintjén vezeted, az üvegplafon fölé jutottál, azonban egy újabb ismeretlen akadállyal nézel szembe. Nyitott vagy a növekedésre, azonban nemcsak, hogy nem mindenáron, de nem is úgy, ahogy most a vállalkozásodat vezeted.

A következő mérföldköved a havi 15.000 – 25.000 € eredmény, azonban azt úgy akarod megélni, úgy akarsz oda eljutni, hogy a működésedben váltasz,
megérkezik a rendszer, a több idő, a könnyedség, harmónia az életedbe, bizonyosság, hogy jó úton jársz, és erőteljes támogatás minden szinten.

A mentorálás a vállalkozás működtetésének magasabb szintjére, vállalkozásvezetésre, folyamatos növekedésre, csapatépítésre, pénzügyi emelkedésre, beteljesített életfeladat irányába tett lépésekre, teljességben élt életre, az új kor vezetői szellemére fókuszál, és azok mentén folyamatosan transzformál.

VállalkozásVezetés az Üvegplafon felett

5 férőhely maradt!

A Szabad
VállalkozóNő

5 férőhely maradt!

Mennyibe kerül a 10 hónapos elit üzleti mentorálás?

VállalkozásVezetés az Üvegplafon felett

5 férőhely maradt!

A Szabad
VállalkozóNő

5 férőhely maradt!

Miért Kvantumugrás Mentorálás?

Kérdések és válaszok a mentorálásról,

bónusz ajándékokról

A VállalkozásVezetés az Üvegplafon felett mentorprogram 12 hónapon át a vállalkozó támogatását biztosítja üzleti célkitűzések, döntések, stratégia, értékesítési folyamatok, online marketing meghatározásában.

Ezen időszak alatt a vállalkozásvezető gondolkodásmódját folyamatosan növekvő sikerre, pénzügyi eredményességre, az értékközvetítés növelésére formálja azon a szinten, mely lehetővé teszi, hogy a vállalkozás pénzügyi eredménye átlagosan havi szinten 5.000 – 7.000 € felett stabilizálódjon.

Fontos! Amennyiben a vállalkozó már elérte, meghaladta átlagosan havi szinten 5.000 – 7.000 € fölött pénzügyi eredményt, ezen mentorálási formában nem számíthat arra, hogy egy következő mérföldkő eléréséhez támogatást kap! Számára A Szabad VállalkozóNő vagy a Kvantum Elme a Vezetésben mentor program fog támogatást nyújtani!

A Légy az iparágad Vezetője! mesterkurzus tartalom az üzletépítés, értékesítés, online marketing lépéseihez ad alapot a mentorálás során.

A VállalkozásVezetés az Üvegplafon felett mentorprogram a 12 hónap során egy 8 lépéses folyamaton viszi végig és transzformálja a mentoráltakat.

A lépések:

 1. Káoszból rend; Több, mint elegendő idő
 2. Selfcare
 3. Money Flow, Cashflow,
 4. Célok, Vezetői gondolkodásmód
 5. Beszéld és cselekedd az ÚJ Kor üzletépítését
 6. Beteljesített életfeladat
 7. A Közösség! –  Éj! Ragyogj! Szeress! Vezess!
 8. Öröm, boldogság, ünnep – Az élet megélése és élvezete!

A Szabad VállalkozóNő mentorprogram 12 hónapon át a vállalkozó támogatását biztosítja üzleti célkitűzések, döntések, stratégia, értékesítési folyamatok, online marketing meghatározásában.

Ezen időszak alatt a vállalkozásvezető gondolkodásmódját folyamatosan növekvő sikerre, pénzügyi eredményességre, az értékközvetítés növelésére formálja azon a szinten, mely lehetővé teszi, hogy a vállalkozás pénzügyi eredménye átlagosan havi szinten 15.000 – 25.000 € felett stabilizálódjon.

A Légy az iparágad Vezetője! mesterkurzus tartalom az üzletépítés, értékesítés, online marketing lépéseihez ad alapot a mentorálás során.

A VállalkozásVezetés A Szabad VállalkozóNő mentorprogram a 12 hónap során a status quo megkérdőjelezését, a kritikus gondolkodást, a növekedés általi gyógyulást, a vezetői szemlélet kialakítását támogatja.

A Kvantum Elme a Vezetésben mentorprogram 12 hónapon át a vezetői gondolkodást, vezetésben metahumánként létezést, a többszörösen kilenc számjegyű, vagy azon túli üzleti működést hivatott támogatni.

