A VÁLLALKOZÁSOD SZOLGÁLAT!

Természetesen nem minden típusú vállalkozás szolgálat.
Amikor arról írok, hogy a vállalkozás szolgálat, azon vállalkozásokról, vállalkozónőkről beszélek, akik nem egy ötletet (a sok ötletük közül) kívánnak megvalósítani, vagy egy igazán jó jövedelmet hozó vállalkozásformát keresnek, hanem azokról a nőkről írok, akik a belső hívásuknak, a lelkük hangjának akarnak eleget tenni.
Akik az ’ügyük’ mellett elköteleződtek, és a vállalkozásukat is annak szolgálatába kívánják állítani;
életminőség jobbítást, igazi értéket, maradandót kívánnak létrehozni.

A következő időszakban 3 anyaggal, ’termékkel’ készülök a már meglévő és a leendő ügyfeleim számára.
Készülök a soron lévő üzleti rendezvényemre, a soron lévő Üzletasszony Mesterfokon programra és egy meglepetésre, amit CD formájában fogok eljuttatni a vevőimhez.

Folyamatosan az jár a fejemben, hogyan tudok az ügyfeleim számára a lehető legnagyobb értéket teremteni általuk? Hogyan tudom átadni mindazt, amire szükségük van ahhoz, hogy az életüket a következő szintre emeljék? Hogyan tudom a tartalmat a legbefogadhatóbbá, a leghasználhatóbbá, az ügyfeleim előrehaladását a legmegvalósíthatóbbá tenni? Hogyan tudok ezen anyagok által motivációt, húzóerőt, tudatosságra ébredést, letisztulást, megértést, továbblépést nyújtani? Mely árak azok, amelyek a kívánt előrehaladást a leginkább szolgálják? Milyen értékesítési csatornát, csomagolást, időzítést válasszak? Kivé kell válnom ahhoz, aki ezen feladatok elvégzésére, megvalósítására képes?

Folyamatosan az ideális ügyfelem és azon túlmenően a küldetésem van előttem.
A küldetésem, a ’miértem’, ami miatt a vállalkozásomat kezdtem és amely köré az felépül.
Miért, kinek, mit, hogyan?

Kérdezek, várom a válaszokat, azok pedig egymás után érkeznek. Természetesen eddig a pontig egy út vezetett, amit sokkal egyszerűbb és gyorsabb volt bejárni, mint azt bárki elsőre gondolná.

Emlékszem, amikor valamikor rég (és azóta többször), egy gondolat szembejött velem:
„ne a pénzérd kezd el, és nem a pénzérd csináld a vállalkozásodat!”

Akkoriban ezt a gondolatot is, mint még párat, jól hangzatos, mögöttes tartalom nélküli dolognak gondoltam.
Akkoriban nagyon sok mindent másként gondoltam, mint most, és közel sem tartott ott az életem, mint most.

Mára, üzleti coachként, mint a saját vállalkozásom, mint az ügyfeleim vállalkozásában a küldetésük megvalósításán, beteljesítésén dolgozom.
Arra ösztönzöm a vállalkozónőket, találják meg önmaguk felfedezésén keresztül azt, amire a lelkük hívja őket, és építsék fel arra a vállalkozásukat, nyerjél el anyagi függetlenségüket, szabadságukat, azáltal, hogy értéket teremtenek mások életében, oly módon, amelyre csak ők képesek.

Nem csak, hogy lehetséges eleget téve belső hívásodnak, a szolgáltatásodat, termékedet vállalkozói formában azokhoz eljuttatni, akiknek arra szüksége van, hanem szükséges; azon túlmenően pedig mind az ügyfeleid, mind számodra ez az igazán bőséget hozó út.

Azon Nők, akik a vállalkozásukat küldetésük, az ügyfeleik életébe állítják, az alábbiakat tudhatják magukénak:

1. Intenzív személyes fejlődés, önmagad felfedezése

Rátalálni arra, ami éltet, ami szenvedéllyel, lelkesedéssel tölt el, amit képes vagy megállás nélkül, non-stop végezni, teljesen ingyen, megfeledkezve térről, időről, és mindezt egy vállalkozásba átültetni, önmagad felfedezésén és egyre nagyobb fokú megismerésén keresztül vezet. Ezt az utat sokan személyes fejlődésnek, jómagam tudatosságra ébredésnek hívom. Lépésről lépésre egyre inkább (újból) felfedezed azt, Aki Vagy. Természetesen erre a tudatosságra ráültetjük az üzleti tudást, üzleti lépéseket, az alap viszont a Te vagy. Önmagunk megismerése, feldedezése a legcsodálatosabb utazás, amelyre ember indulhat. Ez által megszületik a tudatos vállalkozónő, a tudatos nő, hiszen önmagunkra ébredésünk életünk minden területén kiteljesedést hoz.

