Üzlet

Mesterfokon

Üzleti Transzformációs Coaching + Üzleti Tudástár + Sikeres Üzleti Gondolkodásmód + Tudatos Vezetés + Szakértői Támogatás + Elit Üzleti Közösség

Szolgáltatást nyújtó, vállalkozásuk kiteljesítése és személyes fejlődésük mellett elkötelezett Vállalkozóknak, Vezetőknek.

A Mesterkurzus a csatlakozásod pillanatától indul és 6 hónap át biztosít tagságotJelentkezem

Az Üzlet Mesterfokon nem csupán egy mesterkurzus, messze túlmutat azon.

Az Üzlet Mesterfokon program modern korunk vállalkozóinak teljes körű támogatására jött létre.

Tartalmazza mindazt, amire napjainkban a folyamatosan növekvő, jelentősen prosperáló vállalkozásnak és a vállalkozás működése szempontjából a legfontosabb személynek, magának a vállalkozónak szüksége van.

Az Üzlet Mesterfokon Mesterkurzus során a Vállalkozás és a Vállalkozó egyaránt fontos.

A Vállalkozást a Vállalkozóra, a vállalkozás Vezetőjére fókuszálva teljesítjük ki;
lehetővé tesszük számára, felépítse az Üzletét, amire Vágyik, miközben éli, megéli az Életet, amit Megérdemel.

Az Üzlet Mesterfokon program a Közösség kereteibe rendezve, mégis egyénre szabottan, az üzleted aktuális állapotának megfelelően nyújt támogatást.

BeataGal

Mi mindent foglal magába Üzlet Mesterfokon program?

 • Az Üzlet Mesterfokon MentorProgram
 • Az Üzlet Mesterfokon Sikergondolkodás
 • Az Üzlet Mesterfokon Mesterkurzus
 • Az Üzlet Mesterfokon Tudatos Vezető Képzés
 • Az Üzlet Mesterfokon Szakértői Támogatás
 • Az Üzlet Mesterfokon Elit Üzleti Közösség

Az Üzlet Mesterfokon MentorProgram

A világ legsikeresebb emberei, legyen szó az élet bármely területéről, sportról, politikáról, művészetről, üzletről mentorokat tudhatnak magukénak. Biztosítják maguk számára, hogy mestereket tudhassanak maguk mellett, pontosabban mesterek mellett tudhassák magukat.

Az Üzlet Mesterfokon program legnagyobb erőssége a Mentori Vezetés, mely az üzleti lét mellett az életre vonatkozóan is tanításokat tartalmaz.

A program gerincét biztosító Modulok, az online, offline találkozók, képzések, tréningek, rendezvények vezetett formában történnek.

A vezetést olyan személy biztosítja Beáta személyében, aki saját vállalkozása tekintetében jelentős üzleti eredményekkel rendelkezik, és saját vállalkozásában sikeresen megvalósította mindazt, amiben az Üzlet Mesterfokon Mesterkurzus során a szolgálatodra áll.

Az Üzlet Mesterfokon Sikergondolkodás

Mindamellett, hogy az Üzlet Mesterfokon program a vállalkozásod prosperitásának növekedéséről szól, végig vezet az üzleti lépéseken, és azok mesterévé tesz, folyamatos fókuszt helyez a vállalkozó gondolkodásmódjának formálására.

Beáta üzleti transzformációs coachként tudja, egy módszer, technika sem képes felvenni a versenyt mindazzal, amire az emberi elme képes. Amikor tanítványaival dolgozik, mindig szem előtt tartja a tényt, mely szerint 1%-os gondolkodásmódbeli váltás exponenciális változást eredményez.

A program nem csupán a megfelelő információt tartalmazza, de azon lépéseket is, mely által a megszerzett információ tudássá képes alakulni és vállalkozásokat, életeket képes megváltoztatni.

