2022. november 20. 19:00 óra - december 4. éjfél

Ajándékeső

Ünnepeljünk, emelkedjünk együtt!

Kivételes ajánlatok a születésnapi hét keretében

2022. november 20. 19:00 óra - december 4. éjfél

Ajándékeső

Ünnepeljünk, emelkedjünk együtt!

Kivételes ajánlatok a születésnapi hét keretében

November 24-én lesz a Have it All 6. születésnapja.
Megtisztelsz minket, ha együtt ünnepeljük!

A Have it All nem más, mint a teljességben élt élet – az élet, amit élhetsz –, és az életfeladattól vezérelt karrier – a vállalkozás, amit vezethetsz. 

Minden szempontból új szemlélet az ember számára, mely az úton nyer elfogadást, és egyre többen éljük. 

Az elmúlt hat évben nagyon sok minden történt, rendkívüli eredmények születtek. A történések kiinduló-, közép- és végpontja ügyfeleink, követőink szolgálata, szolgálatunk általi emelkedése, sikere. A mi sikerünk – amiből számos kijutott mostanra – nem más, mint ügyfeleink életében általunk eredményezett sikerek következménye, azok mindegyikéért nagyon hálásak vagyunk. 

A születésnapot – mostanra egyfajta hagyományként – úgy ünnepeljük, hogy ügyfeleink, követőink kéréseit figyelembe véve, egy héten át születésnapi ajánlatokkal élünk.

A hatodik születésnapi ajánlat 2022. november 20., vasárnap 19:00 óra és november 27., vasárnap éjfél között érhető el.

A 6. születésnapi hét ajánlata:

Válogass kedvedre!

Könyv & Ajándék Workshop

Kvantumugrás Tűsarokban

A teljességben élt élet kulcsa
könyv
&
Ajándék workshop

2023. március 22-én megjelenő könyvem előrendelésben megvásárolható!
Rendeld elő a könyvet és ajándékba adom A Teljes Élet 4 oszlopa online workshopot.

Nagy gonddal készül a 2023. március 22-én megjelenő Kvantumgurás Tűsarokban című könyv, mely a teljességben élt élet kulcsát a kezedbe helyezi, segít kinyitni annak ajtaját, és feltárja a világot, mely amögött vár Rád. 

A könyv már előrendelésben, a születésnapi hét keretében számos bónusz ajándékkal kísérve megvásárolható

bruttó 7.990 Ft + szállítási költség

Online programok

33 – 65 % kedvezménnyel a születésnapi hét keretében

Áttörő üzleti
sikerre pozícionált vezető

Az előtted álló időszak elképesztő gazdagodást kínál! Mindenki maga dönt, hogy ezt a gazdagodást maga elől elzárja, vagy azzal élni kíván! A megfelelő lépéseket bejárva, bármely vezető képes egyértelmű képet kapni, hogy adott időszakban mivel van dolga ahhoz, hogy az eredmény, melyet meghatároz,könnyedén megvalósulásra kerüljön általa – saját elgondolásait felülmúlva. Az Áttörő sikerre pozícionált Vezető online program során azon lépéseket járjuk be, melyek önazonos módon áttöréshez vezetnek. Az online program az azzal azonos címen tartott kétnapos üzleti rendezvény videó és audio felvételét, valamint munkafüzetét tartalmazza. A program lépéseit követve egyértelmű képet kapsz arról, az előtted álló negyedévben a vállalkozásodban mire fókuszálj, milyen üzleti modellel dolgozz. Az Áttörő üzleti sikerre pozícionált üzleti vezető – online program a születésnapi hét keretében 199.990 Ft + áfa helyett 69.990 Ft + áfa összegért (65% kedvezmény) érhető el.

199.990 Ft + áfa
helyett
69.990 Ft + áfa

Ébredj a legtöbbre!

Célokon, álmokon, vágyakon túl – találkozás a legteljesebbel
Az emberiség eddigi legmeghatározóbb évtizedét éljük. Nagy változás megy végbe, és ez a változás, mely mindenkit érint, Veled kezdődik, Veled végződik. Fedezd fel a rajtad keresztül megmutatkozni kívánó legteljesebb életet, feminin vezetői léted, és engedd útjára! Az ébredj a legtöbbre! – online program a születésnapi hét keretében 24.990 Ft + áfa helyett 14.990 Ft + áfa összegért (41%-os kedvezmény) érhető el.

