Pénz & a Nő

Tedd a pénz folyamatos áramlását természetes állapottá az életedben és az üzletedben!  

Gazdagságnövelő online program vállalkozónőknek, vezetőknek 

A Pénz és a Nő online program elsődleges célja a teljes anyagi jólét megteremtése számodra, mert az anyagilag független és szabad Nő az, aki valóban képes vágyai és életfeladata nyomába eredni.

Érezted már azt, hogy:

Meghoztad a döntést, hogy a fenti és a fentiekhez hasonló területeken végre jelentős előrelépést kívánsz tenni, pénzügyeidet ellentmondást nem tűrően a következő szintre kívánod emelni?

Azt gondolom igen, hiszen pont ezért olvasod most ezeket a sorokat!  

A Pénz & a Nő online program azért érkezett Hozzád, hogy

Nagyon sok szeretettel köszöntelek!  

Gál Beáta vagyok, okleveles transzformációs coach, üzleti & siker mentor, édesanya, feleség, ami azonban ezen program szempontjából a legfontosabb, üzletasszony, aki a programban foglaltak szerint éli és vezeti az életét.  

A Pénz & a Nő online programom tartalmazza az ugyanezen néven megtartott rendezvényem videó felvételét és hanganyagát. A rendezvényről ezen az oldalon lentebb olvashatsz visszajelzéseket a rendezvény résztvevőitől.  

A rendezvény anyagát ezen programon belül kiegészítettem a Gazdagságodat növelő 3 részes audió tréninggel és a Gazdagságodat növelő munkafüzettel, ezzel biztosítva a még teljesebb megértést, iránymutatást és a gyakorlati lépéseket.  

Azért készítettem el a Pénz & a Nő online programot, mert tudom, milyen mértékben van lehetősége a Nőnek továbbfejlődni, kiteljesedni, önmagára találni, és igazi életfeladatának eleget tenni, ha anyagilag támogatva van, és jólétben él.  

Annak érdekében pedig, hogy a program minden magyar nő számára elérhető és folyamatosan ismételhető legyen, online kínálom, és rendkívül alacsony áron, mert egy Nő is csodákra képes, sok Nő együtt pedig elképzelhetetlenül csodálatos dolgokra!  

A Pénz & a Nő online program tartalmazza

A ***Pénz & a Nő*** rendezvény felvétele abban nyújt támogatást Neked, hogy

..továbbá a Gazdagságodat növelő 3 részes audio tréning + munkafüzet

Vélemények a rendezvény résztvevőitől

“Folyamatosan rekord forgalmakat döntök, szenzációs lehetőségeket kapok, új vevők érkeznek, új vágyaim születtek, a párkapcsolatom a következő szintre emelkedett” – Tánczos Mónika

***

„Fantasztikus élmény volt számomra! A pénzzel kapcsolatos negatív érzéseim feloldódtak, felismerések jöttek a pénzügyi elakadással és az életemmel kapcsolatban is. Azért ajánlom mindenki számára ezt a felvételt, mert a korlátozó gondolatai a pénzzel kapcsolatban felszínre kerülnek és meglátja az összefüggéseket. Köszönöm ezt a fantasztikus tanítást!” – Proityné Kurali Edit

***

„A legnagyobb felismerésem a kurzus által az volt, hogy ha nem áramlik a pénz, azt én blokkolom az érzelmeimmel. Megszületett a válasz, hogy hogyan tudom folyamatosan áramoltatni azokat az energiákat, ami a pénz energiáját mozgatja. El tudom hinni és fogadni, hogy lehet Bőség energia minden téren folyamatosan. Ajánlani tudom másoknak a programot, mert érthető megfogalmazással segít megérteni, hogy a pénz energia és az csak rajtunk múlik, hogyan áramoltatjuk!” – Rózsáné Takács Tímea

***

„Felismertem, hogy számomra bármi lehetséges, és hogy minden korlátlan mennyiségben áll a rendelkezésemre. Igyekszem a lelkemre figyelni, mert tudom, ott van az IGAZság.” – Rebicsek Krisztina

***

„Felismertem, hogy még mindig sokat stresszelek a pénzen, ha kifelé áramlik. Felismertem, hogy ez rossz gondolkodás. Megértettem, hogy az életembe a pénz természetes módon áramlik és elfogadtam, hogy többszörösen fog visszaáramolni. Ajánlom az előadást azoknak, akik úgy érzik, mindent megtesznek azért, hogy elegendő pénzük legyen, de ennek megvalósításában mégsem sikeresek.” – Rebicsek Ádám  

***

„Azzal a szándékkal vásároltam meg a Pénz és a Nő kurzust, hogy a magánéletemben, a családi életemben, a háztartásomban is megtaláljam, hogyan lehetek boldog önmagam. A kurzus által megértettem és megtanultam, hogy jobban kell szeretnem magamat, és meg kell engednem magamnak, hogy segítségem legyen, hogy időt szánjak olyan tevékenységre, amelyek feltöltenek, mert akkor tudok többet adni magamból a családomnak, az üzletemen keresztül a vendégeimnek. Azt tudtam, hogy hova szeretnék eljutni, most már azt is tudom, hogyan. Köszönöm szépen!” – Dezső Anita  

***

„Mit adott a Pénz & Nő kurzus? Megkaptam általa azt, akivé válni kívántam. Megtudtam mik az igazi vágyak alapjai, honnan kell elindulni, amikor a vágyaimat keresem. Megértettem hogyan találok rá az igazi vágyamra. Kinek ajánlom? Azoknak, akik önmagukhoz akarnak visszatérni, azoknak, akik a valós vágyaik szerinti életet akarják élni és azoknak, akik boldogok akarnak lenni az életben, életükben. Azoknak, akik végtelen mennyiségű pénzt akarnak keresni, miközben nem a pénzre, hanem az értékteremtésre fókuszálnak. ” – Tárnai Katalin  

