Üzletasszonyok Elvonulása

IstenNők Születése a Spiritben

La femme lelkét ébresztő, kiteljesítő luxus kényeztetés

Július 1-2-3-4.
Sárvár Spirit Hotel


IstenNők IstenNői

Élj! Szeress! Vezess!

Július 1-2-3-4-5-6.
Sárvár Spirit Hotel

Az Üzletasszonyok Elvonulása - IstenNők Születése a Spiritben Program megteremti a vállalkozónő számára az időt, helyet, közeget a találkozásra, a tapasztalatok megosztására, az együttműködésre, inspirációra, a komfortzónából való kilépésre, a felismerésekre, döntésekre, újjászületésre.

A női erőidet ébresztő elvonulás lehetőséget ad arra, hogy felismerd mindazt, ami az életedből, vállalkozásodból továbblépést kíván, és beengedd önmagad ébredésén és a benned élő IstenNő születésén keresztül a Rád várakozó életet.

Az IstenNők Születése a Spiritben Elvonulás azt adja, ami számodra a legfontosabb: időt. Időt önmagaddal töltve, önmagadra, társakra, emberekre fordítva, hozzád hasonló ambíciózus vállalkozónőkre, a pillanat megélésére, a csendre, nyugalomra, harmóniára, a kibontakozásra. Mindezt utazással, luxussal fűszerezve.

A 4 illetve 6 napos exkluzív és ébredésben intenzív Elvonulásunk helyszínéül az energiákban, szépségben gazdag, elegáns sárvári Spirit Hotelt választottuk.

BeataGal

Az Elvonulás Neked szól, ha az az Üzletasszony vagy, akire igazak az alábbiak:

 • rosszul érzed magad, ha nem nyújtod a vállalkozásodban, az életedben azt a minőséget, amit önmagadtól elvársz;
 • felelősséget érzel a Téged körülvevők iránt, legyen szó az ügyfeleidről, Veled együtt dolgozókról, családod tagjairól, és egyben a feléd tanúsított bizalmukat, figyelmüket, támogatásukat, szeretetüket a legteljesebben kívánod viszonozni, meghálálni;
 • le akarod tenni pár napra az erős, motiváló vezető, a mindig felelősségteljesen döntő, a folyamatosan fókuszban levő üzletasszony, nő, feleség, anya szerepet, hogy töltődhess, és tisztán lásd önmagad, a lehetőségeidet;
 • össze akarod kötni a pontokat. Úgy érzed, már nagyon sok mindent tudsz, legalábbis eleget ahhoz, hogy tovább lépj, de mégis valami hiányzik. Erre a hiányzó láncszemre van szükséged;
 • döntésre, választásra készülsz, és a döntés előtt egyértelműen látni kívánod a lehetőségeidet, a választásaid következményét, és meg akarsz győződni azok minden résztvevő számára pozitív kimenetelt hozó hatásáról;
 • meg akarod hallani az üzenetet és fel akarsz készülni annak beteljesítésére;
 • tudod, eddigi eredményeidnél, életednél van tovább, és az élet számodra most kezdődik!
BeataGal

A nőiességét megélni kívánó, folyamatos teljesítmény-fókuszban élő, produktív üzletasszonynak időről időre szüksége van arra, hogy részt vegyen egy olyan elvonuláson, ami:

biztosítja számára a legmagasabb minőséget, energiákat, minőségi közösséget és az erőteljes továbblépést;

elvonulásra, melynek során mély transzformációjának köszönhetően felismeréseken, megértéseken keresztül új jelen, jövő és egy teljesen új múlt rajzolódik ki számára;

ahol kapcsolódik önmagához;

ahol képessé válik a folyamatosan áramló, végtelen Bőség megteremtésének folyamatára önmaga és a világa gazdagítására;

Az önmagát kiteljesítő, rendkívüli értéket közvetítő vállalkozónőnek szüksége van az elvonulásra, mely által összeköti a pontokat, megérti a dolgokat, folyamatokat és végre azok irányítójává válik;

elméje és az érzései felett rendelkezik, folyamatos fókuszban marad és szemét vágyain képes tartani;

magabiztos döntéseket hoz;

képes vállalkozói létét magánéletével összhangban, harmóniában tartani, folyamatosan nagyobb léptékben gondolkodni.

