A Tudatosságra Ébredés

Online Mesterkurzus

Neale Donald Walsch vezetésével


dedikálva magyar vállalkozóknak, üzleti szereplőknek, vezetőknek

Amikor megismered, újra felismered az örök IGAZságokat, a gondolkodásmódodat azokra hangolod, az prosperitás, jelentős sikerek formájában mutatkozik meg a karrieredben, üzleti életedben, teljességet hoz magánéletedbe, harmonikussá teszi életterületeidet.

A Tudatosságra Ébredés Online Mesterkurzus, melynek elkészítéséhez, Gál Beáta Transzformációs Üzleti Coach Neale Donald Walsch-t, korunk egyik legelismertebb spirituális Mesterét, hírnőkét, a világhírű Beszélgetések Istennel szerzőjét kérte fel együttműködésre, ennek a célnak a beteljesítéséhez kíván segítségedre lenni.

A program kifejezetten CEO-knak, ambiciózus vállalkozóknak, vezetőknek, üzleti szereplőknek, tudatosságukban tovább ébredni kívánóknak készült, melynek során a vállalkozás, értékteremtés, vezetés, pénz, szolgálat, emberi kapcsolatok, életcél, spirituális igazságok több szempontból kerül megközelítésre.

A Tudatosságra Ébredés Online Mesterkurzus 3 online kurzust tartalmaz:

A 3 téma, mely 21 részből áll, több mint 10 óra magyar nyelvű videó, audio felvételt és a tartalom befogadását támogató számos feladatot, feladatsort tartalmaz.

A 21 rész bármelyikének befogadása önmagában elegendő jelentős transzformáció létrejöttéhez, a teljes tartalom pedig elképesztő változások eszközölésére képes.

Nagy valószínűséggel elég tiszta és határozott képed van arról, hogyan kívánod élni az életedet.

Ismered azon pillanatokat, amikor a felismerés, a megértés, az áttörés megtörténik, és pontosan tudod, látod, mi a feladatod, sőt néha még tenned sem kell, mert a dolgok “maguktól” rendeződnek, helyükre kerülnek. Mindez már számos alkalommal megtörtént Veled.

Azonban egyáltalán nem könnyű a tudatosság ezen állapotát fenntartanod, hiszen az egyre gyorsabban változó világ körülményei akaratlanul magukkal ragadnak, a figyelmedet követelik.

A változás pedig egyre sebesebb, egyre több impulzussal hat rád, mint még soha korábban!

Kihívásokban teli időket élünk, melyben egyre inkább keressük önmagunkat, saját értékünket, értékességünket, önvalónkat és egyben oly mértékben keressük, mily módon tudunk kapcsolódni, újra kapcsolódni egymáshoz, mi a feladatunk, nekünk, az emberiségnek közösen, mi az, ami ránk vár, és amire csak együtt vagyunk képesek, mint még soha azelőtt.

Ismerjük a két, egymással ellentétes utat.

Néhányunk épít, míg mások rombolnak.
Néhányunk a szeretetet és az együttérzést választja, míg mások a félelem, a harag, a düh mögé rejtőznek.
Néhányunk a magasztos, mindannyiunkat támogató eszméket választjuk, míg mások önös, önző célokat kergetnek.

A kettő közül tudod, melyik a Te utad, de a mindennapi gondolataid, szavaid, cselekedeteid, összhangban vannak a számodra érkező isteni útmutatással vagy túl gyakran veszed észre önmagadat, amint a modern élet negativitása, aggodalma magával ragad?

Vágyod, hogy a tudatosságod magasabb szintre emelkedjen és a szeretetteljes önfegyelmed mestereként irányítsd az életedet?

Erre hívunk Neale Donald Walsch vezetésével tartott Tudatosságra Ébredés Online Mesterkurzus által.

NEALE DONALD WALSCH modern korunk szellemi hírvivője, akinek szavai, az általa közvetített üzenetek mély hatást gyakorolnak az egész a világra.
Már korán érdeklődést mutatott a vallás és a lelki dolgok iránt és úgy érezte, szoros szálak fűzik a spiritualitáshoz. 

Neale élete jelentős részét a szakmai fejlődéssel és a spirituális értelem kutatásával töltötte már a híres ‘Beszélgetések’ kezdetét megelőzően. 

Személyes története: élete közepén autóbaleset érte, mely által majdnem életét vesztette. Eltört a nyaka és egy évre volt szüksége, hogy újra tudjon járni. Élete további két területe indult el a lejtőn megromlott egészsége mellett; házasélete és karrierje, munkája. Oly mértékben lecsúszott, hogy utcára került, hajléktalanná vált.

