Eddigi életed leggazdagabb éve

Növeld a vállalkozásod bevételét!
Teremts nagyobb értéket! 

21 napos élő – gazdagság növelő
ingyenesen elérhető
online kurzus & kihívás
szolgáltatást nyújtó vállalkozónőknek

Kezdő dátum: 2020. június 7.

A 21 napos kurzus & kihívás során a vállalkozást vezető vállalkozónő gondolkodásmódjának, gazdagság-tudatosságának újraírásában kívánok segítséget nyújtani. 

Azt kívánom elérni, hogy a résztvevők azáltal, hogy 
a kurzus során magasabb Bőség – tudatossági szintre lépnek, 
a vállalkozásuk jövedelmezőségét is magasabb szintre emeljék, 
önmaguk számára 2020-at a valaha volt legjövedelmezőbb évvé tegyék! 

A kurzus során 7 gazdagság korlátozó – akár tudattalan – elképzelést tárunk fel 
és azok felülírását tesszük meg. 

Ha az életedet és egyben a vállalkozásodat az univerzális-, a spirituális törvények szerint kívánod vezetni, akkor egyetértünk abban, 
soha nem volt még akkora fontossága az értékteremtésnek, mint napjainkban. 

Az emberiség nagyon sok területen szükséget szenved és biztos vagyok abban, ezen szükségek egy részét a vállalkozásod által Te is enyhítheted. 

Bizonyára abban is egyetértünk, soha nem volt még akkora fontossága a vállalkozások prosperitásának, mint ezen hetekben, hónapokban.  Az okok vég nélkül sorolhatók. 

Azonban az is igaz, a világjárvány és annak hatásai még a legelkötelezettebb vállalkozók legtöbbjét is megviselik, a körülmények az érintetteket magukkal ragadják. 

Világunk eseményei sokak gondolkodásmódjára és vállalkozására rányomták negatív bélyegüket, így, akár komoly kihívásokat állítva.

Az, hogy a vállalkozásodban tovább lépj, nem valósítható meg azzal a gondolkodásmóddal, ami csak eddig a pontig volt képes elhozni. A gondolataid újragondolására, újraírására van szükség.  

Az Eddigi életed leggazdagabb éve
Növeld a vállalkozásod bevételét! Teremts nagyobb értéket! 
21 napos kurzus & kihívás 
során 7 új gondolatmenet kerül elültetésre az elmédbe.

Gál Beáta Üzleti Siker Mentor, Transzformációs Coach,
a
Have it All Üzlet Mesterfokon Mesterkurzus megálmodója, alapítója, vezetője, üzletasszony,

boldog édesanya, feleség, nő, utazó, álmodozó, felfedező, életszerető.
A Nők felemelése, önmagukra ébresztése és az emberiség tudatosságra ébresztése küldetése.

Azt tanítja, amit ő maga saját életében megélt, létrehozott, mivel azt vallja, a tanítás önmagában egyáltalán nem elég,
az erő, a transzformáció a személyes példában, megélésében van.

Arra hívja ezen kurzusa keretében a résztvevőket, hangolják gondolkodásmódukat a legnagyobb gazdagságot hozóra minden tekintetben.

“A világjárvány nem elvenni akar tőlünk, hanem adni akar nekünk önmagunk tudatosabb létéből többet. 

Vállalkozóként lehetővé teszi, hogy arra fókuszáljunk, amivel valóban dolgunk van, azáltal kivételes értéket teremtsünk és azzal azonos mértékű Bőséget élvezzünk.  

Az értéket, maradandót teremtő és egyben pénzügyileg is prosperáló vállalkozás felépítése lehetséges, és mint minden más, az tanulható. 

21 napos kurzusom során az ehhez vezető gondolkodásmód alapjait kívánom átadni számodra!”

Kinek ajánljuk a kurzust & kihívást?

A kurzust azoknak ajánljuk, akiknek szándékuk 

  • önmagukat és azon keresztül vállalkozásukat egy következő szintre emelni – értékteremtésben és pénzügyileg egyaránt!
  • anyagi jólétben élni, a folyamatosan áramló anyagi jólétet mindennapjaik részévé tenni
  • spirituális törvényeket félreértelmezés nélkül fogadni, azokat befogadni, azok által a Bőség útjára lépni
  • azt az értéket, szolgáltatást nyújtani, amire valóban szükség van és amivel valóban dolguk van
  • és aktív részvételükkel kívánják a kurzus & kihívás során elhangzottakat tapasztalatukká tenni

“Beáta emlékszik a lélektársai életfeladatára, lelkük tervére.
Ő az az üzleti mentor, aki a spirituális igazságokra építi életét, vállalkozását, és segítséget tud nyújtani abban, hogy azt más üzleti szereplők is megvalósítsák.”

