Naplózd magad Bőségre!

Blogbejegyzés naplózásról, gazdagságról


Nagy valószínűséggel lesznek olyanok, akik a blogbejegyzés címét látva ezt a sort már nem is olvassák, azt gondolva, a meggazdagodás egyáltalán nem ilyen egyszerű, a naplózás pedig felesleges, időigényes tevékenység abban a korban, amikor az emberek többségének a pénz mellett az időből még kevesebb áll a rendelkezésére. 

Én pedig azt mondom, itt az egyik kulcs, amit sokan – életünk valamely területén, szakaszán, szintjén mindannyian – elhajítunk, ahelyett, hogy megragadnánk, a zárba tennénk, és elfordítanánk. 

A kulcs az egyszerűség. Sokkal egyszerűbben lehet, mint ahogy azt tesszük, gondoljuk.

A teljes, önazonosan élt, Bőségben megélt élet egyszerű!  

Ha már a gazdagságról beszélünk, azon emberek, akik igazán jelentős anyagi jólétben élnek, egyáltalán nem gondolkodnak abban, hogy a jövedelemszerző folyamatok felépítése nehéz. A gazdagságra úgy tekintenek, hogy azt egyszerű létrehozni. (Ugye eljutott most Hozzád ez az üzenet?) 

Miért írjak, nem elég, ha fejben végigviszem? 

Mivel az a fajta naplózás, amiről én beszélek Neked, nem egyfajta brainstorming, ötletelés, elmemunka, 

azzal ellentétben lecsendesedés, lélekhez, az Egyetemes Intelligenciához való kapcsolódás, a Mindenséggel folytatott – ahogy Neale Donald Walsch írja, Istennel folytatott – beszélgetés, 

a válasz, nem! 

A lélek nem a fejben van! A valódi, IGAZi válaszokhoz való eljutás formája az írás. 

Lehet naplózás által gazdagodni? 

Naplózhatom magamat gazdagra? 

Erre a kérdésre a válasz: igen! 

Pontosan erről beszélek, azonban mielőtt a hogyanból néhány lépést feltárok, szeretném ha pontosan értenéd,
milyen gazdagságról beszélek! 

Az én értelmezésemben a gazdagság nem csupán pénzt jelent, de mindenképpen azt is! 

Az a gazdagság, amiről én beszélek, egyetemes, minden életterületet átjáró, folyamatosan növekvő, végtelen Bőség – az univerzális egység. 

Teljes élet, kiteljesedett, egymással harmonizáló életterületek, felismert, beteljesített életcél. 

Amikor a gazdagság, Bőség kifejezéseket használom, ez az, amit az alatt értek. 

Most már tudod, miért naplózz, azt is, milyen gazdagságról beszélünk, érkezhet a hogyan. 

 

 

 

1. Öntsd ki, ami benned van! 

Általában az elmében óriási a zűrzavar. Olyan állapotban van az elménk, mintha egy metropolisz központi  vasútállomás aulájának közepén állnánk, ahol fülsiketítő, őrjítő a zaj. Sokan panaszkodnak arra, hogy este nem tudnak elaludni, éjszaka megébrednek, mert a zakatoló gondolataik nem hagyják nyugodni őket. 

Ki kell önteni, ami az elmében van, és ki lehet önteni azt! Ha túl sok minden van bent, és már túl régóta tart a feszítés, tedd meg magadért, hogy legalább egy órára elvonulsz, akár ma este, akár ezen a hétvégén, fogsz legalább 4 db A4-es lapot, de inkább a naplódat, és elkezded arra a zűrzavart kiönteni, kiírni. 

Számomra a naplózás egy komplett spirituális rituálé része, amiből most pár lépést megosztok Veled. Ahogy látni fogod, a lépések mindegyike önállóan is működőképes.  

