BŐSÉGRE HANGOLVA

TRANSZFORMÁLÓ MEDITÁCIÓ

ÚT A NŐ LELKÉHEZ  

9 vezetett meditáció exkluzívan vállalkozó nők számára

Amikor a Nő közelebb kerül lelkéhez, közelebb kerül valódi énjéhez, a végtelen szabadság kapui feltárulnak és megmutatkozik a csodák birodalma.

Végtelen erő, teljesült vágyak, végtelen bőség, szabadság, egészség, boldogság, teljesség. Ez az, ami a Nő lelkében él.

A mindennapok forgataga, a körülmények sodrása a nőt néha messze repíti, elszakítja önmagától.
Fáradtá, leverté, kimerülté válik. Elakad a munkájában, elakad a vágyai megtalálásában, azok megvalósításában.
Képtelenné válik elengedni a történéseket, embereket, fájdalmat, haragot. Nem leli az erőt, amely átlendíti, tovább viszi, magával ragadja.

Az alábbi meditációs CD-vel abban kívánlak segíteni Téged, hogy kapcsolatba kerülve önmagaddal rálelj az utadra, a kérdéseidre, a válaszaidra, spirituális eszenciádra, istennői mivoltodra.

Legyen akár a vállalkozásod magasabb, anyagi függetlenséget hozó magaslatokba emelése, egy jelentős vágyad megvalósulása, egy csodálatos utazás, vagy harmóniára, nyugalomra vágysz, el akarod engedni a múltat és meg akarsz nyílni az újnak, a bőségnek, a 9 vezetett meditáció támogatásodul lesz.

A meditációk mindegyike kevesebb mint 20 perc, letölthetőek hanghordozó eszközeidre, így mindig Veled lehetnek, és akár reggeli vagy esti meditációs rituáléd alatt, akár a nap bármely szakaszában, eljuttatnak oda, ahova nem csak vágysz, de ahol valójában vagy és ahonnét a következő lépésedet nőies könnyedséggel, eleganciával megteheted.

Hallgasd naponta a Bőségre Hangolva - Transzformáló Meditációt
és válj azzá, Aki Vagy!

Visszajelzések a CD-ről

"Bár, a tudás eleve bennünk van, mégis szükség van eszközökre, mellyel felszínre hozhatjuk azt. Ez a CD épp ilyen eszköz. Életre kelti a bennünk élő igazságot! :)"
Biró-Zsók Rita
"A Bőségre Hangolodva meditációs CD-t jó szívvel ajánlom mindenkinek mert olyan békét , nyugalmat , biztonságot, megértést, elengedését, befogadást , elfogadását ad a hallgatónak mely értékes érzésekre minden ember vágyik. Relaxációs állapotban lenni csodálatos dolog. Bea vezetett meditációi eljuttatnak a Csodák Birodalmának kapujába. És amikor ott állok akkor érzem azt ősi erőt , azt az erőt melyről tudom hogy általa bármire képes vagyok. Minnél többször hallgatom annál jobban érzem és látom mi a dolgom a Földön. A kérdéseimre kapok válaszokat . Önmagammal sokkal boldogabb a kapcsolatom , és többet engedek meg magamnak mint valaha."
Darcsi Natália
"Jó szívvel ajánlom, mert felkelti a magamba vetett hitet, és megerősít abban, hogy amely érzések feljönnek azokban bízhatok."
Gosztola Anita
"Ajánlom Bea meditációs Cd-jét, fontos hogy magunkba tudjunk nézni, és le tudjunk csendesedni. Tetszenek a szavak és a mondatok, ahogy beszél, és a hangja megnyugtató. Szívből ajánlom Neked!"
Pintér-Berzsenyi Boglárka
"Nagyon szeretem a CD-t a meditációk hossza miatt is, mivel egy-egy meditáció közel 10 perc alatt segít helyrerakni a gondolataimat."
Keszeg Bukovszki Andrea
"Segít a meditáció abban, hogy másként gondolkodj a pénzről, önmagadról, sikerről, bőségről. A gondolkodásod változásával áramlanak az életedbe a lehetőségek. Mióta hallgatom a CD-t az életembe jönnek a lehetőségek, megtalálnak azok az emberek akik segítik a vállalkozásomat."
Varga Marianna
"A Bőségre Hangolva meditációs CD azonnal hat! Kikapcsol, lecsitítja a gondolatokat és elvezet a csodák birodalmába, ahol számomra is minden lehetséges. Annyira átélem az új valóságot, IGAZságot, hogy érzem a bizsergést."
Illés Virág
"Nem igazán sikerült magamtól lecsendesítenem az elmém. Az önálló meditációs próbálkozásaim rendre kudarcba fulladtak. Bea hanganyagai azonban sokat segítettek. Pont megfelelő hosszúságúak ahhoz, hogy egy-egy beleférjen a még a munka előtt. Igy magabiztosabban kezdődik és produktívabban végződik a nap."
Jámbor Eszter
"A Bőségre Hangolva meditáció egy instant megoldás, amivel a belső béke, a jelenben, levés, a belső érzelmi világ elérése pillanatok alatt megteremthető. Sokat segít számomra mindig az adott témának megfelelően elérni azt az állapotot, amelyre éppen szüksége van."
Török Beatrix Enikő

A Bőségre Hangolva – Transzformáló Meditáció online CD  kedvezményes áron vásárolható meg, 12.990 Ft+ áfa helyett most mindössze 6.990 Ft + áfa (bruttó 8.877 Ft)!

Megrendelés

A megrendelés menete

1., Töltsd ki a bal oldali űrlapot
2., Fizesd ki bankkártyával, a Borgun szolgáltatón keresztül
3., A megrendelés után a számlát és a CD elérhetőségét a fizetéstől számított néhány percen belül küldjük e-mailben.

Fizetési mód

Bőségre Hangolva – Transzformáló Meditáció online CD-t csak bankkártyával tudod fizetni. Elkötelezett híve vagyok a modern online marketing eszközök, fizetési módszerek alkalmazásának. A bankkártyás fizetés gyors, kényelmes, és nyomon követhető.  

Nem mellesleg, így tudom ennyire kedvező áron adni az online programot, mivel kevesebb adminisztrációval jár a megrendelési folyamat kezelése. 

Biztonságos fizetés

Az OTP Simple egy elismert fizetési szolgáltató. Rajtuk keresztül zajlik a fizetés, és mi nem is találkozunk bankkártya adataiddal. Az itt megadott bankkártyaadataid egy titkosított csatornán keresztül, kódoltan kerülnek továbbításra a bankfióknak.

FONTOS!

A számlát automatikusan állítjuk ki számodra az űrlapon megadott adataid alapján, ezért kérünk, hogy pontosan add meg az adataidat (ha a számlázási név és a saját neved ugyanaz, kérünk, akkor is írd ki még egyszer a számlázási név rovatba, mert az ott feltüntetett név fog szerepelni a számlán)! A fizetés után elektronikus számlát állítunk ki, amit e-mailben küldünk el.

 

Kérdésed van? Segítünk 🙂

Ha felmerült benned bármilyen kérdés, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, akkor kérünk, írj e-mailt az info@beatagal.com e-mail címre.

 

Have it All Kft., 1125 Budapest

Copyright © 2019 – 2024 Gál Beáta – Have it All