Podcast 11. Értékesítésből kiváló – könnyedén!

Podcast 11. Értékesítésből kiváló – könnyedén!

Az epizód leírása

A mai epizód a Gál Beáta Have It All Podcast Webinar felvételéből készült.

Ha szeretnél Te is a következő élő Podcast Webinar résztvevője lenni, ahol kérdéseket is tehetsz fel a témával kapcsolatban jelentkezz zárt csoportunkba az alábbi linken: https://www.facebook.com/groups/galbeatapodcastwebinar

Értékesítés alatt nem azt értem, hogy hogyan adj el egy terméket vagy szolgáltatást, hanem azt, hogy hogyan kapcsolódj a saját értékedhez.

Az értékteremtő és prosperáló vállalkozás ugyanis mások számára nyújt értéket úgy, hogy közben biztosítja Neked a lélekből fakadó vágyaid megélését.

A spiritualitás nem más, mint az isteni önvalóra ébredést jelenti. Ha ebből a megközelítésből tekintünk az értékesítésre akkor választhatod azt, hogy megéled eddigi legsikeresebb üzleti éved.

Te tudnál kiválóan értékesíteni? És könnyedén megvalósítanád? Mit jelentene számodra, ha az év hátralévő részében elérnéd ezt a kiváló eredményt? Fontos, hogy erre pénzügyi eredményben tudj gondolni.

Értékesítéskor értéket adunk át. De ehhez tudnod kell, hogy mi a Te értéked! Kezdj el egy célra vagy tevékenységre fókuszálni és állítsd magad teljesen az ügy szolgálatába. Könnyedén értékesíteni viszont csak úgy fogsz tudni, ha tudod kinek akarsz adni. Kinek akarsz pozitív változást hozni az életébe?

Végül, ha megállapítottad a kínált értéket akkor merd befogadni a csereértékét, azaz a pénzt is.

Az értéknyújtásra a mai epizódban egy példát is hozok, egy ügyfelem történetét, aki mert a következő szintre lépni és megvalósította vágyait, így önmagát is.

Ha tetszett a podcast oszd meg ismerőseiddel is és kövess az alábbi oldalakon.
www.facebook.com/beatagal.mentor
www.instagram.com/beatagal

Szeretettel,
Gál Beáta

Ha tetszett, kérlek oszd meg, és lájkold a podcastot:

Megosztás
Elküldöm emailben
Megosztás

Várom kérdéseidet, visszajelzéseidet az elhangzottakkal kapcsolatban!