Gyógyítsd meg a Kapcsolatodat!

önmagaddal, embertársaiddal, a világoddal

Kiteljesített kapcsolataink iskolája 
8 hetes online kurzus 

Kezdő dátum: február 14.
vállalkozás vezetőknek életük és vállalkozásuk újragondolásához

Jelentkezési határidő:

nap
óra
perc
sec

A Gyógyítsd meg a Kapcsolatodat! Kiteljesített kapcsolatok iskolája – online kurzust azért hoztam létre, mert a szükséggel együtt kialakult a közös vágy arra, hogy mi,
ambiciózus, önmagunkat és vállalkozásunkat kiteljesíteni kívánó vállalkozók, a vezetői gondolkodásmód új szintjére lépjünk. 

Visszük az életünket, a vállalkozásunkat, és közben látjuk, mi zajlik a világban. 
Miközben a változás, vele együtt a közös és egyéni életekben a káosz fokozódik, újra és újra felüti bennünk a fejét az érzés: van megoldás. A hit és remény mostanra azonban már nem elég. Akarjuk érteni, tudni, értékrendünkkel azonosan működtetni, a változást levezényelni és megélni. 

Egyszerűen változást akarunk hozni a világba. 
Nem csupán egyéni életünkbe, vállalkozásainkba – bár oda is mindenképpen, ráadásul az eddigieknél nagyobb mértékben, ami pedig még inkább fontossá vált számunkra, az emberi működéssel harmóniában -, de a közös világba is. 
Ez az, ami az alapvető működésünkkel azonos, és megértettük, egyéni élethelyzetünkből adódóan azok közé tartozunk, akiknek arra leginkább adottak az eshetőségei.

A Gyógyítsd meg a Kapcsolatodat! Kiteljesített kapcsolatok iskolája – online kurzus egy más gondolkodásmódon vezet végig. 
A más nem azt jelenti, elrugaszkodott, valóságtól elszakadt gondolkodásmód, épp ellenkezőleg. 
Egyszerű, egyértelmű gondolatokat tár eléd, és ezen gondolatok kapcsolódását, melyeken haladva megváltoztatják mindazt, amit eddig önmagadról, embertársaidról, a világ működéséről gondoltál.

A kurzusban foglaltak: 

A kurzus által más minőségű gondolkodásmódba kerülünk önmagunkra és lehetőségeinkre vonatkozóan, és konkrét átalakulások mennek végbe, melyek tükröződnek egyéni és közös valóságunkban. 
Vállalkozás vezetőként, üzleti vezetőként létrejön a vállalkozásvezetés teljesen új szemlélete, mely hatást gyakorol, ideális kapcsolódásokkal teli és minden érintett fél számára többet hoz. 

A kurzus során a kapcsolati minőségek változására fókuszálva olyan átalakulás megy végbe, mely elkerülhetetlenül az ember, a kurzust végzők minden életterületére emelő módon hat. 

A Gyógyítsd meg a Kapcsolatodat! Kiteljesített kapcsolatok iskolája – online kurzus során
alapvető és maradandó változás megy végbe:

A kurzus végeztével számos kapcsolatod kerül helyre, új minőségbe. Kiegyensúlyozottá, nyugodttá válsz, magadban és embertársaidban mersz bízni, az életet kiszámíthatónak fogod tartani. Mered alapul venni vágyaidat akár üzleti, akár más célkitűzéseidben, és teljes bizonyossággal leszel azok megvalósulásában minden fél számára a legtöbbet adóan. 

A kurzus során gyógyulunk, érzelmileg és értelmileg érünk, megértünk, felnövünk, messze világunkról és jövőnkről jelenlegi ismereteink alapján alkotott képünk fölé emelkedünk, létrejön az élet- és vállalkozásvezetés új szintje, ami minden életkörülményedben megmutatja magát.  

Amit az online kurzusról tudni érdemes - Gyakori Kérdések és Válaszok

Ezen kurzus most, 2022. február 14-én indul első alkalommal, így arra vonatkozóan nincsenek résztvevői visszajelzéseink. Azon vállalkozók, üzleti vezetők tapasztalatait tudjuk megosztani, akik Beátával korábban más módon dolgoztak együtt, vagy folyamatosan együttdolgoznak. 

Beáta nem alkalmaz technikákat, módszereket. A kurzus során saját (üzleti-, vezetői-, élet-) tapasztalataira alapuló megértéseit adja át. Olyan nézőpontokat, folyamatokat oszt meg, melyek továbblépést eredményeznek. 
A kurzust önmagához hasonló gondolkodású vállalkozás vezetőknek ajánlja. 

Ezen gondolkodásmódban a meghatározó hívószavak: értékteremtés, életfeladattól vezérelt vállalkozás, kivételesen különleges élet, pénzügyi- és mindennemű prosperáció, életminőség, felelősségvállalás, egymással harmonizáló életterületek, önmegértés, egyediség, szolgálat, beteljesedett élet, vezetés és életszemlélet az emberhez méltó minőségben.

A kurzus 8 héten át tart, és élő online kurzusról van szó. 
Mint jelent az, hogy élő és online? 
A résztvevők együtt haladnak végig a kurzuson, melynek tartalma hétről hétre kerül átadásra a résztvevők számára, és teljes egészében zárt online felületen zajlik. 