A mentorprogram utat mutat a kivételesen különleges feltárásához és választásához, a célkitűzések növeléséhez, a folyamatok egyszerűsítéséhez, csapatépítéshez az Új Kor szellemében, vezetőként az iparág határain túli vezetői minőségben való megmutatkozáshoz.

A Légy az iparágad Vezetője! mesterkurzus 12 Modulból álló kurzus, mely a célkitűzéstől a megvalósításig hivatott támogatni a szolgáltatást nyújtó, online világban teret nyerni kívánó, az üzleti életben az élet törvényeit alkalmazni kívánó feminin vállalkozónőket. 

A 12 Modul leckékből, a leckék videókból, audiotartalmakból, pdf anyagokból épülnek fel. 

A 12 Modul: 

 1. A ‘mindset shift’
 2. Vágyaid meghatározása
 3. Pénz & Idő & Üzlet
 4. Ideális ügyfél, termék, árak
 5. Éld a brandedet!
 6. A weboldal értéket teremt, értékesít, szolgál
 7. A ‘mindset’ csodája
 8. Az Értékesítés művészete l.
 9. Az Értékesítés művészete II.
 10. A követői tábor
 11. Facebook Influencer
 12. A Vezető

Mind a három mentorálás ugyanoda visz, azonban azok a vállalkozás különböző szakaszában nyújtanak támogatást.

Annak megfelelően válassz támogatást, mely mérföldkő áll előtted jelenleg!

Ha vállalkozásod pénzügyi eredménye még nem érte el az átlagos havi 2.000 € pénzügyi eredményt, ne válaszd A Szabad VállalkozóNő vagy a Kvantum Elme a Vezetésben mentorprogramot, mert azok nem tudnak onnan vezetni Téged, ahol jelenleg tartasz a vállalkozásodban!

Ha vállalkozásod pénzügyi eredménye közel van, elérte, meghaladta az átlagos havi 5.000 € pénzügyi eredményt, ne válaszd a VállalkozásVezetés az Üvegplafon felett mentorprogramot, mert az abban nyújt támogatást, azt hogyan érd el, és onnét nem vezet tovább az elkövetkező 12 hónap során!

Ha vállalkozásod pénzügyi eredménye közel van, elérte, meghaladta az átlagos havi 15.000 € pénzügyi eredményt, ne válaszd a VállalkozásVezetés az Üvegplafon felett vagy A Szabad VállalkozóNő mentor programot, mert az abban nyújt támogatást, azt hogyan érd el, és onnét nem vezet tovább az elkövetkező 12 hónap során!

Amennyiben nem vagy bizonyos abban, mely mentorprogram nyújt támogatást, kérünk, vedd fel velünk a kapcsolatot az info@beatagal.com e-mail címen, és szeretettel állunk a rendelkezésedre, hogy további segítséget nyújtsunk a választásban!

Amennyiben A Szabad VállalkozóNő vagy a Kvantum Elme a Vezetésben mentorprogramra jelentkezel, október 15-től 12 hónapon át állandó csoportos walkie-talkie kapcsolatod lesz Beátával. Beáta egy walkie-talkieval közlekedik a zsebében, melyet bekapcsolva felteheted a vállalkozásodra vonatkozó üzleti kérdésedet Beáta számára a csoport előtt, és ő azt megválaszolja, vagy éppen hallhatod, ahogy a társaid teszik ezt, és a velük folytatott egyeztetés fog hozzájárulni a vállalkozásod építéséhez.

Amennyiben a Kvantum Elme a Vezetésben mentorprogramra jelentkezel, október 15-től 12 hónapon át állandó egyéni walkie-talkie kapcsolatod lesz Beátával. Beáta egy walkie-talkieval közlekedik a zsebében, melyet bekapcsolva felteheted a vállalkozásodra vonatkozó üzleti kérdésedet Beáta számára, és ő azt megválaszolja. A legbizalmasabbnak vélt kérdéseidet is felteheted, négyszemközti kommunikációt folytathatsz egész éven át Beátával, aki ily módon is gondolkodásmódod és vállalkozásod támogatására lesz.

A Have it All MesterElme Nap Pest megyei helyszínen tartott egész napos rendezvény, melynek keretében a vállalkozók (Beáta vezetésével) rendelkezésre állnak egymás vállalkozásának támogatására kapcsolatokban, tudással, szakértelemmel.

A Beáta által vezetett mesterelme szisztéma erőteljes alapokat ad a vállalkozó növekedéséhez gondolkodásmódban és eredményekben.
A Have it All MesterElme Nap továbbá Közösségi találkozó, nagyszerű, maradandó élményekkel.