Az Üzlet Mesterfokon Mesterkurzus

Az Üzlet Mesterfokon Mesterkurzus egy magas szintű gyakorlati üzleti képzés. Az üzleti tananyag, azok gyakorlatba ültetésének lépései, az azok kivitelezéséhez szükséges személyes transzformáció menete A-tól Z-ig Előkészítő Program plusz további 12 Modul formájában állnak rendelkezésére a résztvevők számára könyvtárszerűen, több mint ezer oldalon keresztül.

A Mesterkurzus során figyelmet kap a célkitűzés, üzleti modell, pozícionálás, brand, ajánlat meghatározás, árazás, értékesítés, online folyamatok, automatizálás, online marketing, weboldal, landing oldal, értékesítési oldal, tartalom írás, vezetői kommunikáció, közösségi médiák.

Az Üzlet Mesterfokon Tudatos Vezető Képzés

Az Üzlet Mesterfokon Mesterkurzus során szakemberből, vállalkozóból sikeres üzleti személyt és vezetőt formálunk;
az egyszemélyes vállalkozásból csapattal rendelkező vállalkozást,
avagy a sikeres vállalkozó ambícióinak megfelelően felkészítjük Őt a következő szintre.

Az Üzlet Mesterfokon program befejeztével a sikeres vállalkozás és a nagyszerű vezető a továbbiakban nem csupán mítosz, de személyes tapasztalat a programot elvégzett vállalkozó számára.

Az Üzlet Mesterfokon Szakértői Támogatás

Az Üzlet Mesterfokon programot Beáta vezeti a program résztvevőinek sikerességét, támogatását szem előtt tartva bevonva egy szakértői csapatot a folyamatba.

A program résztvevői rendszeres iránymutatásban, támogatásban részesülnek, a magyar online üzleti élet kiemelt szereplőitől, általuk első kézből és a leggyorsabban értesülhetnek a legfrissebb üzleti trendekről, megoldásokról.

A szóban forgó szakmai gárda tagjai Beátához hasonlóan nem csupán tudással, de jelentős eredményekkel rendelkeznek, területeik és országunk legjobbjai közé tartoznak, ha nem a legjobbak.

Miben számíthatsz támogatásra?

Web Design, social media, online folyamatok, automatizálás, SalesAutopilot, marketing folyamatok, program oldalak, személyes brand..

>Az Üzlet Mesterfokon Elit Üzleti Közösség

Aki még nem tapasztalta el nem tudja képzelni milyen óriási ereje van egy olyan vezetett üzleti közösségnek, mely hasonló gondolkodású, hasonló szándékú személyeket tömörít és melynek tagjai hasonló irányba tartanak.

A tagok által összeadódott erő, támogatás és a Közösségből származó inspiráció messze képes vinni minden egyes résztvevőt.

Az Üzlet Mesterfokon programon belül jelentős figyelmet kap a közösség vezetése és ez többlépcsősen épül fel.

BeataGal
BeataGal

Kik számára jött létre az Üzlet Mesterfokon Mesterkurzus?

Korunk azon vállalkozóinak, üzleti szereplőinek folyamatos támogatására jött létre az Üzlet Mesterfokon kurzus, akik elkötelezettek értéket biztosító vállalkozásuk sikerre vitele, életük kiteljesítése, életterületeik harmonizálás mellett.

Fel kívánják építeni, tovább kívánják építeni az üzletet, amire vágynak, miközben teljességgel élni akarják az életet, amit megérdemelnek és a kibontakozást minden általuk érintett személy számára is biztosítani kívánják.

Él bennük a vágy önmaguk kiteljesítésére a vállalkozásuk kiteljesítésén keresztül is, maradandót kívánnak létrehozni, vállalkozásukat, önmagukat mások szolgálatába kívánják állítani.

Az Üzlet Mesterkurzus a megfelelő program lehet azon vállalkozó számára, aki vállalkozását a nulláról kívánja felépíteni és azon személy számára, ki meglévő elakadt lassan növekvő vállalkozását kívánja nagyobb növekedési sebességre állítani.

