20 lépés vágyaid manifesztációjához

tedd vágyaidat valósággá megértésből fakadó könnyedséggel

ingyenesen letölthető útmutató 

VállalkozóNőknek, Női Vezetőknek

Az élet természetes velejárója a növekedés, mely természetes állapottól az élővilágban kizárólag az ember képes elválasztani önmagát. 

Növekedésünket vágyaink meghatározásával és azok életre hívásával, kifejezésével, megtapasztalásával valósíthatjuk meg. 

Modern világunkban az ember túl elfoglalt ahhoz, hogy önmagára időt fordítson, miközben kemény munkával, küzdéssel azon dolgozik, hogy kifejezze, megvalósítsa önmagát. 

A legnagyobb érték az emberben rejtett ajándék. 

A 20 lépés vágyaid manifesztációjához útmutatómat azon vállalkozónőknek, női vezetőknek ajánlom, 

akikben ott él a vágy, hogy felfedezzék saját önmagukba rejtett értéküket, életükön, vállalkozásukon keresztül kifejezzék, megéljék azt, kivételes szolgálatot téve mindazoknak, akiket életük során életükkel érintenek;

felépítsék prosperáló, szabadságot és anyagi függetlenséget adó, értéket teremtő vállalkozásukat, megéljék nőies nagyszerűségüket, 

vállalkozásukban az üzletet, spiritualitás, feminin erőt ötvözzék. 

Vágyaink a Mindenség tervei, melyek megélést, megvalósulást kérve érkeznek hozzánk. Vágyaink megvalósulása által másoknak gazdagságot adunk. 

A 20 lépés nem csupán végig vezet az úton, mely által vágyaid meghatározásra és megvalósításra kerülnek, de megmutatja, hogy az élet, a teremtés, önmagunk kifejezése a legcsodásabb élmény, amit megélhetünk és lehet azt könnyedén.

Gál Beátáról

Gál Beáta üzletasszony, üzleti transzformációs coach, a Have it All Üzleti Mesterkurzus és Közösség létrehozója, vezetője, előadó, boldog édesanya, feleség.

Eredeti közgazdász végzettségét követően elvégezte a nemzetközi üzleti & coaching akadémiát, okleveles transzformációs coach és a nemzetközi coaching szövetség tagja.

Eddigi munkái, tanulmányai során és jelenleg is együttműködik nemzetközi szinten elismert, sikeres üzletasszonyokkal, üzletemberekkel, coachokkal, spirituális vezetőkkel.

Azt vallja, a mindennapi értelemben vett legátlagosabb személy is képes személyre szabott, különleges útmutatás mellett a legnagyobb sikereket elérni az üzleti és a magánéletben egyaránt.

Az elmúlt évek során abban a megtiszteltetésben volt része, hogy számos üzleti szereplőt, vezetőt segíthetett hozzá jelentősebb üzleti eredményekhez, életminőséghez Magyarországon és külföldön egyaránt.

Munkája a szenvedélye, mely által önmagukat kifejezni kívánó, szolgáltatást nyújtó vállalkozónőket, vezetőket segít a folyamatosan növekvő prosperáló üzleti élet és kiteljesedett élet felé. 

Küldetése: gyermekeinknek boldog, Bőségben élt életet hagyjunk örökül, azáltal, hogy mi magunk tudatos létre, erre az életre ébredünk.

Éljük azt az életet, melyet gyermekeinknek szánunk!

Ügyfeleire küldetésében társként tekint, akik saját kiteljesedésükkel másokat inspirálnak.

Amennyiben üzleti életedben elakadtál, továbblépésre, életterületeid harmonizálására, értékkel teli életre vágysz, Beáta az a coach, aki nagyobb megértéshez, tisztánlátáshoz, inspirált cselekvéshez vezet.

Amikor Beátára rátaláltam alkalmazottként dolgoztam. Az útmutatásainak köszönhetően pár hónap alatt elindítottam a vállalkozásomat, melyet programjáról programjára tovább növelek ügyfélkörben, bevételben és az életem más területeit is teljesen más minőségben élem. Az pedig, hogy egy ideje a férjem is velem tart Beáta programjaira, külön öröm mind a kettőnk számára. 

Kovács Kinga 
Közösségi Média Mentor

Beátához azért érkeztem, mert életemben és karrieremben jelentős elakadásokat éltem egy ideje. A rövid együttműködésünknek köszönhetően elmondhatom életemet teljesen más minőségben élem. A legszemléletesebb változás, hogy 11 év után 1 áruház igazgatójaként 7 áruház igazgatására kértek fel, mely felkérésre megfelelően felkészülve mondtam igent.

Kádár Gabriella
Praktiker Területi Igazgató

Együttműködésünk első eredménye az volt, a heti 70-80 munkaórám felére csökkent, majd azt követően duplázódott a bevételem. Aztán megtapasztaltam, hogyan hozzam létre egy hét alatt egy hónap teljesítményét, és legutóbb azt, milyen néhány óra alatt több mint egy havi bevételt megkeresni.
Magamévá tettem a Have it All életfilozófiát, új otthon, új ismeretségek, csodás változások jöttek az életembe belső életminőség változással karöltve. 

Horváth Réka 
Pénzügyi Vezető

Zseniális, ahogyan Gál Beáta dolgozik!
Számtalan évet töltöttem el a legkülönbözőbb tréningeken, képzéseken, dolgoztam pszichológusokkal és még sorolhatnám. Sosem éltem azt meg, amit Vele, azt, ahogyan a lényeghez vezeti az embert és felismerteti Vele az IGAZságát! Ez akkor is így van, ha „csak” a munkáját hallgatom! Lassan 3 éve a mentorom. Azóta életem, munkám, az Alapítvány és a saját vállalkozásom a sokszorosára emelkedett minden tekintetben. 

Dobó Katalin 
a Maci Alapítvány Alapítója és Vezetője, Egyetemi tanár, Mesterpedagógus

Copyright © 2019 Gál Beáta – Have it All