3 TERÜLET, AMI A VÁLLALKOZÓNŐT TÁMOGATJA

Éppen Londonban írom e sorokat. Ha már ismersz, tudod, nem csupán imádok utazni (mint azt oly sokan), de az utazásaimat minden alkalommal arra használom, hogy az életemet újabb szintre emeljem.

A mai napon véget ér ez az utazás és mondhatom, nagy felismerésekkel térek haza.

A vállalkozónő élete igazi hullámvasút. Napi szinten akár többször váltakoznak a csúcsok a mélységekkel, és ez így van jól. Mielőtt tovább írnám e sorokat, arra szeretnélek kérni, tudd, a csúcsokat, még a legkisebbeket is mindig vedd észre, tudatosítsd, ünnepeld, mert ebből táplálkozik a lelked! A völgyeket pedig fogadd szeretettel, alázattal, türelemmel, mert tudd, csak a völgyek, a kihívások által fejlődhetsz! A völgyek nem akadályok, hanem útjelzők. Útjelzők önmagadhoz, önmagad megismeréséhez, felismeréséhez. Útjelzők, melyek az önmagadhoz vezető utadat mutatják. Így minden alkalommal időzz addig e völgyekben, amíg felismered azok tanításait, tudatosságodra segítéseit! Ahogy ráeszmélsz, völgybe érkeztél, keresd annak tanítását! Időzz ott addig, amíg a tanítás átjár, és annak üzenete a sajátodévá válik! Ha ez megtörtént, lépj tovább! Soha ne akarj a hullámvölgyben tovább maradni, mint ahogy az szükséges!

A vállalkozónő élete igazán izgalmas és mozgalmas. Sok minden támogatja őt abban, hogy felfedezze ki is Ő valójában, mi mindenre képes és mi mindenre hivatott. Ha ezen jeleket nem támogatásnak veszed, akkor azok bizony teherként nehezedhetnek Rád, és lefele húzhatnak.
Tudd, az életedben mindig minden valami jobbért és mindig minden érted történik! Bármilyen köntösben is érkezzenek Hozzád a történések, azok csak egy valami miatt jelennek meg:
emlékeztessenek arra, Aki Vagy, és egy lépéssel közelebb vigyenek valódi énedhez, a belső erődhöz!

Ez alkalommal 3 területet hoztam Neked, melyek személyes fejlődésedet támogathatják:

1. Utazásaid

Akarj utazni és akarj utazni rendszeresen! Ne csak a mindennapjaidból való kiszakadásra használd ezen utakat, hanem életedben való továbblépésedül! Akár a vállalkozásod, akár személyes életed igényeli a következő szintre lépést, az utazásaid segítséget nyújtanak számodra. Tervezd meg hova utazol, milyen céllal, milyen szándékkal? Mi mindent kívánsz felfedezni, megtapasztalni ezen útjaid során? Életed mely területeit támogathatja az adott utazás? Emellett pedig figyelj, lény nyitott, mert lehet, míg Te egy bizonyos területen keresed a továbblépést, addig a jó Isten (Univerzum, vagy ahogy Te hívod) azt látja valami teljesen más területen van szükséged támogatásra, tudatosságra!

2. Vállalkozásod

Ha egy igazán intenzív személyesfejlődésedet támogató kurzusra van szükséged, kezd el a saját vállalkozásodat!

A vállalkozás egésze és annak minden területe egy külön személyes fejlődést előidéző terület.

Azt gondolom ahány nő, annyi lehetőség a vállalkozás által fejlődni. Természetesen üzleti téren is jelentős fejlődés nyerhető, és ugyanúgy a személyes fejlődésed területén.

A munkatársaid, az ügyfeleid köre egyértelműen tükröt mutat Rólad. Ha minőségibb ügyfelekre, kollégákra, partnerekre vágysz, bizony az Veled, a Te fejlődéseddel kezdődik.
A csapatépítés számos területen tud Neked segíteni. Ha bejárod ezt az utat, leteszed a hátráltató „kontrol-örült” mentalitást, a komoly akadályokat jelentő „csak az van jól elvégezve, amit én csinálok” hozzáállást, segít előrelépned a delegálás területen, és ha a csapatépítés jelentőségét megérted, akkor ráeszmélsz, hogy a jövedelmed, vagy akár a leendő passzív jövedelmed kiépítéséhez is jelentős mértékben hozzájárul.

Nyilvánosság online vagy offline. Végtelen számú oka van annak, amiért Nők kerülik a „reflektorfényt”. Ezek közé sorolható a nem vagyok elég jó, hogy nézek ki, nem érdemlem meg, kudarcot fogok vallani, a szégyenem napvilágra kerül, és még sorolhatnám. Nyilvánosságot jelent akár egy hírlevél, egy közösségi média poszt, egy reklám megjelentetése is, nem kell azonnal nagy dolgokra gondolni. Ezen az úton haladva hihetetlen felfedezésekre tehetsz szert, óriási terheket, valótlan gondolatokat tehetsz le, és egyre inkább felfedezheted valódi, csodálatos énedet.