Az Üzletasszonyok Elvonulása - IstenNők Születése a Spiritben Elvonulás ezt fogja számodra nyújtani.

BeataGal

Mindaz, amit keresel, Rád vár, hogy készen állj!

Bár a keresés képes hosszúra nyúlni, és néha a délibáb eszméjét nyújtani, tudjuk, hogy az a valami, amit keresünk és ami ránk vár, bár nem mutatja magát, még is sokkal közelebb van, mint gondolnánk.

Igen tudjuk, nem mindennapi az út, amit eddig bejártunk és hálásak vagyunk ezért, mégis valami azt súgja, van tovább, és az út, az eddigi csodákban, eredményekben, tapasztalatokban, gazdag tanításokban megélt élet után igazából még csak most kezdődik.

Sokan vannak, akik nem értik, miért mész még mindig tovább, és talán néha Te sem érted, miért keresel, miért haladsz tovább, vagy mi is az, amit keresel. De valami hajt.

Van valami, amit tudnod kell: van valaki, akivé válnod kell.

Gál Beáta vagyok, üzletasszony, édesanya, feleség, okleveles transzformációs coach, üzleti & siker mentor, azon magyar vállalkozónők egyike, aki szintén sokáig keresett, amíg készen állt.

Az Üzletasszonyok Elvonulása - IstenNők Születése a Spiritben Programot azzal a szándékkal hoztam létre, hogy a csodás magyar vállalkozónőknek lehetőséget nyújtsak a közös ébredésre, annak csodájának megélésére, a Bőség, a család & munka harmóniájának megtapasztalására, ami évek óta a saját életem része.

Client

Dobó Katalin
Alapítványvezető, Üzletasszony, Egyetemi tanár"Zseniális, ahogyan Gál Beáta dolgozik!
Számtalan évet töltöttem el a legkülönbözőbb tréningeken, képzéseken, dolgoztam pszichológusokkal és még sorolhatnám.
Sosem éltem azt meg, amit Vele, azt, ahogyan a lényeghez vezeti az embert és felismerteti Vele az IGAZságát! Ez akkor is így van, ha "csak" egy másik személlyel folytatott transzformációs coaching munkáját hallgatom!"

BeataGal

Kinek szól az Üzletasszonyok Elvonulása - IstenNők Születése a Spiritben Programunk?

A programot azon szolgáltatást nyújtó vállalkozónőknek, üzletasszonyoknak, coachoknak hoztuk létre, akik:

számára elengedhetlen a vállalkozói lét és a magánélet, család harmóniája;

üzleti fejlődésüket személyes fejlődésükön keresztül látják és a változást nem csupán saját életükbe várják;

akik megértették, a teljesebb élet felé önmagukon keresztül vezet az út, és alázattal állnak önmaguk kiteljesedésének elébe;

tudják a változás nem valaki mássá válást jelent. A változás azt jelenti önmagad jobb, teljesebb, boldogabb verziójára ébredj;

Az Elvonulás azoknak az Üzletasszonyoknak szól, akik számára a földi és a lelki kiteljesedés egymástól elválaszthatatlan, és önmaguk értékeinek felfedezését mások szolgálatába kívánják állítani.

Erre a néhány napra hagyj magad mögött mindent!
Szállj ki az életedből, az üzletedből 4-6 napra, hogy aztán feltöltődve, magasabb rezgés szintre emelkedve, önmagadhoz közelebb kerülve térhess vissza és léphess tovább.

