Gyógyítsd meg a Kapcsolatodat!

önmagaddal, embertársaiddal, a világoddal

Kiteljesített kapcsolataink iskolája - Honnan hova?

ingyenesen letölthető tartalom

Szeretet Kapcsolat Gyógyítsd meg a Kapcsolatodat!

önmagaddal, embertársaiddal, a világoddal

Kiteljesített kapcsolataink iskolája

8 hetes élő online kurzus
várólista & ingyenesen letölthető

Miről szólnak valójában a kapcsolataink, mi a kapcsolatok értelme? Hogyan van lehetőségünk kapcsolatainkat tudatosan formálni? Hogyan van lehetőségünk karrier és személyes kapcsolatainkban win – win helyzeteket garantálni? Mit élünk kapcsolatainkban jelenleg és hova kívánunk eljutni? 

A Gyógyítsd meg a Kapcsolatodat! – Kiteljesített kapcsolataink iskolája
Honnan hova? – ingyenes mini tréning 
ezen kérdésekre ad Neked választ, miközben lehetővé teszi, hogy azonnal kapcsolataid minőségében továbblépj!

A mini-tréning egyben betekintést enged az azonos címmel tartott 8 hetes online kurzusba, melynek kezdő dátuma 2022. február 14.  

Az ingyenes tartalmat és a kurzus részleteit jelentkezésedet követően 
e-mailben küldjük el számodra.

Kapcsolataid kiteljesítésének útjában 
a félreértelmezésekre épülő szeretet áll!

Mindennel kapcsolatban állunk, és kapcsolataink minősége ad értelmet az életünknek.
Az önmagunkhoz fűződő kapcsolatunk befolyásolja a mindennapjainkat, a különböző életterületeinken való megéléseinket, az predesztinálja a jövőnket. 
Embertársainkhoz fűződő kapcsolataink, legyen az bármely társas kapcsolat – szülő- gyermek-, gyermek-szülő-, párkapcsolat, baráti-, munkakapcsolat – teret ad, vagy éppen korlátokat szab.

Az előző főcímet helyesen olvastad (és én azt helyesen írtam), 
kapcsolataink kiteljesítésének útjában nem mi állunk, és nem bármely negatívumból építkező mivoltunk – bár a megnyilvánulás lehet az -, hanem a szeretet, melyet félreértelmezések által építünk, és ezen félreértelmezett gondolatok mentén határozzuk meg magunkat, embertársainkat a világunkat. A félreértelmezések azonban felszámolhatók, és ha az megtörténik, megindul a tiszta szeretetáramlás önmagunk, mások és a világunk felé. Amellett, hogy a világ napjainkban annak elképesztő szükségét mutatja, azt gondolom ez az, amire mindannyian vágyunk.

Ideje kijárnunk a kiteljesített kapcsolataink iskoláját, ismeretekre, megértésekre szert tennünk, és kapcsolatainkban érzelmileg éretté válnunk! 

Ezen folyamatot hivatott szolgálni a Gyógyítsd meg a Kapcsolatodat! – Kiteljesített kapcsolataink iskolája online kurzus

A kurzus során tiszta képet kapsz arról:

  • miről is szólnak valójában kapcsolataink, és hogyan működtethetőek azok minden érintett fél számára kiteljesedést adóan,
  • miért függünk társainktól (anya, apa, nő, férfi, gyermek, barát, munkakapcsolat) és hogyan lehetséges az, hogy a társfüggőségeinktől teljesebb életet adó módon megváljunk,
  • miként hozható létre számunkra a legideálisabb kapcsolat – legyen az párkapcsolat vagy a munkád során a vezetői minőséged kibontakoztatása -, úgy, hogy az érintettek szabad akaratát a legnagyobb tiszteletben tartod,
  • hogyan hozható létre a kapcsolati működés, melyben minden érintett – legyen szó növekedésről, önmagunk választásáról, szétválásról – többet kap.

