A LEGÚJABB ÜZLETI TREND!

Az elmúlt hetekben a francia Riviérán utazgattam a kisfiammal, édesanyámmal, és az utunk egy részében, miközben ők a tengerpart és a homokvárépítés örömteli pillanatait élvezték, én részt vettem egy többnapos üzleti eseményen.

Az esemény az éves üzleti képzésem egyik állomása volt, mely képzésen egyébként már évek óta részt veszek fantasztikus üzletasszonyok társaságában, egyre bővítve, mélyítve üzleti és transzformációs coaching tudásomat.

Az út programokban gazdag volt, és minden szempontból igazán különleges élményt adott. Hosszan tudnék mesélni róla.

Amit viszont most szeretnék megosztani Veled, az néhány olyan gondolat, amelyeket magam is vallok, vagy amelyek éppen magukkal ragadtak, felrázták a világomat.

Azt gondolom, ezen üzenetek a Te életedre is rendkívüli hatással lehetnek.

1., A világod az önmagadhoz fűződő kapcsolatodat mutatja

Az eredményeidet nem a cselekedeteid, hanem a cselekedeteid mögött álló energiád határozzák meg.

Intellektuálisan sok mindent kordában tudsz tartani, elvégezni, fegyelmezni, megoldottnak vélni, azonban mindezek nem elegendőek. Bizonyára ismered a mondást, miszerint minden sikeres nő mögött ott áll egy sikeres férfi, vagy sok más sikeres nő, aki támogatja. A megfelelő támogatás maximálisan szükséges, azonban nem elegendő, ugyanis minden nőben ott él még valaki, és ha az a valaki nincs összhangban a felnőtt Nő vágyaival, érzéseivel, akkor bizony annál a valakinél van az irányítás, az ő energiái lesznek a mérvadók. (Ki az a valaki? Arról pár sorral lejjebb olvashatsz.)

Ha a mögöttes energiáid nincsenek összhangban a cselekedeteiddel, a várt eredmény elmarad.

Mi a meghatározott viselkedési forma, amivel kezeled önmagadat, a világodat és az életedet? Hogyan bánsz önmagaddal és mindenkivel, minden mással?

Türelmetlenül, irányítással, félve, visszahúzódva, kontrollal, keményen, parancsolva, kíméletlenül?

Mi az, ami e viselkedési forma mögött meghúzódik?  

Mi az ok, mit kívánsz elérni ezen viselkedési forma által? Miért folyamodsz hozzá? Miért nem tudsz megválni tőle?

Mi az, amitől félsz önmagaddal kapcsolatban?

Ha elhagyod ezt a viselkedési formát, az milyen következményekkel járhat? Mi derülhet ki rólad? Csalódást okozhatsz? Mellőzve leszel?

Az év elején egy Dublinban élő spanyol vállalkozónő, aki a coahing vállalkozása felépítésébe kezdett, megkeresett, hallva rólam, és az elmúlt időszakom eredményeiről, sikereiről. Számtalan kérdése volt, melyekre szívesen válaszoltam, azonban egy idő után megállítottam a kérdései vég nélküli sorát. Mindent tudni akart rólam, és az alapján pontosan meg akarta határozni a saját üzleti lépéseit, minden egyes hibázási lehetőséget kizárva. Már akkor jeleztem neki, a világ nem így működik, és mindenki más utat fog bejárni, így az én választásaimat nem használhatja a saját életéhez alapul.

A hölggyel azóta több alkalommal volt szerencsém személyesen is találkozni. Ez a hozzáállás élete minden területére egyaránt jellemző; a férjével, az utazása szervezésével, a megjelenésével, a gyermekével kapcsolatban, és még sorolhatnám.

Kontroll! Kontroll hibázás nélkül – ezt éreztem rajta.

Olyan körültekintéssel kívánt eljárni, és járt el az üzletével (és tényleg élete minden területével kapcsolatban), hogy annak megkérdőjelezhetetlen sikersztorinak kellett volna lennie. Azonban mégsem volt az. Nem mennek rosszul a dolgai, de a beletett cselekedeteivel közel sincsenek összhangban,  ugyanis a cselekedetei mögött álló energia nincs összhangban azzal, amit tesz.

Mi áll a háttérben? Érdekes, de egyáltalán nem meglepő, sőt, szokványos a történet.

„Nem voltam elég jó gyermekként az édesanyámnak. Most azonban már rendeződött a kapcsolatunk. Nem haragszom rá, még csak nem is neheztelek, és igazán jól kijövünk egymással.” – mondta Alba, a Dublinban élő spanyol Hölgy.