2023. január 20-21-22-én a Sárvári Spirit Hotelben Beáta 3 napos évtervező szemináriumot tart.

Ezen szeminárium keretében a résztvevők felállítják legnagyszerűbb víziójukat az adott időszakra vonatkozóan, feltárják célkitűzéseiket 14 életterületre, azokat egységbe terelik, harmonizálják, és felállítják a megvalósítás legkönnyedebb, és élményekben leggazdagabb módját, a tervezés által eggyé válnak azon énjükkel, aki ezen nagyszerű vágyaikkal azonos, így könnyedén a megvalósítás útjára állnak.

Amennyiben A Szabad VállalkozóNő vagy a Kvantum Elme a Vezetésben mentorprogramra jelentkezel, ezen szemináriumon való részvételedet ajándékba kapod.

Az elvonulások, üzleti rendezvények árai kizárólag a megtartott program árára vonatkoznak, azok nem tartalmazzák az utazás és a szállás költségét.

A Kvantum Elme a Vezetésben mentorprogram bónusz ajándéka a 2 napos, minden tekintetben luxus üzleti elvonulás, melynek helyszíne a törökországi Rixos Bodrum.

A Kvantum Elme a Vezetésben mentorprogram bónusz ajándéka a 2 napos, minden tekintetben luxus üzleti elvonulás, melynek helyszíne  Görögország, Santorini.

A Kvantumugrás Tűsarokban című könyv Beáta rövidesen megjelenő könyve. 

A díszpéldány limitált számú kiadás díszcsomagolásban, mely a dedikált könyvön kívül tartalmazza a könyvhöz készült meditációs CD-t, valamint a Hogyan naplózd magadat kvantumugrásra online programot.

A Teljességben Élt Élet 4 oszlopa online workshop a spirituális-, az élet törvényein keresztüli hitrendszeri újraírást támogató workshop Beáta vezetésével. A workshop ára 69.990 Ft + áfa, melyet Beáta ajándékba ad azok számára, akik a készülő könyvét az előrendelési időszakban vásárolják meg. 

A Kvantumugrás Tűsarokban elit üzleti mentorálás azon jelentkezői, akik szeptember 25. éjfél előtt jelentkeznek a mentorprogramra, a könyv díszpéldánya mellett a workshopot is ajándéka kapják. 

A Have it All cég, küldetés, közösség november 26-án ünnepli 6. születésnapját.

Ezen alkalomból megtartjuk az első offline születésnapi rendezvényünket, közösségi találkozónkat, az elmúlt években a rendezvényeinek fő helyszínét biztosító Sárvári Spirit Hotelben. 

A rendezvény üzleti megmutatkozást, kapcsolatépítést, közösségi élményeket, Beáta rendkívül motiváló előadását, és egy csodás, zenés gálavacsorát, estet jelent sztárvendéggel.

Amennyiben a Kvantumugrás Tűsarokban elit üzleti mentorálásra szeptember 26-át megelőzően jelentkezel, úgy ezen eseményre gálajeggyel ajándékozunk meg Téged és kísérődet. 

A kísérőjegy házastárs, felnőttkorú gyermek számára használható fel.

A 2 napos Istennői feminin a vállalkozásvezetésben bónusz ajándék azon mentoráltjaink számára, akik a VállalkozásVezetés az Üvegplafon felett mentorprogramra jelentkeznek, és első 40 jelentkezőnk között vannak. 

A két napos üzleti elvonulás újjászületést, az istennői feminin előhívását adó transzformatív folyamat.

A 3 napos Istennői feminin a vállalkozásvezetésben bónusz ajándék azon mentoráltjaink számára, akik A Szabad VállalkozóNő vagy a Kvantum Elme a Vezetésben mentorprogramra jelentkeznek, és első 40 jelentkezőnk között vannak. 

A három napos üzleti elvonulás újjászületést, az istennői feminin előhívását adó transzformatív folyamat.

Jelentkezz a VállalkozásVezetés az Üvegplafon felett mentorprogramra a jelentkezés első 24 órájában – szeptember 16. éjfélig -, és ajándékba adjuk a részvételt.

Jelentkezz A Szabad VállalkozóNő mentorprogramra a jelentkezés első 24 órájában – szeptember 16. éjfélig – és ajándékba adjuk az egyéni mentorálást. 

Jelentkezz a Kvantum Elme a Vezetésben mentorprogramra a jelentkezés első 24 órájában – szeptember 16. éjfélig -, és ajándékba adjuk az egyéni intenzív mentorálást.

