ÖSSZEGZŐ & ELŐRETEKINTŐ

Have it All heti hírlevélsorozat

+2 AJÁNDÉK MEDITÁCIÓ
ÖSSZEGZŐ & ELŐRETEKINTŐ

Have it All heti hírlevelek

+2 AJÁNDÉK MEDITÁCIÓ
Iratkozz fel heti hírlevélsorozatunkra,
melynek keretében hétről hétre segítséget nyújtok, hogy
Feliratkozásodat követően
2 meditációval is megajándékozlak

HÍRLEVÉL OLVASÓINK ÍRTÁK

 

Még soha nem vártam egy hírlevél érkezését, főleg nem vasárnap.

Minden levél üzleti és személyes inspirációt jelent! Pozitív megalapozója a következő hetemnek! Köszönöm!

Gády-Kayser Lilla, Diósd, Alapító Tópark Óvoda és Általános Iskola

Azóta olvasom a hírleveleket, amióta megjelennek. Feltöltenek, emlékeztetnek és fókuszba állítanak a következő hétre. Tetszik, hogy kitekint a világba (is), de épp csak annyira, hogy láttassa azt, amivel nekünk dolgunk van/lehet, hogy jobbá tegyünk a KINT-et. „HIA tagként” élvezem a kapcsolódást ezúton is e nagyszerű közösséggel. Ajánlom azon nőtársaimnak, akik szeretnék a gondolkodásukat boldogságra, örömre, bőségre formálni, átállítani.

Hollósy-Pados Krisztina, Budapest, jógaoktató

Kezdetek óta olvasom Beáta heti hírleveleit. Szeretem, mert felemel, és egyben elmélyít saját életemben/vállalkozásomban. Inspirál és cselekvésre ösztönöz, iránymutatást ad. Ajánlom azoknak, akik szeretnének mindig feljebb és feljebb jutni. Akiknek szükségük van motiváló, előremutató segítségre. 

Tóthi Krisztina, online vállalkozástámogató

Rendszeresen, az eleje óta olvasom a hírleveleket. Emlékszem volt olyan, amikor már hiányoltam a levelet, és abban a pillanatban érkezett is. Két fő szempontot emelnék ki, amiért szeretem ezeket a hírleveleket: az egyik, hogy sokszor megerősítéseket kapok azzal kapcsolatban, hogy lehet másképp is a zajló eseményekre nézni; a másik pedig, hogy az összefoglalás és kitekintés mellett, mindig van egy plusz nézőpont, ami segít dolgokat látni, elfogadni, vagy éppen továbbvinni.

Gajdos Móni, Budapest, Network marketing

Az első alkalomtól kezdve olvasom a hírlevelet, amit hétről hétre küldesz. Vagy még aznap este vagy másnap délelőtt, ahogy érkezik. Egyszerűen szeretem. Szeretem, mert nekem szól minden szava, tájékozódom általa a nagy világról, megkapom a havi 2 hangoskönyv ajánlást, amit én is meghallgatok, támaszt ad, irányt mutat. Értelmet ad, segítséget nyújt a fókuszban maradáshoz az adott héten. 

Nagyon köszönöm, hogy ilyen formában is lehetőségünk van Veled tartani. 

Szeretettel, Kocsi Laura, kineziológus

Nem règen talàltam rà Beatára… Vendèglàtàssal foglalkozom Komàromban, és régóta próbàlok spirituàlis úton mozogni, de valahogy elakadtam, nem tudtam tovàbb fejlődni. Ajànlom Beàtàt minden olyan embernek, aki megerősitèst vàr a mindennapokban….

Üdvözlettel, Csiffári Ildikó, vendéglátás, Komárom

A kezdetektől olvasom a vasárnapi hírleveleket!  Nagyszerű összegzés a hétről, szerintem sokak számára új nézőpontokat ad, egy mini folyamat lezárása, ezáltal az esetek többségében én is végigveszem az elmúlt hetet, és hangolódom a következőre.

A tudatosságra vágyó és saját életüket is hatékonyabban irányító embereknek ajánlanám, mint egy „gyöngyfüzért”, amit heti szinten lehet bővíteni különböző támogató gyöngyökkel”.

