A Kvantumugrás Statisztikája

 A változás hajlandósága és a tényleges, ugrásszerű életminőség-változás a világban

  Az elmúlt napokat Firenzében töltöttem a nemzetközi mesterelme közösségemmel és a mentorommal, akivel éppen kilenc éve kezdtem el dolgozni, és azóta is folyamatosan együttműködünk.

Firenze mindig lenyűgöző, ahogyan az önmagad magasabb kibontakoztatása érdekében tett folyamat is. Az eseményen kívül eltöltött idő a résztvevőkkel – reggelik, ebédek, vacsorák, közös és szűkebb körű beszélgetések, városjárás, múzeumok látogatása és az elmaradhatatlan shopping – mind-mind transzformáló élményeket nyújtottak.

A gondolat, amivel ezen találkozóra érkeztem, természetesen az újonnan megjelent Kvantumugrás Tűsarokban című könyvemhez kapcsolódott, és az már annak írása közben is foglalkoztatott.

A könyvet nem azért írtam, hogy „legyen egy könyvem”, eladjak egy könyvet, vagy azt marketing célra használjam. Természetesen, ezek mind elkerülhetetlen velejárói lesznek a folyamatnak, de engem egy cél vezetett: kézbe adni azt az átfogó útmutatót, melynek lépéseit követve, apró változtatásokat téve, bármely átlagos képességű ember minden életterületét érintve, megélje saját ugrásszerű gondolati- és életminőség-váltását önmaga és mindenki más javára.

A könyv – kritikus szemmel mondhatom – nagyszerű lett abból a szempontból, hogy eleget tesz az előbbi kívánalmaknak. A könyvben válaszokat kapsz az élet alapvető kérdéseire, amelyek mindannyiunkat foglalkoztatnak; megértést nyersz az élet működésére és működtetésére.

Akik a könyvben foglaltakat saját önazonos verziójuk kibontakoztatása érdekében befogadják, működésüket annak megfelelően – a könnyed manifesztáció lépéseit követve – módosítják, elkerülhetetlenül, folyamatosan egyre magasabb szinten, egyre több életterületükön megélik a maguk és az emberiség javát szolgáló kvantumugrásaikat. Néha a könyvben található egy-egy megértés már előidézi azt. Más esetben a lépések egymásutánja tárul fel, amelyek ahhoz elvezetnek.

 

A Statisztikák és a Valóság 

Milyen statisztikákról beszélek? A változás hajlandóságáról és a tényleges ugrásszerű életminőség-változásról a világban.

Olyan, mint kvantumugrásra vonatkozó statisztika nem létezik. Ez már egy jó indítás, nem? Vannak bizonyos statisztikák arra vonatkozóan, hányan rendelkeznek fiatal felnőttként célokkal, és abból hányan érik el azokat. Vannak statisztikák arról, hogy vállalkozás, iskola, életmódváltás, hobbi, év eleji fogadalmak és célkitűzések esetén hányan érik el a kitűzött eredményeket, és milyen időtávon belül morzsolódnak le különböző okokból. Az elmúlt évek változásai milyen mértékben növelték a változásra való hajlandóságot, és ezek közül hányan tesznek tényleges lépéseket a céljaik elérése érdekében.

Ezen adatokat talán te is ismered, így most azokat nem osztom meg. Egyébként is, attól függően, ki készíti azokat, még egymásnak is ellentmondhatnak. Abban viszont egyeznek, hogy nagyon alacsony az a százalékos arány (1%, és sok esetben ennél jelentősen kevesebb), ahol a változás valójában végbemegy.

Gondolhatod (és a következő sorokat abszolút szeretettel, tisztelettel írom), Te biztonságban vagy, te teszel a változásért, hiszen most is ezen sorokat olvasod. Megkérdőjelezhetetlen, elvitathatatlan a szándékod, és minden egyes cselekedeted, erőfeszítésed, ami az utadon eddig elhozott. Fontos, hogy ezt te magad is felismerd, elismerd!

Az alábbi kérdésedre adott válaszod azonban mit mond?

Már ott tartasz, ahova el akarsz jutni?

Másként teszem fel a kérdést: már ott tartasz, ahova 2-3 évvel (vagy több évvel) korábban el szerettél volna jutni?

Nem a sokkolás a szándékom! Folytatom!

 

A Valóság Kemény Statisztikái 

A világ vezető személyiségfejlesztő trénerei tisztában vannak azzal, hogy a hozzájuk fordulók közül pusztán 2% lesz az, aki valamilyen változást megél az átadottak követése által.