A mentor program nem egy iskola, hanem a vállalkozásodra, gondolkodásmódod formálására fordított időd máskénti felhasználása. A vállalkozásod lépéseiben, azzal kapcsolatos döntéseidben, nyújtunk támogatást, új nézőpontokat, osztunk meg tapasztalatokat.

Ezen folyamatban lesz Beáta támogatásodra, hogy megtaláld egyéni utadat a növekedéshez. Ezen folyamathoz kínál Beáta online, offline mentorálásokat, elvonulásokat, eseményeket a program részeként vagy bónusz ajándékként, melyek felhasználásában Te döntesz.

Az online mentorálások keddi napokon vannak. A bónusz ajándékok időpontjait a megjelölt időpontokban tartjuk.
A mentorprogram során az egyetlen feladatod a vállalkozásod és az életed építése növekedést hozóan. Ebben nyújt a mentorprogram támogatást.
A csoportos mentorálás keretében felteheted egyéni kérdéseidet írásban és bejelentkezéssel. A kérdésre a válasz: igen.
Amennyiben a mentor program megszólított, szándékod a folyamatos növekedés önmagad kiteljesítésén keresztül, hajlandó vagy alázattal növekedni, a vállalkozásodat az üzleti és spirituális törvények egységében építeni, akkor a program Neked szól.

A részletfizetés bankkártyás fizetéssel választható. A mentorprogram jelentkezési oldalán leadod a jelentkezésed a bankkártyás fizetést, és a számodra legcélszerűbb vagy választható részletfizetési opciót megjelölve. Ezt követően átlépsz egy biztonságos felületre, ahol a bankkártyaadatokat megadod, és az első részlet automatikusan terhelésre kerül. 

Ha 12 havi részletfizetési opcióval éltél, akkor havi rendszerességgel, négyrészletű fizetési opciónál negyedéves részletfizetéssel, kétrészletű fizetési opciónál féléves részletfizetéssel történik a terhelés. Minden terhelést megelőzően emlékeztető e-mailt küldünk, és minden sikeres vagy éppen sikertelen terhelésről is tájékoztatást nyújtunk. Továbbiakkal kollégáink készséggel állnak rendelkezésre az info@beatagal.com e-mail címen. 

Amennyiben rendelkezel kuponkóddal, azt a vásárlás során vidd fel a kuponkód mezőbe, és rendszerünk automatikusan jóváírja az összeget.

Egyösszegű fizetésnél a teljes összeg csökken, részletfizetésnél az utolsó részlet vagy utolsó részletek.

A számlán üzletviteli tanácsadás szerepel.

A Kvantumugrás Tűsarokban üzleti mentorálás teljes egészében online zajlik, az online szolgáltatás, ezért külföldi cég esetén a áfa szabályozásnak megfelelően áfamentes számla igényelhető.

A bónusz ajándékok kör a jelentkezés időpontjának megfelelően értelmezhető, és amennyiben az hazai vagy nemzetközi helyszínen kerül megrendezésre, áfafizetési kötelezettségét a Have it All cég teljes körűen egy személyben vállalja.

Mához 12 hónap múlva az életed nem lesz ugyanaz. 
12 hónap múlva nem csupán a céljaidat fogod megvalósítani, de a legnagyszerűbb álmaidat fogod élni. 

A gondolkodásmódod vállalkozásvezetésről, vállalkozásod lehetőségeiről, a döntéshozatal folyamatáról, üzleti tudásod elképesztő mértékben fog növekedni. 

Ez a növekedés kihat életed minden területére, és a növekedés során minden esetben szem előtt tartjuk életed egészének kiteljesedését, életterületeid harmonizációját. Magabiztos és nyugodt leszel. A víziódat ismerni fogod és a figyelmedet képes leszel azon tartani.

Te leszel az a Nő, aki tűsarokban, feminin erőtől átjártan, egyik mérföldkőről a másikra ugrik kvantumot, 
él, ragyog, szeret, vezet, 
és a kivételesen különleges minőséget önmagában, életminőségében a mindennapjai részeként élvezi. 

Ezen utat nem egyedül fogod járni. 12 hónapon át egy csodás közösség tagja leszel, és az egész közösséget inspiráló mentor fog vezetni, támogatni, kísérni. 

Minden sikerednek szemtanúi leszünk, 
Téged és sikereidet Veled együtt fogjuk ünnepelni!

VállalkozásVezetés az Üvegplafon felett

A Szabad VállalkozóNő