A BŐSÉGBEN TELT ÉLET 24 PONTJA

Te Bőségben élsz?!

Mi is az a Bőség? Mit jelent a Bőségtudatosság?

A Bőségtudatosság, messze túlmutat a gazdagságtudatosságon, az anyagi jóléten, avagy a pénzügyi gazdagságon. A Bőségtudatosság magában foglalja mindazon területeket, melyek számodra fontosak, legyen szó egészségről, kapcsolataidról, szeretetről, szerelemről, időről, sikerekről, elismerésről, segítségről, értékteremtésről..
A Bőségtudatosság területén megszerzett tudatosságod révén életed bármely területén, több vagy éppen minden területén egyszerre (#haveitall) képessé válsz jólétet, bőséget teremteni.
A Bőség az ember természetes állapota, születési joga. Amennyiben életed bármely területén hiányt tapasztalsz, az arra mutat, hiánygondolkodással, vagy tudatalattidban hiányt teremtő hiedelmekkel, korlátozó gondolatokkal rendelkezel. A hiánygondolkodás Bőséggel telire transzformálható. Ha megszűnik a hiánygondolkodás, a hiányt a Bőség váltja fel.

Miért van szüksége a VállalkozóNőnek a Bőségtudatossága folyamatos növelésére az azzal való rendszeres foglalkozásra?

Ha röviden akarnám írni, egyszerűen azért, mert egyáltalán nem Bőségre, hanem hiányra lett kondicionálva, a hiánygondolkodás magjai lettek elültetve gyermekként, majd a felnőtté válása és felnőtt léte alatt a gondolataiban. A hiány, félelem, a véges, a veszteség, a fájdalom, a kevés, a nem elég, a nem elég jó..
Hiába a legjobb üzleti tudás, ha a tudás hordozója képtelen azt alkalmazni, mert hitrendszere ellent mond a lehetséges eredményeknek, képtelen a kívánt eredménnyel összhangban lévő vágyak megfogalmazására.
Azáltal, hogy a vállalkozóNő rendszeresen időt szentel a Bőségtudatosságának, tudatosságának növelésére, önmagára időt fordít, éli az „énidejét”, elkezd azzá a Nővé válni, aki képes a vágyott Bőséget megteremteni, azt befogadni, abban élni és továbbadni.

A Bőségtudatosságod, a tudatosságod növelése által egyre inkább megismered, felismered a világunkat működtető törvényeket (természeti vagy Univerzális Törvények), felfedezed önmagadat, azt a csodálatos, kivételes, egyedi lényt, Nőt, aki vagy. Felfedezed vágyaidat, képes leszel azok manifesztálására, békében, harmóniában, élsz önmagaddal. Minél inkább megteremted, megengeded a magad számára a vágyott Bőségedet, annál inkább természetes állapotodba kerülsz. Minél inkább közelebb kerülsz ehhez a természetes, Bőségben teli állapotodhoz, annál nagyobb hatást tudsz elérni a körülötted élők és a vállalkozásod által érintettek életében.

Az alábbiakban azt a 24 pontot találod a teljesség igénye nélkül, melyet a Bőségben élők magukénak vallanak.

1. Ismerd meg és tedd magadévá a Bőség Univrezális törvényeit!
2. Definíciónáld mit jelent a Te számodra konkrétan a Bőség!
3. Határozd meg, konkrétan milyen formában kívánod megtapasztalni a Bőséget az életedben!
4. Kezd el a saját életedet élni!
5. Ünnepeld a legapróbb lépéseidet, eredményeidet ne csak a nagy dolgokat!
6. Gondolkodj HOSSZÚ távon (3-5-10 év) NAGY-ban!
7. Bontsd le nagy képet részekre, 90 nap alatt megvalósítható darabokra!
8. Először a „MIT?”-ben gondolkodj, majd csak aztán a „HOGYAN?”-ban!
9. Sem magad, sem pedig mások felett e ítélkezz, ne kritizálj, ne véleményezz!
10. Kívánj másnak többet, mint saját magadnak!
11. Gyakorold az elengedés, elfogadás művészetét! Tanulj meg minden körülmények között elvárás nélkül adni, és szeretettel elfogadni!
12. A Szeretetet, a feltétel nélküli szeretetet válaszd mindig, minden körülmények között! Kezd önmagaddal!
13. A tökéletességre törekevés helyet válaszd azt, hogy egyre inkább önmagad légy!
14. Keresd azon személyek társaságát (online is!), akik inspirálnak, motiválnak, előtted járnak!
15. Ne várd, hogy akkor lépsz, amikor csökken a félelmed, nő az önbizalmad, nő a hited! Lépj a félelmeid közepette és csökken a félelmed, nő az önbizalmad, nő a hited!
16. Az egyensúly helyett a harmóniára törekedj!
17. Kezdj el a pénzzel és a pénzügyeiddel egy egészséges, természetes, bensőséges viszonyt kialakítani, ápolni!
18. Értéket kívánj a vállalkozásod által nyújtani és azt úgy tedd, mintha az életed múlna rajta!
19. Rendszeresen töltődj és töltődj munka közben is! Iktass be több apró szünetet munka közben!
20. Rendszeresen vizualizáld a jövőképedet!
21. Használj napi megerősítéseket, mantrákat, melyek összhangban vannak jövőképeddel és melyek által gondolkodásmódodat és viselkedésedet transzformálhatod!
22. Hagyd abba, hogy mondod, helyette kérdezz! (Hogyan tudom elérni? Hogyan tudom egyszerűbben? Hogyan tudom hatékonyabban? Hogyan tudom eredményesebben? Hogyan tudom kevesebb munkával? Hogyan tudom nagyobb értékben?..)
23. Tedd le a terhekkel megpakolt batyuidat! Ezek tovább cipelésére nincs szükséged!
24. Ne akarj választani sikerekben, anyagi elismerésben gazdag karrier és szerető, boldog család, szerelem között! Válaszd a kettőt együtt! Have it All!

Ha tovább kívánsz lépni Bőségtudatosságod, tudatosságod növelésében, ha egyre inkább az a Nő kívánsz lenni, aki a Szeretet választja válaszul, megenged, elfogad, megbocsájt, vágyik, manifesztál, akkor szeretettel ajánlom figyelmedbe a Bőségre Hangolva – Transzformáló Meditációt!

Ha tetszett, kérlek oszd meg, és lájkold a bejegyzést:

Megosztás
Elküldöm emailben
Megosztás