2. Megnövekedett kreativitás

Teljesen más úton indulnak el a gondolatok. A „mit kellene csinálnom helyett”, a „mi az, aminek a megalkotására csak én vagyok képes, és úgy, ahogy arra senki más” vezérfonal mellett indulnak el a gondolatok, kérdések és érkeznek a válaszok. Nem kell azt nézni, ki, hogyan csinálja és vajon elég jó e az, ahogy én csinálom, hiszen még soha senki nem csinálta azt és úgy, ahogy én fogom, én tudom. Természetesen mások által inspirációra lelhetek, töltekezhetem, de semmiképpen nem elvárásokkal, összehasonlításokkal telve nyomoríthatom a lelkemet (és nincs szükségem arra, hogy bárkit másolj, hiszen egyedig, különleges, kivételes vagy). Ahogy haladok önmagam felé lépésről lépésre, úgy fog egyre növekedni a kreativitásom, ami messze túlmutat az ötletelgetésen. Ez a fajta kreativitás a belső megérzéseidre, -hangokra, intuitív énedre való találást jelenti.

3. Egyre növekvő prosperitás saját és üzleti életedben egyaránt

Az út a bőséghez a személyes fejlődéseden keresztül vezet. Azzal, hogy rálépsz az utadra, a vállalkozásod általi szolgálat, önmagad felfedezésének útjára az életed minden területére kiható bőség csapjait egyre nagyobbra nyitod. Azáltal, hogy felfedezed önmagad, minőségi javulás és növekedés jön létre a kapcsolataidban, egészségedben, anyagi helyzetedben és minden más, számodra fontos területen.

4. Nem rólad szól, még is mindent megkapsz

Nem rólad szól. A központban az ügyfeleid és akár rajtuk túlmenően a küldetésed főszereplői állnak. Értük teszel, dolgozol, őket szolgálod. A vállalkozásodon keresztül végzett szolgálataidért, az értékteremtésedért azonban jutalomba lesz részed. E jutalom fajtáit vágyaiddal formálod sikerré, elismeréssé, szereteté, megnövekedett jövedelemmé, több idővé, én-idővé..

5. Az értékesítés többé nem értékesítés

Aki a küldetését, az ügyfelei életének minőség béli javulását helyezi előtérbe, az nem akar többé eladni. Nem akar senkit sem rábeszélni, meggyőzni, megtanítani arra, hogy szüksége legyen valamire, amire nincs szüksége, nem azt figyeli, mikor lesz a következő vásárlás, ami által pénz kerül a vállalkozás kasszájába.. Az értékesítés teljesen más definíciót nyer és a szolgálat részévé válik. Más lesz az üzenete, az energiaszintje mind a vállalkozónő, mind a vevő számára. Erőfeszítések helyett egy ellenállások nélküli, élménydús, természetes folyamattá válik.

Sokféleképpen lehet vállalkozni, sok féle módon lehet sikereket, anyagi és egyéb bőséget elérni.
Lehet úgy, hogy a piac és az ötletek kémlelése helyett magadat figyeled.
Mindenki rendelkezik valami igazán különlegessel, aminek létrehozására, átadására csak ő képes, és amiért emberek nem csak hajlandóak fizetni, azt megvásárolni, hanem nagyon is szükségük van rá.
Neked is van valamid, amivel senki más nem rendelkezik, senki más nem bír és úgy, ahogy Te vagy képes azt a vállalkozásodon keresztül eljuttatni másokhoz, arra senki más nem képes, csak Te.
Ezt a valamit önmagad felfedezésén keresztül találod meg és tovább haladva utadon önmagad felé egyre nagyobb minőségben vagy azt képes életre hívni, átadni, általa a vállalkozásodon keresztül szolgálni.

Ha ezt az utat választod, az életed minden területén kiteljesedést érsz el, kérdésekre választ kapsz, eleget teszel általa annak az egyszerű, minden emberben ott élő vágynak, hogy segíts; többé tesz Téged és a körülötted élőket, azokat, akiknek életét a vállalkozásodon keresztül érinted.

Ha tetszett, kérlek oszd meg, és lájkold a bejegyzést:

Megosztás
Elküldöm emailben
Megosztás