***  

„Azoknak a vállalkozónőknek, üzletasszonyoknak ajánlom A Pénz és a Nő programot, akik szeretnék megtapasztalni az életükben a folyamatosan áramló Bőséget: egészségben, szeretetben, párkapcsolatban, ügyfélben, üzleti lehetőségekben és növekvő üzleti eredményekben. Akik valami különlegeset kívánnak létrehozni, alkotni, azt a valamit, amire csak ők képesek. A kurzus által teljesen más megértésre lelsz az egész világról, üzleti világról, pénzről. A kurzus által megérted, nem Bőségben élni  bűn, ellentmond az élet értelmének, és utat találsz ahhoz, hogy Bőségben élt életet teremts önmagadnak és másoknak.” – Keller Piroska

***

„Miért ajánlom A Pénz és a Nő programot? Azért mert új szempontból közelíti meg a pénzt, és mert lehetőség van Önmagunk újbóli, még mélyebb megismerésére. Olyan IGAZságokat mond ki, amiről tudom a valódiságát és azonosulni tudok vele. Minden más mellébeszélés!” – Horváth Réka 

***

„Út önmagamhoz, teljes megértés a cselekvés területén. Nagyon örülök, hogy megvásároltam ezt a kurzust. Mindenkinek ajánlani tudom, aki szeretné Önmagát megvalósítani.” – Pats Tímea  

***

„A kurzus számomra legmegdöbbentőbb IGAZság az volt, hogy a szeretet, önmagam és mások szeretete az alapja mindennek. Ha szeretem magam, azzal adom a legtöbbet magamnak, a családomnak, a barátaimnak és a szűkebb-tágabb környezetemnek. A pénz áramlása is a szereteten alapul. És ez VÉGTELEN.” -Víg Judit

Miért van szükséged a Pénz és a Nő online programra?
Mert olyan IGAZságokat, összefüggéseket tár eléd, melyek által nem csupán pénzügyi téren, de életed minden területén Rád köszönt a Bőség!

A ***Pénz & a Nő*** online program ára

A ***Pénz & a Nő*** online programhoz most RENDKÍVÜL kedvező áron tudsz hozzájutni!

Az online program MOST mindössze nettó 9.990 Forintért (Bruttó 12.687 Forintért) a tied lehet, ráadásul a videó és audió felvételek mellé megkapod a Gazdagságodat növelő 3 részes audio tréninget és a munkafüzetet is!

Az élő rendezvény ára nettó 34.990 Forintba (Bruttó 44.437 Ft) kerül, az online program tehát ennek az össszegnek csupán a 28,5%-a, ráadásul, ahogy említettem megkapod mellé még a Gazdagságodat növelő 3 részes audio tréninget és a munkafüzetet is!

Miért a 72 %-os kedvezmény? Azt szeretném, hogy végre úgy élj, ahogy igazán megérdemled, és gazdagodj, és nem akarom, hogy ezen utadon a pénz legyen az akadály! 

A Pénz & a Nő online program kifizetése

A ***Pénz & a Nő*** online programot csak bankkártyával tudod fizetni. Elkötelezett híve vagyok a modern online marketing eszközök, fizetési módszerek alkalmazásának. A bankkártyás fizetés gyors, kényelmes, és nyomon követhető.  

Nem mellesleg, így tudom ennyire kedvező áron adni az online programot, mivel kevesebb adminisztrációval jár a megrendelési folyamat kezelése.

A Pénz & a Nő online program elérése

A ***Pénz & a Nő*** programot egy online Program felületen tudod elérni, amihez a belépési adatokat a sikeres fizetés után azonnal küldjük neked. 

A videókat, a hanganyagokat annyiszor nézed illetve hallgatod meg, ahányszor csak szeretnéd. A munkafüzetet is ott éred el. Kérlek majd nyomtasd ki, hogy ki tudd tölteni.

Megrendelés

A megrendelés menete  

  1. Töltsd ki a bal oldali űrlapot 
  2. Jelöld be, ha kéred a Bőségre hangolva meditációt is
  3.  Fizesd ki bankkártyával, az OTP Simple szolgáltatón keresztül 
  4. A megrendelés után a számlát email-ben küldjük pár percen belül. 
  5. Az anyagok elérhetőségét a fizetéstől számított néhány percen belül küldjük e-mailben.

Csak bankkártyával lehet fizetni?

Igen, kizárólag bankkártyás fizetés van. Elkötelezett híve vagyok a modern online marketing eszközök, fizetési módszerek alkalmazásának. A bankkártyás fizetés gyors, kényelmes, és nyomon követhető. 

Nem mellesleg, így tudom ennyire kedvező áron adni az online programot, mivel kevesebb adminisztrációval jár a megrendelési folyamat kezelése.  

Biztonságos SSL Bankkártyás fizetés

Az OTP Simple egy elismert fizetési szolgáltató. Rajtuk keresztül zajlik a fizetés, és mi nem is találkozunk bankkártya adataiddal. Az itt megadott bankkártyaadataid egy titkosított csatornán keresztül, kódoltan kerülnek továbbításra a bankfióknak.  

Kérdésed van? Segítünk 🙂 

Ha felmerült benned bármilyen kérdés, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, akkor kérünk, írj e-mailt az info@beatagal.com e-mail címre.

Copyright © 2019 – 2024 Gál Beáta – Have it All