  1. Írd ki az összes előtted álló, elmaradt feladatot, ami Rád vár, nyomaszt! Írd össze azt a hosszú listát, amit egyébként is úgy szeretsz írni, de amit még jobban szeretsz, azt önmagad frusztrálásaként fejben tárolni! Most írd ki! Kinek mit kell megmondanod, kinek mit kell megcsinálnia, kit kell felhívnod, mit kell megcsináltatnod, mit kell elintézned végre? Cég, magánélet, család, otthon, intézmények… Írj ki mindent! 
  2. Írd ki a frusztrációt! Írd ki az érzéseidet őszintén, és egyben ismerd meg őket! Írd ki a dühöd, haragod, félelmed, kételyed, aggályod, szégyened, bánatod, fájdalmad, kétségbeesésed, tehetetlenséged, önhibáztatásod.. Írd ki, amit éppen, még mindig cipelsz! Addig írj, amíg nem maradt bent semmi! 

          Ezen lépés, mely két részből áll, már önmagában elképesztő megnyugvást, tisztánlátást hoz.
          Tapasztald meg! 

Már most előrebocsátom, ha rendszeresen naplózol, a kívánt eredményért nem kell minden alkalommal minden lépést végigcsinálnod, egyes lépések képesek lesznek felemelni, továbbvinni, megnyugvást, tisztánlátást adni, Bőséget hozni. 

 

2. Kapcsolódj a végtelen gazdagsághoz!

Ennek is nagyon egyszerű a módja. Miután kiürítetted mindazt, ami nem engedett tisztán látni és tisztán érezni, kezdj el hálát adni mindazért a Bőségért, ami már az életed része. Hálaadás! 

A hálával létrehozod a kapcsolódást, és megnyitod az utat a többnek! Írj le mindent, írj ki mindent, amiért valóban hálás vagy! Akár lépdelj végig az egész eddigi életeden, élményeken, életterületeken! 

A hálába ne hozd be a negatív élményeidet! Ha bármi feljön, tudd, nem öntöttél ki még mindent, lépj vissza a korábbi lépésekhez, és addig időzz ott, amíg az meglesz! 

Figyelj, hogy ne ego munka történjen! Ne azért végezd a naplózást, mert cserébe vársz valamit! “Azért teszem, hogy azt kapjam, hogy.. ; azért adok, mert azt akarom kapni, hogy..”

Azért tedd, hogy megtapasztald önmagadat egy magasabb szinten, és azzal a tudattal, hogy ez a magasabb szintű jelenlét, tapasztalás az, ami mindenképpen Bőséget hoz! 

 

3. ‘Megfelelő’, egyértelmű, eredményt váró és elváró kérdések

A naplózás során a ‘megfelelő’, egyértelmű, eredményt váró és elváró kérdések nagyon fontosak.

Itt már nincs helye az ego szüntelen ‘beszélhetnékének’. Arra tulajdonképpen soha nincs szükség. 

A munkám során, amikor is a lélekkel dolgozom, a velem együtt dolgozóktól kérem a kérést, kérdést, aminek kapcsán a szolgálatukra lehetek. A kérdésekben van a kulcs, amik ugyanúgy felülről érkeznek, mint a hozzájuk tartozó válasz. 

Elárulok egy titkot, ami nem titok, hiszen a munkám nyitott könyv. Az elmúlt évek során, több, mint ezer beszélgetés fényében mondhatom, nem volt még senki, aki elsőre fel tudta volna tenni a kérdést. Sok esetben idő kell, hogy egyáltalán lecsendesítsem azt, akivel dolgozom – ez a lecsendesítési idő minden egyén esetben más és más -, majd a közös folyamat további része arról szól, hogy segítséget nyújtsak a kérdés meghatározásában, onnan pedig érkezik és egyértelműsíthető a válasz, melynek meghallása, befogadása szintén sok estben segítséget igényel.  

