Business Coach

kollégáját várja nagy szeretettel a Have it All Csapata!

Ez a pozíció Rád vár, amennyiben
üzleti coach-ként tapasztalattal bírsz, 
hivatásod vállalkozókat vállalkozásépítési, online marketing lépésekben támogatni.

Nem csupán elméleti tudással, de saját vállalkozásod kapcsán az eredményes kivitelezésről gyakorlati tapasztalattal is rendelkezel. 

Eddigi utad és tapasztalataid elhoztak odáig, hogy az értékteremtésben továbblépj, 
fókuszodat teljes mértékben az ügyfelekkel folytatott folyamatokra, 
tudásodat egy csapat által képviselt küldetés szolgálatába állítsd.

Gál Beáta üzleti sikermentor, a Have it All élet- és üzleti szemléletmód hirdetője, képviselője. Vállalkozókat, üzleti vezetőket segít vállalkozásvezetési-, karrier lépéseken keresztül másfajta, a hagyományos üzleti szemlélettől eltérő – az egyénnel önazonos – gondolkodásmódhoz, mindsethez, folyamatos üzleti növekedéshez, 
az üzleti életterülettel harmonizáló teljesebb, kivételesen különleges élethez. 

Legfőbb programjaink azon szolgáltatásnyújtó, online világban teret nyerni kívánó vállalkozóknak nyújtanak támogatást, akik a következő szintre kívánnak lépni a vállalkozásukban, vagy váltani kívánnak a vállalkozói profiljukban. Mindezt úgy, hogy értékteremtő, pénzügyileg prosperáló, a spirituális törvényekkel összhangban működő üzleti jelenlétben gondolkodnak, el kívánják érni a kiteljesedést és a vágyakban megélt életet. 

Izgalmas és minden szempontból értékteremtő karrierről van szó! 

Cégünk dinamikusan fejlődő vállalkozás, 
jelentős eredményeket hozó programokkal, kurzusokkal, 
nagyszerű, eredményorientált ügyfelekkel, 
szakmai és emberi oldalról elképesztő csapattal, 
és egy igazán maradandót alkotó küldetéssel. 

Mindezek továbbfejlődéséhez szükséges, hogy 
a pozíciót betöltő új kollégánk szakmai kompetenciával, 
értékrendünkkel azonos személyes hozzáállással legyen jelen.

Milyen kompetenciát igényel a pozíció?

A business coach pozíció igényli:

minimum 2 éves szakmai tapasztalatot (legalább 150 alkalommal megtartott 60 perces egyéni (1:1) üzleti coaching ülés),

magabiztos és tapasztalt jelenlétet az ügyfél üzleti fókuszpontjának meghatározásában, a fókusz tartásában a megvalósításhoz vezető lépések feltérképezésében,

jártasságot online marketing, vállalkozásépítési lépések és értékesítés területén (Facebook marketing, e-mail marketing, ingyenes ajánlat, landing-, értékesítési oldalak, vállalkozásvezetési lépések, eszközök, programok, felületek),

magabiztos jelenlétet kiscsoportos online kérdések és válaszok szekció levezetésében,

alaposságot a folyamatok nyilvántartását, kontrollját támogató online eszközök használatában,

magával ragadó, biztonságot nyújtó személyiséget az ügyfél számára,

szenvedélytől vezérelt munkavégzést, mely az ügyfél megvalósítani kívánt eredményeiből és a cég küldetéstudatából fakad,

alázatos együttműködést a csapattársakkal, vezetőkkel, csapatként való együttműködést a közös csapatcél érdekében,

a Have it All küldetés és brand teljes mértékű elfogadását és képviseletét,

rugalmas munkavitelt, mely az 1:1 coaching találkozók felett élő (online - offline) rendezvényeinken való megjelenést, folyamatainkban való részvételt jelent,

programjaink, kurzusaink teljes mértékű ismeretét, képviseletét.

Előnyt jelent a pozíció betöltéséhez, ha

  • szakmai referenciákkal,
  • angol nyelvtudással,
  • jogosítvánnyal és gépjárművel.

Amit a pozíció betöltőjének kínálunk:

#1

A pozícióban elvárt eredményeknek megfelelő juttatás

Megegyezés szerint vállalkozói formában vagy 8 órás bejelentett munkaidővel. Az ügyfélszerzés és a vállalkozásvezetés bizonyos feladataink átvállalása, havi garantált ügyfélszám, biztos, kiemelkedő jövedelem.

#2

Kiváló csapat, kollégák, mentor; folyamatos fejlődés

Kollégáink szakmailag Magyarország elismert, vagy éppen legelismertebb szaktudással  rendelkező szakemberei a területükön. A csapatmorál nyugodt, harmonikus, lendületes, jó kedélyű. Szeretünk együtt dolgozni, és fontos számunkra, hogy a munkánk során jól érezzük magunkat, mivel nekünk a munkánk általi értékteremtés a szenvedélyünk. Egy nagyszerű csapat elismert, megbecsült tagjaként lehetsz jelen a karrieredben nap, mint nap. 

