Podcast 14 – Egy podcast csatorna különböző évszakai

Podcast 14 – Egy podcast csatorna különböző évszakai

Az epizód leírása


Hogyan van lehetőségünk önmagunkból többre ébredni, annak megfelelően többet elérni?

Jó példa erre ez a podcast csatorna is, amit ismerkedve és a tapasztalatokból építkezve szerettünk volna elindítani, még is már az első adás a toplisták tetejére jutott.

Majd, miközben a vállalkozás más feladatait aktívan vittem, néhány epizód után hátralépve készültem a podcast csatorna, a vállalkozásom, önmagam, a szolgálatod magasabb szintre lépésre.
Ezalatt az idő alatt nem jelentek meg újabb epizódok, ettől függetlenül a felkészülés zajlott. Majd megérkeztem a podcast csatornám új évszakába, a tavaszba, azonban ez az évszak ismételten elképesztő szélsőségek mentén indul.
A világ gyökeres változásokon megy keresztül, vírus és háború dúl. A sok negatívtörténésben, a reagálásban könnyű elveszni. Most különösen fontos, hogy észrevegyük a körülöttünk lévő áldásokat, egyéni és közös emelkedésben gondolkodjunk.

A csatorna új időszakával folytatjuk.Mi döntjük el, hogy a körülményektől függetlenül mit hozunk létre és miként leszünk jelen.

Az egyetlen és legfontosabb kérdés önmagunkkal kapcsolatban az: hova tartunk?

Szeretnélek invitálni egy elvonulásra is a sárvári Spirit Hotel *****be 2022.május 8-10ig. Részletekről e-mailben és rövidesen az alábbi linken tájékozódhatsz>>
https://bit.ly/2mPmd8x

Ha az epizódban elhangzottak számodra értékes tartalommal bírtak, és úgy gondolod, azok mások számára is támogatást nyújthatnak, szeretettel köszönjük, ha megosztod.

Szeretettel,
Gál Beáta

Ha tetszett, kérlek oszd meg, és lájkold a podcastot:

Megosztás
Elküldöm emailben
Megosztás

Várom kérdéseidet, visszajelzéseidet az elhangzottakkal kapcsolatban!