Gál Beáta

101 gazdagító IGAZság
Arra születtél, hogy gazdagságot adj!

azoknak, akik a spirituális-, univerzális törvényeket 
félreértelmezés nélkül, 

azok végtelen Bőséget teremtő valójában kívánják befogadni

ingyenesen letölthető könyv 

Szeretettel ajánlom 101 gazdagító IGAZság könyvemet minden Nőnek és Férfinak, akik életüket és vállalkozásukat, karrierjüket, annak minden területét önmaguk valódi létének kiteljesítésén keresztül a kiteljesedés szintjére kívánják emelni.  

A könyvben található IGAZságok elfogadása azonnal megmutatkozott az életemben, és azok életében akik azokat magukénak vallják, nem beszélve arról, minden egyes IGAZság lehetőséget biztosít arra hogy időről időre mélyebb megértésben értelmezd, magasabb életminőség megélését lehetővé téve.  

 Valóban ilyen egyszerűen működik, változtasd meg a gondolataidat és megváltozik az életed. Nos, ebben a könyvben 101 Bőség – tudatosságodat emelő gondolatot találsz, melyek képesek arra, változást hozzanak, így rajtad áll, azokat elfogadásodra érdemesnek ítéled-e meg, és milyen gyorsasággal mondasz rájuk igent. 

A könyv elsődlegesen nem a Te gazdagodásodat hivatott szolgálni, hanem mindenki másét, a

A könyv ingyenes és letölthető pdf formátumban.

Szeretettel,

Gál Beáta 

Gál Beátáról

Gál Beáta üzletasszony, üzleti transzformációs coach, a Have it All Üzleti Mesterkurzus és Közösség létrehozója, vezetője, előadó, boldog édesanya, feleség.

Eredeti közgazdász végzettségét követően elvégezte a nemzetközi üzleti & coaching akadémiát, okleveles transzformációs coach és a nemzetközi coaching szövetség tagja.

Eddigi munkái, tanulmányai során és jelenleg is együttműködik nemzetközi szinten elismert, sikeres üzletasszonyokkal, üzletemberekkel, coachokkal, spirituális vezetőkkel.

Azt vallja, a mindennapi értelemben vett legátlagosabb személy is képes személyre szabott, különleges útmutatás mellett a legnagyobb sikereket elérni az üzleti és a magánéletben egyaránt.

Az elmúlt évek során abban a megtiszteltetésben volt része, hogy számos üzleti szereplőt, vezetőt segíthetett hozzá jelentősebb üzleti eredményekhez, életminőséghez Magyarországon és külföldön egyaránt.

Mit mondanak Ők a 101 gazdagító IGAZság című könyvről?

Nagyon hálás vagyok ezért a könyvért. Az életem olyan szakaszához érkezett, amikor a legjobbkor kaptam meg az IGAZSÁGokat. 🙂 .Segítség a mindennapokhoz,az önmagamra találásához.
Hálásan köszönöm!
Légrádi Irma

Ez a könyv tökéletes összefoglalója annak amit Bea tanít. Elgondolkodtat önmagamról, megerősíti a már valahol bennem rejlő (meg)érzéseim, IGAZságaim. Leírva, összeszedve látom, így a még meglévő kételyek is lassan eloszlanak. 
Fischer Zsófia

Minden felületre letöltöttem, telefonra is, ha elakadok valahol, akkor csak előkapom és átolvasom az oda vonatkozó részt. Szeretettel ajánlom mindenkinek, aki szembe mer nézni az IGAZsággal. 🙂
Vukovics Magdolna

Ha szeretnél az életedben gyors és látványos fejlődést elérni naponta olvass a könyvből pár igazságot. Hidd el a csoda megfog érkezni hozzád is.
Szamosi Fruzsina

A 101 gazdagító IGAZság című könyv a „Napi Bibliám” lett! Mindenkinél ott a kiemelt helye!!
Garami Andrea

Nagyon jól keretbe foglalja azon alap IGAZságokat, amelyek segítenek megérteni a pénzhez fűződő viszonyunkat.
Gürtler Szilvia 

Első nekifutásra „egy szuszra” elolvastam, másodjára szép lassan, ízlelgetve minden egyes IGAZságot. Mivel közel egy éve hallgatom Beátát a legtöbb pontot már hallottam Tőle, de nagyon jó így leírva, összegyűjtve megerősítéseket, válaszokat kapni, az út közben felmerülő kérdésekre, kétségekre. Köszönöm Beáta, hogy leírtad a 101 gazdagító IGAZságot. Szeretettel, 
Jámbor Eszter

Kedves Bea! A könyv rávilágított néhány olyan igazságra ,amelyre magam nem jöttem volna rá!Sok olyan igazságot találtam ,ami segít a jövőmet könnyebben megélnem!
Csakis ajánlani tudom mindenkinek!❤❤❤❤❤
Ilona

Tökéletes…de tükör…amibe bele kell nézni,nem elfordulni… végigcsinálni…és minden pillanatát élvezni,mert megéri…
Fatul Ágnes

Mit mondanak Ők Beátáról?

„ Beáta nagyszerű példa arra, hogy igen is, a Nő élhet teljes életet, minden az övé lehet, „Have it All”. A kimagasló üzleti sikerek és a boldog család maximálisan összeegyeztethető. Egy fantasztikusan sikeres üzletasszony és vezető, aki a Nők támogatását, sikerre vitelét tűzte ki célul. Beáta által tettem szert teljes önbizalomra vállalkozónőként és coachként. Az üzleti tanácsai felbecsülhetetlen értékűek. Hihetetlen képességgel rendelkezik azon téren, hogy tovább emelje és növelje nézőpontjaimat, lehetőségeimet és ezáltal rátaláljak önnön nagyszerűségemre. Minden alkalommal különlegesnek és kivételesnek érzem magamat, amikor vele dolgozom. Mindenképpen példakép számomra a gazdagságtudatossága és sikerei területén. A gazdagságtudatosság és a siker mestere. Nem lehet kifejezni azt, hogy mily mértékben ajánlom a Vele közös munkát azon nők számára, akik a 8 – 9 számjegyű éves jövedelem megvalósítását tűzték ki célul, létre kívánják hozni a szenvedélytől fűtött vállalkozásukat és mindezt a nőiességük megélésén keresztül.”

Diana Jussupova,
KazahsztánVállalkozónő, Üzleti Coach

Beáta emlékszik a lélektársai életfeladatára, lelkük tervére. Ő az az üzleti mentor, aki a spirituális igazságokra építi életét, vállalkozását, és segítséget tud nyújtani abban, hogy azt más üzleti szereplők is megvalósítsák.

Neale Donald Walsch
bestseller író, a világhírű Beszélgetések Istennel szerzője

Copyright © 2019 – 2024 Gál Beáta – Have it All