Neale Donald Walsch 
bestseller író, a világhírű Beszélgetések Istennel szerzője

“Beáta összeházasítja a spiritualitást és az üzleti világot.” 

Novák András 
Édesvíz Kiadó Alapító Tulajdonos

“Zseniális, ahogyan Gál Beáta dolgozik!
Számtalan évet töltöttem el a legkülönbözőbb tréningeken, képzéseken, dolgoztam pszichológusokkal és még sorolhatnám. Sosem éltem azt meg, amit Vele, azt, ahogyan a lényeghez vezeti az embert és felismerteti Vele az IGAZságát! Ez akkor is így van, ha “csak” a munkáját hallgatom! Lassan 3 éve a mentorom. Azóta életem, munkám, az Alapítvány és a saját vállalkozásom a sokszorosára emelkedett minden tekintetben. ” 

Dobó Katalin 

a Maci Alapítvány Alapítója és Vezetője, Egyetemi tanár, Mesterpedagógus

Beáta üzleti és személyes mentorálásának, valamint a kétszer elvégzett Üzlet Mesterfokon programnak köszönhetően 2 év alatt olyan eredmények születtek mind a vállalkozásomban, mind a személyes életemben, amelyek kezdetben elképzelhetetlenek voltak számomra. Gondolok itt például arra, hogy egy év alatt megvásároltam az álom autómat és a befektetési célú lakásomat. Megtanultam “vagy” helyett “és”-ben gondolkodni, hiszen a teljesebb élet nem igényel választásokat, lemondásokat.

Fantasztikus üzleti lehetőségek találtak rám. Gazdasági szakemberként dolgozhattam egy több milliárdos vagyon szakmai befektető általi megszerzésén. A vásárlást követően ennek a cégcsoportnak a gazdasági vezetője lettem, ami óriási megtiszteltetés, de egyben kihívás és felelősség is. Ezen feladat és a vállalkozásom dinamikusabb fejlődése magasabb támogatottságot igényel, ezért jelentkeztem a Kvantum Elme Mentor Programba. Már a program első hónapjában megduplázódott a bevételem. Ajánlom mindazoknak, aki amellett döntöttek, hogy a vállalkozásukban magasabb sebesség fokozatra kapcsolnak úgy, hogy eközben az életminőségüket is emelik. Ha mindezt támogató közösségben, egyszerűen és könnyedén szeretnéd megvalósítani, akkor a Kvantum Elme Mentor Program Neked való! A magam részéről végtelenül hálás vagyok Beátának és a Program valamennyi résztvevőjének a támogatásért! ” 

Keller Piroska
Könyvvizsgáló

“Ügyvédként tevékenykedem. Gál Beátával való közös munka előtt is elkönyvelhettem magamnak sikereket a vállalkozásomban, hivatásomban és természetesen nehézségeim is voltak szép számmal. A Beátával folytatott közös munka során elindultam egy olyan óriási utazáson magam és a vállalkozásom felé, amelyre akkor még nem is gondoltam, hogy jegyet váltottam. Az általa vezetett coaching során óráról-órára, napról-napra, hétről-hétre olyan tudást, emberi hozzáállást, személyes segítséget, professzionális támogatást és módszereket kaptam, amelyeket korábban még soha nem tapasztaltam. Pont annyit, amennyire szükségem volt, pont akkor, amikor a legjobban kellett. Így legtöbbször néhány hét alatt elértem azt a célt, amit eredetileg csak 2-3 hónap múlva szerettem volna. Rá kellet jönnöm, hogy az önismereti munkát nem lehet megspórolni, de a program által elegánsan tudtam magasabb szintre emelkedni, és ezáltal a vállalkozásom is magasabb fokozatba kapcsolt. Az emberi kapcsolataim mellett az életem minden területe is csodás módon megváltozott és nem maradtak el a sikeres üzletek sem, amelyekben még több értéket tudtam adni az ügyfeleimnek, mint korábban bármikor. Úgy érzem Beáta által egy másik dimenzióba kerültem. Sajnos hajlamosak vagyunk elhinni, hogy az előttünk álló világ csak annyit tartogat nekünk, amennyit mi magunk látunk belőle, Beáta azonban a saját példájával, profizmusával, hitelességével, könnyedén képes megmutatni azt, hogy az álmaid is lehetnek akár a hétköznapjaid, a TE ÉLETED!” 

Dr. Illich Ferenc

Ügyvéd

Mennyibe kerül a 21 napos kurzus & kihívás?

A kurzus ára 19.990 Ft+ áfa azonban (!!) azt Beáta az élő kurzuson, mely 2020. Június 7 – 27. között zajlik, {ingyen!} kínálja! 

