Quantum Mind - Mester Elme Mentor Program

Exponenciális növekedés
Mentor Program,
Mester Elme Közösség

A kivételesen különleges élet és az exponenciálisan növekvő üzleti lét kibontakoztatásához

Maximum 10 ambiciózus, magasan motivált CEO, vállalkozó, vezető részére – 12 hónapon át 

Csatlakozás személyes meghívással

logolila

Minden egyes üzleti szereplő képes kivételesen különleges eredményekben gazdag vágyott üzletét felépíteni, sikeres, jelentős eredményekkel bíró vállalkozását exponenciális mértékben tovább fejleszteni, mind eközben ahhoz mérten egy csodásan kiteljesedett, megérdemelt életet élni.  

Mi a Quantum Mester Elme Mentor Program? 

Mentorálás  

Egy kivételesen magas szintű, teljes éven át tartó, a személyt és üzletét egyaránt figyelemmel kísérő üzleti mentorálás, transzformációs coaching a kivételesen különleges élet és az exponenciálisan növekvő üzleti lét kibontakoztatásához.  

A kivételesen különleges élet kivételesen különleges vágyakat és ami még fontosabb, kivételesen különleges támogatottságot, inspirációt, vezetést, útmutatást igényel.  

Életed és üzleti léted mesterévé válásához további két kulcs motívum szükségeltetik a kivételesen különleges vezetés, mentorálás mellett. Ezek mindegyikét a Quantum Elme Mester Program biztosítja résztvevői számára, melyek a következők:  

 Folyamatosság

A Mester nem csupán a legjobb Tanítványok egyike – a legjobb követőkből lesznek a legjobb vezetők, ismerheted az IGAZ mondást –, a Mester egy életre választ Mestert és egy életen át követi azt. 

A Quantum Mester Elme Mentor Program során Beáta 12 hónapon át kívánja biztosítani számodra a folyamatos, ugyanakkor egyre magasabb szinten folytatott támogatást.

Közeg, Közösség

„Nem vagyok magányos, de néha nagyon egyedül érzem magam..” hallotta, vagy éppen érezte Beáta szinte minden alkalommal, jelentős eredményekkel bíró, sikeres üzleti szereplők gondolatát közös munkájuk során. 

Nagyon sokan vágynak rá, hogy csodálják őket, azonban amikor folyton abban a közegben vagy, ahol felnéznek rád, egy idő után az egyedüllét, majd a stagnálás súlya nehezedik rád. 

A Quantum Mester Elme Mentor Program során a magas szintű üzleti megoldások, a transzformációs coaching mellett Beáta a folyamatosságra, a résztvevők közegére, a Közösségre is jelentős figyelmet fordít, mentoráltjai, a program résztvevői számára társakat, üzleti mester elme partnereket biztosítva. 

Az eredmény mellyel a program mentoráltjai gazdagodnak a program során a kvantum elme és az exponenciálisan növekvő, élményekben, élvezetesen megélt üzleti és személyes élet. 

A Quantum Mester Elme Mentor Program más gondolkodásra, más életszínvonalra, az életed minden területére vonatkozó lélekemelő, – kényeztető luxusra, más szintű értékteremtésre, szolgálatra és mindenképpen egy sokkal magasabb szintű üzleti létre, vezetésre hív.  

Mit tartalmaz a Quantum Mester Elme Mentor Program?

12 alkalommal Quantum Mester Elme online mentorálás Beátával

Kezd minden hónapodat a legmagasabb frekvencián, a legtisztább, legegyértelműbb szándékod állításával Mester Elme Társaiddal közösen a Beáta által biztosított, vezetett coachinggal. 

Állítsd fel exponenciális növekedést biztosító célkitűzéseidet, és határozd meg a megvalósításhoz szükséges üzleti modelledet, pontos üzleti tervedet Beáta segítségével!

6 alkalommal személyes mentorálás Beátával

Részesülj a legmagasabb szintű üzleti coachingban, spirituális transzformációs mentorálásban, mely minden, önmagával összhangban létező vezető számára rendszeresen szükséges.

A 12 hónap alatt Beáta 6 alkalommal biztosítja számodra az 1:1 figyelmet az általad leginkább igényelt időszakban 60 perc keretében.

3 alkalommal 2 napos luxus elvonulás, utazás

l. Elvonulás 2020. január 29-30. Bécs 

Éld a császárváros kifinomult, szofisztikált eleganciáját, mártózz a birodalomépítés vezetői energiáiba!

logolila

ll. Elvonulás 2020. május London

London a királyok és királynők városa, a nemzetközi üzleti élet egyik központja, mely sokszínűségével, gazdagságával örökre megváltoztatja látogatóját. 

London
logolila

lll. Elvonulás 2020. ősz Firenze

Utazz, ébredj, élj, szeress a Quantum Mester Elme Mentor Program Társaiddal! Engedd, hogy a reneszánsz városának energiái átjárjanak és elhozzák számodra az ujjászületést!

florence-1289364_1920

Bónusz Ajándék

12 hónapon át tartó kapcsolattartás Beátával és a Közösséggel az általa megjelölt csatornán

12 hónapon át Quantum Mester Elme Mentor Program Facebook tagság

További Bónusz Ajándékok 11.000 € + áfa értékben

12 hónapon át teljes hozzáférés Beáta üzleti mesterkurzusához, az Üzlet Mesterfokon Programhoz – 11.000 € + áfa értékben

Az Üzlet Mesterfokon üzleti mesterkurzus egy exkluzív, üzleti és személyes fejlődést A-tól Z-ig felölelő intenzív csoport program eredményességük és személyes fejlődésük mellett elkötelezett vállalkozók számára.

logolila

  A Quantum Mester Elme Program csatlakozásodkor veszi kezdetét és csatlakozásodtól számítottan egy éven át tart.   

A csatlakozás személyes meghívásra, vagy személyes interjút követően történik.  

Kérdéseiddel, csatlakozási szándékoddal keress minket az info@beatagal.com e-mail címen, vagy a +36 70 286 9693 telefonszámon!

Copyright © 2019 Gál Beáta – Have it All