Tudod, hogy nagy utat tettél meg, azt is tudod, hogy sok minden megadatott eddigi életedben, amiért rendkívül hálás vagy, viszont tudod, ideje továbblépned.
Nem is a döntés az, amit jól kívánsz meghozni, tudod, hogy az rendben lesz.
Amit kívánsz az az, hogy életed minden területe, legfőképp a számodra legfontosabb személyek valamint a rájuk és Önmagadra fordított időd, a továbblépésed által, Veled együtt kiteljesedjenek.

Össze akarod kötni a pontokat, le akarod tenni végleg a terheket, fel akarsz készülni arra, ami már kopogtat.

Természetesen elvonulhatnál egyedül is, olvashatnál, gondolkodhatnál, sétálhatnál, de tudod, most ennél sokkal többre van szükséged, valami igazán különleges közegre, energiamezőre, mások erejére, segítségre.

Eljött a Te időd, hogy elvonulj, hogy aztán önmagadra ébredve, újraszületve visszatérhess!

BeataGal

Az Elvonuláson való részvételre két lehetőséged van:

Az Üzletasszonyok Elvonulása - IstenNők Születése a Spiritben

4 napos elvonulás

Élj! Szeress! Vezess! - IstenNők IstenNői

6 napos elvonulás.

Mindkét program rendkívül intenzív módon támogatja szándékodat, és megfelelő módon biztosítja a támogatásodat, transzformációdat.

A 4 napos Üzletasszonyok Elvonulása - IstenNők Születése a Spiritbe egy nagyobb létszámú program, melynek során a Közösség energiájára támaszkodunk.

A 6 napos Élj! Szeress! Vezess! - IstenNők IstenNői program magába foglalja az első 4 napot, majd azt követően egy szűk, maximum 12 fő számára lehetőséget biztosító, mély transzformációt, megértést és egyértelmű tiszta képet adó program.

Az Elvonulás során részed lesz:

 • transzformációs coachingban
 • mindset tréningben
 • vezetett meditációban
 • Üzleti és siker mentorálásban
 • bőség teremtésben

A személyes és csoportos transzformációs coaching által megtaláljuk elakadásaidat, akadályozó gondolataidat és ezeket felülírjuk.

A mindset tréning során elsajátítod azokat a lépéseket, melyek által elmédet szolgálatodba tudod állítani, hogy fenntartsd fókuszodat és pozitív attitűtödet, valamint a vágyott célra fókuszálj.

A belső gyermek és a vágyott élet vezetett meditáció során kapcsolatba lépsz önmagaddal, belső erőddel.

Elmélyülünk az üzletasszonyt támogató sikermentalitásban és megismered a pénzteremtés alapvető IGAZságait.

Az IstenNők IstenNői Elvonulás során, ami az első 4 napot követő 2 teljes nap július 5-6-án, a benned élő, inspiráló vezető, a milliomos üzletasszony kibontakozását erősítjük az Élj! Vezess! Szeress! életelv alapján.

BeataGal

Akik már biztosan részt vesznek az Élj! Szeress! Vezess! - IstenNők IstenNői programon:

Keller Piroska
okleveles közgazda, bejegyzett könyvvizsgáló


Azért jelentkeztem a 6 napos programra, mert

 • Gál Beáta személye garancia a fejlődésemhez,
 • fontos számomra a saját magamnak adott luxus érzése, ezért azt beengedem az életembe,
 • a Spirit Hotelben a Bőség minden megnyilvánulása felfedezhető,
 • kényeztetés lesz a köbön: fizikailag, lelkileg és mentálisan egyaránt,
 • a helyszín, a programok és a támogató, inspiráló közösség mind-mind hozzájárulnak az életem magasabb szintre emeléséhez,
 • az új önmagam fog kilépni az ajtón a 6. nap végén!
Client
Client

