Az Ideális Ügyfeled meghatározása

ingyenes 30 perces audio útmutatás

Önazonos, szenvedéllyel átjárt, életcéllal vezérelt vállalkozást építő vállalkozóknak 

Az ideális ügyfél, célpiac, ügyfél avatar, ideális vásárló meghatározása a vállalkozók jelentős részénél éppúgy alul van értékelve, mint ahogy túl van misztifikálva. Az ellenállás, az unalom a téma kapcsán egyaránt jelen van. 

A legtöbb vállalkozó úgy érzi az ideális ügyfél (én ezt a kifejezést használom) egy szükséges rossz – több vállalkozói velejáróval együtt – , ami azért van, hogy a vállalkozót hátráltassa. 

Ha azt vallod, Te az a vállalkozó vagy, aki a vállalkozását önmaga kiteljesítésére, az önmagában leledző egyedi érték kibontakoztatására építi, akkor tudnod kell, pontosan az ideális ügyfél az, akinek pontos ismerete a vállalkozásodat értékteremtés és pénzügyi jólét területén prosperálóvá teszi. 

A folyamat amellett, hogy nélkülözhetetlen, lehet izgalmas, megértésben teli! Ezt szeretném átadni Neked! 

Az Ideális Ügyfeled meghatározása ingyenesen letölthető 30 perces audio útmutatással abban kívánok a segítségedre lenni, hogy

Számtalan ok van az ideális ügyfél fontossága mögött és számos lépés, ami közelebb juttat hozzá. 
Az ingyenesen letölthető 30 perces audio útmutatásban ezekből hozok számodra egy csokorral. 

Szeretettel köszöntelek! 

Gál Beáta vagyok, üzleti siker mentor.

Mindazt, amit átadok Neked, saját vállalkozásomban alkalmazom, pontosabban, mielőtt átadom, kipróbálom, tapasztalom. Csak olyan elgondolásokat, nézőpontokat, szempontokat osztok meg Veled, melyek nem csupán ki vannak próbálva, de magas eredményt hoznak, és megvalósításuk élvezetes, élményekben gazdag. 

Használd az útmutatót olyan eredményekkel, mint ahogy én azt szánom Neked! 

Horváth Réka
Pénzügyi Vezető

Együttműködésünk első eredménye az volt, a heti 70-80 munkaórám felére csökkent, majd azt követően duplázódott a bevételem. Aztán megtapasztaltam, hogyan hozzam létre egy hét alatt egy hónap teljesítményét, és legutóbb azt, milyen néhány óra alatt több mint egy havi bevételt megkeresni.
Magamévá tettem a Have it All életfilozófiát, új otthon, új ismeretségek, csodás változások jöttek az életembe belső életminőség változással karöltve. 

 

Dobó Katalin
a Maci Alapítvány Alapítója és Vezetője, Egyetemi tanár, Mesterpedagógus

Zseniális, ahogyan Gál Beáta dolgozik!
Számtalan évet töltöttem el a legkülönbözőbb tréningeken, képzéseken, dolgoztam pszichológusokkal és még sorolhatnám. Sosem éltem azt meg, amit Vele, azt, ahogyan a lényeghez vezeti az embert és felismerteti Vele az IGAZságát! Ez akkor is így van, ha „csak” a munkáját hallgatom! Lassan 3 éve a mentorom. Azóta életem, munkám, az Alapítvány és a saját vállalkozásom a sokszorosára emelkedett minden tekintetben. 

Kovács Kinga 
Közösségi Média Mentor

Amikor Beátára rátaláltam alkalmazottként dolgoztam. Az útmutatásainak köszönhetően pár hónap alatt elindítottam a vállalkozásomat, melyet programjáról programjára tovább növelek ügyfélkörben, bevételben és az életem más területeit is teljesen más minőségben élem. Az pedig, hogy egy ideje a férjem is velem tart Beáta programjaira, külön öröm mind a kettőnk számára. 

Copyright © 2019 Gál Beáta – Have it All