Hétről hétre bocsátjuk a tartalmat a résztvevők rendelkezésére, melyek videó, audio, pdf formátumokat tartalmaznak, valamint 7 alkalommal 90 percen át tartó, szintén online zajló kérdések & válaszok szekciót, melynek keretében a résztvevők a tartalmakra, azok egyéni életükbe történő adaptálására tehetnek fel kérdéseket Beátának. 

A kurzus teljes tartalmához a résztvevők örökös hozzáférést kapnak. Az örökös hozzáférés lehetővé teszi az egyéni élethelyzetnek megfelelő haladást, és az ismétlés lehetőségét. 

A kurzus teljes tartalmához a résztvevők örökös hozzáférést kapnak. Az örökös hozzáférés lehetővé teszi az egyéni élethelyzetnek megfelelő haladást, és az ismétlés lehetőségét.

A 8 héten át tartó, élet- és vállalkozásvezetési gondolkodásmódot újraíró, élő 
Gyógyítsd meg a Kapcsolatodat! Kiteljesített kapcsolatok iskolája – online kurzus ára 
349.990 Ft + áfa. 

Arra való tekintettel, hogy a kurzust első alkalommal tartjuk, az azon való részvétel lehetőségét a lehető legtöbb vállalkozás vezetőnek kívánjuk biztosítani, 
ezen alkalommal jelentkezőinknek kivételes kondíciókat biztosítunk. 

  • A jelentkezést egyösszegű teljesítés esetén 349.990 Ft + áfa helyett 169.990 Ft + áfa áron biztosítjuk, ami 51%-os kedvezményt jelent!  
  • Egyösszegű teljesítés banki utalással és bankkártyás fizetéssel egyaránt elérhető. 
  • További kedvezményként részletfizetést biztosítunk 3 részletű/havi részletfizetési lehetőséggel! 
A kedvezményeket február 13. éjfélig vagy a férőhelyeink erejéig tudjuk fenntartani. 

Nem az a célunk, hogy jelentkezz a kurzusra, kifizesd annak díját! Azon vállalkozóknak, vezetőknek szól a kurzus, akik annak lépéseit követve, létrehozzák magukban a változást. 
Éppen ezért a kurzus indulásának dátumától számítottan 14 napon át 100%-os pénzvisszafizetési garanciát vállalunk. 
Minden résztvevőnek lehetőséget biztosítunk arra, miután elindult a kurzus, annak tartalmához hozzáférést kapott, azzal dolgozott, indoklás nélkül a kurzus indulását követően 14 napon belül elálljon attól. Elállás esetén a kurzusra kifizetett díjat visszafizetjük. 

Mi azokat keressük, akik változtatni és változást hozni kívánnak velünk együtt. 

A kurzusra a jelentkezést megnyitottuk.  Azt február 13. éjfélig vagy férőhelyeink keretéig tartjuk fenn. 

Szeretettel köszöntelek! 

Gál Beáta vagyok. 
Magam is vállalkozó vagyok és a munkám során nap mint nap vállalkozókkal dolgozom. Miközben nagyszerű nők, férfiak vállalkozását, vezetői gondolkodásmódját emeljük magasabb szintre, figyelem az emberi kapcsolatokra vonatkozóan milyen téves elgondolásokkal bír az ember. Ezen téves, hiányos tudás ott áll a megvalósításra váró üzleti célkitűzés, megvalósítani kívánt vágy, életminőség előtt. Azt is figyelem, milyen kismértékű nézőpontváltások képesek ezeket a stabilnak tűnő akadályozó falakat felrobbantani. Apró megértések az emberi kapcsolatokra vonatkozóan, melynek jócskán hiányában vagyunk, az pedig kihat a karrierünk és minden életterületünkre, egyéni és közös életminőségünkre. 

 

Mivel a világ is ezt diktálja, úgy döntöttem, összefoglalom mindazt, amit az emberi kapcsolatokra vonatkozóan tudok, és azt eljuttatom ezen online kurzus keretében azon vállalkozókhoz, vezetőkhöz, kapcsolataik minőségében továbblépni kívánó személyekhez, akik azok alkalmazásával lehetőséget kapnak arra, hogy az üzleti életben és más területeken egy teljesen más működésre lépjenek. Ezen kurzus keretében szeretettel nyújtom azt át Neked! 

A jelentkezés lezárult.

Fizetési módok 

Fizetni bankkártyával és egyösszegű fizetésnél átutalással is tudsz.  

Biztonságos fizetés 

A bankkártya adataidat nem ismerjük és nem is tároljuk. Az itt megadott bankkártya adataid egy titkosított csatornán keresztül, kódoltan kerülnek továbbításra a bankfióknak.  

FONTOS!  

A fizetés után elektronikus számlát állítunk ki minden jelentkezőnek, amit e-mailben küldünk el.  

Kérdésed van? Segítünk 🙂  

Ha felmerült benned bármilyen kérdés, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, akkor kérünk, írj e-mailt az info@beatagal.com e-mail címre.  

Copyright © 2019 – 2023 Gál Beáta – Have it All