Szegfű Zsuzsa
Ásványterapeuta, életmód tanácsadó


Mottóm: “Az életet nemcsak élni, hanem megélni kell!”
2017. októberében ismertem meg Beátát. Hallgattam az ingyenes online előadásait, majd részt vettem a workshopjain. 2 éve kerestem egy trénert aki kimozdít a saját szintemen lévő mókuskerekemből. Jelentkeztem az Üzletasszony Mesterfokon programra, ahol az önismeret során rengeteg új oldalammal találkoztam, így sok korlátozó tényezőt le tudtam rakni. Folyamatosan haladok, végre megint boldog vagyok és a mellett, hogy megvalósítom a vágyaimat, a bevételeimet is növelem!
Két vállalkozásom van, egy hagyományos és egy network marketing cég. Végre újból szárnyalok és ezt folytatni szeretném! Jelenleg is egy nagy nemzetközi MLM csapatot vezetek, de szeretném még jobban csinálni.
Épp ezért jelentkeztem az IstenNők IstenNői – Élj! Szeress! Vezess! sárvári elvonulásra.

Horváth Réka


Azért hoztam azonnali döntést, hogy részt veszek az IstenNők IstenNői – Élj! Szeress! Vezess! Elvonuláson, mert komoly céljaim vannak az életemmel kapcsolatban (vállalkozás, magánélet, család, egészség, emberi kapcsolatok, anyagi területen). Úgy érezem, a mindennapokban jól tudok működni a megtanult és jól bevált módszereimmel, de magasabb fokozatra akarok kapcsolni.
Amiket az elmúlt egy évben tanultam Beátától, amiket ő IGAZságoknak nevez, a részemmé akarom még mélyebben tenni, és ezzel a szemlélettel folytatni az életemet és sokkal könnyebbé, hatékonyabbá tenni. Az elmúlt éves Beátával közös munkánknak köszönhetően, a korábbi 60-70 néha még több órás munkaheteket felére csökkentettem, ami által a bevételem, nem hogy csökkent volna, hanem ugyanazt hoztam fele annyi munkaórával, sőt az elmúlt negyedévben még 20 százalékkal emelkedett. A "rám szakadt" időt pedig végre magammal, és azzal tölthetem, ami nekem fontos, ami engem feltölt.

Az elmúlt egy év után, ha ezt a programot kihagytam volna, az olyan lenne, mintha 98 m-nél kiszállnék a 100 méteres síkfutásból. Megtanultam igent mondani magamra, a vágyaimra, így természetes volt, hogy csatlakozom az elvonuláshoz.
A program többi résztvevője inspirál, mert ugyanazt akarják, amit én, haladni, fejlődni, boldognak lenni, sikeresnek lenni.
Beáta személyisége magával ragadó. Egy biztos, ugyanaz nem maradok egy-egy program után. Nála nincs "mellébeszélés", vagy udvariaskodás, kihozza belőlem azt, ami kell a következő lépésemhez. Maximálisan bízom benne.

Számomra Beáta hiteles, arról beszél, amit csinál!

Client
Client

Dobó Katalin
Alapítványvezető, Üzletasszony, Egyetemi tanár


Beát 2017. tavaszán ismertem meg egy Nőnapi rendezvényén. Azóta dolgozom vele személyes, és vagy csoportos coaching program keretében, valamint az összes rendezvényén részt veszek.

Eldöntöttem, hogy 3 évig mindenképpen dolgozom Vele. Úgy érzem 3 év fontos ahhoz, hogy egy komoly és fenntartható fejlődésen menjek keresztül az üzleti életemmel együtt.
Most félidőben tartunk!

Ennek fényében nagyon megörültem a Sárváron szerveződő elvonulásnak. Érzem, hogy az ott eltöltött napok gyökeres változásokat hoznak az életem minden területére.
Bea személyisége, tudása, elköteleződése a tudatosság útján nekem útmutatást jelent!

Ahogy él Emberként, Nőként, Édesanyaként, Üzletasszonyként úgy pedig a PÉLDAKÉPEM!
Köszönöm, szeretem ŐT!

