2 ÚJ működési forma, ami a gazdagodásod áramlását fokozza

Ilyen könnyen növelhető mindennemű jóléted

 

Mindennemű jólét életed minden életterületén.

 

Tudsz róla, hogy az emberiség nagy része – maximum az egy százalék töredéke a kivétel(!) – tagadja, hogy a fenti állapot lehetséges?!
Az emberiség, az ember tudattalanul elfogadott gondolatainak következményeként lehetetlennek tartja, hogy a mindennemű jólét, a teljes élet lehetséges, és ezen hitü(n)k megingathatatlan.
Amit pedig hiszünk, annak megfelelően élünk, mert az a bizonyos robotpilóta üzemmód, amire gondolkodás nélkül beprogramoztuk magunkat, hibátlanul vezérel.

Száz szónak is egy a vége, ha szándékod az ÚJ gondolkodás mentén a jóléted és egyben mások jólétének növelése (ez már önmagában elég új: azáltal, hogy neked több lesz, másnak is lehet több), figyelmet kell fordítanod a gazdagság-tudatod növelésének.

Az elmúlt évek során saját gazdagság-tudatosságomat jelentős mértékben formáltam, ami életem tapasztalataiban csodásan megmutatkozik.
Ugyanezen szándékkal, a Te mindennemű gazdagodásodhoz való hozzájárulásként osztom meg Veled két gazdagságot korlátozó és hiányt fokozó működési formát, és azok egyszerű felülírását.
Csupán egy kis odafigyeléssel beindíthatod, nagyobbra nyithatod a gazdagodásod áramlását. Ha pedig Te olyformán gazdagodsz, ahogy azt eléd tárom #haveitallbybeatagal módon, mások gazdagodásához is hozzájárulsz: saját gazdagodásod által lesz másoknak több.

A két új működési forma, ami gazdagságot hoz:

 

1.Téves, hiányos meghatározás – helyett – pontos, jólétet adó meghatározás

Feltetted már magadnak a kérdést, mit jelent számodra a gazdagság? Hogyan értelmezed azt? Ha a gazdagság szót meghallod, mi az a Téged működtető alapvető gondolati rendszer, ami bekapcsol? Szánj rá néhány percet, vegyél elő tollat, papírt, és írd le, az alábbi kérdésekre válaszolva:

Mit jelent számomra a gazdagság? Mit értek gazdagság alatt? Milyen kapcsolatot ápolok a gazdagsággal? Hogyan érzek a gazdagság iránt? Hogyan vélekedek a gazdagságról, a bármely módon jólétben élőkről? 

Nagyon figyelj, vedd figyelembe az életed minőségét, tapasztalatait, ugyanis az életünk a kivetülése a gondolatainknak, az pontosan mutatja, miként gondolkodunk! 

Ha mindent kiírtál magadból, helyezd a fókuszodat arra (nagy általánosságok helyett pontosan mérhető formában), milyen minőségű jólétben kívánsz élni, és állítsd fel a meghatározást, ami ezen életed minden területét átjáró bőségedet megadja.

Állítsd fel a jólétedet adó meghatározásodat a gazdagságra vonatkozóan, és döntsd el, addig formálod azt, míg az a mindennemű gazdagságodat, és általad másokét magához nem vonzza! Építkezz pusztán ezen néhány sorra, és a rendelkezésedre álló legjobb tudásodra! Ennyi pont elég, hogy ezen meghatározás irányába lépéseket tégy most! 

Ha ezzel megvagy, ígérem a csütörtöki 23. podcast epizódomban innét folytatjuk a meghatározásod pontosítását.

2. Tagadás – helyett – állítás

 

Ha végigkövetném egy napodat, akkor a másokkal folytatott kommunikációdból legalább 15-25 kijelentésedet tudnám összeírni napi szinten, amivel a jólétet a saját életedből (és így másokéból is) kizárod. Ha a belső kommunikációdhoz is hozzáférésem lenne, legalább százra bővülne a lista csupán egy nap alatt, és ez még egy viszonylag jó eredmény ahhoz képest, hogy a nagy többség napi szinten akár több ezer gazdagságát kizáró gondolatot forgat a fejében.