A pozíció betöltője együtt dolgozik a cég vezetőjével az ügyfelekkel folytatott coaching folyamatokban. Szakmai és személyes fejlődése folyamatosan biztosított.

#3

Munkád által kivételes értéket teremtesz

Küldetéssel rendelkezünk! Magyar vállalkozókat, vállalkozónőket, vállalati vezetőket juttatunk el kiemelkedő sikerekhez, életük teljes megéléséhez, munkájukban az általuk kívánt érték megteremtéséhez. Életeket, sorsokat formálunk, írunk újra. Munkáddal közvetlenül ehhez fogsz hozzájárulni.

#4

Alapértékekre építkező munkahely

A Have it All messze több, mint egy cég,
egy küldetés, mely erős pillérekre, alapértékekre, saját filozófiára épül.
Ezen értékek kollégáink munkaidejének minőségét, és azon túl, személyes életüket is
kivételessé teszik.

#5

Biztonság, kiszámíthatóság

Cégünk tőkeerős, így nyugodtan fókuszálhatsz a munkádra, teljesítményedre, eredményeidre, azok díjazása és a hosszútávúság biztosított.

#6

Home office 90 %-ban

A munkaidőd 90%-ban otthonról dolgozhatsz, 10%-ban offline megbeszéléseken,  csapatépítő találkozókon veszel részt vagy éppen együtt utazol a Have it All Csapatával a rendezvényeink helyszínére Magyarország legszebb szállodáiba vagy országhatáron túl.

#7

Azonnal betölthető pozíció

   Mi már nagyon várunk! 

Kik vagyunk?

A céget Gál Beáta 2016-ban alapította, azzal a szándékkal, hogy magyar vállalkozókat, vállalkozónőket támogat a számukra lehetséges legnagyobb sikereik létrehozásában, teljes életük megélésében.

Mára elmondhatjuk, több ezer magyar vállalkozót támogatunk napi szinten programjaink, képzéseink, üzleti mentorálásaink által, mely önmagában igazán nagyszerű eredmény, azonban sikereinket egyáltalán nem ebben mérjük. 

Elsődleges sikereink ügyfeleink sikere, akik néhány év alatt több milliárd forinttal növelték üzleti bevételeiket, miközben teljesen más életminőségre, teljes, Have it All életre léptek. 

Természetesen fontos saját cégünk sikere, hiszen azt példaként állítjuk ügyfeleink, valamint kollégáink elé. 

A cég folyamatos, dinamikus növekedése töretlen a kezdetek óta, árbevételünk euróban is példaértékű. 2020 kimagaslóan nagy növekedést hozott, hiszen ügyfeleink számára kimagasló támogatottsággal voltunk jelen. 

A növekedés folytatódik, melynek eredményeként ezen év első két hónapjában a teljes előző évi eredményünket magunkénak tudhatjuk. 

Cégünk megérett arra, hogy a meghirdetett pozíciót a tökéletes személy töltse be, és az további növekedésünk fényében is szükséges! 

Hogyan zajlik a jelentkezés?

1. Add meg az adataidat az űrlapon, és töltsd fel a CV-det, a motivációs leveledet pdf formátumban!

2. Válaszolj 24 órán belül a kérdéssorra!   
Azt követően, hogy az űrlapot kitöltöd, a pdf formátumú dokumentumokat feltöltöd és elküldöd, e-mailben kapsz tőlünk egy kérdéssort, amire kérünk, 24 órán belül válaszolj!  Ha az e-mail nem az inboxodban landol, kérünk, ellenőrizd a spam, junk, promóciós levelek, levélszemét ládádat!

3. Coaching minta, referenciák

Amit eddig kaptunk Tőled, láttunk belőled, az lenyűgözött minket, így léphetünk tovább! A kérdéssor megválaszolását követően 2 munkanapon belül érkezik Hozzád a következő e-mailünk, amire 48 órán belül kérünk Tőled választ.

4.Zoom interjú 

Az előszűrést követően, ha úgy látjuk, valóban Téged várunk a pozíció betöltésére, egy rövid online interjúra invitálunk. 

5. Személyes interjú

A személyes interjún még néhány fontos dolgot megkérdezünk, átbeszélünk. 

6.Szerződéskötés, és már kezdhetsz is! 

Jelentkezés lezárult

Van olyan ismerősöd, aki alkalmas lenne a pozícióra? 

Vagy csak szeretnéd megosztani a lehetőséget, hogy az ideális munkatárs megérkezzen hozzánk? Örömmel segítenél a pozíció betöltésére alkalmas személynek és csapatunknak? 

Megköszönjük, ha az alábbi gombra kattintasz, és ezt a karrier lehetőséget megosztod! 

Facebook