A jövedelmező, prosperáló vállalkozás a cél, amellyel a vállalkozónő útjára indul, vállalkozását megalapítja és azon, abban napi szinten (sokan túl keményen, a szükségesnél messze túlmenő erőfeszítésekkel) dolgoznak. Ez az egyik terület, ami számomra nagyon nagy jelentőséggel bír, és amelyen való fejlődésem nem csak jelentős áttöréseket hozott az elmúlt éveimben, de amelyen a mai napig is folyamatosan dolgozom, azt tovább növelem, mert tapasztalataim szerint ez az, ami leginkább akadályozza a nőt a kiteljesedésében. Az anyagi jóléted egyenes arányban van a gazdagságtudatosságoddal. Az életed minden területét átfogó jóléted (kapcsolatok, egészség, szeretet, sikerek, anyagi jólét) pedig a bőségtudatosságod szintjét mutatja. Ezen a területen jelentős hiány tapasztalok a vállalkozónők életében.
Ha a vállalkozásod prosperálóvá tétele mellett – saját-, és ügyfeleid számára egyaránt – elkötelezted magadat, akkor mivel az, csak a bőségtudatosságod fejlődésén keresztül valósítható meg.

A csapatépítés, nyilvánosság, bőségtudatosság csak néhány a vállalkozásod adta fejlődési területek közül.

3. Kapcsolataid

Ha leteszed a vállalkozásod feladatait (mert remélem leteszed és nem 0-24-ben abban élsz), akkor azonnal lehetőséged van egy másik személyes fejlődésedet támogató közegbe átlépned, szintén nagyon intenzív módon. Persze az is lehet, hogy a kettő nem válik el egymástól, mert vagy a családi közegből, az otthonodból irányítod a vállalkozásodat, vagy éppen családtagokkal dolgozol együtt, így egy időben jelennek meg a vállalkozásod és a kapcsolataid által azok a bizonyos útjelzők.

Bár minden kapcsolat örök, vannak kapcsolatok, melyek megmaradnak az életedben és vannak, melyet véget érnek. Nincs általános „szabály” arra, hogyan kezeld a kapcsolataidat, viszont Te mindig tudod a válaszokat.
A kapcsolataid minden esetben azt szolgálják, hogy teljesebbé, boldogabbá válj. Ehhez pedig Te tudod, van e feladatod az adott kapcsolattal, és ha igen, akkor konkrétan mi az, vagy éppen ideje az adott kapcsolatnak, a legnagyobb szeretettel, alázattal búcsút mondani.

Bármilyen végkimenetelt is mutasson jelenleg az adott kapcsolatod, tudd, mindig van lehetőséged változtatni. Ahogy a Terminátorban hallhattad, „nincs végzet, csak ha bevégzed”, az az, bármikor újra írhatod a történetedet és újra írhatod a kapcsolataid történetét úgyszintén.

Ami igazán tud segíteni, ha végig gondolod,

mi az, amire igazán vágysz az adott kapcsolatban, mi a legideálisabb megnyilvánulási forma, kimenetel, amit az adott kapcsolatban szeretnél – legyen szó párról, gyermekről, szülőről, távolabbi családtagról, barátokról, munkatársakról, ügyfelekről, bárkiről -,

illetve a pozitív elvárás. Legyél pozitív elvárással, szeretettel, megértéssel a kapcsolataid területén.

Tudd, mindig minden valami jobbért, mindig minden érted történik, ezeket a történéseket viszont csak Te tudod úgy aktiválni, hogy valóban a jobb, a több irányába haladj általuk. Te vagy aki döntéseket hoz, Te vagy az, aki választ! Te vagy az, aki képes napról napra, lépésről lépésre tudatosabbá, teljesebbé, boldogabbá válni.
Ha választásokat, a döntéseket kezedbe veszed, életed és maga az élet sokkal könnyebbé, bőségben telibbé válik.

Mindig Te döntesz, hogyan tekintesz egy történésre, problémát, kihívást, akadályt, életedet ellehetetlenítő eseményt látsz benne, és általuk magadat áldozatnak érzed,
vagy meglátod, hogy minden csak azért történik, hogy tudd, ki vagy, milyen erővel, hatalommal rendelkezel.

Kezd el úgy látni és annak látni a dolgokat, amik valójában, útjelzők, melyek elvisznek önmagadhoz.

Ha tetszett, kérlek oszd meg, és lájkold a bejegyzést:

Share on facebook
Megosztás

SZÓLJ HOZZÁ!

Bőségben élt

TELJES élet

határok nélkül

Töltsd le az ingyenes audio tréninget és tudd meg, hogyan érhetsz el bármit, amire vágysz, vagy éppen megmutatkozni kívánkozik rajtad keresztül!

TELJES élet