Garami Andrea
„Z generációs” Siker Mentor


Azért jelentkeztem a 6 napos intenzív képzésre Beátához, mert mióta együtt dolgozunk az életem több területén is jelentős előrehaladást tapasztaltam, az életem jóval nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb lett. Látom a céljaimat és a hozzá vezető utat is. Elindult egy olyan pozitív változás az életemben, minden területen, amit nem cserélnék el semmiért, viszont ez egy hosszabb folyamat. Beátában megtaláltam azt a mentort, akit feltétel nélkül követek, akiben megbízom, akinek a rendezvényeit vétek lenne kihagyni, hiszen annyi pozitívumot ad, amit itt szavakkal nem lehet leírni, át kell élni!!!

Client
BeataGal

Mit foglal magába az Elvonulás?

Az Üzletasszonyok Elvonulása - IstenNők Születése a Spiritben

4 napos Elvonulás magába foglalja:


A 4 nap teljes programját, az első napon az IstenNők Estélyét és az ahhoz tartozó állófogadást, a program során a frissítő ital bekészítését, kávé szünetet és július 2-3-4-én az ebédet a szépséges Spirit Hotelben.


A program ára nem tartalmazza a szállást, viszont a programon résztvevő vendégeinknek a sárvári Spirit Hotel, amennyiben szállásodul azt választod, kedvezményes árat biztosít 2018. június 15-ig, amiről jelentkezésedet követően e-mailben tájékoztatunk.

Az Élj! Szeress! Vezess! - IstenNők IstenNői
Légy az iparágad Vezetője

6 napos Elvonulás magába foglalja:


A 6 nap teljes programját, az első napon az IstenNők Estélyét és az ahhoz tartozó állófogadást, a program során a frissítő ital bekészítését, kávé szünetet és július 2-3-4-5-6-án az ebédet a szépséges Spirit Hotelben.


A program ára nem tartalmazza a szállást, viszont a programon résztvevő vendégeinknek a sárvári Spirit Hotel, amennyiben szállásodul azt választod, kedvezményes árat biztosít 2018. június 15-ig, amiről jelentkezésedet követően e-mailben tájékoztatunk.

BeataGal

Mennyibe kerül az Elvonulás?

Az Üzletasszonyok Elvonulása - IstenNők Születése a Spiritben 4 napos Elvonulás ára

189.990 Ft + áfa
(bruttó 241.287 Ft)
Június 15-ig/vagy az első 50 jelentkező számára
40.000 Ft + áfa (bruttó 50.800 Ft) kedvezményes jelentkezést
biztosítunk

149.990 Ft + áfa
(bruttó 190.487 Ft)
áron!

mely tartalmazza a 4 nap teljes programját, az első napon az IstenNők Estélyét és az ahhoz tartozó állófogadást, a program során a frissítő ital bekészítését, kávé szünetet és július 2-3-4-én az ebédet a szépséges Spirit Hotelben.

A program ára nem tartalmazza a szállást, viszont a programon résztvevő vendégeinknek a sárvári Spirit Hotel, amennyiben szállásodul azt választod, kedvezményes árat biztosít 2018. június 15-ig, amiről jelentkezésedet követően e-mailben tájékoztatunk.

Az Élj! Szeress! Vezess! - IstenNők IstenNői 6 napos Elvonulás ára

389.990 Ft + áfa
(bruttó 495.287 Ft)
Június 15-ig
40.000 Ft + áfa (bruttó 50.800 Ft)

kedvezményes jelentkezést biztosítunk

349.990 Ft + áfa
(bruttó 444.487 Ft)
áron!

Az Élj! Szeress! Vezess! - IstenNők IstenNői 6 napos Elvonulás maximum létszáma 12 fő!


Már csak 4 szabad helyünk maradt!


mely tartalmazza a 6 nap teljes programját, az első napon az IstenNők Estélyét és az ahhoz tartozó állófogadást, a program során a frissítő ital bekészítését, kávé szünetet és július 2-3-4-5-6-án az ebédet a szépséges Spirit Hotelben.

