NEALE DONALD WALSCH SZEMÉLYES ÜZENETE – GÁL BEÁTA FORDÍTÁSÁBAN

Minél inkább magamévá teszem az alábbi gondolatokat, annál teljesebb az életem. Arra hívlak, tapasztald meg mindezt Te is velem — ébredj tudatosságodra, lépj az emberiség evolúciójának következő lépcsőfokára!

Szeretettel,
Gál Beáta

 

“Fontos dologról szeretnék beszélni ma Veled…

Észrevetted már, hogy a legnagyobb félelmeid, frusztrációid önmagaddal kapcsolatban (és valójában minden mással kapcsolatban) ugyanazon bénító kérdés variációi:

„Értékes vagyok én valójában?”

Ez az a pont, ahonnét mindannyian elindulunk.

Jómagam nagyon sokáig azon gondolkodtam: „Jogom van ahhoz, hogy boldog legyek?”Kiérdemeltem én a boldogságot?” „Megérdemlem én azt?”

Leginkább ezen kérdések körül forgott az életem mindaddig, míg elkezdődött a beszélgetésem Istennel.

Ez a félelemmel, frusztrációval teli állapot semmi esetre sem az, amelyben le akarjuk élni az életünket. Van ennél sokkal erőteljesebb, csodálatosabb kérdés, ami vezethet minket:

„Mi a titka annak, hogy olyan értékesnek érezzem magamat, mint amilyen valójában vagyok?”

Erre a kérdésre most, ebben a pillanatban megadom a választ, elárulom a titkot Neked, támogatásul, hogy meggyógyulhassanak a kérdéseid az önértékeléseddel, az önön-értékeddel kapcsolatban, és általa segítselek abban, hogy nagyszerűbb igazságok és lehetőségek felé lépj.

A titok: semmit nem kell tenned.

A fejlődésed befejeződött, teljes.

Tudom, tudom.. ezt az ideát nem könnyű elfogadnod.

Hidd el nekem, amikor először hallottam ezt az Istennel folytatott beszélgetésem során, azt gondoltam a bolondját járatják velem, de mint kiderült, épp csak elkezdtem megérteni Isten csodálatos Üzenetét,

ami tovább folytatódott: nem ezért érkeztünk ide, hogy fejlődjünk. Te és én már akkor teljesek voltunk, amikor idejöttünk, amikor megszülettünk. A tökéletesség állapotában születtünk.

Te magad is láthatod ezt a tökéletességet minden pillanatban, amikor egy gyermek szemébe nézel.

Semmi sem hiányzik, semmi sem szükséges, semmi sem kérdéses.

Amikor belenézel a kicsi arcba, magába a tökéletességbe tekintesz.

A legtöbb ember nem érti, hogy már akkor tökéletes volt, amikor megérkezett erre a bolygóra. A nagy titok, aminek nincsenek tudatában; nem azért jöttek, hogy többé váljanak, mint amik, hanem azért, hogy egyszerűen megtapasztalják, kik is ők valójában.

Az életünk értelme nem az, hogy jobbá, többé, nagyszerűbbé váljunk.. A szándékunk, ami ide vezérelt minket egyszerűen az, hogy megtapasztaljuk – a legegyszerűbb, legteljesebb módon – kik voltunk abban a pillanatban, amikor megérkeztünk.

Nincs semmi, amit meg kellene szereznünk. Nem kell semmit megtanulnunk, nem kell spirituálisabbá válnunk, nem kell tovább fejlődnünk..

Meg tudod mindezt érteni?

Mi történne akkor, ha lehetővé válna számodra, hogy elengedd a nap nap utáni küzdéseidet? Az erőfeszítéseket, hogy több legyél, több mindened legyen, még több mindent tegyél?

Mi változna azáltal, ha értékesnek élnéd meg mindazt, aki már most vagy, amit eddig tettél, és teljesen elégedett lennél önmagaddal?

Jó érzéssel, élménnyel töltene el az az állapot? Elégedettséghez és talán valódi önszeretethez vezetne?

Minden bizonnyal!

Ez az első nagy titok: semmit nem kell tenned, nem kell többé válnod vagy elérned ahhoz, hogy kifejeződére juttasd, ki is vagy valójában.

Valójában éppen ellenkező okból vagy itt.

Nem azért vagy itt, hogy bármit szerezz, hanem azért, hogy adj!

Azért vagy itt, hogy kifejezd aki vagy, és általa példát mutass!

Amit pedig most írok, nagyon fontos, így figyelemmel olvasd!

Ha több bölcsességre vágysz az életedben, mutasd meg a benned lévő bölcsességet!

Nagyobb tisztánlátásra van szükséged az életedben, hogy könnyebben hozz döntéseket? Mutatkoztasd meg mindazt a tisztán látást, amivel már rendelkezel!

Ha hozzám hasonlóan gondolkodsz, az lehet a kérdésed: „Hogyan tudok valamit demonstrálni, megélni, megtapasztalni, aminek a hiányát érzem?”

Elmondom Neked!

Azt mondta nekem Isten: bármiből a több a megtapasztalására vágysz az életedben, tegyél meg minden Tőled telhetőt, hogy Te adj belőle többet!

Azt gondolom, meg fogsz lepődni, milyen könnyű mindezt megtenned!

Teljesen meg fogsz döbbenni, milyen gyorsan lehetőséged lesz megtapasztalni ezúton, mily nagy mértékben rendelkezésedre áll az, amiről most azt gondolod, a hiányát éled.