Egy napon kétségbeesetten tollat ragadott, és mély frusztráltságában feltette a kérdést: “Mi kell ahhoz, hogy az élet működjön???” Ami azután következett, már sokak számára ismert. Egy kellemes, lágy, szeretetteljes hang válaszolt neki, és ezzel kezdetét vette a Beszélgetések Istennel. Neale mára világszinten ismert és elismert. 

Neale Donald Walsch 39 könyvet írt, ezek közül 7 a New York Times bestseller listáját vezette hosszú éveken keresztül. A Beszélgetések Istennel című sorozatát 35 nyelvre fordították le és több tízmillió ember életére gyakorolt és gyakorol mindmáig pozitív hatást. 

19 évvel a Beszélgetések Istennel sorozat utolsó kötetének megjelenését követően ismét késztetést érzett, hogy gép elé üljön és gépelje az érkező üzenetet. Így írta meg 2016-ban a Beszélgetések Istennel 4-ik részét, melynek címe, az Emberi faj ébredése. 

Neale küldetésének eleget téve a világ számos pontján osztotta meg a Beszélgetések Istennel gondolatait hallgatóságával, a perui Macchu Picchu lépcsőjétől a Shinto szentélyekig Japánban, a moszkvai Vörös-tértől a Vatikán Szent Péter terén át, a Tienanmen térig Kínában, járt Dél-Afrikában, Svájcban, Hollandiában, Horvátországban, és sorolhatnánk a világ különböző pontjait, ahol megfordult, 
2019 januárjában pedig Gál Beáta meghívására Budapestre látogatott. 

Budapesti látogatása során készült az az átfogó, bármely ébredni vágyó személy számára megfelelő megértést adó tartalom, melyet a Tudatosságra Ébredés online kurzus foglal keretekbe. 

A Tudatosságra Ébredés Online Mesterkurzus története

Neale Donald Walsch 2019. januárjában Gál Beáta, transzformációs üzleti coach meghívására több napra Magyarországra érkezett. Az itt töltött idő alatt két napos rendezvényt tartottak vállalkozóknak, üzleti szereplőknek, valamint elkészítették az Tudatosságra Ébredés online mesterkurzus átfogó tartalmát, mely 3 téma köré építkezve közvetít taníntásokat, üzeneteket.

A Beszélgetések Istennel című könyv üzenetei Beáta életében is az egyik legnagyobb hatást gyakorolták egészsége, kapcsolatai, karrierje, önmaga felfedezése és az élet értelmének megértése területeken. Beáta Neale Donald Walsch több Mesterkurzusát elvégezte, és 2019-ben Neale személyes mentorálásában részesült.

Beáta üzleti siker mentorként, transzformációs coachként vállalkozóknak, vezetőknek nyújt támogatást karrierjük következő szintre emelésében, életterületeik harmonizálásában, személyiségük kiteljesítésében. Azt vallja, nem csak lehetséges az üzleti élet és az élet más területeinek összhangja, hanem a tudatos, bőségben élt élet pontosan ezt jelenti, s mindezt saját életével is demonstrálja.

Munkájának jelentős részét az üzleti tudás átadása és annak gyakorlatba ültetése mellett a gondolkodásmód formálása teszi ki, melyhez az eszközt a transzformációs coaching adja. A transzformációs coaching során az elme gondolatait ügyfelei életében a lélek igazságaira hangolja, lehetővé téve a felismerést, megértést, kiteljesedést, kiindulva az üzleti létből, érintve az adott személy életterületeire – egészségére, kapcsolataira, anyagi helyzetére, lehetőségeire.

Tudja, vele együtt egyre többen tartják fontosnak a tudatos gondolkodás jelenlétét, az e területen történő személyes fejlődést, és Beáta a hazai üzleti élet vállalkozói, vezetői számára ennek támogatásán tevékenykedik.

Éppen Neale Donald Walsch-ot hallgatta, amikor azon gondolkodott, hogyan tudná az Ő általa is közvetített üzeneteket a legtöbbekhez a legjelentősebb hatást elérve eljuttatni, amikor azonnal érkezett a válasz, ‘meg kell hívnod Őt Magyarországra’. A meghívás azon nyomban megtörtént. Mindez egy csütörtök este volt, és a rákövetkező szombat reggelre már az e-mail fiókjában volt a válasz: “érkezem”.

Ezt követően Beáta a csapatával és Neale-lel intenzíven együtt dolgozott és mostanra több közös programot, lehetőséget hívtak életre, köztük az online mesterkurzust, melyet a legnagyobb szeretettel nyújtanak át a résztvevők számára.

Mire fogsz szert tenni, hova fogsz eljutni a Tudatosságra Ébredés Mesterkurzus által?

