Így nyerj a kitartásodból erőt!

…minél több gyökeret ereszt a fa, annál erősebb az!

 

Ezen blogbejegyzés abban segít Neked, hogy bizonyosságot szerezz az előtted álló feladat megvalósíthatóságáról, és arról, hogy azt könnyedén sikerre viszed.

A mindennapi forgatagban elveszni néhány pillanat műve. Arra az emberi működésből fakadóan képesek vagyunk, és ha egyszer elindulunk, akkor megyünk mélyre.

Amikor új helyzet adódik, vagy akár csak egy következő lépés, megfeledkezünk arról, hogy hasonlóban már bőven volt részünk, és azt nemegyszer sikerre vittük.

Az alábbi pontokat követve a kitartásod mellett a magabiztosságodat, önbizalmadat, belső erődet is növeled. Ez a változás pedig életed minden területére kihat.

 

1. Amikor egy új helyzet előtt állsz, tekints vissza!

Nem kell a szomszédba vagy akár a világvégére menned, hogy elképesztő erőre tegyél szert, mert az ott él benned, és már számtalanszor tanúbizonyságát adta!
Persze, az is egy tömegesen képviselt viselkedési forma, hogy figyelmen kívül hagyjuk, amit teszünk, elérünk, létrehozunk, alkotunk. Egyszerűen, nem figyelünk oda. Nem vagyunk szemtanúi, megélői, elismerői, tisztelői, örömködői, ünneplői a saját életünknek! No dehát, azért vagyok itt, hogy ez másként legyen!

  • Szóval vedd számba eddigi életedet, és nézd meg, milyen elképesztő kihívásokon jutottál már túl! Sorold fel őket! Gyerünk!
  • Éld meg és figyeld meg ezen korábban megélt folyamatokat!

Nézd meg, milyen gondolatokkal, érzésekkel voltál jelen a kezdetektől a végéig, és közben! A kezdeti állapotból hogyan történt meg a váltás, és mi által értél célba?

  • Figyeld meg a korábbi és a jelenlegi helyzetet, ami előtt állsz, és találd meg abban a közös pontokat, illetve állapítsd meg, jelenleg a folyamat mely pontján állsz! 
  • Ismerd el a korábbi helyzetben megtapasztalt kitartásodat! Ha még eddig nem jutalmaztad meg magadat érte, akkor most tedd meg! (Egyáltalán nem olcsó módon! A kitartásod mértékével azonos mértékben!)

Tiszteld a benned élő erőt!

 

  • Tanulmányozd a korábbi helyzetet, és állapítsd meg, ha újra végigjárhatnád a múltat, hol választhatnád a könnyedebbet, a könnyedséget!
  • A múltból nyert bölcsességet hozd a jelenbe, és határozd meg, adott helyzetben, hol választod a könnyedebb folyamatot, a nagyobb eredményt, intenzívebb jelenlétet…!
  • Vizsgáld meg ezen lépéseket követve az előtted álló helyzettel kapcsolatban, ahhoz képest, amikor a blogbejegyzést elkezdted olvasni, most mit érzel, miként tekintesz arra! (Kérem a blogbejegyzés alatti kommentbe írd ki magadból, mert azzal is tudatosítod!)
  • Indokold meg, miért fogod ezen alkalommal a könnyedebb, sebesebb, nagyobb eredményt adó megvalósulást választani!

 

2. Amikor egy új helyzet előtt állsz, tudatosítsd, hogy
a vágyaid megvalósítása felé tartasz!

 

A mai kor emberének az élet megélésével kapcsolatban   s z ü k s é g e s   új szokást kialakítani. Az új szokást azon megértésre tudjuk ültetni, hogy az életet általunk választott módon tapasztalni érkeztünk ide!

Ha ezen megértéssel elkezdünk barátkozni, akkor annak részét képezi, hogy az utat
= tapasztalást, mely nem más, mint vágyaink megélése és önmagunk ébredése, szintén élvezzük.

Ebből következik, hogy a következő lépés, az új előtt ne essünk kétségbe! Éppen ellenkezőleg, örüljünk neki! Legyünk kíváncsiak, izgatottak, hogy az mit hoz nekünk, és készüljünk rá, hogy általa „többé” válunk, egyre inkább valódi énünkre formálódunk!

Ha visszatekintesz, tudod, eddig a pontig nem egyedül jöttél, valami belső erőtől/felsőbb erőtől vezetve voltál. Gondolod, most nem ugyanaz történik? Na, ugye!?

Újrakérdezem, hova jutottál az előző pontban foglaltakhoz képest, és hova ahhoz képest, mielőtt a blogbejegyzést elkezdted olvasni?

Szeretettel mondom, aki nem akar továbbmenni, azt nem viszik tovább, mert mindig, minden kérdésünk meghallgatást nyer!
Azt is szeretettel mondom, haladni mindig könnyebb, mint maradni, mert maradni azt jelenti, tagadni a természetes folyamatunkat.

Ha a haladást választottad, megköszönöm a bejegyzésre vonatkozó minden visszajelzésed, kérdésed!  

 

Ez a nyár a könnyed teremtés, mindennemű gazdagodás, megélés, kvantumugrás jegyében zajlik az én világomban! Ekörül forognak a gondolataim, és bizony, amivel az elmémben foglalkozom, az kivetül a valóságomba.

Az ok, amiért erről Neked beszélek, szeretném, ha Te is ezen, ehhez hasonló gondolatokkal táplálnád az elmédet! Mi bajunk lehet belőle? Maximum többen éljük együtt a könnyed teremtést, gazdagodást, emelkedést, kapcsolódást! 

Már tegnap ezen gondolatok mentén jelentkeztem be élőben a Gál Beáta Facebook oldalamon (ha gondolod, kattints ezen linken keresztül a felvételre, és nézz bele!), ahol a Have it All Közösséggel támogató kommunikációba kezdtünk ezen vezérfonal mentén. Ezen a héten csütörtökön megjelenő podcast epizódomban a Gál Beáta Have it All podcast csatornán pedig szintén a kitartás lesz a téma.

Kapcsolódj, kommentelj, kérdezz, adj visszajelzést itt a blogbejegyzés alatt, és az imént említett felületeken! Minden bejegyzésedet olvasom, és nagyon várom, hogy ezáltal is kapcsolódjak Hozzád!

Szeretettel,
Beáta

Ha tetszett, kérlek oszd meg, és lájkold a bejegyzést:

Megosztás
Elküldöm emailben
Megosztás