24.990 Ft + áfa
helyett
14.990 Ft + áfa

Teltházas rendezvények könnyedén

Az ügyfeleid, követőid, vágyakozva várják, hogy a következő ajánlatodat útra bocsásd. Amikor meglátják azt, elképesztő gyorsasággal adják le a jelentkezéseket, rendeléseket, majd miután megtették, köszönet ódákat zengenek, hogy lehetőséget biztosítasz nekik, és amit képviselsz, annak részeseivé válhatnak. Majd teltházat jelentesz, miközben az érdeklődök hosszú sora kígyózik. Megvan a kép? Beáta és előadótársai, Asztalos Róbert, az Eventrend Holding ügyfélkapcsolati, üzletfejlesztési igazgatója, Vicsai Gábor, Facebook szakértő, a Marketing Amazing társalapítója a teltházas események, rendezvények területén együtt és külön-külön is több évtizedes tapasztalattal és jelentős sikerekkel rendelkeznek. Ezen online program során megosztják Veled tudásukat, és gyakorlati lépések mentén vezetnek végig, miként hozd létre saját teltházas rendezvényedet. A Teltházas rendezvények könnyedén – online program a születésnapi hét keretében  29.990 Ft + áfa helyett 19.990 Ft + áfa összegért (33%-os kedvezmény) érhető el.

29.990 Ft + áfa
helyett
19.990 Ft + áfa

Neale Donald Walsch
Tudatosságra Ébredés 10 lépése
+
Mit üzen a világ Neked

Ezen születésnapi ajánlat Neale Donald Walsch és Beáta 3 közös online mesterkurzusát tartalmazza. Te magad vagy a Forrás, a Tudatosságra Ébredés 10 lépése, és a Mit üzen a világ Neked? kurzusokat. A kurzusok során Neale olyan megértéseket ad át, melyek a teljességben élt léthez vezetnek. Beszél a kapcsolatokról, gyermekeink szerepéről, a pénzről, a tudatossághoz vezető lépésekről, annak fontosságáról. Megosztja Veled az emberiség, az ember, azaz a Te legnagyobb problémádat. Gyakorlati lépéseket ad, konkrét térképet a tudatosságra ébredéshez, valamint ellenőrző kérdéseket, hogy megtudd, tudatosságra ébredt állapotban vagy-e. A Mit üzen a világ Neked? kurzus keretében azt adja át, a jelenleg világunkban zajló változások milyen szándékkal bírnak. A három online mesterkurzus a születésnapi hét keretében 112.980 Ft + áfa helyett 54.990 Ft + áfa összegért (52%-os kedvezmény) érhető el.

112.980 Ft + áfa
helyett
54.990 Ft + áfa

Kurzusok szuper korán kelő áron

A születésnapi hét keretében két meghatározó kurzusunk teljes tartalommal, bónusz ajándékokkal, szuper korán kelő áron megvásárolható. 

Gyógyítsd meg a kapcsolatodat!

A kurzusban foglaltak gyógyítják kapcsolatainkból fakadó érzelmi sérüléseinket. Átalakítanak minket azon értelemben, hogy megértésekkel telivé, nyugodttá, magabiztossá tesznek. A kapcsolatainknak új értelmezést, új értelmet adnak, valamint kapcsolati függőségeinkből kiemelnek, lehetővé teszik, hogy egyéni és közös kapcsolódásainkra vonatkozó értékeinket lefektessük, vágyainkat meghatározzuk, létrehozzuk. A kurzus által más minőségű gondolkodásmódba kerülünk önmagunkra és lehetőségeinkre vonatkozóan. Belső átalakulások mennek végbe, melyek tükröződnek egyéni és közös életünkben. A kurzus 8 héten át kísér, és bónusz ajándék csoportos mentorálásokat tartalmaz. A Gyógyítsd meg a Kapcsolatodat! – online kurzus a születésnapi hét keretében 349.990 Ft + áfa helyett 149.990 Ft + áfa összegért (68%-os kedvezmény) és részletfizetéssel is (4 x 39.990 Ft/hó) elérhető. 

349.990 Ft + áfa
helyett
149.990 Ft + áfa
(részletfizetéssel is!)

Online Kurzus Teltházzal

Ezen online kurzus során végigvezetlek azon lépéseken, melyeket követve – vállalkozásod aktuális élethelyzetére építkezve, önazonosan, szenvedélytől átjártan – létrehozod, és teltházzal kiárusítod az értéket nyújtó online kurzusodat.