Nem elsődlegesen a vállalkozás aktuális állapota határozza meg, hogy kinek szól az Üzlet Mesterfokon program, sokkal inkább az adott személy ambíciója, vágya.

Az Üzlet Mesterfokon program eddigi résztvevői között szerepelt

egyetemi tanár, életmód mentor, természetgyógyász, online coach, párkapcsolati üzleti coach, ügyvéd, orvos, gazdasági vezető, pénzügyi szakember, networker, színész, kreatív szakember, alapítvány vezető, saját kozmetikai márkával és üzemmel rendelkező, építőipari vállalat tulajdonos, stílus tanácsadó, stíluskommunikátor, ruhaszalon tulajdonos, vegyészmérnök, kozmetikus vállalkozó, zöld energiákkal foglalkozó vállalat vezetője, élelmiszeripari vállalkozó, spa tanácsadó.

BeataGal

Engedd meg, hogy bemutatkozzam!

Gál Beáta vagyok, Üzleti Siker Mentor, Transzformációs Coach, a Have it All Közösség létrehozója, vezetője, boldog édesanya, feleség, nő, üzletasszony.

Amikor évekkel korábban, életem különböző területei – anyagi jólétem, üzleti sikereim, egészségem – az ígéretes korábbi éveimmel és a vágyaimmal ellentétben jelentős hiány állapotba kerültek, elhatároztam, újraírom magamat és a történetemet. Eldöntöttem, hogy megtalálom azt a módszert, amellyel nem csak én, de bármely hozzám hasonló ambiciózus vállalkozó, vezető igazi sikersztorit írhat, élhet. Talán kissé meglepő, de nem elsősorban az üzleti sikerek lebegtek a szemem előtt, ahogy most sem azok éltetnek. Az a Nő akartam lenni, aki élete minden, számára fontos területén bőségben él, és azt a módszert kerestem, ami minden vágyakkal teli, coacholható, a mindennapi értelemben vett legátlagosabb képességű vállalkozó számára is követhető, ráadásul egyszerűen, könnyedén, eleganciával, kiteljesedést hozóan.

Eredeti közgazdász végzettségemet követően elvégeztem a nemzetközi üzleti & coaching akadémiát, okleveles transzformációs coach és a nemzetközi coaching szövetség tagja lettem. Eddigi munkám és tanulmányaim során lehetőségem volt, és jelenleg is lehetőségem van együttműködni nemzetközi szinten sikeres üzletasszonyokkal, üzletemberekkel, coachokkal, tanítókkal, spirituális vezetőkkel, többek között Neale Donald Walsch-sal, akivel közösen 3 programot kínálok vezetőknek, vállalkozóknak, és aki meghívásomra, életében először Magyarországra érkezik, és az ő részvételével, vezetésével tarthatom meg mesterkurzusomat 2019. januárban.

Mindazt, amit az üzleti mentorálás és a transzformációs coaching során közvetítek, saját életemben sokszorosan kipróbáltam, ha úgy tetszik teszteltem. Nem közvetítek semmi olyat, amiről ‘csak hallottam’, amit ne alkalmaztam volna a saját életemben, és aminek köszönhetően ne értem volna el jelentős sikereket, akár az üzleti létben, vagy a magánéletemben.

Azt vallom, az élet életünk derekán kezdődik! Mindarra a tapasztalatra, kihívásra, élményre, sikerre, fájdalomra, amit egy fél életen át megélünk, szükségünk van, hogy elindulhassunk tudatosan abba az irányba, amerre mindig is haladni kívántunk. Ez az igazság sok téren megállja az én életemben is a helyét. 40-es éveim elején lettem édesanya és egyben választottam üzleti életemben a feltétel és korlátok nélküli kiteljesedést. Nulláról felépítettem a saját modellemet követve azt az üzleti vállalkozást, amely jelentős értéket közvetít, lehetővé téve, hogy a vállalkozásom mellett időt fordítsak saját igényeimnek megfelelően személyes fejlődésemre, minőségi időt töltsek szeretteimmel, gyermekemmel, hódoljak az utazás élményének, látogatva hazánk, a világ legcsodálatosabb helyeit, mindezt az általam vágyott életszínvonalon, úgy, hogy a vállalkozásom második teljes évében többszörösen 8 számjegyű jövedelmet termelt jelentős részben az automatizált üzleti folyamatoknak köszönhetően.

