Fedezd fel és valósítsd meg vágyaidat!
Éld önmagad legteljesebb verzióját!

Vágyaid Felfedezése & Manifesztációja

Önmagad beteljesítésének magasiskolája

6 hetes élő online kurzus

Életcéljukat, kiteljesedett életüket felfedezni és megvalósítani kívánó Vállalkozóknak, Vezetőknek 

A kurzus a jelentkezés 

nap
óra
perc
sec

Az életet lehet küzdés, megalkuvás, választások nélkül élni!

Nincs varázs formula, vagy titkos recept, mely csak a kivételesek számára ismert.
Bárki képes az életét óriási mértékben transzformálni, elképesztő sikereket magáénak tudni, valami igazán különlegeset, értékeset alkotni, élete minden területét teljességben, vágyaival összhangban megélni.

Nincs titkos recept, ugyanakkor nincs egy recept, ami mindenkinek működik. Ez az oka annak, hogy a hagyományos értelemben vett célkitűző módszerek sorban elbuknak. Valami másra van szükség.

A Vágyaid Felfedezése & Manifesztációja kurzus azt a célt hivatott szolgálni, hogy általa Te magad meghatározd a saját sikerformuládat, metódusodat, mely mentén felépíted életed remekművét.

Ez az évtized sokak számára a nagy változások, a jelentős ébredések időszaka. Tarts velük!  

A Vágyaid Felfedezése & Manifesztációja online kurzus minden tekintetben egyedülálló.
Kivételes eredményt biztosít résztvevői számára.

Nem egy hagyományos célkitűző módszer! Az egyénnel átfogóan foglalkozik, olyan mélységekbe viszi és magasságokba emeli, mely szinteken még azelőtt nem járt.

Komplex, mélyreható, tudatosságot-, nőies nagyszerűséget ébresztő.

Elvégzése rendkívüli önismeretet, megértést ad.
Nem csupán egy, de minden életterületen feltárja vágyaidat, hozzásegít azok megvalósításához.
Elvezet az életfeladatod felismeréséhez,
annak beteljesítéséhez vezető útig.

A kurzus résztvevőjeként tiszta képet kapsz önmagadról,
vágyaidról, életcélodról,
és pontos útmutatót, kézzelfogható, számodra is követhető lépéseket azok megéléséhez.

A kurzus által nem egy módszert kapsz, mivel nincs olyan módszer, amely két ember számára hasonló sikereket eredményezően lenne alkalmazható. Keretet kapsz ahhoz, hogy felállítsd a saját vágyott életedhez vezető siker metódusodat és megvalósítsd azt.

Szeretettel köszöntelek, Gál Beáta vagyok.

Azt vallom, az élet arról szól, hogy felfedezzük, megértsük kik is vagyunk, mire vagyunk képesek ezen emberi életünk során, és megéljük a tőlünk telhető legteljesebbet;

arról szól, hogy boldogok legyünk, értéket teremtsünk, éljünk, szeressünk és vállalkozóként, vezetőként leginkább személyes példánk által vezessünk.

Felfedezzük önmagunkat, vágyainkat, és megvalósítsuk azokat.

Az emberiség több, mint kilencven százaléka ezzel szemben ön-idegenként, önmagától elszakadva éli le az életét.
Nem csak a hétköznapi értelemben vett átlag emberekre igaz ez a tény, de magukat sikeresnek mondható vállalkozókra, vezetőkre egyaránt.

A Vágyaid Felfedezése & Manifesztációja kurzust azért hoztam létre, hogy általa a hosszú keresés, bizonytalanság, útkeresés véget érjen, annak helyét átvegye a növekedést, kiteljesedést lehetővé tevő önfelfedezés, -megértés, mely biztos alapot biztosít valódi vágyaid felfedezésére és azok megvalósítására életed minden területén. Életterületeid összhangba kerüljenek és azok beteljesülésre váró víziód, életfeladatod részeként megmutatkozzanak.