Miért?!

Mert azt vallja, arra születtünk, hogy gazdagságot adjunk, és valamit átadni csak az képes, aki pontosan ismeri az ahhoz vezető utat. Szeretné, ha Bőség, az anyagi jólét természetes állapotod lenne, az anyagi kihívások, korlátok nem akadályoznának abban, hogy megéld életedet, a vállalkozásodon keresztül beteljesítsd szolgálatodat, megtedd a hozzájárulásodat olyan magas szinten, amennyire az csak lehetséges. 

A 21 napos kurzus kihívás élőben zajlik, és azon élőben ingyenesen részt vehetsz minden kötelezettség nélkül.

Gyakori kérdések és válaszok

A 21 napos kurzus & kihívás kizárólag online zajlik élőben a Beáta által biztosított felületeken, melyekről e-mailben küldünk tájékoztatást.
Az egyes tartalmak 24 órán át lesznek elérhetők, így azok megismerésére, áttekintésére egy teljes nap áll minden egyes alkalommal a rendelkezésre.

A kurzus során 7 új, gazdagságot hozó program elültetésével, azáltal a korábbi hiányos, téves, korlátozó elgondolások felülírásával foglalkozunk, mind a 7 témával 3 napon át.
Az egyes témák 1. napon írásban feltárásra kerülnek, majd a 2. napon audio és/vagy videó anyag formájában részletezésre és a 3. napon befogadást mélyítő tartalom érkezik Hozzád, szintén írott formában

A kurzus 2020. június 7-én, vasárnap reggel 9:00 órakor indul és 21 napon át tart, június 27-én szombaton este zárul.

A kurzusra június 6-ig van lehetőség jelentkezni.
A jelentkezést június 6-án 18:00 órakor lezárjuk, így kérünk, ha azon szertnél részt venni, mindenképpen tedd meg azt megelőzően a jelentkezésedet!

Együttműködésedet és ajánlásaidat köszönjük!

A kurzus 21 napon át napi szinten érkezik Hozzád e-mailen és a kurzus számára létrehozott Facebook csoporton keresztül. 

  • A kurzus során – a tartalomra vonatkozóan – 7 e-mailre számíthatsz, a 21 nap során napi 2 Facebook posztra, 
  • 3 audio anyagra és
  • 1 alkalommal élő online kérdések és válaszok részre, mely során bejelentkezhetsz és Beáta személyesen válaszol kérdéseidre, segít transzformáló akadályozó elképzeléseidet és megjeleníteni a Bőséget az életedben.  

A kurzus során Beáta jelentős értéket kíván nyújtani számodra, azonban azt vallja, a tudás az, amit tapasztalatainkká teszünk. Éppen ezért különböző apró feladatokkal teszi lehetővé, hogy megtapasztald a Bőséget és 2020-at valóban eddigi életed leggazdagabb évévé tedd minden szempontból. 

Beáta a 21 napos kurzus legaktívabb és legeredményesebb résztvevőjét megajándékozza az Üzleti Bőségedre Hangolva kurzusán való részvétellel. A kurzus 6 hetes online élő kurzus, kifejezetten a vállalkozói jövedelem emelését támogatja, értéke 199.990 Ft + áfa.

A kurzus tartalma a 21 nap során napi szinten érkezik Hozzád IGAZság, üzenet, kérdés, feladat formájában, melynek áttekintése és a feladatok elvégzése nem igényel naponta több, mint 10 – 15 percet.  

A tartalom tapasztalatodba ültetése azonban végig kísér a nap folyamán, és a kurzusnak pontosan ez a célja és ereje. A 21 nap során egy más világnézést, önmagadra tekintést, magasabb jövedelem szintet képes létrehozni.

A kurzus, a 21 nap során 7 korlátozó elgondolásnak mondasz búcsút és ezáltal a Bőség csapjait megnyitod.

A gondolkodásmódunk, melyre a világjárvány újabb korlátozó lenyomatokat helyezett, jelentősen meghatározza az életünket.

Mindannyiunknak, beleértve Téged, a családodat, szüksége van rá, hogy prosperálj❗️

Szükség van rá, hogy a számodra megfelelő, messze a szükségleteid feletti anyagi jólétben élj,

hogy vágyaidat valóra válthasd és a vállalkozásodat, melyen keresztül szolgálatodat végzed, a legmagasabb szinten működtethesd azt, és önmagadat fejleszthesd. 

Ezen a 21 napon ezzel a szándékkal indulunk, és ezt fogjuk megvalósítani a számodra, mert mindez lehetséges! 

HAMAROSAN

Copyright © 2019 Gál Beáta – Have it All