Az Üzlet Mesterfokon Mesterkurzus tartalmazza mindazon tapasztalatokat, tudást, melyeknek saját üzleti és egyéb sikereimet köszönhetem, valamint melyeket alkalmazva számos magyar vállalkozó életében a sajátomhoz hasonló eredményeket tudtam biztosítani a közös munkánk eredményeként.

BeataGal
BeataGal
Client

"2017 márciusban ismertem meg Beátát egy üzleti rendezvényén, akkor már egy ideje kerestem valakit, aki tovább tud vinni a céljaimhoz vezető úton. Kevesebb munkaórát és több pénzt akartam, és magamat még jobban érezni. Májusban elkezdtem az Üzleti Bőségedre Hangolva Programját, ahol a bemelegítés (első hónap) alatt a bevételem 1,5 - szeresére nőtt, ami azóta tovább növekedett, és fele annyi munkaórát dolgoztam. (80 órám szabadult fel a hónapban). Korábban is volt már, hogy magas bevételem volt, de sokkal több munkaórával. A program által lett időm magamra, a kapcsolataimra, a hosszú hétvégékre. Ezek után nem volt kérdés, hogy Beátát választom személyes Coach-omnak."

Horváth RékaPénzügyi szakértő

"Közel egy éve veszek részt a rendezvényein, két hónapja pedig intenzíven együtt dolgozunk.
Számomra rendkívül hiteles, hiszen minden tanításában önmagát, élettapasztalatát adja.
Az együttműködésünk alatt számos gyakorlati útmutatót, támogatást kaptam, amelyet mind a személyes, mind az üzleti vállalkozásom fejlődésére tudok fordítani. Megerősített abban, hogy mi a küldetésem, mi az, amivel a továbbiakban az embereket egészségük megőrzése és gyógyulásuk során szolgálni tudom. Beáta személyes megjelenése, szakmai tudása, profizmusa példaértékű.
Kisugárzása által rengeteg nőt, vállalkozót tud megérinteni, és biztosan tudom, hogy hatalmas értéket teremt munkája, életcélja megvalósítása által.
“Egyedi, kivételes és különleges”."

Dr. Király TündeGyermek-felnőtt családorvos
Főorvos
A Dr. Király Tünde Egészségközpontja alapítója, vezetője

Client
BeataGal
BeataGal

Az Üzlet Mesterfokon Mesterkurzus tartalma

BeataGal

 • 12 Modul
 • 12 Videó Tréning
 • 12 Coaching Maraton Modulonként
 • 3 egész napos élő rendezvény
 • Előkészítő Program - Bónusz Ajándék
  1 Coaching Maratonnal
  1 Élő Online Tréninggel
  (Teljes ár 2.000 € + áfa)
 • Részletfizetés
  6 részletű részletfizetés
BeataGal

Az Üzlet Mesterfokon Üzleti Program ára

BeataGal

 • Egyösszegű fizetéssel
  5.500 € + áfa
 • 6 részletű fizetéssel
  2.700 € + áfa
  +
  5 x 700 € +áfa
BeataGal

Az Üzlet Mesterfokon Üzleti Program ára

Egy összegű fizetés

 

5.500 € + áfa
Jelentkezem

6 részletű fizetés

2.700 € + áfa
+
5 x 700 € + áfa
Jelentkezem
Client

"Zseniális, ahogyan Gál Beáta dolgozik!
Számtalan évet töltöttem el a legkülönbözőbb tréningeken, képzéseken, dolgoztam pszichológusokkal és még sorolhatnám. Sosem éltem azt meg, amit Vele, azt, ahogyan a lényeghez vezeti az embert és felismerteti Vele az IGAZságát! Ez akkor is így van, ha "csak" egy másik személlyel folytatott transzformációs coaching munkáját hallgatom!"