A munkám által a szándékom az, hogy megtanítsam, hogyan lehet ezen kérdéseket meghallani, feltenni. Addig is, minden alkalommal tedd a legjobb tudásod szerint! Ha még sejtésed sincs, mi lehet aktuálisan a gazdagságodat eredményező legmegfelelőbb kérdésed, használd a kérdést: “mi az a kérdés, mely számomra jelenleg a legtöbbet, a legnagyobb Bőséget hozza?”, és várd a választ! 

 

4. Ne kérdőjelezd meg!

Ne bíráld azt, ami érkezik! Egyszerűen írd le, figyelve, hogy a lelkedhez, és nem az elmédhez kapcsolódva érkezik az! Engedj utat a tudatos jelenlétnek, és engedd, hogy az maga előtt kiseperje az utat. 

Lehet, hogy olyan válaszok érkeznek, amit még nem értesz, aminek befogadására még nem állsz készen, de az is lehet, hogy olyan dolgok érkeznek, amiről nem is gondoltad, hogy dolgod van velük, és a szolgálatodra kívánnak állni. A lényeg, írj ki mindent, írj le mindent, ami érkezik! 

Ha időközben a lélekről átkapcsolsz az elmére, vedd észre, és szeretetteljes fegyelemmel, néhány nagy levegőt véve, akár a kezedet a testeden a lelked feltételezett helyére helyezve, tereld magadat vissza! Csendesedj újra le! 

 

5. Jelenben a jövőről! 

Kezdd el felvázolni a vágyott jövőt, a vágyott gazdagságot! Járj a csodák Birodalmában, éld az álmot! 

Amikor azonban a vágyott jövőről beszélsz, hozd azt a jelenbe! 

“Hálás és boldog vagyok, hogy a havi jövedelmem stabilan 7 számjegy felett van!”

Az “azt szeretném, hogy..; azt akarom, hogy..;” nem az a ‘hely’, ahol a teremtő erődben vagy, nem az a hely, ahol a manifesztáció létezik, éppen ellenkezőleg. Azzal azt üzenem, nem vagyok abban a helyzetben, hogy bármit is létrehozzak, teremtsek.

 

6. Az összhang, az önazonosság létrehozása 

Ha önmagaddal és életterületeid között összhangra, harmóniára vágysz, akkor azt az állapotot kell vizualizálnod, ami ezt a Bőséggel átjárt harmóniát adja! Ahhoz, hogy összhangot teremts, az összhangot adó képet kell vizualizálnod! Tisztába kell jönnöd azzal, mi ad számodra önazonosságot! 

Helye nincs annak itt, hogy mit nem akarok! Ha még mindig az érkezik, akkor vissza kell térned a korábbi lépésekhez! 

Ahhoz, hogy többet megismerj jelenlegi világodnál, hogy a vágyaknak utat engedhess, fedezd fel – az interneten keresztül ezt csodásan megteheted – az általad élt jelenlegin túlmutató világot! 

Naplózz erről újra és újra az alábbi kérdést használva: 

„Ha valóban lehetséges lenne, hogy minden vágyam valóságommá váljon, lehetőségem lenne azon vágyak beteljesítését kérni, melyek a legnagyobb összhangot, harmóniát adják számomra, mely vágyakat, mely életminőséget kérném magaménak, mit kívánnék élni?”

Naplózz, naplózás közben gondolkodj arról a gazdagságról, ami önazonossággal tölt el, és amit, ha bármi lehtséges lenne, a legnagyobb örömmel megélnél!

Az alábbiakban további gazdagságot teremtő útmutatás, ajándék, 5 részes audio tréninggel. 

Kattints a linkre és jelentkezz fel!

>> Üzleti Bőségedre Hangolva

Szeretettel,

Gál Beáta 

ui.: tedd meg magadért azt, hogy a fenti lépéseket, azok közül legalább egyet elvégzel, és itt a bejegyzés alatt megosztod velem a tapasztalataidat! Ha kérdésed van a naplózással, gazdagsággal kapcsolatban, azt is megköszönöm! 

Ha tetszett, kérlek oszd meg, és lájkold a bejegyzést:

Megosztás
Elküldöm emailben
Megosztás