A Mesterkurzus során megismered Neale Donald Walsch 4 lépéses “manifesztációs formuláját”, melyet minden egyes alkalommal, amikor használsz, közelebb kerülsz az élethez, melyet valóban élni kívánsz.

Megismered a magasan tudatos lények 16 kulcsfontosságú életterületét, és azok jellemzőit.

Megtudod,

Gál Beáta Üzleti Siker Mentor, Transzformációs Coach, a Have it All Üzlet Mesterfokon Mesterkurzus megálmodója, alapítója, vezetője, üzletasszony,
boldog édesanya, feleség, nő, utazó, álmodozó, felfedező, életszerető.

A Nők felemelése, önmagukra ébresztése és az emberiség tudatosságra ébresztése a küldetése.

Azt tanítja, amit ő maga saját életében megélt, létrehozott,mivel azt vallja, a tanítás önmagában egyáltalán nem elég,
az erő, a transzformáció a személyes példában, megélésében van.

Küldetése beteljesüléséhez társként kérte Neale Donald Walsch-ot, aki igent mondott, 
így készítették el együtt közösen a Tudatosságra Ébredés online kurzust, melyet Beáta a legnagyobb szeretettel ajánl számodra és Szeretteid számára karácsonyra és mindenkorra! 

Neale Donald Walsch-ról

„Neale Donald Walsch az egyik legbölcsebb és a legelismertebb ember, akit ismerek. Olyan ember, akitől rendszeresen kérek személyes tanácsot, akivel rendszeresen konzultálok, és akinek a szavai a tudatosságra ébredésemet építik.
Egyedülálló képessége van arra, hogy az egyetemes elvekre összpontosítson egy adott kihívás esetén, felszabadítva azokat a pszichológiai és érzelmi láncokat, amelyek visszatartanak bennünket. Tudom, hogy bárki képes oly mértékű megértést és tisztánlátást kapni tőle, mint én.”
Marianne Williamson, a Visszatérés a Szeretethez írója Neale Donald Walsch-ról

Számos ismert, elismert ember, köztük Oprah, az amerikai televíziós műsorvezető, színésznő, üzletasszony,Vishen Lakhiani, a Mindvalley alapítója Neale Donald Walsch-ot életükre a legnagyobb hatást gyakorolt személyek között említik.
Alanis Morisette a kanadai-amerikai Grammy – díjas énekesnő, dalszövegíró, Neala Donald Walsch-ról, mint spirituális vezetőjéről beszél, aki a legnagyobb sikerei között megélt elszeparáltság útvesztőjéből segítette ki és tette lehetővé, hogy rátaláljon sikerei közepette önmagára.

Magyar vállalkozók, vezetők Gál Beátáról

„Közel egy éve veszek részt a rendezvényein, két hónapja pedig intenzíven együtt dolgozunk. Számomra rendkívül hiteles, hiszen minden tanításában önmagát, élettapasztalatát adja.
Az együttműködésünk alatt számos gyakorlati útmutatót, támogatást kaptam, amelyet mind a személyes, mind az üzleti vállalkozásom fejlődésére tudok fordítani. Megerősített abban, hogy mi a küldetésem, mi az, amivel a továbbiakban az embereket egészségük megőrzése és gyógyulásuk során szolgálni tudom. Beáta személyes megjelenése, szakmai tudása, profizmusa példa értékű.
Kisugárzása által rengeteg nőt, női vállalkozót tud megérinteni, és biztosan tudom, hogy hatalmas értéket teremt munkája, életcélja megvalósítása által.
‘Egyedi, kivételes és különleges’.”

Dr. Király Tünde,
Gyermek-felnőtt családorvos, főorvos,a Dr. Király Tünde Egészségközpontja alapítója, vezetője

Ügyvédként tevékenykedem. Gál Beátával való közös munka előtt is elkönyvelhettem magamnak sikereket a vállalkozásomban, hivatásomban és természetesen nehézségeim is voltak szép számmal. Beátával folytatott közös munka során elindultam egy olyan óriási utazáson magam és a vállalkozásom felé, amelyre akkor még nem is gondoltam, hogy jegyet váltottam. Az általa vezetett coaching során óráról-órára, napról-napra, hétről-hétre olyan tudást, emberi hozzáállást, személyes segítséget, professzionális támogatást és módszereket kaptam, amelyeket korábban még soha nem tapasztaltam. Pont annyit, amennyire szükségem volt, pont akkor, amikor a legjobban kellett. Így legtöbbször néhány hét alatt elértem azt a célt, amit eredetileg csak 2-3 hónap múlva szerettem volna. Rá kellet jönnöm, hogy az önismereti munkát nem lehet megspórolni, de a program által elegánsan tudtam magasabb szintre emelkedni és ezáltal a vállalkozásom is magasabb fokozatba kapcsolt. Az emberi kapcsolataim mellett az életem minden területe csodás módon megváltozott, és nem maradtak el a sikeres üzletek sem, amelyekben még több értéket tudtam adni az ügyfeleimnek, mint korábban bármikor. Úgy érzem, Beáta által egy másik dimenzióba kerültem. Sajnos hajlamosak vagyunk elhinni, hogy az előttünk álló világ csak annyit tartogat nekünk, amennyit mi magunk látunk belőle, Beáta azonban a saját példájával, profizmusával, hitelességével könnyedén képes megmutatni azt, hogy az álmaid is lehetnek akár a hétköznapjaid, a TE ÉLETED!”