A program ára nem tartalmazza a szállást, viszont a programon résztvevő vendégeinknek a sárvári Spirit Hotel, amennyiben szállásodul azt választod, kedvezményes árat biztosít 2018. június 15-ig, amiről jelentkezésedet követően e-mailben tájékoztatunk.

BeataGal

Bónusz Ajándék

Üzletasszonyok Elvonulása - IstenNők Születése a Spiritben 4 napos Elvonulás bónusz ajándék

Jelentkezz legkésőbb június 15-ig vagy légy az első 50 jelentkezőnk között és
40.000 Ft + áfa (bruttó 50.800 Ft)

kedvezményt biztosítunk számodra!189.990 Ft + áfa
(bruttó 241.287 Ft)Helyett

149.990 Ft + áfa
(bruttó 190.487 Ft)
áron tudsz részt venni a 4 napos Elvonulásunkon!

Fontos! A -40.000 Ft +áfa (bruttó 50.800 Ft) kedvezményt az első 50 jelentkezőnk számára tudjuk biztosítani, amennyiben az első 50 férőhelyünk június 15-e előtt betelik, kedvezményes jelentkezési lehetőséget nem tudunk a továbbiakban kínálni, a 4 napos Elvonulás teljes áron lesz elérhető!

Határon túli székhellyel rendelkezők esetében – eleget téve a Magyarországon is hatályos és az EU szabályozással is összhangban lévő törvényeknek – szolgáltatás megrendelés esetén a számlát áfa nélkül állítjuk ki. Azonban ha a megrendelés tárgya egy magyarországi helyszínen lévő rendezvény, ebben az esetben kizárólag áfás számlát áll módunkban kiállítani.

Az első 15 helyünk betelt!

Élj! Szeress! Vezess! - IstenNők IstenNői 6 napos Elvonulás bónusz ajándék

Jelentkezz legkésőbb június 15-ig és
40.000 Ft + áfa (bruttó 50.800 Ft)

kedvezményt biztosítunk számodra!389.990 Ft + áfa
(bruttó 495.287 Ft)Helyett

349.990 Ft + áfa
(bruttó 444.487 Ft)
áron tudsz részt venni a 6 napos Elvonulásunkon!

Az Élj! Szeress! Vezess! - IstenNők IstenNői 6 napos Elvonulás maximum létszáma 12 fő!


Már csak 4 szabad helyünk maradt!

BeataGal

Mi történik Veled, ha most nem mondasz igent

 • újjászületésedre;
 • a tudatalattid transzformációjára;
 • a lelkeddel való találkozásodra;
 • önmagad egy jobb, teljesebb, boldogabb, eredményesebb verziójának felszínre hozására egy fantasztikus, támogató, inspiráló közösségben,
 • egy négy napból álló elvonulásra,
 • életed meghatározó és mindent megváltoztató eseményére?

Miért hagynád, hogy minden ugyanúgy folytatódjon tovább, vagy miért választanád a lassabb utat?

Illés Virág
a Blueberry Cosmetics alapító tulajdonosa, ügyvezetője részt vett a 2017 nyarán tartott elvonulásunkon.“Amikor megérkeztem a 4 napos Elvonulásra, azt gondoltam, ugyan mi fog megváltozni 4 nap alatt. Amikor a program véget ért, már tudtam, hogy már semmi nem lesz ugyanaz. Minden megváltozott.”

Virág vállalkozása kiemelkedő forgalmat ért el, amíg az Elvonuláson tartózkodott, majd az elvonulást követő napon forgalmi rekordot döntött.

Client
BeataGal

A 4 illetve 6 napos Elvonulásunkkal kapcsolatos kérdéseidet várjuk az info@beatagal.com e-mail címen, ahol kolléganőink örömmel nyújtanak számodra segítséget.

Várunk nagy szeretettel az Üzletasszonyok Elvonulására!

BeataGal

A Jelentkezés lezárult!