A tagadással zárunk ki – mindannyian valamilyen szinten, formában. A tagadás oka, hogy nem rendelkezünk a saját magunk által jólétünket adó meghatározással (nem valakitől elhozott, másolt meghatározásról beszélek!), hanem átveszünk, begyűjtünk téves, hiányt teremtő hiedelmeket, amiket sajátunknak fogadunk. 
A 2-es működési forma az 1-es működési formából fakad, ugyanakkor a 2-es működési formával alakítjuk az 1-est.

A gazdagságot korlátozó, és egyben egyre nagyobb hiányt teremtő kijelentések közül van néhány, ami kifejezetten „erénynek” minősül, így a kritikus gondolkodást mellőzvén  megrögzötten szajkózzuk azokat a hiány vermét mindannyiunk számára tovább ásva.
Nem valaki másról beszélek, nincs ujjal mutogatás, rólunk van szó. Nem tudunk változást hozni, ha nem vállalunk felelősséget.

Az elmúlt hetekben az alábbi és ahhoz hasonló, hiányt és egyben káoszt tovább növelő bejegyzésekkel találkoztam a közösségi média felületeken, értékes, nagyszerű emberek által, akik épp, hogy adni, mint elvenni szerettek volna. Ezek a posztok népszerűek voltak, a hiány teremtéséhez azonnal többen csatlakoztak:
„A pénz nem minden, aki azt gondolja, az elveszett.”
„Vannak még tisztességes emberek, akik a jómód helyett az emberséget választják.”
„A tegnapi napon csodás élményben volt részem (a poszt leírta a valóban csodás, inspiráló élményt). Vannak dolgok, amik nem fejezhetők ki pénzben.”…

Megvan, milyen jellegű kommunikációról beszélek?
Neked mi az alapvető hited, amivel a hiány illúzióját, a káoszt élteted? Mi az, amit napi szinten ismételsz? 

Mit tagadunk ezen és ehhez hasonló kijelentésekkel? 

Első lépésként azt érdemes tudnod, hogy ezen tagadás okozza mindennemű problémánkat!  

Azt tagadjuk, hogy Minden EGY. Ha pedig tagadjuk, hogy Minden Egy, akkor kinyilatkoztatjuk a különállóságot, életre hívjuk a gonoszt, és éltetjük annak létezését, erősítjük az elkülönülést, az el nem fogadást, és minden mást, aminek terheit napi szinten egyénileg és kollektíven cipeljük.

Azért tekintünk a pénzre másként, mert tagadjuk az EGÉSZ létezését. Tagadjuk, hogy minden Egy energia. Tagadjuk, hogy a gazdagság minden formája, az egészség, szeretet, idő, siker, szerelem, életminőség… egy tőről fakad, a tagadással annak különböző formáit, az Egészet fojtjuk el magunknak és másnak.

Tagadás helyett az Egység-tudat állítása minden gondolatban, érzésben, szóban, cselekedetben hoz változást!

  • Hogyan kommunikálnál, gondolkodnál, milyen érzéseket választanál a mai napon, ha az Egység létezését, a végtelen szabad áramlását, a feltétel nélküli elfogadást, a mások általi legkülönbözőbb tapasztalás megismerését kívánnád kifejezni?
  • Mi történne a világodban, ha mától egy éven át minden nap, csak az adott napra fókuszálva így működnél?
  • Mi változna pusztán a mai napodban, ha mindennemű jóléteddel azonos gazdagságmeghatározással bírnál, és napi szintű gondolataidban, érzéseidben, szavaidban, cselekedeteidben annak állítása lenne a fókuszodban?

 

Várom a válaszaidat, kérdéseidet a poszt alatt!

Szeretettel,

Gál Beáta

ui.: újonnan megjelenő könyvem és az ajándék Teljes élet 4 oszlopa workshop, melyet könyvvásárlóimnak adok, a gazdagság-tudatodat végtelen jóléted szintjére emeli. >> itt találod a részleteket.

 

Ha tetszett, kérlek oszd meg, és lájkold a bejegyzést:

Megosztás
Elküldöm emailben
Megosztás