A kurzus által teljesen új képet kapsz arról mit is jelentenek egyáltalán, hogy a kapcsolataink és az életminőséged oly minőségbe emelkednek, amelyről jelenleg nem rendelkezel tudással. 
Harmónia, szeretet, biztonság, nyugalom lesz a kapcsolataid, így életed mindennapjainak velejárója. 

A kurzust, mint támogatásaink mindegyikét elsősorban vállalkozóknak, vezetőknek ajánljuk, azonban annak tartalma és mondanivalója minden kapcsolataiban kiteljesítést létrehozni kívánó személy számára óriási támogatást jelent. 

8 héten át tartó Gyógyítsd meg a Kapcsolatodat! – Kiteljesített kapcsolataink iskolája online kurzus 2022. február 14-én veszi kezdetét, és annak részletes tájékoztatóját az ingyenes mini – tréninggel együtt e-mailben juttatjuk el Hozzád feliratkozásodat követően. 

A feliratkozásodat követően nem csupán a kurzus részleteiről kapsz tájékoztatást, de e-mailben eljuttatjuk Hozzád azon ingyenes anyagot, mely által azonnal a kapcsolati minőségeid gyógyulásának útjára léphetsz. 
Az ingyenes tartalomban audioanyagot (38 perc) és egy rövid munkafüzetet találsz (7-10 perc), melynek segítségével elkezdheted kapcsolati minőségeid feltárását és felülírását. 

 

Az ingyenes anyag letöltése semmilyen kötelezettséggel nem jár, az nem kötelez arra, hogy részt vegyél a kurzuson, attól függetlenül, hogy szeretettel invitálunk arra! 

 

Az ingyenes anyaggal egy dolgod van: önmagad épülésére használd! 

 

Természetesen a legnagyobb örömmel fogadjuk, ha az ingyenes tartalmon túlmenően a teljes kurzust, iskolát el kívánod végezni! Ezen esetben a feliratkozáskor mindenképpen add meg a mobilszámodat is, hogy az online kurzusra jelentkezésről sms-ben is tájékoztathassunk!

A kurzus létrehozója és vezetője Gál Beáta. 
Beáta vállalkozásvezetésben és vezetői mindset létrehozásában nyújt támogatást. 

Az ember értékességét és életfeladatának meghatározását, beteljesülését ragadja meg. Olyan nézőpontokat képvisel, melyek – az üzleti világban eddig semmiképpen – nem voltak elfogadottak. 

Azt vallja, az ember önmaga és mások gazdagítására született, legyen szó kapcsolatairól, saját értékességéről, életminőségéről, lehetőségeiről. 

Az embert jónak, szeretettől vezéreltnek tartja, akinek eljött az ideje felnőnie minden tekintetben. 

Beáta ezen nézetek mentén vezeti saját vállalkozását (ügyfélszerzést, értékesítést, a teljes marketinget), amely annak ellenére, hogy még gyerekcipőben jár – bár minden viszonylagos – mind saját, mind ügyfelei életében jelentős eredményeket, sikereket hozott már. 

A kivételesen különleges üzleti eredményeket a vezetőformálásra építkezve, azon keresztül hozza létre. Azt mondja, az ember szeretetlény, és amikor a szeretet útjára indul, nincs lehetetlen. 

A Gyógyítsd meg a Kapcsolatodat! – Kiteljesített kapcsolataink iskolája online kurzussal a szándéka közös világunk minőségének megváltoztatása azáltal, hogy minden benne résztvevő egyén kapcsolati- és életminősége érett kapcsolódási minőségre lép.

 

Mit tartalmaz az ingyenesen letölthető anyag?

Az ingyenes anyag által, melyet feliratkozásodat követően e-mailben küldünk el számodra, azonnal a kapcsolati minőségeid gyógyulásának útjára léphetsz. 

