Rövid történet az elutasított emberi értékről

…probléma nélkül a kagylóban nincs igazgyöngy

Eme blogbejegyzés egy mákszemnyi részlet, a könyv mondanivalójából, melyet
Kvantumugrás Tűsarokban
Így nyílik ki a kagylód héja, és megjelensz benne Te, az IstenNő címmel jelenleg írok.
A könyv saját történetre építkezik. Arról szól, akár a mélypontról, amikor úgy érzékeled, minden maga alá temet, miként emelkedj egykori álmaidat felülmúló valóságodba megértésekre, tudatosságra, bölcsességre alapozva.

A tűsarok a feminint jelképezi, mindannyiunk számára a saját verziónkban. A megengedést, az elengedést, az emelkedést, a folyamatos növekedést, végtelen gazdagságot, feltétel nélküli szeretetet, ami az elfogadás téves kényszerét megszünteti,
a könnyed, vágyott, minden érintett számára többet adó választás általi teremtést.

A kvantum a legkisebb gondolati-, nézőpont általi váltással az elképzelésedet felülmúló legnagyobb csodákat hozza. Tudományos spiritualitás általi életvezetés, az egy energiát jellemző istennői minőség.

Kvantumugrás Tűsarokban a legkisebb változtatással óriási ugrás a csodáknak nevezett birodalomba, azáltal, hogy az elmédet a lelkedre hangolva, valami igazán elképesztő valóságot választva mindannyiunk számára meghajlítod a teret Te, az IstenNő.

A kagyló valós része a történetemnek, ugyanis az én választás általi, korábbi elképzeléseimet felülmúló könnyed teremtésem a firenzei Uffizi képtárban, Botticelli Vénusz születése című festménye előtt vette kezdetét, amiről a könyvben írok Neked.

A könyv most készül. Az formálódik, Rád hangolódik a Veled folytatott kapcsolódás által, hiszen számodra kíván megértést adni valódi, csodás létedről, az utad jelentőségéről, a saját teljességben megélt életedről, annak egyedi, kivételes, megismételhetetlen verziójáról. Miközben a könyvet olvasod, kinyílik a kagylóhéj, és megjelensz saját életed legcsodálatosabb verziójának színpadán önazonosan, teljes kapcsolódásban, békében, nyugalomban, megvilágosodásban.

Nemrégiben egy hölggyel beszélgettem, aki hallott a készülő könyvről, és nagyon kedvesen megosztotta velem, hogy azt nagyon várja, majd feltett egy kérdést.

A kérdést megelőzően érdemes tudnod, hogy vállalkozónőkkel, üzleti vezetőkkel, gondolkodásmódjukban ébredni kívánókkal dolgozom együtt, nekik nyújtok üzleti, gondolkodásmódbeli támogatást.

A kérdés így szólt:

„Honnan tudod, Bea, hogy kiben van benne az istennői minőség? Honnan tudod, hogy ki alkalmas arra, hogy felépítsen egy kivételesen különleges életet, vállalkozást?

Néhány percig csendben voltam, és azon gondolkodtam, mi az, amit a könyvben át kell adnom Neked ahhoz, hogy ez a kérdés önmagadra, másra vonatkozóan soha többé ne merüljön fel, tudd azt, ami a szóban forgó hölgynek, Enikőnek válaszoltam.

Mindannyiunkban benne él ez a minőség, és minden, amit az adni tud. Ebben fogsz bizonyosságot nyerni a könyv által, valamint abban, hogy annak kibontakoztatására mindannyian, akik ép elmével bírunk, képesek vagyunk. Aki kezébe veszi a könyvet, bejárja ezt az utat. Megértések sorozatára tesz szert. Felállítja saját teljességben élt életének egyedi verzióját, és életre hívja azt.

 

Ezen az úton az egyik lépésünk, hogy másként tekintsünk a minket ért problémákra, életünk történéseire. Értsük meg, miként működik a kagyló, hogyan működnek azon emberek, akik életüket, karrierjüket saját életfeladatuk = az általuk bírt érték átadásának szentelik, teljességben élt életük részeként.

Az elmúlt napokban az alábbi gondolatokra bukkantam a neten:

Bámulatra méltó, hogy egy olyan egyszerű élőlény, mint a kagyló, olyan csodákra képes, mint az igazgyöngy. Az emberek, ha irritálja őket valami, dühöngenek, morognak, csapkodnak. A kagyló egészen mást tesz. Ha idegen testecske kerül a belsejébe, és irritálni kezdi, olyan anyagokat bocsát ki, ami csökkenti a kellemetlen súrlódást. Bevonja a sebesülést kiváltó testecskét, és csodák csodája, a kibocsátott anyag megszilárdul, és gyönyörűséges gyönggyé változik. Azoknak a kagylóknak, melyeket idegen testecske nem irritál, nincs problémája. Nincs probléma – nincs igazgyöngy.” (M. Dale Baughman)

A mechanizmus nem különbözik a kagyló és az ember esetében. Ami különbözik, az az, ahogy egy kagyló, és azzal szemben a legtöbb ember reagál a problémára.

A kagyló magába fogadja a problémát, és elkezdi azáltal a saját igazgyöngyét táplálni, amit aztán átad, maga után hagy, amivel másokat maradandóan gazdagít a legkülönbözőbb formákban. A kagyló értékkel bíró, maradandó változást hoz, ami probléma által jött létre.

Vannak az emberek között is, akik ezt teszik, és beszélnek róla, azonban eddig még kevesen hallották meg, miként működik az értékteremtő és -átadó élet.
Ezért írom ezen blogbejegyzést, a könyvet, hogy az üzenet eljusson, az új működés létrejöjjön,
azért, hogy az ember a kihívásaira, élete tapasztalataira, a világ történéseire a kagylóhoz hasonlóan tekintsen.

Nem arról beszélek, hogy szeresd a problémákat, mert igen, vannak közöttük fájdalmasak – az már egy másik történet, hogy a fájdalom, félelem, gyász gyökere is a szeretetből ered.

Arról beszélek, hogy semmi sem ellened történik, hanem érted, azért, hogy elfogadd, formáld, átadd a saját értékedet, ezáltal elfogadd értékességedet!

Nem az a kérdés, kiben létezik az isteni minőség, hiszen az kivétel nélkül mindannyiunkban ott él.

 A könyvet azért írom, az se legyen kérdés, azt miként éld, hogyan működj rendeltetésszerűen annak megfelelően, hogy megéld a saját, csodálatos, általad vágyott, teljességben élt életedet örömben, itt ezen földi létezésedben!

 Itt találsz a könyvről többet >> Kvantumugrás Tűsarokban

Szeretettel,
Beáta

ui.: nagyon fontos számomra minden gondolatod, érzésed, visszajelzésed, kételyed, félelmed, szándékod, vágyad, hiszen az én szándékom ezen könyvvel számodra az, hogy egy teljesen új, önazonos minőségben, gazdagságban létezz! Éppen ezért megköszönöm, ha itt, ezen blogbejegyzés, vagy más tartalmaim alatt megosztod velem azokat!

Mi a Te első kérdésed önmagad teljességben megélt életével kapcsolatban?

Ha tetszett, kérlek oszd meg, és lájkold a bejegyzést:

Megosztás
Elküldöm emailben
Megosztás