Milyen lépések mentén juttat el Téged a kurzus Vágyaid Felfedezéséig & Manifesztációjáig?

Kinek ajánlott a Vágyaid Felfedezése & Manifesztációja kurzus?

A kurzus önmagad, vágyaid felfedezésének, beteljesülésének magasiskolájaként azon nőies nagyszerűségüket kibontatkoztatni kívánó vállalkozó nőket, női vezetőket kívánja támogatni, akik ellentmondást nem tűrő hívást éreznek a továbblépésre, önmaguk, életük, vállalkozásuk, üzleti életük kiteljesítésére.

Azon vállalkozónőknek szól, akik már sikereket könyvelhetnek el maguk mögött, azonban közel nem azon mértékű a sikereket, melyekre legbelül hívást éreznek.

Számtalan könyvet elolvastak, módszert kipróbáltak, képzésen részt vettek (köztük akár Beáta képzésein) de még mindig nem állt össze a kirakós minden darabja oly módon, hogy az érzékelhető, elégedettséget eredményező növekedést hozott volna.

Komplett rendszert, átfogató támogatást keresnek és elkötelezettek az eredmény melett.

Mikor kezdődik a Vágyaid Felfedezése & Manifesztációja kurzus?

A Vágyaid Felfedezése & Manifesztációja kurzus online élő kurzus. 

 

Hogyan épül fel a Vágyaid Felfedezése & Manifesztációja kurzus?

6 héten át tart és tartalma hétről hétre érkezik Hozzád. A 6 hét során audio és írott formában érkezik Hozzád a tartalom. 

  • A hat hét során a heti audio, írott tartalmak mellett 6 alkalommal, alkalmanként 180 percen át élő online coaching, kérdések és válaszok szekció támogatja a folyamatot számodra.
  • A kurzus során megismerheted társaidat, velük együtt haladhatsz, őket támogathatod, belőlük inspirációt nyerhetsz. 

Mennyibe kerül a Vágyaid Felfedezése & Manifesztációja kurzus?

A 6 héten át tartó kurzus ára, melynek során feltárod, meghatározod életterületenként vágyaidat, felállítod életed vízióját, és azok manifesztációját elindítod 349.990 Ft + áfa, azonban jelenleg 169.990 Ft + áfa kedvezményes áron csatlakozhatsz és értékes bónusz ajándékban részesülhetsz. 

Hova jutottak Ők?

Nem igazán tudtam hogyan tovább a vállakozásomban, ami egyébként sikeresnek volt mondható, így segítséget kerestem. Feleségem javaslatára Beátához fordultam. Két hónap alatt új lett a vállalkozásom szerkezeti felépítése, ami nagy könnyedséget adott és az első egy év közös munka során üzleti eredményeim többször exponenciálisan növekedtek. Ráadásul mindez úgy, hogy a munkát minden nap 4 órakor letettem és azt követően a családomnak élek. Kialakult a munka, család harmónia, amire szintén nagyon vágytam.

Fűrész Tibor
Cégvezető

“Beátához azért érkeztem, mert életemben és karrieremben jelentős elakadásokat életem egy ideje. A rövid együttműködésünknek köszönhetően elmondhatom életemet teljesen más minőségben élem. A legszemléletesebb változás, hogy 11 év után 1 áruház igazgatójaként 7 áruház igazgatására kértek fel, mely felkérésre megfelelően felkészülve mondtam igent..” 

