Meditáld magadat sikerre!

Miért és hogyan gazdagít a vezetett meditáció?

 

Vállalkozást azért indítunk, hogy szabad és anyagilag független életet éljünk!

A vállalkozásunk által egyéni és családunk szükségleteit mindenképpen magasabb szinten kívánjuk biztosítani, és valljuk be, mindannyiunkban ott élt az álom, hogy valami igazán izgalmasat, értékeset, egyedit és egyben jövedelmezőt alkossunk, amikor a vállalkozásunkat indítottuk.

Köztudott azonban, hogy a vállalkozók jelentős része a pénzbeli, időbeli szabadságot, anyagi függetlenséget a legnagyobb erőfeszítéseik ellenére sem tapasztalja meg. Mindent elkövetnek, keményen dolgoznak, hosszú munkával telt napokat, álmatlan éjszakákat halmoznak.

Azt gondolom nem kell sorolnom, mi mindenen megy végig egy vállalkozó, mielőtt felébred, vagy éppen minden erőfeszítése ellenére tönkre megy.


Emlékszem én is ezekre az időkre. Stressz, aggódás, félelem. Kifelé áramló pénz (amíg van), elakadás, minimális vagy nulla viszont áramlás. Fáradtság, egészségügyi jelek. Van egy két kép, ami ezen időkből ma is elevenen él bennem. Fáradtságtól és stressztől remegve 3-4 percre (mert több ’nem volt’) napközben lefekszem az ágyra, vagy oda, ahol éppen vagyok és túlélésért, életben maradásért, csodáért imádkozok.


Néhány elképzelés közül, melyek a vállalkozókat anyagi kihívásokba és egyéb küzdésbe sodorják, az, hogy nem lehet könnyen, érdemessé kell válni, kemény munka, lemondás, áldozat a siker, anyagi jólét kulcsa…

Ez is egy programozás, azonban lehet azt az elmét másra, például élménytelin elért Bőségre hangolni.

A Bőségre hangolás egyik legkiválóbb eszköze a célirányos vezetett meditáció. Szó szerint gazdagra tudod magadat meditálni. Ráadásul lehet az a gazdagság átfogó, az életed minden területére kiterjedő.


Miért is képes Téged a vezetett meditáció gazdagságra hangolni?

           

 1. Stresszoldás, szorongás csökkentés

A meditációnak stresszoldó és szorongás csökkentő hatása van, arra pedig modern világunkban és kiélezett körülményeink között tudjuk, mindannyiunknak szükséges van.

Fontos, hogy Te magad a sikeres, anyagi függetlenségben és szabadságban megélt életet, ami felé a vállalkozói lét választása által elindultál szintén stressz és szorongás mentesnek határoztad meg.

Azt gondolom nem kell különösebben részletezni és különböző tanulmányokat hozni arról, hogy a stresszes, aggódással teli elme milyen módon kihatással van a teljesítőképességre, karrierre, vezetői teljesítményre, amellett, hogy tovább szivárog életed minden területére.

A nyugodt állapotban lévő elme nem csupán nagyobb működési fokozatra képes, de
eredményesebb,
teljesítményben, produktumban tud gondolkodni.

Az elme, mely napi szinten a megélni kívánt eredménnyel összhangban lévő programozott, vezetett meditációban részesül, megállíthatatlanná válik.

 

2. Boldogság

Sokan vélekednek úgy, a siker hozza el a boldogságot, vannak azonban, akik úgy vélik a boldogság hozza el a sikert. Én azt gondolom az IGAZság a kettő között van.

A siker természetesen egyéni értelmezéssel bír és fontos, hogy tudd, Neked mit jelent! Ezen bejegyzés a vállalkozói prosperitásra helyezi a hangsúlyt, azonban számomra a siker a Bőségben élt élet, mely az élet minden területén harmóniát teremtve jelen van. #haveitall

Meglátni az eddigi és jelen életünkben a sikert, valamint látni a jövőbeni sikerünk képét és mindezért hálával telin, boldognak lenni. Így teremted azt a holnapodban, ami a lelkedben élő vágyaiddal összhangban van.

Ha a hétköznapok forgatagába kerülünk, ezektől elszakadunk és az elégedetlenség, a verseny, a több hajkurkászása, a jelen meg nem élése, az ötletelés, a csinálás kényszere kerít minket hatalmába.

A vezetett meditáció lehetővé teszi, hogy lecsendesedjünk, észleljünk, megéljünk, érezzünk, teremtsünk. Lássuk eddigi életünkben és jelenünkben az áldásokat, jövőbeli prosperáló életünk képét kivetítsük,
abból teremtsünk, amire figyelünk.

A meditáció lehetővé teszi a boldog pillanatokat, a boldog pillanatok pedig magukban hordozzák a gazdagságot, sikert.


3. Fókusz, kreativitás, tisztán látás

Mai világunkban minden és mindenki azon dolgozik, hogy megzavarjon minket, elvigye a fókuszunkat, az irányítása alá vonjon. A fókuszunkra van szükségünk ahhoz, hogy mi irányítsunk. Fókusz nélkül minden más irányít minket. A fókuszhoz zavartalanság szükséges, ami a csendben élesedik és irányítással pontosodik.

A meditáció hatással van a fókuszáló képességünkre, kreativitásunkra és a tisztán látásra. Tisztán látásra abban az értelemben, hogy elcsitulnak a zavart okozó gondolatok, belső zajok és önmagunkról, elérni kívánt életünkről tisztább képet kapunk.

A naponta ismétlődő meditáció által a megnövekedett fókuszáló képesség, és a tisztán látás által pozitívabb, motiváltabb, energikusabb leszel, könnyebben hozol döntéseket, többet hozol ki önmagadból napi szinten.

A kreativitás lehetővé teszi, hogy gyorsabban oldj meg helyzeteket, képzeletben egy igazán kivételesen különleges életet építs fel, majd valósíts meg.


4. Elme programozás

A meditációnak nem az a lényege, hogy leállítsa a gondolataidat, hanem az, leállítsa, hogy a nem kívánt gondolataid irányítsanak Téged,
és végre Te vedd kézbe az irányítást.

Az elme olyan, mint egy hadsereg. Kiadsz neki / beletáplálsz egy parancsot, elképzelést és az elme azt meg fogja valósítani.
Az életünk azt mutatja milyen gondolatokat táplálunk az elménkben, milyen belső beszélgetéseket folytatunk a világunkról, önmagunkról, az általunk élhető gazdagságról.

A magunkkal folytatott belső beszélgetést leválthatjuk önemelő kommunikációra, a tudatalattinkban meghúzódó elképzeléseket rendszeres programozással, vezetett meditáció hallgatással felülírhatjuk.

Ehhez a felülíráshoz kell egy lemez, amit napi szinten beteszel és újra játszol.
Az ismétlésben óriási az erő.
Ami elsőre teljesen idegen, az egy idő után ismerőssé, majd új programoddá válik.

Ha a megfelelő lemezt játszod, ha napi szinten a Bőség húrjait hangolod, azt veszed észre, egy idő után a gazdagság, életed minden területére kiterjedő Bőség dallamait játszod.


A fentiekben foglalt tények és a saját életemben megélt tapasztalatok okán – melyekhez az egyik legfontosabb eszköz a meditáció volt és mai napig az -, készítettem el a
Bőségre Hangolva – Transzformáló Meditáció
online cd
-t Neked!

Használd és meditáld gazdagra magad!

 

Szeretettel,

Gál Beáta

Ha tetszett, kérlek oszd meg, és lájkold a bejegyzést:

Megosztás
Elküldöm emailben
Megosztás