A kurzus során fantasztikus ön- és vállalkozás transzformáló folyamatot élsz meg, és megtapasztalod, hogy az egész folyamat izgalmas, az online marketing pedig sexy.

  • A kurzus során meghatározod a 8 számjegyű eredményt generáló, megvalósítható célkitűzéseket,​
  • az értéket, amit a kurzus által átadsz, önmagad magasabb szintű verzióját, aki azzal azonos.
  • Felállítod a 60-90 napos egyedi stratégiádat, az értékesítési folyamatodat, 
  • elkészíted a magasan konvertáló értékesítési oldaladat, 
  • megtervezed az online kurzus tartalmadat, annak átadását, utánkövetését.

Az Online kurzus teltházzal – online kurzus a születésnapi hét keretében 499.990 Ft + áfa helyett 249.990 Ft + áfa összegért (51%-os kedvezmény) és részletfizetéssel is (3 x 89.990 Ft/hó) elérhető.

499.990 Ft + áfa
helyett
249.990 Ft + áfa
(részletfizetéssel is!)

ÚJ Támogatás!

Tökéletes Évtervezés

Az első 35 jelentkezőnek extra bónusszal!

A Tökéletes Évtervezés online szeminárium keretében megismertetlek és végigvezetlek azon folyamaton, melyet én magam alkalmazok évről évre, hogy az előttem álló évet növekedésben

A szeminárium során abban leszek a segítségedre, hogy: 

  • azon célkitűzéseidet határozd meg, melyek önazonosak és az elkövetkező időszakban megvalósítást kérnek,
  • a gondolkodásmódodat a megvalósított célkitűzések szintjére emeld, 
  • működésedet a megvalósításra, megélésre állítsd.

Az Alapok

2 napos online élő szemináriumA Vízió

5 napos online élő szemináriumVízió & Mindset & Megvalósítás

5 napos online élő szeminárium 
+ kísérés 2023. I. negyedév
Első 35 jelentkezőnek extra bónusszal!

Az Alapok, A Vízió, a Vízió & Mindset & Megvalósítás programok egymásra épülnek, ami azt jelenti, A Vízió tartalmazza az Alapok 2 napos online szemináriumot, és arra épül a további 3 nap online szeminárium tartalma.
A Vízió & Mindset & Megvalósítás program tartalmazza A Vízió 5 napos élő online szemináriumot, és arra épül az 5 alkalmas, alkalmanként 120 perces online tréning.

A Tökéletes Évtervezés, A Vízió – 5 napos online szeminárium részletfizetéssel 2 x 39.990 Ft + áfa (79.980 Ft + áfa).
A Tökéletes Évtervezés, A Vízió & Mindset & Megvalósítás online program részletfizetéssel 4 x 37.499 Ft + áfa (149.996 Ft + áfa).
A részletfizetés bankkártyás fizetés esetén lehetséges, havi rendszerességgel történik, automatikus terheléssel.

Extra Bónusz az első 35 jelentkezőnek!

Amennyiben a Tökéletes Évtervezés teljes támogatást, a Vízió & Mindset & Megvalósítás online programot választod, és első 35 jelentkezőnk között vagy, úgy bónusz ajándékként, az online tartalom felett egy teljes workshop napot töltünk együtt személyesen (Pest megyei rendezvényhelyszínen), hogy 2023-ra a tökéletes tervedet megvalósítási szinten felállítsuk. 

Ha élni kívánsz ezen lehetőséggel, az első 35 fő között add le a jelentkezésedet a Vízió & Mindset & Megvalósítás – március 31-ig tartó programra!

Szeretnéd a teljes Tökéletes Évtervezés - Vízió & Mindset & Megvalósítás online programot ajándékba kapni?

December 4. éjfélig megnyitunk 5 – 5 helyet a Kvantumugrás Tűsarokban
VállalkozásVezetés az Üvegplafon felett
Szabad VállalkozóNő
elit üzleti mentorálásokra. 

Jelentkezőink a születésnapi hét keretében több bónusz ajándékban részesülnek, többek között a teljes Tökéletes Évtervezés – Vízió & Mindset & Megvalósítás online programban. A részletekről e-mailben nyújtunk tájékoztatást. 

Amennyiben tájékoztatásunk nem jutott el Hozzád, kérd azt kollégáinktól az info@beatagal.com e-mail címen! 

Ez a születésnap rólunk szól.
Tarts velünk programjainkon továbbra is!
Tudd, aki utazik, célba ér!

Szeretettel,
Beáta és a Have it All Team