Dr. Illich Ferenc
Ügyvéd

Zseniális, ahogyan Gál Beáta dolgozik!
Számtalan évet töltöttem el a legkülönbözőbb tréningeken, képzéseken, dolgoztam pszichológusokkal és még sorolhatnám.
Sosem éltem azt meg, amit Vele, azt, ahogyan a lényeghez vezeti az embert, és felismerteti vele az IGAZságát! Ez akkor is így van, ha „csak” egy másik személlyel folytatott transzformációs coaching munkáját hallgatom!”

Dobó Katalin
A Maci Alapítvány alapítója és vezetője , egyetemi tanár

Eddigi spirituális tudásaimat összegzi és teszi könnyebben használhatóvá a mindennapjaimban, közben még közelebb hozva Istent. 

Alex Szalamonidesz
Alex Hair Shop and Salon 
Tulajdonos 

Tudatosságra Ébredés Online Mesterkurzus

A Tudatosságra Ébredés Online Mesterkurzus egy 3 részből álló online kurzus, mely 3 rész onálló kurzusként is megállják a helyüket.
Ezek az alábbiak:

  • Te magad vagy a Forrás
  • 10 lépés a Tudatosságra Ébredéshez
  • 5 mód arra, megtudd, tudatosságra ébredt állapotban élsz-e

A 3 téma, mely 21 részből áll, több mint 10 óra magyar nyelvű videó, audio felvételt és a tartalom befogadását támogató számos feladatot, feladatsort tartalmaz.

A 21 rész bármelyikének befogadása önmagában elegendő jelentős transzformáció létrejöttéhez, a teljes tartalom pedig elképesztő változások eszközölésére képes.

A Tudatosságra Ébredés Online Mesterkurzus

melynek készítésében mai korunk egyik legjelentősebb spirituális Mestere, a bestseller író Neale Donald Wlasch, a világhírű Beszélgetések Istennel szerzője személyesen vett részt,
és melyet itt, Magyarországon készítettünk, CEO-knak, ambíciózus vállalkozóknak, üzleti szereplőknek, vezetőknek dedikáljuk első soron.

Az online mesterkurzus többek között az alábbi témákban nyújtja a Beszélgetések Istennel üzeneteinek megértését
korunk legnagyobb problémájának felismerése,
az élet értelme,
belső összhang a vezetésben,
a vállalkozás értelme,
kapcsolataink minőségének új szintre emelése,
szolgáltatásaink célja,
az ügyfélnek szánt eredmény,
szülői feldadataink,
a pénz jelentősége,
a Bőség megélése.

Az átfogó online kurzus, mely 3 részből épül fel

több mint 10 óra videó, audio felvételt és a tartalom befogadását támogató számos kérdést, feladatot, feladatsort tartalmaz.

A Tudatosságra Ébredés online mesterkurzus 3 havi részletfizetéssel, 3 x 37.990 Ft + áfa (113.970 Ft + áfa) összegért érhető el.

Egyösszegű teljesítés esetén 13. 980 Ft + áfa kedvezmény érvényesíthető, így az online mesterkurzus ára 99.990 Ft + áfa.

Amennyiben vásárlási utalvánnyal rendelkezel az az első havi részletből, egyösszegű teljesítés esetén az egész összegből íródik jóvá.

A program magyar és angol nyelven áll a rendelkezésedre!

Fizetési módok 

Fizetni átutalással és bankkártyával tudsz.  

Biztonságos fizetés 

A bankkártya adataidat nem ismerjük és nem is tároljuk. Az itt megadott bankkártya adataid egy titkosított csatornán keresztül, kódoltan kerülnek továbbításra a bankfióknak.  

FONTOS!  

A fizetés után elektronikus számlát állítunk ki minden jelentkezőnek, amit e-mailben küldünk el.  

Kérdésed van? Segítünk!  

Ha felmerült benned bármilyen kérdés, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, akkor kérünk, írj e-mailt az info@beatagal.com e-mail címre.  

Copyright © 2019 – 2024 Gál Beáta – Have it All