Gondolj csak bele! A legnagyobbak (néhány nevet sorolj fel magadban), ha tartanak egy rendezvényt, egy hosszabb távú mentorálást, amelyen 100, 1.000, 10.000 ember vesz részt, tudják, hogy csupán néhány ember életére gyakorolnak maradandó hatást, és azt is csak egy vagy néhány életterületen, mert a hiány, a nélkülözés valamilyen formában továbbra is ott marad. Ez jelenleg a valóság.

Az elmúlt évek során számos tehetséges, önmagáért tevő, kivételes képességekkel rendelkező nőt és férfit láttam elvérezni, stagnálni, veszteség által nyerni, visszazuhanni. A saját programrésztvevőimről is beszélek, annak ellenére, hogy (a velem együtt dolgozók a megmondhatói) igazán kemény fókuszt helyeztem az előremenetelükre, és 2%-nál jelentősen jobb eredményt értünk el. De többeknek nem ment, vagy nem oly mértékben, ami valóban előre vitte volna őket a saját szintjükre.

Szóval, ezen statisztikák és az ember működése jártak a fejemben az elmúlt időszakban, és azok a dolgok, amikről neked önmagad legnagyszerűbb minőségének megélése érdekében tudnod kell.

Ezek a statisztikák nagyon nem tetszenek nekem. Főleg azért nem, mert azok emberi életekről szólnak. Nem tudom elfogadni az emberi veszteségeket, mert az ember születési joga boldogulni, és azért, mert azok nem szükségesek!

 

Egy Új Jövőkép 

Az az életminőség, amihez a Kvantumugrás Tűsarokban című könyv elvezet, jelenleg nulla százalék által ismert tapasztalatokban. Senki nem éli jelenleg azt az életet, amit az ember élhet. Nincsenek előtted járók! Te lehetsz, és ha úgy döntesz, hogy jössz velem, te leszel az, aki megéli és azzal utat mutat.

Míg saját magam a könyvben foglaltakat számos alkalommal alkalmaztam, az útmutatót önmagamnak is írtam. Ismerem a lépéseket, mutatom azokat, de ugyanúgy megyek veled!

No, de! Vissza a statisztikákhoz, és maradjunk a 2%-nál (ami azért nem kiindulópont a mi esetünkben, mert nem egy, két, esetleg három terület az, amire a könyv által fókuszt helyezhetsz – ahogy eddigi ismeretei szerint az emberiség java része teszi -, hanem tizennégy életterületen ígérem a kvantumugrásszerű életminőség-váltást, az alapvető hitrendszered mély transzformálása által).

A 2% felülírható, és nem kevesebb, mint 100%-ra a Kvantumugrás Tűsarokban könyv által! Ugyanis a könyv lerakja azon alapokat, elhárítja azon akadályokat, amelyek eddig az erőfeszítéseid ellenében is a szándékod útjában álltak. Ahogy olvasod a könyvet, a fogaskerekek a helyükre kerülnek, majd egyszer csak azt veszed észre, hogy azok egységben érted működésbe lépnek. A könyv új valóságot mutat Neked.

Szívesen megtenném, de nem tudok kiragadni részleteket a könyvből, mert ahhoz, hogy teljes rálátással bírj, minden puzzleként működő megértés a megfelelő helyre kerüljön, egészében kell ismerned az útmutatót, és az egyes lépéseket egymás után.

 

 

Egy dolog van a fókuszomban a könyvvel kapcsolatban: Te!

Az, hogy megértsd, bármilyen utat is jártál be eddig, életed minden területén a „kivételesek” közé léphetsz, és oda fogsz lépni, ha jössz velem a könyvben kínált útmutató alapján.

A másik, hogy végre elfogadd, nem a kicsivel több lesz az, ami megoldást fog hozni, hanem merj és akard, hogy a benned lakozó mindennemű potenciál felszabaduljon, és útjára induljon. Új statisztikákat írunk, és köztük lesz olyan, mint kvantumugrás!

Ha még nem vásároltad meg a Kvantumugrás Tűsarokban című könyvemet, azt mihamarabb tedd meg! Az alábbi linkre kattintva tájékozódhatsz róla, beleolvashatsz, és a megjelenési időszakot követően bónusz tartalmakkal kiegészítve tudod azt megvásárolni. (A bónusz tartalmak visszavonásig élnek!)

Július 1-től közös kvantumugrásra készülök a könyv olvasóival! Mindenképpen tarts velünk!

 

Szeretettel,

Beáta 

ui.: ha bármilyen kérdésed van a könyvre vonatkozóan, akár a megvásárlás előtt, vagy már olvasod azt, örömmel veszem, ha felteszed a blogbejegyzés alatt, valamint engedd meg, hogy én is kérdezzek! Elsődlegesen mely területen várod, vágyod a kvantumugrásszerű életminőség váltást? 

Ha tetszett, kérlek oszd meg, és lájkold a bejegyzést:

Megosztás
Elküldöm emailben
Megosztás