Kádár Gabriella
Praktiker Területi Igazgató

“Beáta üzleti és személyes mentorálásának köszönhetően 2 év alatt olyan eredmények születtek mind a vállalkozásomban, mind a személyes életemben, amelyek kezdetben elképzelhetetlenek voltak számomra. Egy év alatt megvásároltam az álom autómat és a befektetési célú lakásomat. Megtanultam „vagy” helyett „és”-ben gondolkodni, hiszen a teljesebb élet nem igényel választásokat, lemondásokat.
Az életminőségem elképesztő módon növekedett és fantasztikus üzleti lehetőségek találtak rám. Gazdasági szakemberként dolgozhattam egy több milliárdos vagyon szakmai befektető általi megszerzésén, majd a cégcsoportnak a gazdasági vezetője lettem.
” 

Keller Piroska
Könyvvizsgáló

Ügyvédként teljesen más területen dolgozom, mint korábban, és végre azt érezhetem valóban értéket viszek a munkám által ügyfeleim életébe. A havi jövedelmem nagyobb, mint együttműködésünk előtt az éves jövedelmem volt. Megnyitottam budai irodámat, ami korábban még csak az álmaim között sem szerepelt és Párommal, akivel teljesen más minőségben élünk életminőségben és kapcsolatunkban, megvásároltuk álomotthonunkat. Az együttműködésünk Beátával pedig folytatódik és most kezdem úgy érezni, kezdem magamévá tenni az életszemléletet és üzletvezetést, amit képvisel. 

Dr. Illich Ferenc 
Ügyvéd

Teljes transzformáció 6 hét alatt

A Vágyaid Felfedezése & Manifesztációja kurzus 6 héte alatt életed minden területére kiható transzformációt tapasztalhatsz. Megjelenik a tisztánlátás, megértés, magabiztosság. A siker, harmónia, boldog, értékteremtés életed mindennapi velejárója lesz.

Ahogy haladsz a kurzus által egymást fogják követni a felismerések, gondolati váltások, áttörések.
Amire biztosan számíthatsz a kurzus során és azt követően:

  • könnyedség, melyet életed újraértelmezése ad
  • fókuszáltság, hiszen egyértelműen felismered mi az utad, mivel van dolgod és mivel nincs
  • inspiráció, a minennapokban és utad beteljesítéséhez
  • kapcsolataid minőségének átrendeződése
  • céljaid pontos ismerete és megvalósításukhoz vezető út
  • erőteljes Bőségtudatosság
  • működtethető időbeosztás, melybe minden belefér
  • önbizalom, magabiztosság..

A kurzus rövidesen újraindul.

100%-os pénzvisszafizetési garancia!

A kurzus 100 %-os pénzvisszafizetési garanciát biztosít, amennyiben annak iránymutatása által az elérni kívánt eredmény nem mutatkozik meg számodra.

Lehetek-e a Vágyaid Felfedezése & Manifesztációja kurzus Affiliate Partnere?

Juttasd el Vágyaid Felfedezése & Manifesztációja kurzus általi útmutatást saját közösségedhez, listádhoz! Keress kimagasló jutalékot azáltal, hogy segítesz!

Segíts nekünk a küldetésünkben, változtassunk meg életeket közösen! A részleket itt találod. 

Mikor jelentkezzek a Vágyaid Felfedezése & Manifesztációja kurzusra?

 a kurzusra rövidesen újraindul

A jelentkezés lezárult

Fizetési módok 

Fizetni bankkártyával és az egyösszegű árnál utalással is tudsz.

Biztonságos fizetés 

A bankkártya adataidat nem ismerjük és nem is tároljuk. Az itt megadott bankkártya adataid egy titkosított csatornán keresztül, kódoltan kerülnek továbbításra a bankfióknak.  

FONTOS!  

A fizetés után elektronikus számlát állítunk ki minden jelentkezőnek, amit e-mailben küldünk el.  

Kérdésed van? Segítünk 🙂  

Ha felmerült benned bármilyen kérdés, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, akkor kérünk, írj e-mailt az info@beatagal.com e-mail címre.  

További kérdésed van?

Amennyiben további kérdésed van, és fennáll jelentkezési szándékod, kérjük küldd el e-mailben kérdésedet info@beatagal.com címre vagy keress minket telefonon a 06 70 286 9693 számon!

Copyright © 2019 – 2024 Gál Beáta – Have it All