Dobó KatalinA Maci Alapítvány Alapítója és Vezető , Egyetemi tanár

Azért szerettem volna dolgozni Beával, mert kreatív emberként, művészként kimagasló sikereket értem már el, azonban ezektől az erkölcsi sikerektől messze elmaradtak az anyagi sikereim. Ennek egyensúlyba állításához, a változáshoz segítségre volt szükségem.
Meghatározó sikerélmény volt az első órák után az áttörő üzleti eredmények.
A vele folytatott munkának köszönhetően lehetővé vált számomra egy több mint 100 fős produkció újra színpadra állítása, melyhez pár hónap alatt megteremtettem a sokmilliós anyagi fedezetet, kiviteleztem a szervezést, a nagysikerű előadást.
Gál Beáta személye, egyénisége, tudása, tapasztalata, élete, a vele töltött pillanatok olyan inspirálóan hatnak rám, az életem különböző területeire, a vágyott életemre, a NŐre, vállalkozó NŐre, amihez még hasonlóval sem találkoztam.
Szívből ajánlom Őt minden olyan vállalkozóNőnek és Nőnek, aki teljesebb, igaz életet szeretne élni, aki elakadást, gátat érez a vágyott élete felé, önmaga kiteljesedében, harmóniában és szeretetben megélt élete felé.
Aki magasabb szintre kívánja emelni élete területeit, mindezt olyan magas színvonalon, melyet és ahogyan Beáta tanít, közvetít, és önmaga is él.

Soós Andreaképző- és iparművész, grafikus, producer

Client
Client

"Ügyvédként tevékenykedem. A Gál Beátával való közös munka előtt is elkönyvelhettem magamnak sikereket a vállalkozásomban, hivatásomban és természetesen nehézségeim is voltak szép számmal. A Beátával folytatott közös munka során elindultam egy olyan óriási utazáson magam és a vállalkozásom felé, amelyre akkor még nem is gondoltam, hogy jegyet váltottam. Az általa vezetett coaching során óráról-órára, napról-napra, hétről-hétre olyan tudást, emberi hozzáállást, személyes segítséget, professzionális támogatást és módszereket kaptam, amelyeket korábban még soha nem tapasztaltam. Pont annyit, amennyire szükségem volt, pont akkor, amikor a legjobban kellett. Így legtöbbször néhány hét alatt elértem azt a célt, amit eredetileg csak 2-3 hónap múlva szerettem volna. Rá kellet jönnöm, hogy az önismereti munkát nem lehet megspórolni, de a program által elegánsan tudtam magasabb szintre emelkedni és ezáltal a vállalkozásom is magasabb fokozatba kapcsolt. Az emberi kapcsolataim mellett az életem minden területe csodás módon megváltozott és nem maradtak el a sikeres üzletek sem, amelyekben még több értéket tudtam adni az ügyfeleimnek, mint korábban bármikor. Úgy érzem Beáta által egy másik dimenzióba kerültem. Sajnos hajlamosak vagyunk elhinni, hogy az előttünk álló világ csak annyit tartogat nekünk, amennyit mi magunk látunk belőle, Beáta azonban a saját példájával, profizmusával, hitelességével, könnyedén képes megmutatni azt, hogy az álmaid is lehetnek akár a hétköznapjaid, a TE ÉLETED!"

Dr. Illich Ferencügyvéd

BeataGal

 

BeataGal

További kérdésed van?

Amennyiben további kérdésed van, kérünk vedd fel velünk a kapcsolatot az info@beatagal.com e-mail címen vagy a +36 70 286 9693 telefonszámon!

BeataGal