Az 5 összetevő,  ami a vállalkozásodat felrobbantja

Vezess prosperáló vállalkozást, 

élj teljes életet!

 

ÜZLET & SPIRITUALITÁS & SZENVEDÉLY & ÖNAZONOSSÁG


7 napos ingyenes élő online kihívás
Gál Beátával 

2020. július 27. – augusztus 2.

5 este, 5 összetevő, és a vállalkozásod adta lehetőségeket teljes mértékben újragondolod! 

Megértés, tisztánlátás, nagyban gondolkodás, felszabadult belső erő! 

Szeretettel invitállak, remélhetőleg a forró nyár közepén, arra az 5 napos kihívásra, mely során a benned élő tüzet mindenképpen perzselő fokozatra kapcsoljuk! 

Július 27-ével kezdődően 7 estén át 21:00 – 22:30 között 5 fontos, esszenciális összetevőt veszünk sorba, melyekről talán eddig vállalkozói képzéseken még soha nem hallottál, és melyek nélkül egy vállalkozás sem nő naggyá! 

Az online találkozókat egy zárt Facebook csoportban tartom, mely csoport linkjét a jelentkezésedet követően e-mailben küldöm el Neked. Amennyiben nem tudsz élőben részt venni a programon, feliratkozásoddal annak tartalmát augusztus 7-ig eléred, azt bármikor megnézheted, visszanézheted. 

Minden egyes nap a kezdésről e-mailben tájékoztatlak, és nagy valószínűséggel több száz, de inkább több ezer Hozzád hasonlóan ambiciózus, célorientált, önmaga és vállalkozása nagyszerűségét megélni kívánó vállalkozóval lesz lehetőséged egy fantasztikus Közösségként azt együtt követni. 

Az élő bejelentkezések interatkívak lesznek, lehetőséged lesz kérdezni, hozzászólni, visszajelzést adni. 

Az 7 este tartalma mindenképpen transzformatív lesz és maradandó hatással bír!  

Nem beszélünk brandről, sem ideális ügyfélről, árazásról, online marketingről, értékesítésről.. 

Hát akkor miről? 

Mindenképpen azon dolgokról, vagy ahogy a kihívás címében olvashatod, azon összetevőkről, melyekre még az előbb felsoroltakat megelőzően szükséged van, ahhoz, 
  • hogy az üzeneteted bátran és egyértelműen meghatározd, 
  • az egyediségedet felvállald, 
  • a piacodról kitűnj, 
  • a munkádért járó Bőséges erkölcsi és anyagi ellentételezést a legtermészetesebb módon létrehozd és fogadd.

Kinek szól a kihívás? 


Teljesen mindegy meddig jutottál eddig az életedben, az számít, hol tartasz most! 

  • Lehet, már több éve jól működő vállalkozást viszel, ami átlag feletti eredményei ellenére közel nincs összhangban harmóniával Veled. 
  • Lehet, vállalkozást viszel, azt sikeresen teszed, de nem azt, amit Te szeretnél. 
  • Az is lehet még csak most tervezed, hogy elindítod álmaid vállalkozását. 

Legyen bármelyik is, ott van benned egy érzés, hogy ami van, az nem elég! Nem azért mert telhetetlen vagy, és közel nem azért, mert az eddigiekért nem vagy hálás! 

Azért, mert érzed, tudod, hogy lehet több. Nem tudod hogyan, de azt már tudod, hogy amit eddig láttál, tanultál, kaptál közel nem biztos, hogy az irányba visz. 

Érzed, hogy van egy nagyobb feladatod, ez az érzés egész életedben ott volt Veled, és most már ennek a végére akarsz járni. 

Fel akarsz építeni egy kivételesen különleges vállalkozást, valami nagyszerűt akarsz áltaal másoknak adni, és meg akarsz élni egy csodás, teljes életet!

Vannak félelmeid, kérdéseid, elakadásaid, ahogy mindenkinek. A vállalkozás területén, annak ellenére, hogy azt több éve akár sikerrel műveled, még mindig hiányos a tudásod, és sokszor nem vagy biztos a döntéseidben, 

de készen állsz arra, hogy minden más helyett a vágyaid vezéreljenek! 

Szeretettel köszöntelek!
Gál Beáta vagyok.

Engedd meg nekem, hogy ennek az 5 napos kihívásnak a keretében egy más világba vigyelek! 

Ezt a világot sokáig én magam sem ismertem, de aztán magamévá tettem – nagyon könnyedén -, már csak azért is, mert teljes egészében igaznak éreztem. 

Abba világba viszlek, ahol felépítheted álmaid vállalkozását és életét, ráadásul úgy,  hogy az úton elhagyod a teherként ciplet elgondolásaidat, múltbeli tapasztalásaidat, és egy ízig vérig izgalmas vállalkozó születik.

Mindenképpen egy más világba! 

Megmutatom Neked, hogy “így is” lehet vállalkozást építeni, és igazából így prosperál. Valamint mindenképpen bemutatlak valakinek, annak a személynek, aki Téged mindenekfelett inspirál. 

5 este, 5 összetevő, rendkívüli energiák, fantasztikus közösség, és Téged önmagadra formáló útmutatás. 

Várlak!
Beáta 

Copyright © 2019 Gál Beáta – Have it All