Ha az életben semmi más felfedezésére nem lenne lehetőséged, azt remélem, és azt kívánom Neked, fedezd fel ezt az egyszerű titkot:

Tökéletes vagy úgy, ahogy vagy!

Azonban egy kérdés még mindig marad: hogyan tudod mindezt megélni a mindennapjaidban?

Isten 3 szóval válaszolta meg ezt a kérdésemet:

Légy a Forrás!

Attól a pillanattól kezdve, hogy ezt megértettem: „Légy a Forrás!”, életem vezető elvévé vált.

Hadd osszak meg Veled egy másik fontos adatot, mely nagy mértékben segítségedül lesz!

Talán már hallottad korábban, de újra elmondom Neked: Te magad Isteni vagy (és mindig is az voltál).

Éppen ezért a Te feladatod nem az, hogy „jobb legyél”, „több legyél”, mint amilyen most vagy. Mindössze annyi a kérés feléd, egyszerűen mutasd meg most és minden pillanatban, ki vagy.

Ez a legnagyszerűbb ajándék, amit önmagunknak és Istennek adhatunk, mert Isten legnagyobb vágya, hogy tapasztalatok által ismerje meg önmagát, és ez a vágy az élet kifejeződésén keresztül – köztük a TE életed kifejeződésén keresztül – valósul meg.

Miután ezt a titkot lehetőségem volt megismerni, gyakran kaptam magamat azon, hogy valamiből többet akartam: bárcsak több pénzem lenne.. Bárcsak több barátom lenne.. Bárcsak jobb lenne az egészségem.. Bárcsak bölcsebb lennék, többet tudnék, több dolgot értenék, bárcsak tudatosabb lennék..

Minden alkalommal, amikor azon kaptam magamat, hogy valamiből többet kívánok, azonnal leültem és végiggondoltam, van e körülöttem bárki, legyen szó barátról vagy akár egy idegenről, aki szintén többre vágyik abból, amiből én, vagy akinek éppen kevesebb van abból, amire vágyom, mint nekem.

Majd annak a valaminek a forrásává váltam mások életében.

Amennyire csak lehetett, másnak adtam abból, amiből többet kívántam a saját életembe.

Azt mondtam magamnak: „Mi lenne akkor, ha több mint elegendő állna a rendelkezésemre?” „Mi lenne akkor, ha annyi állna a rendelkezésemre abból, amire vágyom, hogy lehetőségem lenne belőle másoknak is adni?” Majd ezt követően csak egy dolog számított.

Mindenből, amiről azt gondoltam, hiányát élem az életemben, elkezdtem adni másoknak.

Ez olyan csodás formulának bizonyult, hogy rövidesen elkezdtem életem minden területén alkalmazni.

Amikor több türelmet, több megértést, több együttérzést, több, jobb kapcsolatokat vagy bármiből többet akartam, egyszerűen kerestem olyan embereket, akik szintén erre vágytak és elkezdtem én adni nekik többet.

Olyan hihetetlen mértékű „töltést” kaptam mindebből, akkora energiát, hogy hirtelen az egész életem más értelmet nyert!

Már nem az volt a cél, hogy én többet szerezzek, hanem egyszerűen elkezdtem adni másoknak.

Felfedeztem, hogy amikor a szándékod az, hogy másoknak adj, az Univerzum egyszerűen végtelen mennyiséget szolgáltat a számodra, mert megérti, hogy Te váltál a Forrásává annak mások számára. (további üzenetek Neale Donald Walsch tolmácsolásában >>Tudatosságra Ébredés Neale Donald Walsch vezetésével)

Ez az a titok, melyet minden Mester, aki valaha ezen a Földön járt, ismer.

..és most már Te is ismered ezt a titkot.”

 

Mi az, aminek a hiányát érzed ebben a pillanatban? Hogyan és kinek tudnál adni belőle többet? Tedd meg, és térj vissza ehhez a blogbejegyzéshez és a megjegyzés részben oszd meg velünk a tapasztalataidat, érzéseidet!

 

NEALE DONALD WALSCH modern korunk szellemi hírvivője, akinek szavai, az általa közvetített üzenetek mély hatást gyakorolnak az egész a világra.

Már korán érdeklődést mutatott a vallás és a lelki dolgok iránt, és úgy érezte, szoros szálak fűzik a spiritualitáshoz, Neale élete jelentős részét a szakmai fejlődéssel és a spirituális értelem kutatásával töltötte már a híres ‘Beszélgetések’ kezdetét megelőzően.

 

Neale Donald Walsch 37 könyvet írt, ezek közül 7 a New York Times bestseller listáját vezette hosszú éveken keresztül.

A Beszélgetések Istennel című sorozatát 35 nyelvre fordították le, és több tízmillió ember életére gyakorolt és gyakorol pozitív hatást mindmáig.

19 évvel a Beszélgetések Istennel sorozat utolsó kötetének megjelenését követően ismét késztetést érzett, hogy gép elé üljön és gépelje az érkező üzenetet. Így írta meg 2016-ban a Beszélgetések Istennel 4-ik részét, melynek címe: az Emberi faj ébredése.

 

 

További üzenetek, gondolatok Neale Donald Walsch-tól:

Tudatosságra Ébredés Online Kurzus

 

Ha tetszett, kérlek oszd meg, és lájkold a bejegyzést:

Megosztás
Elküldöm emailben
Megosztás