Azonban az általa vélt igazság csak félig volt igaz. Alba rendezte a kapcsolatát az édesanyjával, viszont csak a felnőtt, 40-es éveiben járó nő volt az, akinek a kapcsolata rendeződött az anyukájával. A gyermek Alba, a benne élő belső gyermek és az anya kapcsolata a mai napig sérült, és még mindig gyógyulásra vár. A cselekedetei mögött pedig ez az energia áll.

Az üzenet: gyógyítsd meg az önmagadhoz fűződő kapcsolatodat, és meggyógyul, kiteljesedik a világod! Mindezt pedig az intellektuális felszín alatt, a szükséges mélységben tedd!

2., A víziód az első lépés

Számomra ez a legizgalmasabb lépés, de nem kérdés, mindig mindenben van hova fejlődnünk. Megálmodni, kiszínezni, pontosítani az életemet, ahogy évekkel később élem azt, mindenfajta megkérdőjelezés nélkül.

A kiindulópont: ha bármi lehetséges, ha nincsenek korlátok sem időben, sem pénzben, nincsenek elvárások és nincs megfelelési kényszer, akkor hogyan élnék 1, 3, 5, 10, 20 év múlva, életem utolsó éveiben, napjaiban?

Ez az a lépés azonban, ami nagyon nagy nehézséget okoz érett, intelligens üzletasszonyok, vállalkozók számára is, és ez az a lépés, amit nagyon sokan nem kezelnek a megfelelő fontossági szinten.

Pár hete egy rendezvényemen, ahol közel harminc vállalkozó volt, megkérdeztem, ki az, aki pontosan látja az életét 3 év múlva. Mindenki feltartotta a kezét, kivéve egy Hölgyet. A résztvevők kicsit meglepődtek, amikor azt mondtam, annak az egy Hölgynek hiszem el, amit „mondott”, aki nem tartotta fel a kezét, mert nem látja elég pontosan a 3 év múlvai életét.

Bármilyen szinten szeretnéd egyszerűsíteni álmaid megvalósításának lépéseit, a víziód az életedre és az üzletedre hosszú távon, elengedhetetlen.

Amikor a víziódról van szó, az alábbi üzenetet ne feledd! A benned élő Erő soha nem szenved hiányt!

3., Az ellenállásod lassítja a dolgokat

Azt gondolom, ez egy igazán izgalmas IGAZság, amely teljes egészében így hangzik:

A jó Isten és az Univerzum azonnal leszállítja, amit kérsz!

Egyedül az ellenállásod az, ami lassíthatja a dolgokat!

Nem a megszerzés az, amely a fókuszt igényli, sokkal inkább a befogadás, megengedés, elfogadás.

Ezen a területen a pozitív gondolkodás önmagában nem elegendő, a tudományosan megfogalmazott ima lesz az, amely a csodákat életre hívja.

4., Hagyd, hogy a jó Isten életed legfontosabb személyévé tegyen!

Ez a gondolat nem az üzleti képzésen hangzott el, hanem bennem ébredt a több napos elvonulás, meditálás során.

Azon túlmenően, hogy hajlamosak vagyunk elveszni a teendőink, feladataink, munkánk, sőt, sok esetben a küldetésünk beteljesítése során, fontos megértenünk, hogy akkor adhatunk igazán, ha önmagunkat a lelkünkből (és még csak véletlenül sem az egónkból) életünk legfontosabb személyének posztjára emeljük.

Akkor tudsz igazán elfogadni, manifesztálni, tovább lépni, szeretet adni és kapni, ha Te válsz a legfontosabbá, miközben a szolgálatodat, az általad létrehozható érték teremtését végzed.

Az üzenet: engedd meg a jó Istennek, hogy körbeöleljen a szeretetével, Bőségével, csodáival, áldásával!

5., A legújabb üzleti trend

Micsoda globális trend, ami utat tör magának!

A többnapos rendezvény egyik utolsó momentuma számomra az volt, amikor az egyik résztvevő a rendezvény háziasszonyától, a milliomos üzletasszonytól megkérdezte, mit lát, mi a legújabb trend, mi az, ami kibontakozóban van és utat tör magának.

A válasz az volt: a Nők felemelkedése!

Azt gondolom ehhez nincs mit hozzá fűzni.

Haladj a trenddel! Ébredj az életüket élni kívánó Nőkkel!

 

Szeretettel,

Beáta

 

ui: a blog alatti megjegyzés részben várom gondolataidat, érzéseidet és a blogbejegyzés megosztását szeretettel megköszönöm!

Ha tetszett, kérlek oszd meg, és lájkold a bejegyzést:

Megosztás
Elküldöm emailben
Megosztás