Az ingyenes tartalomban audioanyagot és egy rövid munkafüzetet találsz, melynek segítségével elkezdheted kapcsolati minőségeid feltárását és felülírását.

A 8 hét során teljesen újraíródik mindaz, amit eddig a kapcsolatok lényegéről, értelméről gondoltál. 
Megérted, miért alakultak eddigi kapcsolataid úgy, ahogy, és képessé válsz a jelenben és jövőben kapcsolataid minőségét tudatosan formálni. 
A folyamat, gondolati újrarendeződések által a múltbéli kapcsolataid is újrarendeződnek, melynek következtében érzelmi sérüléseid gyógyulnak. 
Gyógyítsd meg a Kapcsolatodat! – Kiteljesített kapcsolataink iskolája online kurzus során megszerzett új nézőpontok formálni fogják minden kapcsolatodat, legyen az magánjellegű vagy karrier kapcsolat. 
Azon megértések által, melyeket eléd tárok, lehetőséged lesz csodássá formálni önmagadhoz, másokhoz, a világhoz fűződő kapcsolatodat, ami magával hozza azt, hogy minden más életterületeden az életminőséged emelkedni fog. 

 

A Have it All életszemlélet, 
a kiteljesített-, teljes élet, 
arra születtél, hogy gazdagságot adj – lesznek a vezérfonalak. 

A kurzust mint támogatásaink mindegyikét elsősorban vállalkozóknak, vezetőknek ajánljuk, azonban annak tartalma és mondanivalója minden kapcsolataiban kiteljesítést létrehozni kívánó személy számára óriási támogatást jelent. 

A kurzus 2022. február 14-én, hétfőn 9:00 órakor indul útjára, és az első két hét során, miközben fogadjuk résztvevőinket, felkészítjük őket a 6 hetes folyamatra. Az első két hét egyfajta felkészülés, a kurzus beillesztése a mindennapokba és beilleszkedés a kurzusba. 

 

Azt követően 6 héten át heti 1 alkalommal publikálunk a kurzusból egy-egy részt írott, audio- és videóanyag formájában. 

Minden héten 1 alkalommal 90 perces kérdések és válaszok szekciót tartunk, mely lehetővé teszi, hogy a publikált tartalmak befogadása a résztvevők kérdései, és Beáta arra vonatkozó válaszai alapján a lehető legmélyebb szinten megértésre és befogadásra kerüljön. 

 

A tartalomhoz örökös hozzáférést biztosítunk. 

Az ajándéktartalom, melyet feliratkozásodat követően e-mailben küldünk el számodra, ingyenes.
A 8 hetes Gyógyítsd meg a Kapcsolatodat! – Kiteljesített kapcsolataink iskolája online kurzus díja 349.990 Ft + áfa. 

Korán kelő kedvezmény!
Mivel a kurzust első alkalommal indítjuk, így jelentkezőink számára a kurzus indulásáig vagy a férőhelyek erejéig korán kelő kedvezményt biztosítunk! 
A korán kelő ár 51% kedvezménnyel 169.990 Ft + áfa!

A korán kelő időszakban a kurzus díjának fizetésére részletfizetés is választható. Részletek e-mailben.

A kurzusra a jelentkezést megnyitottuk, azt 2022. február 13. éjfélig vagy a férőhelyek erejéig hagyjuk szabadon! 

Iratkozz fel a várólistánkra, add meg +36-tal kezdődő mobilszámodat, hogy a jelentkezésről sms tájékoztatást küldhessünk számodra!

További tájékoztatás a kurzusról

A kurzus teljes tájékoztatását a várólistára való jelentkezésedet követően küldjük el számodra!

Miért töltsd le a Honnan hova? ingyenes tartalmat?

A kurzuson való részvételedtől függetlenül, e-mailben elküldjük számodra az ingyenes tartalmat, amelyben foglaltak alkalmazása azonnali változást eredményez kapcsolataidban.

A jelentkezés jelenleg zárva van.