Nagy Annamária, Budapest, Pénzügyi terület és coaching

Beáta hírleveleit az alábbiakkal tudom ajánlani: Beáta számomra egy csodálatos példakép minden szempontból. Vasárnapi hírleveleit a kezdetektől olvasom, mert ezek biztosítják számomra, hogy ne hanyagoljam el az általa közvetített szemléletet, bármilyen is jelenleg az életem, ezek a levelek erősítik bennem, hogy van egy út, amit érdemes követni. Mindenkinek ajánlom, mert akkor is hoz pozitív változást, ha éppen nem is veszed észre.

dr. Nagy Kata, Budapest, motivációs tanácsadó-coach

Amióta Beáta elindította ezen hírleveleket, azóta olvasom azokat.

Azért szeretem olvasni, mert érzem, és tudom, hogy hozzám, nekem szólnak ezen gondolatok, sorok, mintha személyesen nekem mesélné Beáta. 

Érdekesek, szívhez szólóak, a fókuszomat segítenek azon témákon tartanom, amelyek valóban fontosak, utat mutatnak és az előrelépést segítik bennem.

Pecséri Tündi, Budapest, pénzügy

A heti hírlevelek számomra olyanok, mint a mondat végén a pont. Zárják a hetemet és lélekben előkészítik az új hetem indítását. Minden levél tartalma a megosztott aktuális társadalmi-kulturális-vállalkozói információk mellett kedves és baráti hangvételével erősít abban, hogy egy igazi egymást támogató és felemelő közösség tagja vagyok. Mindenkinek csak ajánlani tudom kóstolja meg ezt a tájékoztató, összegző, bátorító és előremutató vasárnap esti Have It All falatot és érezni, érteni fogja ennek a közösségnek, Beáta támogatásának erejét.

Dr. Andrásofszky Enikő, Balatonfüred, orvos, intiutív coach

A hírleveleket a kezdetektől olvasom. Számomra egy hét lezárása és egy új kezdete. Beáta levelei egyedi és különleges hangvételűek, mindenképp különleges figyelmet érdemelnek és az olvasóját is különlegessé emelik. A tartalmakban benne vannak az aktualitások, minden egyszerű és lényegre törő, ugyanakkor élmény olvasni. Azoknak ajánlom, akik szeretnék az új hetet egy kedves és biztató mosoly kíséretében, tartalmas gondolatokkal indítani, egy magasabb frekvencián.

Szeretettel, Bocsi Ildikó, Vác, Bam-Bo ruhamárka tulajdonosa és tervezője

A kezdetektől olvasom a vasárnapi e-maileket. Imádom őket, mert Beátát nézni, olvasni és hallgatni is felemelő, sok új meglátást, valamint számos érdekességet a nagyvilágból kapok ezen hírlevelek által is. Ezen felül a Have It All csapat aktualitásait is tökéletesen nyomon tudom így követni. Szerintem a legtökéletesebb időpontban van, hisz mi lehetne nagyszerűbb annál, mint a hét lezárásaként és megkoronázásaként vasárnap este elolvasni a hírlevélben szereplő csodás gondolatokat. Mindenkinek ajánlom, aki tudja, hogy van számára messze több, mint amit itt és most megél, mert Beáta bebizonyítja, hogy valóban így van.

Bertalan Lívia, Székesfehérvár, bolti alkalmazott

A kezdetek óta olvasom a hírleveleket. Motiválóan hatnak rám, szeretem ezt a fajta könnyed, célirányos, egyszerű, szeretetteljes látásmód, ami a hírlevelekből árad.  Mindenkinek ajánlanám, sőt receptre íratnám fel. 😉🥰Minden reggel és este, ébredéskor és lefekvéskor ezzel a szintű kommunikációval és gondolatokkal táplálnánk az elménket, akkor ez az ország egy óra leforgása alatt  hatalmas változáson menne keresztül. 

Friedmann Anikó, Budapest, Housekeeping Manager

FELIRATKOZOM